AristidisZ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, paredwse είπε Καλά, εκτός από αυτό , το publees.com αναλαμβάνει κάθε είδους δημοσιεύσεις σε εφημερίδες - από κοινωνικά (γάμους/κηδείες/μνημόσυνα) μέχρι και δημοσίευση περίληψης δικογράφου ή καταστατικού σωματείου. Οπότε, ναι, το έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές. Mea culpa! Το ξέρω μωρέ, να σε προβοκάρω λίγο ήθελα
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 43 minutes ago, AristidisZ said: Το ξέρω μωρέ, να σε προβοκάρω λίγο ήθελα Αν πρόσεξες βέβαια, δεν απάντησα στο (προβοκατόρικο) ερώτημά σου... 😛
mcstefan7 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Αν γίνει ο γάμος σε εκκλησία είναι καθαρά θέμα παπά, και σε αθλητική εφημερίδα να βάλεις δεν υπάρχει θέμα. Στον πολιτικό είναι πιο αυστηρά. Τουλάχιστον στον δήμο μου (Επαρχία).
andrapos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Εγώ το 2016 που παντρεύτηκα ρώτησα τον Παππά που πρέπει να κάνω αναγγελία και μου λέει γιατί σου είπα εγώ ότι πρέπει να κάνεις αναγγελία;Και δεν έκανα καθόλου τελικά.. 1
mary Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 5 ώρες πριν, paredwse είπε Έχω χρησιμοποιήσει την publees.com σε διάφορες περιστάσεις κι έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος. Quoted for emphasis. Και εμείς την χρησιμοποιησαμε για τον πολιτικό. Πολύ απλά πράγματα, μικρό κόστος και χωρίς εκπλήξεις
l337 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 10 ώρες πριν, Sadako είπε Επίσης, έχει χρησιμοποιήσει κανείς υπηρεσίες τύπου https://www.publees.com/ https://www.anaggeliagamou.gr/ ; Είχα χρησιμοποιήσει την publees για τον δικό μου γάμο και είχα μείνει πολύ ικανοποιημένος.
zx1234r Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δεν έχω καταλάβει κάτι. Τι είδους δημοσίευση είναι αυτή και τι σημασία έχει για το αν κάποιος θα παντρευτεί? Η γίνεται δημοσίευση για να μαζέψουν άτομα αυτοί που δεν έχουν μεγάλες οικογένειες?
k_w_t Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, zx1234r είπε Δεν έχω καταλάβει κάτι. Τι είδους δημοσίευση είναι αυτή και τι σημασία έχει για το αν κάποιος θα παντρευτεί? Η γίνεται δημοσίευση για να μαζέψουν άτομα αυτοί που δεν έχουν μεγάλες οικογένειες? Στην δημοσιευση αναφερεις τα ονοματα των μελλονυφων το τοπο γεννησεως ,τοπο κατοικιας τους και το γενος του (επωνυμο μητερας) Πχ ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Γεωργιου και της ΜΑΡΙΑΣ το γενος Δημητριου που γεννηθηκε στην Κολοπετινιτσα και κατοικει στον Πειραια και η ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΑΓΓΕΛΟΥ και της ΑΓΛΑΪΑΣ το γενος ΠΑΠΑ που γεννηθηκε στα ΤΡΙΚΑΛΑ και κατοικει στην ΑΘΗΝΑ προκειται να παντρευτουν στον ΧΟΛΑΡΓΟ ΑΤΤΙΚΗΣ. Δεν αναφερει ουτε ημερομηνια ουτε εκκλησια. Γινοταν ανεκαθεν για να μπορει καποιος που εχει αντιρηση για τον γαμο να κανει ενσταση. Κυριως σε παλιοτερες εποχες με κρυφες υιοθεσίες και αγνωστα μεταξυ τους αδερφια-ξαδερφια να μην παντρευονται και για να αποφεύγονται οι διγαμίες. Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2019 από k_w_t 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Θυμάμαι κάπου το 11-12 πρέπει να είχε καταργηθεί η υποχρέωση αναγγελίας γάμου σε εφημερίδα. Πάντως, γραφειοκρατία και χαρτούρα ακόμα και για να παντρευτείς ρε φίλε.....
k_w_t Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 3 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Θυμάμαι κάπου το 11-12 πρέπει να είχε καταργηθεί η υποχρέωση αναγγελίας γάμου σε εφημερίδα. Πάντως, γραφειοκρατία και χαρτούρα ακόμα και για να παντρευτείς ρε φίλε..... Δεν εχει καταργηθει.. Μονο εαν εχεις κανει πολιτικο γαμο και μετα θες να κανεις Θρησκευτικο δεν στην ζητανε.(και αυτο εξαρταται την Μητροπολη)
tounion Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 3 ώρες πριν, k_w_t είπε Δεν εχει καταργηθει.. Μονο εαν εχεις κανει πολιτικο γαμο και μετα θες να κανεις Θρησκευτικο δεν στην ζητανε.(και αυτο εξαρταται την Μητροπολη) Δεν έχει καταργηθεί
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Και μετά αναρωτιούνται οι παπάδες γιατί το χει γυρίσει πολύς κόσμος στον πολιτικό γάμο
k_w_t Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 46 λεπτά πριν, Xacti είπε Και μετά αναρωτιούνται οι παπάδες γιατί το χει γυρίσει πολύς κόσμος στον πολιτικό γάμο Καλα παιζουν και κατι στραβοξυλα παπαδες... Αλλοι δεν δεχονται να βαπτισουν εαν οι γονεις ειναι παντρεμενοι με πολιτικο, εαν ο νονος - νονα ειναι παντρεμενοι με πολιτικο κτλ.
Dwdwra Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Καλησπερα και απο μενα .Αγγελια στην εφημεριδα ζηταν ακομα εμεις φετος καναμε το γαμο σε αλλη πολη μενουμε και στην επαρχια σε αλλη πολη παντρευτηκαμε μας ζητηθηκε στο τοπο που θα γινει ο γαμος να κανουμε την αγγελια σε τοπικη εφημεριδα αλλα θα συμφωνησω οτι ειναι θεμα μητροπολης και ενοριας.
AristidisZ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Στις 11/7/2019 στις 11:23 ΠΜ, Xacti είπε Και μετά αναρωτιούνται οι παπάδες γιατί το χει γυρίσει πολύς κόσμος στον πολιτικό γάμο Βέβαια αναγγελία γάμου ζητάει και το δημαρχείο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα