Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, spectaculator είπε

Το λογαριασμό στο λαπτοπ ή στον υπολογιστή, δεν στον δίνει η εταιρεία για τη πάρτη σου, αλλά για να προστατεύσεις την πρόσβαση στα δεδομένα της από ξέμπαρκα άτομα! Αν απολυθείς κακήν κακώς, το ΙΤ σου κόβει την πρόσβαση σε αυτόν επιτόπου και μάλιστα απομακρυσμένα! Επίσης αν σε κάποιο audit σε τσακώσουν με μη αποδεκτό από την εταιρεία υλικό στον υπολογιστή, θα στα σβήσουν και θα φας προειδοποίηση. Αν σοβαρέψει το πράγμα μπορεί κάλλιστα να σε απολύσουν.

Δεν υπάρχει "λογαριασμός σε laptop" υπάρχει ο λογαριασμός σου στην εταιρια που είναι ένας και σου δίνει πρόσβαση σε ότι πρέπει να έχει πρόσβαση ανάλογα με την θέση σου. Μέσα σε αυτά είναι και το εταρικό laptop που πήρες από την πρώτη μέρα. Και δεν επιτρέπεται να δώσεις τα credentials σου σε KANENAN, μα κανέναν, ούτε το αφεντικό σου, ούτε ο CEO ούτε κανένας δεν παίρνει τα credentials σου. Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που σου μαθαίνει το security training με το που θα προσληφθείς. Το είπα τι γίνεται αν απολυθεις ... έρχεται το γράμμα και στο notice period έφυγες χάνεις τo access σου και τερμα. Για μη αποδεκτό υλικό συμφωνω, υπάρχει έλεγχος και κλιμάκωση.

Φυσικά αν τσίναγαν οι εταιρίες με το παραμικρό για την πρόσβαση σε οποιαδήποτε σελίδα ... το μισό silicon valley θα είχε απολυθεί από τις επισκέψεις στο reddit και στο stack overflow και ακόμα θα είμασταν στο iphone 3GS, galaxy S3 και i5 πρώτης γενιάς :D:D :D 

Επεξ/σία από gthe
  • Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, gthe είπε

Δεν υπάρχει "λογαριασμός σε laptop" υπάρχει ο λογαριασμός σου στην εταιρια που είναι ένας και σου δίνει πρόσβαση σε ότι πρέπει να έχει πρόσβαση ανάλογα με την θέση σου. Μέσα σε αυτά είναι και το laptop. Και δεν επιτρέπεται να δώσεις τα credentials σου σε KANENAN, μα κανέναν, ούτε το αφεντικό σου, ούτε ο CEO ούτε κανένας δεν παίρνει τα credentials σου. Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που σου μαθαίνει το security training με το που θα προσληφθείς. Το είπα τι γίνεται αν απολυθεις ... έρχεται το γράμμα και στο notice period έφυγες χάνεις τo access σου και τερμα. Για μη αποδεκτό υλικό συμφωνω, υπάρχει έλεγχος και κλιμάκωση.

Φυσικά αν τσίναγαν οι εταιρίες με το παραμικρό για την πρόσβαση σε οποιαδήποτε σελίδα ... το μισό silicon valley θα είχε απολυθεί από τις επισκέψεις στο reddit και στο stack overflow και ακόμα θα είμασταν στο iphone 3GS, galaxy S3 και i5 πρώτης γενιάς :D:D :D 

Να δω τι άλλο θ' ακούσω δω μέσα! Τι να πω! Αυτά ν' ακούς και μετά δεν θα είναι ν' απορείς πως βρέθηκες χωρίς δουλειά σε χρόνο dt και χωρίς προειδοποίηση!

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, johnieXoX είπε

ήταν η υπερβολή για να δώσω το νόημα..

αλλά ακόμα και το dress code μπορεί να καταπατάει τα δικαιώματα του ατόμου..

δε λέμε τα βασικά, να είσαι καθαρός, με καθαρά ρούχα (αν τουλάχιστον έρχεσαι σε επαφή με κόσμο)

αλλά αν ας πούμε μια εταιρεία αναγκάζει μια κοπέλα να φοράει φούστα το πολύ μέχρι το γόνατο, μπορεί να ισχυριστεί, και τεκμηριωμένα, πως καταπατούνται τα δικαιώματά της..

επίσης, για τις απολύσεις.. έχει βγει η τεκμηριωμένη απόλυση. η εταιρεία πλέον πρέπει να αποδείξει το λόγο που απολύει κάποιον. λόγοι όπως δεν ήταν αποδοτικός, απλά δεν στέκουν χωρίς συγκεκριμένα και έντυπα στοιχεία..

Το παραδειγμα σου περι dress code δεν ειναι ρεαλιστικο, αντιθετως ειναι υπερβολικο και προφανως παραλογο καθως το dress code συνηθως εφαρμοζεται ως αποτελεσμα μιας πολυ συγκεκριμενης λογικης και οχι αοριστως ετσι για να ζοριζουμε τον εργαζομενο επειδη ειμαστε σαδιστες.

Τις περισσοτερες φορες ειναι και αυτονοητο, δεν χρειαζεται καν να το επιβαλλει η εταιρεια δηλαδη, εφοσον μιλαμε για ανθρωπους νοημονες που εχουν αντιληψη.

ΥΓ. Αν παντως παμε με τη λογικη καταπατησης ανθρωπινων δικαιωματων κλπ κλπ, τοτε ακομα και το οτι ενας εργοδοτης σε υποχρεωνει να πας καθαρος στη δουλεια, ειναι σαν να σου καταπατα τα δικαιωματα σου (διοτι εσυ πχ μπορει να γουσταρεις να πλενεσαι 1 φορα τη βδομαδα-δικαιωμα σου και επιλογη σου). Στα καταπατα στα αληθεια ομως αν σου επιβαλλει να εισαι καθαρος; Θα μου πεις βεβαια, αυτος που πλενεται 1 φορα τη βδομαδα, καθαρο θεωρει τον εαυτο του ακομα και την 7η μερα...Και αντε εξηγα του πως ουτε καθαρος ειναι, ουτε δικαιωματα του καταπατα ο οποιοσδηποτε του ζητησει να προσεχει τακτικοτερα την προσωπικη του υγιεινη. Καπου εκει ξεκιναν οι παρεξηγησεις μεταξυ εργοδοτων-εργαζομενων και συνηθως δεν υπαρχει καλη θεληση σε καμια απο τις 2 πλευρες, γιατι...Ελλαντα.

Επεξ/σία από BackFromHell
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, BackFromHell είπε

Το παραδειγμα σου περι dress code δεν ειναι ρεαλιστικο, αντιθετως ειναι υπερβολικο και προφανως παραλογο καθως το dress code συνηθως εφαρμοζεται ως αποτελεσμα μιας πολυ συγκεκριμενης λογικης και οχι αοριστως ετσι για να ζοριζουμε τον εργαζομενο επειδη ειμαστε σαδιστες.

Τις περισσοτερες φορες ειναι και αυτονοητο, δεν χρειαζεται καν να το επιβαλλει η εταιρεια δηλαδη, εφοσον μιλαμε για ανθρωπους νοημονες που εχουν αντιληψη.

ΥΓ. Αν παντως παμε με τη λογικη καταπατησης ανθρωπινων δικαιωματων κλπ κλπ, τοτε ακομα και το οτι ενας εργοδοτης σε υποχρεωνει να πας καθαρος στη δουλεια, ειναι σαν να σου καταπατα τα δικαιωματα σου (διοτι εσυ πχ μπορει να γουσταρεις να πλενεσαι 1 φορα τη βδομαδα-δικαιωμα σου και επιλογη σου). Στα καταπατα στα αληθεια ομως αν σου επιβαλλει να εισαι καθαρος; Θα μου πεις βεβαια, αυτος που πλενεται 1 φορα τη βδομαδα, καθαρο θεωρει τον εαυτο του ακομα και την 7η μερα...Και αντε εξηγα του πως ουτε καθαρος ειναι, ουτε δικαιωματα του καταπατα ο οποιοσδηποτε του ζητησει να προσεχει τακτικοτερα την προσωπικη του υγιεινη. Καπου εκει ξεκιναν οι παρεξηγησεις μεταξυ εργοδοτων-εργαζομενων και συνηθως δεν υπαρχει καλη θεληση σε καμια απο τις 2 πλευρες, γιατι...Ελλαντα.

μη μένεις στο παράδειγμα. ήταν για να δείξω την ισχύ του εσωτερικού κανονισμού της εταιρείας σε σχέση με το νόμο..

για αυτό που λες πάντως, αν και φεύγουμε από το θέμα..

πρακτικά, δεν μπορεί να σε αναγκάσει να κάνεις μπάνιο.. ούτε να εξακριβώσει κάθε πότε πλένεσαι.. ακόμα και να ζέχνεις και να σου πει πλύσου δεν μπορεί να σε αναγκάσει.. αυτό όμως είναι θέμα κοινωνικής ένταξης. ένα τέτοιο άτομο θα έχει γενικά πρόβλημα με τους υπολοίπους.

το dress code όμως μπορεί να οριστεί και να ελεγχθεί.. οπότε και εκεί πρέπει να υπάρχει όριο στις απαιτήσεις τις εργοδοσίας.

μη ξεφεύγουμε όμως. το θέμα είναι τα προσωπικά αρχεία στον υπολογιστή της δουλειάς. όχι το υποχρεωτικό dress code.

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, spectaculator είπε

Να δω τι άλλο θ' ακούσω δω μέσα! Τι να πω! Αυτά ν' ακούς και μετά δεν θα είναι ν' απορείς πως βρέθηκες χωρίς δουλειά σε χρόνο dt και χωρίς προειδοποίηση!

Αν δουλευεις σε εταιρεία και κανεις lead ή management σε καμιά ομάδα για ζήτα από τα παιδιά που κάνουν report σε εσενα τα password τους για τα εταιρικά τους laptop πριν φύγεις να δώ κάτι ...
Μην ξεχάσεις να τα ζητήσεις και με email ... πες παιδιά επειδή θέλω να ελεγξω την πρόοδο σας, θα κάνω login στο pc σας :D 

.

Επεξ/σία από gthe
Δημοσ.
6 ώρες πριν, DrLo είπε

Ο πελάτης που πληρώνει για να του κάνεις το valuation δεν εδνιαφέρεται για την ακαδημαϊκή πορεία των υπαλλήλων του consultancy που προσλαμβάνει.

Όταν πηγαίνεις το αυτοκινητο στο συνεργείο αυτό που θες είναι να στο φτιάξουν και όχι να αρχίζουν να παίζουν μαζί του αφού στο φτιάξουν για να μάθουν οι νεαροί μάστορες που κανουν πρακτική εκεί. 

Η γνώση δεν αποθηκευεται στα παραδωτέα στον πελάτη αλλά στους ανθρώπους ή σε εργαλεία/πρότυπα που έχει η εταιρεία.  

Δηλαδή μπροεί πχ η εταιρεία να έχει μια συλλογή/βιβλιοθήκη από εξελόφυλλα δικά της, τα οποία δεν είναι αντιγραφή παραδωτέων της αλλά έχουν αναπτυχθεί ειτε σε άσχετες στιγμές ή ακόμα και απο επειρία σε projects αλλά μόνο "από μνήμης" και αυτά να τα χρησιμοποιεί σαν "building blocks" για τα παραδοτέα της. 

Έτσι όταν θέλει κάποιος να δει "πως κάνεις αυτό το μαγικό" θα τον παραπέμψεις στη βιλιοθήκη αυτή και όχι στο μοντέλο που έχει φτιαχθεί ειδικά για τον πελάτη (και πιθαότατα περιέχει και δεδομένα του) 

Δεν λέω να παίζει μαζι του, αλλα μπορεί να δείξει σοτν καινούργιο οτι κάτι φτιάχθηκε έτσι και έλα να το δεις.... Πως αλλιώς να μάθει ο καινουργιος; Γιαυτο και είναι σημαντικό το περιβάλλον που δουλευι κάαποιος και ιδια΄τερα της 1ης εταρείας γιατί βλέπει. Αλλιώς πως;

Αν δεν βλέπει όμως, ποιος ομως θα ξέρει οτι κατι έχει φτιαχθει ήδη; Μόνο ο manager ή ο project manager ?

Δηλαδη ολοι οι υπόλοιποι υπάλληλοι ειναι ουσιαστικά τυφλοί ;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, gthe είπε

Αν δουλευεις σε εταιρεία και κανεις lead ή management σε καμιά ομάδα για ζήτα από τα παιδιά που κάνουν report σε εσενα τα password τους για τα εταιρικά τους laptop πριν φύγεις να δώ κάτι ...
Μην ξεχάσεις να τα ζητήσεις και με email ... πες παιδιά επειδή θέλω να ελεγξω την πρόοδο σας, θα κάνω login στο pc σας :D 

.

Να σου πω τι έχει γίνει; Έχουν διώξει κόσμο γιατί είχε τσόντες στον εταιρικό υπολογιστή, γιατί είχε παράνομο λογισμικό, γιατί βρέθηκε να επικοινωνεί μέσω εταιρικού ηλ. ταχυδρομείου με ανταγωνίστρια εταιρεία, και πολλά άλλα.

Σε εταιρικούς υπολογιστές με το network authentication, δε χρειάζεται το ΙΤ να σου ζητήσει κανένα password. Οι domain admins έχουν ήδη πρόσβαση σε όλα. Τώρα αν εκεί που δουλεύεις ή είναι μπάχαλο ή απλά δεν τους νοιάζει τότε αλλάζει το πράγμα.

Δημοσ.

Καλά εκτός της νοοτροπίας ορισμένων, που εφόσον κάτι προορίζεται για εμένα, είναι "χρεωμένο" σε εμένα άρα μπορώ να το χρησιμοποιώ όπως θέλω υπάρχει και μία άλλη νοοτροπία μειοψηφίας που είναι χειρότερη. Αυτοί που θεωρούν πως όλα είναι της εταιρίας,της υπηρεσίας κτλ και μπορούν να χρησιμοποιούν ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ υπολογιστή. Αυτοί οι καταληψίες που τους βρίσκεις στο γραφείο σου και για κάποιο ανεξήγητο λόγο κάνουν μικροεργασίες από τον δικό σου υπολογιστή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, spectaculator είπε

Να σου πω τι έχει γίνει; Έχουν διώξει κόσμο γιατί είχε τσόντες στον εταιρικό υπολογιστή, γιατί είχε παράνομο λογισμικό, γιατί βρέθηκε να επικοινωνεί μέσω εταιρικού ηλ. ταχυδρομείου με ανταγωνίστρια εταιρεία, και πολλά άλλα.

Σε εταιρικούς υπολογιστές με το network authentication, δε χρειάζεται το ΙΤ να σου ζητήσει κανένα password. Οι domain admins έχουν ήδη πρόσβαση σε όλα. Τώρα αν εκεί που δουλεύεις ή είναι μπάχαλο ή απλά δεν τους νοιάζει τότε αλλάζει το πράγμα.

Όλη η πρώτη παράγραφος προφανώς αποτελεί λόγο για να φύγει κάποιος. Εν τω μεταξύ πρέπει να είσαι και πολύ χαζός για να κάνεις τα παραπάνω, άρα όντως σωστά φεύγεις. 

Στη δεύτερη παράγραφο αναιρείς τα λεγόμενα σου, εγώ δεν είπα ποτέ ότι δεν ελέγχεται η κινηση δικτύου, προφανώς υπάρχει πρόσβαση σε όλα από τους sysadmin (που στις μεγάλες εταιρίες είναι και υπάλληλοι τριτης εταιρίας) . Εγώ είπα ότι δεν δίνεις τα credentials σου σε κανέναν ακόμα και εντός εταιρίας. Ποια σοβαρή εταιρία ασχολείται όμως αν οι υπάλληλοι ακούνε στο Youtube μουσική με τα ακουστικά τους; Εδώ παραπάνω υποθηκε ότι ο μάνατζερ σου ψάχνει τα συρτάρια σου στο γραφείο 

Επεξ/σία από gthe
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, Dvs είπε

Δεν λέω να παίζει μαζι του, αλλα μπορεί να δείξει σοτν καινούργιο οτι κάτι φτιάχθηκε έτσι και έλα να το δεις.... Πως αλλιώς να μάθει ο καινουργιος; Γιαυτο και είναι σημαντικό το περιβάλλον που δουλευι κάαποιος και ιδια΄τερα της 1ης εταρείας γιατί βλέπει. Αλλιώς πως;

Αν δεν βλέπει όμως, ποιος ομως θα ξέρει οτι κατι έχει φτιαχθει ήδη; Μόνο ο manager ή ο project manager ?

Δηλαδη ολοι οι υπόλοιποι υπάλληλοι ειναι ουσιαστικά τυφλοί ;

Στη πράξη μπορεί να γίνεται αυτό που λες.

Εδώ μιλάμε "επι της αρχής".

Σημαντικά αρχεία που μπορεί να περιέχουν ευαίσθητες πληροφορίες πχ σχετικά με τα κοστολογια ή στρατηγική κάποιου δε προσφέρονται γι αυτό το σκοπό.

Το πως θα μάθει καινούργιος είναι πρόβλημα της εταιρείας του οχι του πελάτη της εταιρείας. Θα μπορούσε να μάθει από υποθετικά Cases ή από training courses μέσα σε μια εταιρεία που δεν κάνουν χρήση πραγματικών δεδομένων αλλά ειδικά ανεπτυγμένων μοντέλων για αυτό το σκοπό.

Επεξ/σία από DrLo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οκ, αλλα για να είμαι ειλικρινής αυτο δεν το έχω δει πουθενά...

Στην πράξη η πληροφορία που φτιάχνεται μέσα σε ένα τμήμα υπάρχει προσβάσιμη σε όλους (τους υπαλλήλους που έχουν την ίδια πρόσβαση). Πολύ σπάνια γίνεται διαχωρισμός στην πρόσβαση σε κάποιο project/έργο μέσα στο ίδιο τμήμα ανα υπάλληλο.

Καμιά εταιρεία εξάlλου δεν νομιζω οτι εκπαιδεύει τους υπαλλήλους με case studies....

Όπως είπες μιλάμε "επι της αρχής" ή σε ένα τέλειο κόσμο.

Επεξ/σία από Dvs
Δημοσ.
20 ώρες πριν, stormrain είπε

Ειχα μια συζητηση με κατι φιλους και εχουμε την εξης απορια (αν εχει απαντηθει αλλου, πληζ καντε μου ενα pinpoint :)

Εστω εταιρεια με Χ εργαζομενους και Χ υπολογιστες. Εγω στον δικο μου υπολογιστη, εχω εναν φακελο που ονομαζω "Stormrain's stuff". Ο εργοδοτης/προισταμενος μου μπορει να εχει προσβαση σε αυτον τον φακελο? Και σε δευτερο επιπεδο, εστω πως βαζω αυτοματο login στο Gmail μου και το Facebook κλπ. Εχει δικαιωμα ο εργοδοτης/προισταμενος να δει τις σελιδες αυτες? 

Δεν ρωταω το ηθικο κομματι, αλλα το νομικο/πρακτικο. Εγω ας πουμε ισχυριζομαι πως ο εργοδοτης εχει προσβαση στα παντα γιατι ο υπολογιστης ειναι εργαλειο που στο παρεχει η εταιρεια σου για να κανεις συγκεκριμενα πραγματα. Το οτι εσυ επιλεγεις να βαλεις μεσα τις γυμνες σου φωτο ας πουμε, δεν σημαινει πως εισαι κατοχυρωμενος πως δεν θα αποκτησει οπτικη προσβαση καποιος.

Νομικά έχει δικαίωμα μονο σε ότι είναι στο desktop η στον χώρο που δίνει η εταιρία για αποθήκευση αρχαίων και back up .

Δεν έχει καν δικαίωμα στο outlook . Αν θέλει να εχει πρόσβαση στο outlook σου για ένα χρονικό διάστημα καθώς τρέχει η δουλειά 

πρεπει να του δώσεις υπογεγραμμένη συγκατάθεση ότι συμφωνείς .

Καθε εταιρία έχει συγκεκριμένη πολιτική η οποία συνάδει με την νομοθεσία , και την οποία υπογράφει ο εργαζόμενος στην πρόσληψη του η του ανακοινώνεται .

Το πρόβλημα όταν εχεις αυτόματο login δεν είναι ο εργοδότης αλλά το it κάθε εταιρίας που έχει συναδέλφους που συμπεριφέρονται σαν παράξενες γειτονισσες . 

Αν εχεις προσωπικα αρχεία και σε απολύσουν είναι στην διακριτική ευχέρεια τους να σε αφήσουν να τα παρεις . 

17 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Να τα πάρουμε από την αρχή

Σε υπολογιστές εταιρειών απαγορεύεται να έχεις Facebook κλπ

Τώρα εφόσον ο υπολογιστής είναι της εταιρίας, ο εργοδότης έχει δικαίωμα να σου πάρει τον υπολογιστή και να τον κάνει ότι θέλει, η να μπει απομακρυσμένα και να ελέγξει τα πάντα.

Μαζί με τα account σου τις φωτογραφίες σου και όλα

Δεν σου ανήκει τίποτα από τον υπολογιστή

Δεν γνωρίζεις την νομοθεσία προφανώς και αυτά που γράφεις δεν ισχύουν . 

5 ώρες πριν, jimmy213 είπε

Οι εσωτερικοί κανονισμοί, δεν είναι πάνω απ' τους νόμους. Οπότε, όχι, δεν μπορείς να δίνεις 200€.

Το dress code παραβιάζει κάποιο νόμο;

Αν εχεις υπογράψει για συγκεκριμένο dress code ναι είναι θέμα 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, dkstopo είπε

μπαινει έλεγχος της εφορίας (μακρυά από εμάς) σε επιχείρηση. όλοι αφήνουν τα πληκτρολόγια και το μόνο ηλεκτρονικό που δεν μπορεί να ελέγξει  είναι ότι έχετε στην τσάντα σας. 

Αλήθεια υπάρχει ανθρωπος που πιστεύεται ακόμα ό,τι ότι έχει εκεί μεσα ή κάνει μέσα από το δίκτυό του δεν το ξέρει ο υπεύθυνος???  Αφήστε και τα προσωπικά σας login σε άλλους συναδέλφου σας...

Η εφορία εκτός αν υπάρχει εισαγγελική εντολή, δεν μπορεί να ελέγξει τα pc.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, johnieXoX είπε

αυτό δεν παίζει με τίποτα

δηλαδή αν ξεχάσω το πορτοφόλι μου στο γραφείο, έχει νόμιμο δικαίωμα να το ελέγξει? μήπως μπορεί κιόλας να το ιδιωτικοποιηθεί ο διευθύνων σύμβουλος? που τα έχεις δει αυτά γραμμένα?

ότι υπάρχει μετά την πόρτα της εταιρείας δε μας ανήκει? άρα να βγάζουμε και τα ρούχα μας αν μας το πει η διοίκηση.. να παραδώσουμε μήπως και τα κινητά μας? 

υ.γ. όσο για τις σοβαρές εταιρείες που αναφέρεις, ψάξε για τα πρόστιμα που της έριξε ο σεπε για υπερωριακή εργασία.. 

Σου εξηγήσα δεν θες να καταλάβεις οκ. Οταν δουλέψεις σε κάποια σοβαρή εταιρεία θα καταλάβεις

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Σου εξηγήσα δεν θες να καταλάβεις οκ. Οταν δουλέψεις σε κάποια σοβαρή εταιρεία θα καταλάβεις

Αντί για γενικότητες, και χωρίς να έχεις την παραμικρή ιδέα για το που έχω δουλέψει, δεν παραθέτεις κάνα νόμο που να τεκμηριώνει αυτό που λες?

Εγώ έχω ποσταρει απόφαση ανεξάρτητης αρχής με την οποία τιμωρήθηκε εταιρεία επειδή έψαξε τον υπολογιστή εργαζομένου χωρίς να τον ενημερώσει. Και συγκεκριμένο εσωτερικό κανονισμό να είχε η εταιρία, πάλι θα έπρεπε να έχει ενημερώσει, αντί να τον ψάξει αυθαίρετα.

Περιμένω τον νόμο ή έστω απόφαση κάποιας άλλης αρχής σύμφωνη με αυτά που λες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...