Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καπου στα 300 ευρω λογω.. Bon Jovi 

Οχι για μενα.....

Που συμφερει πιο καλα η μετατροπη ?

Ευχαριστω.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

argo exchange κανω.μου δινει καλυτερο απο  one exchange και απο αλλα που ειχα δει

βεβαια πληρωνω με καρτα τα περισσοτερα.

• Like 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ 

Οι πληρωμές με κάρτα νομίζω έχουν προμήθεια από 1 έως 2.5 ευρώ ανά συναλλαγή. 

Οποιος εχει παει Ρουμανια τι LEU ενιαι πιο καλα να εχει καποιος για μικροεξοδα ?

Εισητηρια , ξενοδοχειο ολα πληρωμενα απο Ελλαδα .

Η αντιστοιχια απο οτι ειδα ειναι :

1 ευρω : 4,72 LEU

Οποιος εχει παει Ρουμανια τι LEU ενιαι πιο καλα να εχει καποιος για μικροεξοδα ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλυτερα να κανει εκει συναλλαγμα εχει παραπολλα μαγαζια με πολυ καλύτερες ισοτιμιες απο ότι στην ελλάδα... 300 ευρω για να καλυψει τι;ξενοδοχεια κλπ ή μονο διαβίωση; γιατι ειναι πολυ φθηνή χώρα η ρουμανία εγω σε 4 μερες εφαγα μετα βίας 100 ευρω σε εξοδα-μικροδώρα... το ξενοδοχειο το πληρωσα με καρτα.

Επεξ/σία από paylidis
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, paylidis είπε

καλυτερα να κανει εκει συναλλαγμα εχει παραπολλα μαγαζια με πολυ καλύτερες ισοτιμιες απο ότι στην ελλάδα... 300 ευρω για να καλυψει τι;ξενοδοχεια κλπ ή μονο διαβίωση; γιατι ειναι πολυ φθηνή χώρα η ρουμανία εγω σε 4 μερες εφαγα μετα βίας 100 ευρω σε εξοδα-μικροδώρα... το ξενοδοχειο το πληρωσα με καρτα.

Θα εινα δύο άτομα. Οι κόρες μου για την συναυλία. 

Είναι πληρωμένα εισιτήρια αεροπορικά.,της συναυλίας (από Δεκεμβρίο 2018) και ξενοδοχείο. 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δε χρειαζονται τοσα πολλα. Φαγητο πλουσιο - καλό με κρασί παει γυρω στα 30-40 λει το ατομο κοινως 7-10 ευρω... ομοιως όλα ειναι οικονομικά... ας κανουν όταν φτάσουν καμια 100 ευρω σε λει (καπου 450 θα βγουν) και θα είναι μια χαρά... εαν χρειαστουν κάνουν λιγα ακομα, εχει παντου ανταλλακτηρια που γενικά εχουν καλύτερες ισοτιμίες απο την ελλάδα και τα αεροδρόμια... Στην ελλάδα έχουμε τόσο κακές ισοτιμίες και προμήθειες που εχω συναλλαγμα διαφόρων χωρών συνολικής αξίας περ. 800 ευρω (σε 4-5 διαφορετικά νομισματα) γιατι λυπάμαι να τους το δώσω κοψοχρονιά...

Επεξ/σία από paylidis
  • Thanks 1
Δημοσ.

εγω εκανα στο αεροδρομιο στο βουκουρεστι. εδω στο δικο μας χρεωναν ποιο πολλα. εκει σε καποια τοπικα μαγαζια ηταν οικονομικα η μετατροπη.

να εχεις το νου σου στους ταξιτζηδες. κλεβουν αβερτα και ολα τα ταχι ειναι με εφαρμογες στο βουκουρεστι, μην περιμενεις να σηκωσεις χερι και να σταματησουν.

300 ευρω νομιζω ειναι πολλα.

• Thanks 1
Δημοσ.
20 hours ago, Γιάννης Platano said:

Σε ευχαριστώ 

Οι πληρωμές με κάρτα νομίζω έχουν προμήθεια από 1 έως 2.5 ευρώ ανά συναλλαγή. 

με λιγο καθυστερηση.

οχι δεν εχουν ολες οι πληρωμες με καρτες 1 εως 2,5 ευρω.η πειραιως χτυπαει ενα ευρω κατευθειαν.εθνικη και alpha Που χρησιμοποιω εγω η χρεωση ξεκιναει απο κατι του στυλ 15 20 λεπτα και ανεβαινει αναλογως το ποσο.σε ολο το ταξιδι δεν εχω δωσει ποτε πανω απο 3-4 ευρω σε συνολικες χρεωσεις.

επισης σε συναλλαγμα πχ ρουμανια πολωνια δεν παιρνω ποτε πανω απο 60-70 ευρω και ειναι και πολλα κιολας.συνηθως τα θελω για κανα λεωφορειο ή πουθενα που δεν μπορεις να πληρωσεις με καρτα. κατα τα αλλα αποφευγουμε γενικοτερα το συναλλαγμα στα αεροδρομια διοτι πολλες φορες δεν δινουν καλο Exchange.απο εκει και περα επειδη το ποσο ειναι σχετικα μικρο πχ 80 ευρω δεν εχει και τοσο διαφορα.στο αεροδρομιο της ρουμανιας δεν θυμαμαι ποσο καλο ειναι το exchange rate αλλα στο βενιζελος ειναι χαλια.κοινως να σε χτυπησουν αφου ξερουν οτι δεν μπορεις να κανεις αλλιως..επισης μπορει καπου να ειναι πιο φτηνα αλλα πρεπει να δεις αν εχει καποιο fee για την συναλλαγη.αν πχ εδω ειναι 1 ευρω 4 lei και στο εξωτερικο ενα ευρω 4,1 lei αλλα σου λεει και Fee 3 ευρω τοτε ενα και το αυτο. στην ελλαδα αν τα παραγγειλεις Online δεν εχει Fee.καλο ειναι να πληρωσεις μετρητα και οχι με καρτα για την μετατροπη συναλλαγματος διοτι θα χρεωθεις και εκει.

19 hours ago, paylidis said:

Προσοχη αν εχει Fee ή οχι γιατι τοτε μπορει καπου να μην συμφερει.

18 hours ago, paylidis said:

δε χρειαζονται τοσα πολλα. Φαγητο πλουσιο - καλό με κρασί παει γυρω στα 30-40 λει το ατομο κοινως 7-10 ευρω... ομοιως όλα ειναι οικονομικά... ας κανουν όταν φτάσουν καμια 100 ευρω σε λει (καπου 450 θα βγουν) και θα είναι μια χαρά... εαν χρειαστουν κάνουν λιγα ακομα, εχει παντου ανταλλακτηρια που γενικά εχουν καλύτερες ισοτιμίες απο την ελλάδα και τα αεροδρόμια... Στην ελλάδα έχουμε τόσο κακές ισοτιμίες και προμήθειες που εχω συναλλαγμα διαφόρων χωρών συνολικής αξίας περ. 800 ευρω (σε 4-5 διαφορετικά νομισματα) γιατι λυπάμαι να τους το δώσω κοψοχρονιά...

το κακο ειναι οτι οταν ειναι να τα δωσεις πισω χανεις ακομα πιο πολλα.σε μερικα ανταλακτηρια πιο παλια τουλαχιστον αν πληρωνες 2 ευρω παραπανω χρεωση επεστρεφες μεχρι καπου 20 τις 100 του συναλλαγματος στην τιμη που το αγορασες.δεν ξερω αν ισχυει ακομα.

παντως καλο ειναι αν εχεις καρτες να παιζεις με καρτες για να μην σου μενουν τοσα λεφτα.κριμα ειναι

18 hours ago, tyf said:

εγω εκανα στο αεροδρομιο στο βουκουρεστι. εδω στο δικο μας χρεωναν ποιο πολλα. εκει σε καποια τοπικα μαγαζια ηταν οικονομικα η μετατροπη.

να εχεις το νου σου στους ταξιτζηδες. κλεβουν αβερτα και ολα τα ταχι ειναι με εφαρμογες στο βουκουρεστι, μην περιμενεις να σηκωσεις χερι και να σταματησουν.

300 ευρω νομιζω ειναι πολλα.

συνηθως στα αεροδρομια δεν εχουν καλο exchange rate.βεβαια για μικρα ποσα δεν ειναι τρελη η διαφορα. 

• Like 1
Δημοσ.

Κάτι σε Revolut δεν θα σε βόλευε;Μέχρι 200 ευρώ ανάληψη από ΑΤΜ χωρίς έξοδα απευθείας στο τοπικό νόμισμα χωρίς καμία επιπλέον χρέωση συνναλαγματος και στην καλύτερη ισοτιμία 

Δημοσ.
4 minutes ago, asdfnikos said:

Κάτι σε Revolut δεν θα σε βόλευε;Μέχρι 200 ευρώ ανάληψη από ΑΤΜ χωρίς έξοδα απευθείας στο τοπικό νόμισμα χωρίς καμία επιπλέον χρέωση συνναλαγματος και στην καλύτερη ισοτιμία 

ειναι καλη φαση αλλα εχει νοημα αν σκοπευεις να την χρησιμοποιεις γενικα παρα για μια φορα μονο

• Like 1
Δημοσ.

Ναι ολοι θα παρουν ευρω προθυμα,αλλα σε τι ισοτιμια ειναι το θεμα

Παντως τα ανταλλακτηρια οπως τα θυμαμαι ειναι αμετρητα 

Δημοσ.
30 minutes ago, Γιάννης Platano said:

Να υποθεσω ότι ευρω μπορει να εχουν μαζι τους χωρις πρόβλημα .Σωστα ?

ναι μπορουν να εχουν μαζι τους αν χρειαστει να αλλαξουν σε περιπτωση που 

α.δεν κανουν συναλλαγμα εδω,

β.τους τελειωσει το συναλλαγμα που εκαναν εδω.

Να δωσουν σε καταστημα ευρω δεν αξιζει γιατι ο αλλος θα προσπαθησει να τους χρεωσει οτι  να νε ισοτιμια.

• Like 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, paylidis είπε

Γι'αυτό βγάζεις κάρτες τύπου revolut, N26 για να μη χρειάζονται όλα αυτά. Πας κύριος στο ΑΤΜ στη χώρα του προορισμού σου και βγάζεις λεφτά χωρίς καθόλου προμήθεια σαν να είχες λογαριασμό εκεί.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 14/7/2019 στις 1:58 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε

λογω.. Bon Jovi

...Ζει και, κυρίως, παίζει ακόμα ο Bon Jovi;;;...

...και μη δω τίποτα τού στυλ «Εδώ ζουν ακόμα οι Rolling Stones!»

Αυτοί είναι απέθαντοι!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...