Highlander Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 8 ώρες πριν, Vastria είπε Καλησπερα παιδια. Αρχικα να σας πω πως ειμαι νεος σε ηλικια(22 χρονων) και επιασα την πρωτη μου στην ουσια δουλεια(με ενσημα) και χρειαστηκε να ανοιξω λογαριασμο μισθοδοσιας στην Αλφα με εντολη του εργοδοτη μου για την συγκεκριμενη τραπεζα. Ολα καλα ολα ωραια, ρωτηθηκα για το αν θελω να εχω e-banking ειπα ναι, μου βγαλαν κωδικους συνδρομητη μυστικους κωδικους κτλπ ολα καλα. Απο τις 2 του μηνους τωρα του Ιουλιου εως και σημερα εκανα μια αναληψη των 50€ και ολα καλα. Ξαφνικα σημερα που μπαινω να κοιταξω κατι που ηθελα να αλλαξω βλεπω οτι μου αφαιρεθηκαν 8€ για "Υπυρεσίες Προσθ(ετων). Κωδ(ικων). Ρωταω λοιπον. Ειναι κατι μηνιαιο; Ειναι κατι που απανεργοποιειται; Οπως και επισης γιατι δεν ελαβα γνωση επι του συγκεκριμενου θεματος; Οποια βοηθεια θα ηταν appreciated. Ευχαριστω Σε εμάς ως επιχείρηση τα λαμόγια χρεώνουν 12€ το έτος. Η συναλλαγή φαίνεται απλά πως κάποιος τράβηξε χρήματα με μια αιτιολογία gtp. Όταν ζήτησα τιμολόγιο για το συγκεκριμένο ποσό έκαναν την πάπια. Για κάθε μεταξύ μας συναλλαγή, βάσει του νόμου θα πρέπει να υπάρχει ΝΟΜΙΜΟ παραστατικό. Για παράδειγμα, τα άλλα λαμόγια της Πειραιώς χρεώνουν 30€ το εξάμηνο για άτοκο λογαριασμό όπως λένε. Έφτασα μέχρι και στην εφορία η οποία μόλις της είπα πως η συγκεκριμένη τράπεζα δεν εκδίδει παραστατικό με αγνόησε τελείως. Ο κάθε ένας κάνει ότι γουστάρει σε αυτή τη χώρα και δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν. 1
ParhsG Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, Highlander είπε Σε εμάς ως επιχείρηση τα λαμόγια χρεώνουν 12€ το έτος. Η συναλλαγή φαίνεται απλά πως κάποιος τράβηξε χρήματα με μια αιτιολογία gtp. Όταν ζήτησα τιμολόγιο για το συγκεκριμένο ποσό έκαναν την πάπια. Για κάθε μεταξύ μας συναλλαγή, βάσει του νόμου θα πρέπει να υπάρχει ΝΟΜΙΜΟ παραστατικό. Για παράδειγμα, τα άλλα λαμόγια της Πειραιώς χρεώνουν 30€ το εξάμηνο για άτοκο λογαριασμό όπως λένε. Έφτασα μέχρι και στην εφορία η οποία μόλις της είπα πως η συγκεκριμένη τράπεζα δεν εκδίδει παραστατικό με αγνόησε τελείως. Ο κάθε ένας κάνει ότι γουστάρει σε αυτή τη χώρα και δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Λογικό ειναι, εχει μεγαλύτερη ισχυ απο εσένα, μπορει να κανει οτι θελει πρακτικά
Highlander Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Αγνοώντας φυσικά τους νόμους. Γιατί αν κάποιος μου έκανε κατάθεση 12€ και περίμενε παραστατικό και εγώ τον έγγραφα, την άλλη στιγμή θα ήταν η ΣΔΟΕ στην πόρτα μου. Και στην προκειμένη περίπτωση δεν τα έκανα κατάθεση, τα πήραν απλά επειδή μπορούν.
ParhsG Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 34 λεπτά πριν, Highlander είπε Αγνοώντας φυσικά τους νόμους. Γιατί αν κάποιος μου έκανε κατάθεση 12€ και περίμενε παραστατικό και εγώ τον έγγραφα, την άλλη στιγμή θα ήταν η ΣΔΟΕ στην πόρτα μου. Και στην προκειμένη περίπτωση δεν τα έκανα κατάθεση, τα πήραν απλά επειδή μπορούν. Οχι απαραίτητα απλά πιο πιθανό!. Υπάρχει ενα eshop που δεν στέλνει παραστατικό και δε στο δινει. Κανεις δε του εκανε τιποτα.
Penthesilea Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, ParhsG είπε Πειραιως θυμαμαι οταν ανοιξαμε δωσαν ολοι περιπου 40ευρω. Εγω τα βασικα 8 ευρω οσο ηταν. Της λεω λοιπον δε θελω καμια ασφαλεια( σου καναν ενα ετησιο συμβολαιο ασφαλειας αν σε κλεψουν κτλ) ουτε πακετο για sms κτλ μονο ebanking Τον περασμένο Αύγουστο - Σεπτέμβριο, που άνοιξα λογαριασμό στην Πειραιώς, δεν είχα πληρώσει τίποτα. Μόνο eBanking, χωρίς κωδικούς και άλλα συμβόλαια ασφάλισης. Όπως δεν πλήρωσα και στην Εθνική - εκεί μου έδωσαν, όμως, τα SMS alerts. Για την Alpha Bank, όντως, χρεώνουν για eBanking 8€. Από εδώ μέσα έμαθα, αλλά ήταν αργά, πως μπορούσα να το κάνω μόνη μου μέσα από την σελίδα της.
eidikos33 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 8 λεπτά πριν, Penthesilea είπε Τον περασμένο Αύγουστο - Σεπτέμβριο, που άνοιξα λογαριασμό στην Πειραιώς, δεν είχα πληρώσει τίποτα. Μόνο eBanking, χωρίς κωδικούς και άλλα συμβόλαια ασφάλισης. Όπως δεν πλήρωσα και στην Εθνική - εκεί μου έδωσαν, όμως, τα SMS alerts. Για την Alpha Bank, όντως, χρεώνουν για eBanking 8€. Από εδώ μέσα έμαθα, αλλά ήταν αργά, πως μπορούσα να το κάνω μόνη μου μέσα από την σελίδα της. Πως μπορείς να ανοίξεις e banking δωρεάν μέσα από το σάιτ της άλφα?
Despotas Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 8 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Πως μπορείς να ανοίξεις e banking δωρεάν μέσα από το σάιτ της άλφα? Το έχω κάνει και δουλεύει. Πας εδώ: https://www.alpha.gr/el/idiotes/myalpha/ergaleia/upostiriksi-eggrafi-online/ Πρέπει όμως να έχεις ήδη χρεωστική ή πιστωτική της Alpha γιατί έτσι σε πιστοποιούν.
Joshua21 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 11 λεπτά πριν, Despotas είπε Το έχω κάνει και δουλεύει. Πας εδώ: https://www.alpha.gr/el/idiotes/myalpha/ergaleia/upostiriksi-eggrafi-online/ Πρέπει όμως να έχεις ήδη χρεωστική ή πιστωτική της Alpha γιατί έτσι σε πιστοποιούν. Και μπορείς να εκτελείς κανονικά όλες τις συναλλαγές μέσω ebanking, ακόμα και αυτές που χρειάζονται υπηρεσίες πρόσθετου κωδικού ασφαλείας (myAlpha Code)? Πχ κατάθεση σε λογαριασμό τρίτου στην ίδια τράπεζα?
Nikolas00 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 3 ώρες πριν, adi32 είπε Πόσο ξεφτιλισμενες είναι οι τράπεζες που χρεώνουν τέτοια πράγματα? Για ποια ασφάλεια μιλάμε? Της πλάκας είναι. Εμενα μου χρησιμοποίησαν την χρεωστική και παράγγειλαν 35 φορές σε 2 μέρες από efood και το πήραν είδηση μετά από 3 μέρες. Οταν τους είπα γιατί δεν βάζουν την επιβεβαίωση μέσω SMS σε κάθε συναλλαγή μέσω Internet με άκουγαν σαν χάνοι λέγοντας δεν το έχουμε σκεφτεί δε γίνεται κλπ. Καθένας που βλέπει τον αριθμό της κάρτας μας μπορεί να αγοράζει ανενόχλητος ότι θέλει Τα λεφτα πισω τα πηρες; Για μενα μονο Eurobank/Πειραιως.Που σε τετοια περιπτωση με 2-3 συναλλαγες τετοιου ειδους θα σε ειχαν παρει τηλεφωνο.
gokuthelegend Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 3 ώρες πριν, adi32 είπε Πόσο ξεφτιλισμενες είναι οι τράπεζες που χρεώνουν τέτοια πράγματα? Θες να πεις ότι οι σέρβερ που φιλοξενούν το e-banking, οι προγραμματιστές που το αναπτύσσουν και οι τεχνικοί που το συντηρούν, καθώς και τα sms που σου έρχονται στο κινητό, δεν έχουν κόστος; Επίσης, πόσο κοστολογείς το ότι πλέον τα κάνεις όλα από το σπίτι σου και δεν χρειάζεται να χάνεις χρόνο και χρήμα πηγαίνοντας στην τράπεζα και να περιμένεις στην ουρά;
Nikolas00 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 3 ώρες πριν, Highlander είπε Σε εμάς ως επιχείρηση τα λαμόγια χρεώνουν 12€ το έτος. Η συναλλαγή φαίνεται απλά πως κάποιος τράβηξε χρήματα με μια αιτιολογία gtp. Όταν ζήτησα τιμολόγιο για το συγκεκριμένο ποσό έκαναν την πάπια. Για κάθε μεταξύ μας συναλλαγή, βάσει του νόμου θα πρέπει να υπάρχει ΝΟΜΙΜΟ παραστατικό. Για παράδειγμα, τα άλλα λαμόγια της Πειραιώς χρεώνουν 30€ το εξάμηνο για άτοκο λογαριασμό όπως λένε. Έφτασα μέχρι και στην εφορία η οποία μόλις της είπα πως η συγκεκριμένη τράπεζα δεν εκδίδει παραστατικό με αγνόησε τελείως. Ο κάθε ένας κάνει ότι γουστάρει σε αυτή τη χώρα και δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Τα λαμογια ομως της Πειραιως δεν κανουν οτι να ναι χρεωσεις. Στην εθνικη ακουσα το πιο περιεργο,οτι πρεπει να βγαλω προπληρωμενη καρτα για να εχω ebanking. Αφου ειδαν οτι δεν πιανουν συνδρομες με εθνικη ασφαλιστικη(1€ το μηνα στο λογαριασμο). Πειραιως-Eurobank καμια χρεωση για ebanking,στους πρωτους εβγαλα και μια καρτα φοιτητικη. Alpha Bank εχουν στη δουλεια αλλα δεν χρειαστηκε ακομα να ανοιξω λογαριασμο,τους βολεψα με αλλη τραπεζα. Και σε αυτο το νησι...εχουν πολλα μηχανακια Alpha ειτε Cardlink ειτε τα ασημι σαν αυτα της Πειραιως. Και αλλο τοσο εχουν της εθνικης ibank μηχανακια. 1 ώρα πριν, Penthesilea είπε Τον περασμένο Αύγουστο - Σεπτέμβριο, που άνοιξα λογαριασμό στην Πειραιώς, δεν είχα πληρώσει τίποτα. Μόνο eBanking, χωρίς κωδικούς και άλλα συμβόλαια ασφάλισης. Όπως δεν πλήρωσα και στην Εθνική - εκεί μου έδωσαν, όμως, τα SMS alerts. Για την Alpha Bank, όντως, χρεώνουν για eBanking 8€. Από εδώ μέσα έμαθα, αλλά ήταν αργά, πως μπορούσα να το κάνω μόνη μου μέσα από την σελίδα της. ebanking η Πειραιως την περιοδο που λες εδινε κατι κωδικους νομιζω και τους αλλαζες εσυ στη winbank και ρυθμιζεις και τα Alert.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε Θες να πεις ότι οι σέρβερ που φιλοξενούν το e-banking, οι προγραμματιστές που το αναπτύσσουν και οι τεχνικοί που το συντηρούν, καθώς και τα sms που σου έρχονται στο κινητό, δεν έχουν κόστος; Της Εθνικης δεν εχουν κοστος? γιατι δεν χρεωνομαι τιποτα. Ασε τωρα, βρηκαν ολα τα λαμογια και χρεωνουν το οτιδηποτε καινουριο
AristidisZ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 5 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε Θες να πεις ότι οι σέρβερ που φιλοξενούν το e-banking, οι προγραμματιστές που το αναπτύσσουν και οι τεχνικοί που το συντηρούν, καθώς και τα sms που σου έρχονται στο κινητό, δεν έχουν κόστος; Επίσης, πόσο κοστολογείς το ότι πλέον τα κάνεις όλα από το σπίτι σου και δεν χρειάζεται να χάνεις χρόνο και χρήμα πηγαίνοντας στην τράπεζα και να περιμένεις στην ουρά; Βασικά να το πάρουμε ανάποδα, πόσο κερδίζει η τράπεζα αν τα κάνω όλα από το σπίτι μου και δε χρειάζεται να χρησιμοποιώ πόρους της ; 5 1
gokuthelegend Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 22 λεπτά πριν, Xacti είπε Της Εθνικης δεν εχουν κοστος? γιατι δεν χρεωνομαι τιποτα. Ασε τωρα, βρηκαν ολα τα λαμογια και χρεωνουν το οτιδηποτε καινουριο Το ότι η Εθνική δεν χρεώνει, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποιο κόστος για την ίδια, απλώς αποφάσισε να κάνει την διαφορά σε σχέση με τις άλλες τράπεζες και να μην χρεώνει τους πελάτες της. 20 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Βασικά να το πάρουμε ανάποδα, πόσο κερδίζει η τράπεζα αν τα κάνω όλα από το σπίτι μου και δε χρειάζεται να χρησιμοποιώ πόρους της ; Μα χρησιμοποιείς πόρους, αυτό εξηγώ στο μήνυμά μου. Επίσης μην ξεχνάς ότι πληρώνεις μια φορά και έχεις e-banking για πάντα.
AristidisZ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, gokuthelegend είπε Μα χρησιμοποιείς πόρους, αυτό εξηγώ στο μήνυμά μου. Επίσης μην ξεχνάς ότι πληρώνεις μια φορά και έχεις e-banking για πάντα. Δηλαδή είναι ίδιο να έχει ένα database και 5 servers με το να έχει εκατοντάδες (μπορεί και χιλιάδες) παραπάνω υπαλλήλους και καταστήματα ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις