Guerriero4 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Έκανα μια αγορά από το αγγλικό Amazon και το έστειλαν με Deutsche Post DHL, και παράδοση από ΕΛΤΑ courier. Η αποστολή δεν είχε tracking number και από τα ΕΛΤΑ όταν ήρθαν έλειπα και άφησαν το πακέτο χύμα στην είσοδο της πολυκατοικίας. Από τύχη και μόνο δεν το έκλεψαν. Σας έχει συμβεί κάτι τέτοιο? Κανονικά θα πρέπει να αφήσουν χαρτάκι παράδοσης κτλ Αν το έκλεβε κάποιος τι θα γινόταν, θα έβγαινα χρεωμένος επειδή τα ΕΛΤΑ courier δεν κάνουν τη δουλειά τους? Έχει τύχει σε κανέναν άλλο?
kormos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 4 λεπτά πριν, Guerriero4 είπε Έκανα μια αγορά από το αγγλικό Amazon και το έστειλαν με Deutsche Post DHL, και παράδοση από ΕΛΤΑ courier. Η αποστολή δεν είχε tracking number και από τα ΕΛΤΑ όταν ήρθαν έλειπα και άφησαν το πακέτο χύμα στην είσοδο της πολυκατοικίας. Από τύχη και μόνο δεν το έκλεψαν. Σας έχει συμβεί κάτι τέτοιο? Κανονικά θα πρέπει να αφήσουν χαρτάκι παράδοσης κτλ Αν το έκλεβε κάποιος τι θα γινόταν, θα έβγαινα χρεωμένος επειδή τα ΕΛΤΑ courier δεν κάνουν τη δουλειά τους? Έχει τύχει σε κανέναν άλλο? Σημείωση απ όσο ξέρω αφήνουν μόνο στα συστημένα πακέτα όχι στα απλά...
Inler Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Και στα απλά αφήνουν εκτός αν μου διαφεύγει κάτι.Είναι τραγικό να αφήνουν έτσι χύμα κάτι που μπορεί να κάνει 300-500e Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2019 από Inler 1
Guerriero4 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, Inler είπε Και στα απλά αφήνουν εκτός αν μου διαφεύγει κάτι.Είναι τραγικό να αφήνουν έτσι χύμα κάτι που μπορεί να κάνει 300-500e Δεν βγαίνουν χαμένοι? Αν κάποιος κλέψει το δέμα, η amazon αναλαμβάνει να σου στείλει σωστά την παραγγελία ή ρίχνει το φταίξιμο στο courier?
coffeex Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Κανονικά από τα ΕΛΤΑ courier έπρεπε να σε πάρουν τηλέφωνο ή έστω να χτυπήσουν το κουδούνι. Στις ΗΠΑ είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα, δες στο youtube...
Guerriero4 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Αναφορά σε κείμενο I am extremely sorry to hear that the order were delivered in that condition. We make sure that all the orders are delivered in a proper manner. However, in this case I will right get complain filed and make sure that this is not repeated/ Μίλησα μαζί τους και αυτή ήταν η απάντηση. Μου έδωσαν και ένα κουπόνι 5 λίρες για την ταλαιπωρία. Τι να πω.. ελπίζω σε επόμενη παραγγελία να μην έχω τα ίδια.
teot Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Χωρίς tracking number ειναι απλο επιστολικό ταχυδρομείο και δεν προβλέπετε τίποτα περισσότερο απο το να το φέρει μέχρι την πόρτα. Το να ζητάμε ευθύνες απο τον ΕΛΤΑ που εκανε ακριβώς ότι έχει πληρωθεί να κάνει και όχι από τον αποστολέα που για να γλυτωσει 2-3 ευρω το έστειλε απλό και όχι με tracking number .... Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2019 από teot 1 1
invisiblesurfer Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Ουδεμία σχέση έχει η Amazon με την παράδοση του δέματός σου, ο τίτλος είναι λάθος. Για την παράδοση υπεύθυνη είναι η εταιρεία που την κάνει, εν προκειμένω τα ΕΛΤΑ 1
spectaculator Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 9 ώρες πριν, Inler είπε Και στα απλά αφήνουν εκτός αν μου διαφεύγει κάτι.Είναι τραγικό να αφήνουν έτσι χύμα κάτι που μπορεί να κάνει 300-500e Τραγικό είναι για 300-500€ να τσιγκουνεύεσαι ένα δεκάρικο παραπάνω για να στο στείλουν συστημένο! Δεν μπορείς ν' απαιτείς με το τίποτα υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας; 4
tonypapadovic Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 10 ώρες πριν, Guerriero4 είπε Έκανα μια αγορά από το αγγλικό Amazon και το έστειλαν με Deutsche Post DHL, και παράδοση από ΕΛΤΑ courier. Η αποστολή δεν είχε tracking number και από τα ΕΛΤΑ όταν ήρθαν έλειπα και άφησαν το πακέτο χύμα στην είσοδο της πολυκατοικίας. Από τύχη και μόνο δεν το έκλεψαν. Σας έχει συμβεί κάτι τέτοιο? Κανονικά θα πρέπει να αφήσουν χαρτάκι παράδοσης κτλ Αν το έκλεβε κάποιος τι θα γινόταν, θα έβγαινα χρεωμένος επειδή τα ΕΛΤΑ courier δεν κάνουν τη δουλειά τους? Έχει τύχει σε κανέναν άλλο? Αν δεν το λάβεις για οποιονδήποτε λόγο (όπως να το αφήσουν τα ΕΛΤΑ στην είσοδο και να χαθεί), το άμαζον θα σε αποζημιώσει ή θα στο ξαναστείλει (και πολύ πιθανό με κούριερ), οπότε μην ανησυχείς 2
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Η ΕΛΤΑ courier αποκλείεται να στο άφησε έτσι, είναι courier, αν δε σε βρει σου αφήνει ειδοποίηση όπως και οι άλλες εταιρίες courier. Αν εννοείς τα ΕΛΤΑ τότε ναι, μπορεί να στο αφήσει έτσι ή να σου αφήσει χαρτάκι να πας να παραλάβεις από τα ΕΛΤΑ και σε αυτό παίζει ρόλο τι έχεις αποφασίσει ΕΣΥ από πριν. Δικό σου είναι το πρόβλημα και όχι των ΕΛΤΑ. Προσωπικά τώρα τελευταία είχα μια ευχάριστη έκπληξη, γιατί ο ταχυδρόμος που εξυπηρετεί την περιοχή μου, μου χτυπάει το κουδούνι και κατεβαίνω και το παίρνω αλλιώς μου αφήνει την ειδοποίηση και πάω στα ΕΛΤΑ. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2019 από Επισκέπτης
Guerriero4 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 58 λεπτά πριν, Xacti είπε Η ΕΛΤΑ courier αποκλείεται να στο άφησε έτσι, είναι courier, αν δε σε βρει σου αφήνει ειδοποίηση όπως και οι άλλες εταιρίες courier. Αν εννοείς τα ΕΛΤΑ τότε ναι, μπορεί να στο αφήσει έτσι ή να σου αφήσει χαρτάκι να πας να παραλάβεις από τα ΕΛΤΑ και σε αυτό παίζει ρόλο τι έχεις αποφασίσει ΕΣΥ από πριν. Δικό σου είναι το πρόβλημα και όχι των ΕΛΤΑ. Προσωπικά τώρα τελευταία είχα μια ευχάριστη έκπληξη, γιατί ο ταχυδρόμος που εξυπηρετεί την περιοχή μου, μου χτυπάει το κουδούνι και κατεβαίνω και το παίρνω αλλιώς μου αφήνει την ειδοποίηση και πάω στα ΕΛΤΑ. Το πακέτο είχε αυτοκόλλητο ΕΛΤΑ courier πάνω. Γι'αυτό μου έκανε τόσο άσχημη εντύπωση. Περίμενα τουλάχιστον να αφήσουν χαρτάκι και στη χειρότερη να πάω να το παραλάβω από τα ΕΛΤΑ courier. Το πρόβλημα γιατί είναι δικό μου, που έκανα το λάθος? Δεν καταλαβαίνω τη σκέψη σου. 3 ώρες πριν, invisiblesurfer είπε Ουδεμία σχέση έχει η Amazon με την παράδοση του δέματός σου, ο τίτλος είναι λάθος. Για την παράδοση υπεύθυνη είναι η εταιρεία που την κάνει, εν προκειμένω τα ΕΛΤΑ Αυτοί κάνουν την αποστολή, έχουν άμεση ευθύνη για τον τρόπο παράδοσης και τις εταιρείες που έχουν επιλέξει να συνεργάζονται. 13 ευρώ πλήρωσα για μεταφορικά, δεν είναι ότι δίνουν δωρεάν αποστολή για να πούμε ότι τους δικαιολογούμε αν κάνουν κάποια τσιγκουνιά. 10 ώρες πριν, teot είπε Χωρίς tracking number ειναι απλο επιστολικό ταχυδρομείο και δεν προβλέπετε τίποτα περισσότερο απο το να το φέρει μέχρι την πόρτα. Το να ζητάμε ευθύνες απο τον ΕΛΤΑ που εκανε ακριβώς ότι έχει πληρωθεί να κάνει και όχι από τον αποστολέα που για να γλυτωσει 2-3 ευρω το έστειλε απλό και όχι με tracking number .... Απ΄τη στιγμή που είναι ΕΛΤΑ courier πρέπει να το παραδώσει στα χέρια σου. 2 ώρες πριν, spectaculator είπε Τραγικό είναι για 300-500€ να τσιγκουνεύεσαι ένα δεκάρικο παραπάνω για να στο στείλουν συστημένο! Δεν μπορείς ν' απαιτείς με το τίποτα υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας; Εννοείται θα πλήρωνα για την πιο γρήγορη αποστολή αλλά για κάποιο λόγο δεν το υποστήριζε για την παραγγελία μου και είχα μόνο την επιλογή της απλή αποστολής.
skar1983 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Ναι μου έχει τύχει και από το αμαζον παλιότερα 3ds χύμα στην είσοδο.... Αλλά για αυτό φταίνει και τα ΕΛΤΑ αν δουν κάτι που βγάζει μάτι θα μπορούσαν να αφήνουν μια ειδοποίηση. Σε παλαιότερη γειτονιά που έμενα ο ταχυδρόμος μου τα άφηνε έξω από την πόρτα μου αν κάτι έβγαζε μάτι και δεν είχα ούτε ένα χαμένο....
Silverage Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Είναι ξεκάθαρα θέμα των Ελτά, δεν καταλαβαίνω που φταίει το amazon.
teot Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Για να ξεκαθαρίσουμε... ηταν χωρίς tracking number ;;; Αν ηταν χωρις tracking number ειναι απλο και ΣΩΣΤΑ η παράδοση ειναι χυμα.... για αυτο πληρώθηκαν... αυτο έκαναν.... Αν ειχε tracking number κακώς εγινε η παραδοση χύμα και όλοι εσεις που ζητάτε τα ΕΛΤΑ να κάνουν την παράδοση απλού όπως του συστημένου που έχει άλλη χρέωση... στην δουλειά σας (όσοι δουλευτε) κανετε περισσότερα απ οτι έχετε πληρωθει;;; Δηλαδη ο υδραυλικός που έχει πληρωθεί να περάσει απλή σωλήνα, θα περάσει ενισχυμένη στην ίδια τιμή γιατί κρίνει οτι είναι καλλίτερη;;; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα