Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρε παίδες αφού τα συμφωνήσανε τα παιδιά , τι μας πειράζει εμάς?

Ο τύπος που σου έδωσαν πιο πάνω και είστε άρχοντες.

Και με την  γυναίκα μου πάντως με αυτό τον τύπο μοιραζόμαστε τα έξοδα , εγώ παίρνω τα διπλά και άρα μοιράζονται τα έξοδα ως 2/3 εγώ και 1/3 αυτή...

Τώρα που το βλέπω , σαν να με κλέβει λίγο ...

:D :D :D

• Like 1
  • Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κανείς δεν ξέρει τι σχέση έχουν (ή δεν έχουν μεταξύ τους) οπότε μην προτρέχετε. Και τέλοσπάντων εκείνοι οι 3 είναι που μένουν στο σπίτι, εκείνοι κάνουν την όποια συμφωνία, δικαίωμα τους να το κάνουν όπως γουστάρουν και δεν θα δώσουν λόγο γι' αυτό. Ο καθ΄'ενας διαχειρίζεται τα χρήματα του όπως γουστάρει και δεν θα ρωτήσει τον μέσο χρήστη του insomnia για να πάρει την άδεια του μήπως και τον "κακοχαρακτηρίσει". Οπότε σχόλια περί "προβάτων" (που είπε κάποιος εξυπνάκιας) και άλλων ζώων προφανώς περισσεύουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο με τα τετραγωνικα οτι πιο αδικο αλλα δεχομαι. Θα μενω σε δωματιο 1χ1 (που λεει ο λογος) και θα τρωγωκαταναλωνω αβερτα. Η θα μενω σε κοινοχρηστο χωρο και δε θα πληρωνω τιποτα.

Insert μιμι με τον εντυ μερφυ που σκεφτεται.

Επεξ/σία από Tempor
Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν έχει μαύρα έσοδα, τι κάνετε;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, skipperas είπε

ή “διά τρία” ή βάση τετραγωνικών των δωματίων αν και τραβηγμένο

Ο μισθός τι σχέση έχει; Ποιό σαΐνι το σκέφτηκε αυτό; 

Αυτός με τον μικρότερο μισθό προφανώς...... 

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, l337 είπε

Κανείς δεν ξέρει τι σχέση έχουν (ή δεν έχουν μεταξύ τους) οπότε μην προτρέχετε. Και τέλοσπάντων εκείνοι οι 3 είναι που μένουν στο σπίτι, εκείνοι κάνουν την όποια συμφωνία, δικαίωμα τους να το κάνουν όπως γουστάρουν και δεν θα δώσουν λόγο γι' αυτό. Ο καθ΄'ενας διαχειρίζεται τα χρήματα του όπως γουστάρει και δεν θα ρωτήσει τον μέσο χρήστη του insomnia για να πάρει την άδεια του μήπως και τον "κακοχαρακτηρίσει". Οπότε σχόλια περί "προβάτων" (που είπε κάποιος εξυπνάκιας) και άλλων ζώων προφανώς περισσεύουν.

συντροφε,  βγαλε ενα νον πειπερ τι μας επιτρεπεις να σχολιαζουμε να ξερουμε. Γιατι εχεις δικιο, εχει ξεφυγει η φαση εδωπερα, εχει ο καθενας αποψη. Που ακουστηκε.

• Thanks 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Narcissus89 είπε

Παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ!

Πραγματικα με βγαλατε απο μεγαλη σκεψη και πονοκεφαλο!

Οντως ξεχνας μαθηματικα μετα απο τοσα χρονια,λογικο!

Δεν θελουμε να το κανουμε με τετραγωνικα κλπ, γιατι θεωρουμε πιο δικαιο αυτο...

Γιατι ας πουμε αυτος που παιρνει 600ε να δινει τα 400 για τ σπιτι..και να του μεινουν 200 μετα;;

Και αυτος που παιρνει 1100..να του μενουν 700;

Δεν ειναι δικαιο για τους αλλους..

Σας ευχαριστω παντως για ολες σας τις αποψεις ;)

Δεν είμαι σίγουρος για αυτό στα bold...

Είμαι σίγουρος όμως για το ότι δεν είναι δίκαιο να πληρώνει ο ένας μεγαλύτερο μερίδιο από τους άλλους ενώ έχει τις ίδιες ακριβώς παροχές.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Δεν είμαι σίγουρος για αυτό στα bold...

Είμαι σίγουρος όμως για το ότι δεν είναι δίκαιο να πληρώνει ο ένας μεγαλύτερο μερίδιο από τους άλλους ενώ έχει τις ίδιες ακριβώς παροχές.

Μπορεί αυτός που πληρώνει περισσότερα να έχει πρόσβαση στην θεία απέναντι

Δημοσ.

Αντε γειά, απορώ το κορόιδο πως δέχτηκε τέτοια κουταμάρα ..... 

Δλδ αυτός με τον μικρότερο μισθό θα το γαμαει στις καταναλώσεις και θα του βγαίνει τσάμπα !!!!!!!

Τι να πω....

Δημοσ.
3 ώρες πριν, fredd0 είπε

συντροφε,  βγαλε ενα νον πειπερ τι μας επιτρεπεις να σχολιαζουμε να ξερουμε. Γιατι εχεις δικιο, εχει ξεφυγει η φαση εδωπερα, εχει ο καθενας αποψη. Που ακουστηκε.

Δημοσ.

Ελπίζω να μη διαβάζει αυτά τα θέματα η τρόικα.

Μιλάμε για την απόλυτη παράνοια. Αν δηλαδή ο ένας χάσει τη δουλειά του θα πρέπει ο τύπος των 1100 να πληρώνει τον άλλον? 

Δηλαδή ο άνθρωπος επειδή βρήκε μια καλύτερη δουλειά γιαΤι ενδεχόμενως έχει περισσότερα προσόντα  ή δουλεύει περισσότερες ωρες να είναι ο μακακας της παρέας?

Είναι κρίμα να περνάει μήνυμα ότι όποιος δούλευει περισσότερο ή έχει περισσότερα προσόντα να πληρώνει τους υπόλοιπους.

Ελπίζω τουλάχιστον όσοι τα πιστεύουν αυτά να μην είναι νέοι άνθρωποι.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...