jgeorgiou Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, hp8 είπε φαντάζομαι ότι αναφέρεστε σε αυτούς που έχουν σπουδάσει την ειδικότητα τους Κρατούν βιβλία εσόδων - εξόδων Έχουν συνδεδεμένο το pos με επαγγελματικο λογαριασμό Δεν πέφτει το ίντερνετ όταν τους πληρώνεις με κάρτα Πληρωνουν τους φόρους τους δεν είναι αγύρτες κλπ Φίλε Γερμανία (αυτόπτης μάρτυρας) , υδραυλικός από εταιρία (με απόδειξη) 85ευρώ να αλλάξει μια βρύση και με 30ευρώ "μαύρος" Γερμανός την έβαλε. Να ξέρεις ότι έξω οι μικροπεγγγελματίες ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΠΑ. Μην έχεις προκαταλήψεις , εδώ ο υδραυλικός από το 50αρικο θα πάρει 10ευρώ αν τα κάνει όλα όπως τα εννοείς εσύ. Λογικό είναι να προτιμήσει να πίνει φραπέ στην βεράντα του και να παίρνει τα επιδόματα του Τσιπρα. Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2019 από jgeorgiou 1
LouCi4er Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Για το παλικαρι που ρωταει αν ειναι πολλα.Αν ο μαστορας ειναι εκει κοντα ναι πολλα ειναι.Αν πρεπει να κανει και δρομο μεσα στην ζεστη οπως ειπε και καποιο αλλο παιδι λογικα καλα ειναι.Σε αυτα τα πραγματα δεν μπορει κανενας να δωσει απαντηση.Ο καταναλωτης αυτο που εχει να κανει ειναι να κανει μια ερευνα αγορας και να επιλεξει την φθηνοτερη τιμη.Αλλιως αν δεν συμβιβαζεται με τιποτα ας το φτιαξει μονος του.Απλα πραγματα.
thn Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Ποιος σας έχει πει ακριβώς ότι στην Γερμανία δεν κλέβουν και προσπαθούν να μην κόψουν αποδείξεις; Βεβαίως και το κάνουν απλά το 85% του κόσμου πάει να πληρώσουν με κάρτα. Να δεις γέλια ταβερνιάρη να παρατάει τα πάντα μόλις δει μετρητά και να αρχίζει τα κεράσματα σαν τρελός. Μαγαζί με ρούχα που δεν ήθελε να κόψει απόδειξη και έφτασε στο σημείο να μου δώσει χαρτί α4 με την τιμή και υπογραφή και καλά από κάτω. Αλλά εδώ είχαμε τους Τρισμέγιστους που βγαίνανε και μας λέγανε κλέφτες. Γερμανία ξανά. Αλλαγή σε λάστιχα τετράδα. 470 ευρώ τελική τιμή. Βγάζω να πληρώσω και βλέπει μετρητά. Αν θέλετε να κατεβεί στα 350 το κανονίσουμε.......... Δεν παίζει ρόλο τι εθνικότητας είναι κάποιος. Αν μπορεί να κερδίσει κάτι τις παραπάνω θα το κάνει. Και οι επισκευές από μαστοριά στο εξωτερικό πληρώνεται πάρα πάρα πολύ καλά. Καμία σχέση με εδώ. Εδώ έχουμε κόσμο που λέει είναι ακριβό το 50 αρικο. Σκέφτηκε ποτέ (και γιατί να το κάνει πες ρε) τι πληρώνει αυτός ο μαστορας; Βάλε 100% προκαταβολή φόρου έτσι για να υπάρχει. Βάλε τέλη, προς τρίτους, φόρο, έξοδα φυσικού καταστήματος, ρουχισμός, δώρα και επιδόματα αδείας δεν έχει, αυτοκίνητο αν χρησιμοποιεί στην εργασία και σέρβις βενζίνες, σέρβις και αντικατάσταση εργαλείων και εξοπλισμού. Και έτσι λοιπόν με φωνάζουν εμένα για εργασια, μου λένε πολλά είναι τους λέω είναι όσα πρέπει. Και παίρνει την δουλειά τελικά το ποιο άχρηστο είδος όχι επαγγελματία με το ένα τρίτο των χρημάτων. Βέβαια στην πορεία το ένα τρίτο φτάνει την δική μου προσφορά και κάποιες φορές την ξεπερνά κιόλας Αλλά δεν πειράζει. Μετά έρχονται σχεδόν κλαίγοντας και μου λένε τι έπαθα, και έχω πρόβλημα, και τι θα κάνω τώρα. Και τους ξαναδινω την ίδια προσφορά ανεβασμένη κατά 30% για να φτιάξω τις παπαριές του προηγούμενου. Ρε κλάμα κλάμα και τελικά πάω και φτιάχνω την δουλειά. Βγάζω ότι έβαλε ο Αλμπάνης και ξανά αρχίζω από την αρχή. Πλέων δεν έχουμε ύφος περίεργο από τον πελάτη. Πλέων έχουμε σοκ και δέος. Ωωωωωω τι ωραία που το κανεις. Θα έπρεπε να τους λέω είστε άξιοι της τύχης σας αλλά έλα που θέλω το μπικίνι και πλέων με ήδη ανεβασμένη προσφορά κατά 30% είναι σούπερ. Γι'αυτό είναι καλό για εμένα που υπάρχουν τέτοιου είδους άνθρωποι. Αστούς να πάνε στο φτηνό. Βρε άσε τον κόσμο να κάνει ότι θέλει. Στο τέλος είτε σε εμένα θα έρθει παρακαλώντας είτε σε κάποιον αλλο. Και πάλι κέρδος για όλους είναι. 5
Moderators Inuyasha Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, LouCi4er είπε Για το παλικαρι που ρωταει αν ειναι πολλα.Αν ο μαστορας ειναι εκει κοντα ναι πολλα ειναι.Αν πρεπει να κανει και δρομο μεσα στην ζεστη οπως ειπε και καποιο αλλο παιδι λογικα καλα ειναι.Σε αυτα τα πραγματα δεν μπορει κανενας να δωσει απαντηση.Ο καταναλωτης αυτο που εχει να κανει ειναι να κανει μια ερευνα αγορας και να επιλεξει την φθηνοτερη τιμη.Αλλιως αν δεν συμβιβαζεται με τιποτα ας το φτιαξει μονος του.Απλα πραγματα. Πολλά ή λίγα με της πληροφορίες που έχουμε δεν ξέρει κανείς Ότι έσπασε ένα σίδερο δεν λέει κάτι ή ότι ο φίλος λέει θέλει απλά ένα κόλλημα Αν ήταν τόσο απλό δεν θα φώναζε τεχνίτη για ρολά αλλά τον σίδερα της "γειτονιάς" Αν πχ είναι το σίδερο που πιάνει το γρανάζι για να ανοιγοκλεινει το ρόλο, αν δεν κολληθεί καλά είτε θα σπάσει σύντομα, είτε δεν θα δουλέψει ποτέ σωστα Αν είναι ένα τόσο απλό κόλλημα που θεωρεί τα 50 πολλά ας βρει τον πολύ τεχνίτη της γειτονιάς να πάει να το κάνει αλλά αν χαλάσει σε μια βδομάδα μην πάει να το ζητάει ρέστα Όσο για την απόσταση είτε 10 μέτρα είτε 10 κμ ο τεχνίτης θα πρέπει να αφήσει ότι δουλειά έχει για όσο χρειαστεί και να πάει να ασχοληθεί με την συγκεκριμένη δουλειά οπότε χρεώνει όσο θέλει ο καθένας
Βασίλης_29 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Μια χαρά είναι η τιμή που ζήτησε και αρκετά φθηνή θα έλεγα. Αυτή η στάση πολλών να εξισώνουν την παροχή υπηρεσίας από Ελ.Επ με το μεροκάματο/μισθό ενός μισθωτού πρέπει να σταματήσει, αν στο μεροκάματο προσθέσεις κόστος ΙΚΑ (εργαζομένου+εργοδότη) και φορολογία τότε και το μεροκάματο από 20-30ευρώ αυξάνεται. Παρόλα αυτά δεν θα παραβλέψω να πω οτι αρκετοί επαγγελματίες του τεχνικού/κατασκευαστικού κλάδου χρεώνουν υπερβολικές τιμές. Αρκετός κόσμος δυσκολεύεται και ορισμένοι επαγγελματίες αν σε βρουν στη ανάγκη σε γδέρνουν κανονικά, μας είχε συμβεί εμάς με έναν υδραυλικό. Αυτοί βέβαια που διαμαρτύρονται για ακριβές τιμές και ζητάνε παζάρια συνήθως δεν έχουνε οικονομικό θέμα αλλά είναι η νοοτροπία τους έτσι στα πάντα να γκρινιάζουν και να κάνουν παζάρια. 1
mechpanos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Άμα το πάμε έτσι, σε οποιαδήποτε δουλειά μπορείς να το πεις αυτό...Παπούτσια 100€: Γιατί κάνουν τόσο πολύ, αφού 10€ τα αγοράζουν χονδρική. Γυαλιά Ηλίου 250€... ...Μπριζόλα 10€ η μερίδα: Γιατί κάνει τόσο πολύ αφού 6€ το κιλό την παίρνει!!!... ...και πάει λέγοντας... Πρέπει να συνυπολογιστεί λοιπόν, το κόστος για να γίνει η εργασία, καθώς και το κόστος ευκαιρίας που λέμε στα οικονομικά (αν δεν ερχόταν σε εσένα αυτή την Χ ώρα, θα μπορούσε να δουλέψει σε κάτι άλλο και να βγάλει Υ ποσό), αλλά και η προστιθέμενη αξία που παράγει (με την γνώση και την τεχνική το κομμάτι σίδερο και το ηλεκτρόδιο στο παράδειγμα γίνονται λειτουργικό εξάρτημα που θα βελτιώσει τον μηχανισμό που αστόχησε, ώστε να μην ξανά αστοχήσει και να είναι ασφαλής για χρήση)... 1
sphinxgr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχουν γραφεί 800εκ φορές αλλά ο κόσμος δεν καταλαβαίνει. Το ότι εγώ παίρνω ως υπάλληλος 30€ την ημέρα, δεν σημαίνει πως τόσα χρήματα έχουν διακινηθεί στην οικονομία για να τα πάρω. Για να πάρω 30€, έχουν πληρωθεί φόροι, ασφάλειες, αποσβέσεις, αποδεκτό ποσοστό κέρδους σε επίπεδο 12μήνου, ενώ εγώ παίρνω 14 μισθούς και κάπως έτσι το κόστος μου είναι παραπάνω απο 100€/ημέρα και όχι 30€ που τελικά πληρώθηκα. Αν ημουν ελευθερος επαγγελματίας, θα έπρεπε στο 8ωρο να βγάζω ένα αποδεκτό καθαρό κέρδος (ας πουμε 70€ για 20 ημέρες το μήνα). Επειδή όμως δεν έχει 14 μισθούς ο ελεύθερος επαγγελματίας , ούτε όμως πληρωμένη άδεια, τότε τα 70€ θα έπρεπε να γίνουν 90€. Αν βάλεις μέσα αποσβέσεις μηχανημάτων, 252 φόρους, προκαταβολη επόμενου έτους , την πιθανότητα να μην έχει δουλειά λόγω εξωτερικών παραγόντων όπως ο καιρός ή η περιοδικότητα των εποχών + φυσικά χρόνος μετάβασης και έξοδα όπως επίσης και πελάτες οι οποίοι χρειάζονται πιθανή διορθωτική επισκευή χωρίς χρέωση μετά την αρχική εργασία, τότε βλέπουμε πως: Υπάρχει ελάχιστο κόστος επίσκεψης (τουλάχιστον 30€) και η κάθε ώρα εργασίας δεν γίνεται να τιμολογείται κάτω από 30€. Πώς μπορεί να πέσει η τιμή? Όταν είναι ο επαγγελματίας, παράνομος, δεν πληρώνει τίποτα πουθενά και έτσι κλείνει τους νόμιμους επαγγελματίες γιατί δουλεύει με χαμηλοτερες τιμές. Μακροπρόθεσμα σαν οικονομία θα τον πληρώσουμε όμως 2πλά γιατί δεν θα έχει πληρώσει τίποτα σε ασφάλειες, συντάξεις κλπ, ενώ παράλληλα θα κλείνει και αυτούς που πληρώνουν. Έχετε τα κατά νου την επόμενη φορά που θα πείτε την παπάτζα "εγώ παίρνω 30€ την ημέρα και αυτός τα πήρε σε 1 ώρα" Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2019 από sphinxgr 8 1
kallair Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 15 ώρες πριν, divo είπε Ψυκτικος στο χωριο ερχεται να φτιαξει το aircontition. εχει τρυπήσει ενα σωληνάκι στην εξωτερικη μοναδα, ειναι καλοκαιρι και εχει πολυ δουλεια, μας εξυγει τι γινεται και οτι αυτο που θα μπορουσε εκεινη τη μερα ηταν να βαλει φρεον αλλα δεν θα κρατήσει πολυ και απο φθινόπωρο να ερθει να το φτιαξει. συμφωνήσαμε ετσι και ετσι εγινε. κοστος 20€. Ηρθε μετα απο κανα 4 μηνο που ξανακατεβηκαμε το εφτιαξε κοστος 30€. Ηθελε να παρει μονο 10€ που ηταν το φρεον. Ειχα φερει και αλλον να το φτιαξει το συγκεκριμενο και η συσταση του μαστορα ηταν πετατο και φώναξε με να το βαλουμε θα παει κανα 40αρι. εγκατασταση aircotition στην Αθηνα πριν 3 μηνες. Δωρεαν εγκατασταση, απο το κοτσοβολο αλλα ηθελα να παει 1 μετρο ποιο περα, αρα και ενα μετρο πιο πολυ σωληνες καλώδια κλπ. κοστος 40€ και αμα ηθελα αποδειξη να πηγαινα στο μαγαζι να πληρωσω το φπα και να τη παρω. τα συμπερασματα δικα σας. Μαστορας με μαστορας εχει διαφορα εσυ σε ποιον αναφέρεσαι; Ποιος ειναι ο μαστορας στην παραπανω περιπτωση; φωναξε 50 αν βρεις 2 - 3 σαν αυτους που περιγραφεις θα σου κανω δωρο την επισκευη. 😉 Βρε εδω ο πιο πλουσιος στην ελλαδα ειναι ο μισθωτός των 1000€ τι λεμε τωρα? Συγκρινεις τιμες γερμανιας με Ελλαδας οταν δεν εχουν καν τον ιδιο βασικο ουτε το ιδιο μεροκαματο του τεχνιτη;; Ασε που ειπες και για αγνωστη λεξη στην Ελλαδα 'αποδειξη' Ο ψυκτικος που φωναξες, ειτε αγοραζει κλεμμενο φρεον ή κανα τουρκικο λαθραιο ή θα κλεισει νυχτα.. Κοστος ΑΓΟΡΑΣ φρεον σε χοντρικη ειναι 25 ευρω το κιλο +ΦΠΑ. και το λιγοτερο που χρειαζεται ενα μηχανημα ειναι 800 γραμμάρια περιπου... αν βαλεις 800 γραμμαρια φρεον = καπου 20 ευρω, πες βενζινη ενα 5ευρω, μανι μανι 25 ευρω χωρις την εργασια..
AristidisZ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 4 λεπτά πριν, kallair είπε Ο ψυκτικος που φωναξες, ειτε αγοραζει κλεμμενο φρεον ή κανα τουρκικο λαθραιο ή θα κλεισει νυχτα.. Κοστος ΑΓΟΡΑΣ φρεον σε χοντρικη ειναι 25 ευρω το κιλο +ΦΠΑ. και το λιγοτερο που χρειαζεται ενα μηχανημα ειναι 800 γραμμάρια περιπου... αν βαλεις 800 γραμμαρια φρεον = καπου 20 ευρω, πες βενζινη ενα 5ευρω, μανι μανι 25 ευρω χωρις την εργασια.. Καλά υπάρχουν μηχανήματα που παίρνουν λιγότερο Επίσης πόσο λογικό θεωρείς ένα μηχάνημα να έχει μηδενική ποσότητα και όχι απλά να χρειάζεται 400 gr π.χ. (κόστος 10€, όσο ζήτησε δηλαδή)
kallair Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε Καλά υπάρχουν μηχανήματα που παίρνουν λιγότερο Επίσης πόσο λογικό θεωρείς ένα μηχάνημα να έχει μηδενική ποσότητα και όχι απλά να χρειάζεται 400 gr π.χ. (κόστος 10€, όσο ζήτησε δηλαδή) ε δεν θα ειναι 800, θα ειναι 650-700γραμμαρια .. μεγαλη πιθανοτητα δινω αν μου περιγραφει πιο πανω οτι θα το γεμιζε για να τον βγαλει 2-3 μηνες.. Αν καταλαβα καλα πρεπει να φωναξε φιλο του κ του πηρε τοσα (τελικα πηρε 30 συνολο ή 20+30=50;)ειδαλλως δεν βγαινουν τα νουμερα.
hp8 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 16 ώρες πριν, divo είπε φωναξε 50 αν βρεις 2 - 3 σαν αυτους που περιγραφεις θα σου κανω δωρο την επισκευη. 😉 Βρε εδω ο πιο πλουσιος στην ελλαδα ειναι ο μισθωτός των 1000€ τι λεμε τωρα? Υπήρξα τεχνίτης με ειδικότητα που είναι στο φόρτε της αυτή την εποχή από το 1972 έως το 2007 σε εταιρεία με συγκεκριμένο μισθό - απόδοση και ωράριο Τώρα καλλιεργώ τον ελαιώνα μου μόνος μου Την εποχή της συγκομιδής ελαιοκάρπου οι εργαζόμενοι πληρώνονται με 35 ευρώ για 8 ώρες εργασίας 08:00 -16:00 και με συνθήκες που δεν θέλεις να ξέρεις. Μπορίς να μου πεις από που ? αυτός ο άνθρωπος θα μπορέσει δώσει 50 ευρώ για 1-2 ώρες δουλειά και με πια ψυχολογία ? (δεν λέω ο μάστορας να δουλέψει για την ψυχή του αλλά θα πρέπει να έχει ένα όριο στο κέρδος )Τώρα τον αν θα βρω 2-3 που να λειτουργούν όπως αυτούς που αναφέρω παραπάνω δεν σημαίνει ότι πρέπει να ανεχόμαστε αυτούς που λειτουργούν όπως τους εξυπηρετεί. Όσο για τους μισθωτούς πιθανόν να υπάρχουν αλλά σίγουρα δεν είναι το σύνολο 1
dimpa16 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Στις 7/7/2019 στις 3:28 ΜΜ, hp8 είπε Γιατρός δεν είμαι Αλλα δεν θα έβαζα ποτε την αξία της ζωής μου (που προσφέρει η συγκεκριμένη ειδικότητα) ισάξια με το κόστος κολλήματος ενός αξoνα μιας γκαραζοπορτας Ούτε εγώ είμαι γιατρός,αλλά δεν θα έβαζα την αξία της ζωής σε ζυγαριά με χρήμα.
kallair Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, hp8 είπε Υπήρξα τεχνίτης με ειδικότητα που είναι στο φόρτε της αυτή την εποχή από το 1972 έως το 2007 σε εταιρεία με συγκεκριμένο μισθό - απόδοση και ωράριο Τώρα καλλιεργώ τον ελαιώνα μου μόνος μου Την εποχή της συγκομιδής ελαιοκάρπου οι εργαζόμενοι πληρώνονται με 35 ευρώ για 8 ώρες εργασίας 08:00 -16:00 και με συνθήκες που δεν θέλεις να ξέρεις. Μπορίς να μου πεις από που ? αυτός ο άνθρωπος θα μπορέσει δώσει 50 ευρώ για 1-2 ώρες δουλειά και με πια ψυχολογία ? (δεν λέω ο μάστορας να δουλέψει για την ψυχή του αλλά θα πρέπει να έχει ένα όριο στο κέρδος )Τώρα τον αν θα βρω 2-3 που να λειτουργούν όπως αυτούς που αναφέρω παραπάνω δεν σημαίνει ότι πρέπει να ανεχόμαστε αυτούς που λειτουργούν όπως τους εξυπηρετεί. Όσο για τους μισθωτούς πιθανόν να υπάρχουν αλλά σίγουρα δεν είναι το σύνολο Δεν παει ετσι φιλε μου.. εσυ οταν δουλευες τεχνιτης απο το 1972 ως το 2007, ποσα επαιρνες και ποσα ζητουσες για την εργασια σου; ο καθενας εχει την δουλεια του κ την απαιτει τον μισθο που πιστευει οτι αξιζει η εργασια του. το αν εσενα πλεον σου φαινονται πολλα, ομοιως θα φαινονταν πολλα και αυτα που πιθανως ζητουσες καποτε(και ακομα ζητανε καποιοι στο τομεα της οικοδομης γιατι προφανως σε αυτο το κλαδο αναφερεσε). το βλεπω ατοπο να θετεις θεμα ψυχολογιας για το τι ζηταει ο καθε μαστορας.
mechpanos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 30 λεπτά πριν, dimpa16 είπε Ούτε εγώ είμαι γιατρός,αλλά δεν θα έβαζα την αξία της ζωής σε ζυγαριά με χρήμα. Ούτε κι εγώ είμαι γιατρός, είμαι μηχανικός. Αλλά πολύς κόσμος έχει πάει, από ένα κακό κόλλημα. 2 2
kallair Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 6 λεπτά πριν, divo είπε Μα για τοσο ηταν και μαλιστα ουτε καν για 2 3 μηνες. Για πες μου ομως μια και εισαι της δουλειάς, εσυ θα ερχόσουν με 50€ να ανοιξεις εξωτερικη μοναδα να βρεις με οργανο που χανει και να το κολλησεις; ηταν στη πίσω μεριά. Προς τον τοιχο. Και επιπλεον δεν ηταν φιλος μου ηταν απλα ενας απο τους ψυκτικους του χωριου. 3 εχει. Παντως κι εγω αυτο πιστευω οτι θα κλεισει οταν πατισει τα 60 70. θα το παρουν τα παιδια του το μαγαζι ηδη ειναι καμια 50αρια και τον ξερω τουλαχιστον 20 χρονια σαν ψυκτικο... αν η τρυπα ηταν πανω σε σωληνα που ειναι ΜΕΣΑ στην εξωτερικη μοναδα ή στο στοιχειο της εξωτερικης μοναδα, με 50 ευρω που σου πηρε, εχει μπει μεσα! και εξηγω: πες οτι εβαλε 300 γραμμαρια φρεον την πρωτη φορα αν δεν εχει χασει ολο το φρεον.300 γραμμαρια =10 ευρω. αν η τρυπα ειναι στα σημεια που σου ειπα, το φρεον ΔΕΝ μπορει να το μαζεψει μεσα στο μηχανημα και αμφιβαλλω αν εχει μηχανημα συλλογης φρεον, οποτε για να κολλησει θα πρεπει να αφησει το φρεον να φυγει ολο, να κανει κενο κ να το συμπληρωσει παλι. οποτε πες οτι παιρνει 700 γραμμαρια φρεον το μηχανημα σου, παμε μανι μανι στο 35 ευρω συνολο, μονο το φρεον. χωρις να σου βαλω μεσα τον κοπο του, ΦΠΑ, και λοιπα εξοδα που θα χαλουσε σε υλικα. Σε αυτο το σεναριο ναι, μεσα μπηκε. αν ηταν σε σωληνακι που παει απο μεσα εξω, οριακα θα εβγαλε καποιο κερδος αν σου εκοψε αποδειξη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα