babble tribe Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, cp5120 είπε Σωστά όλα αυτά που λες, αλλά εαν περιμένει κάποιος να πάρει αξιόπιστες πληροφορίες από σχόλια στο forum του insomnia.... Γι΄αυτό και το σχόλιό μου. Ακόμη κι αυτά που γράφεις είναι από τη δική σου οπτική γωνία. Πίστεψέ με, ξέρω τι λέω, πριν από πολλά χρόνια πήγα για μόνιμη παραμονή στο εξωτερικό και ΚΑΜΙΑ από τις πληροφορίες που είχα από πριν δεν είχε σχέση με την πραγματικότητα. Μόνο (ελάχιστοι) όσοι τα παρουσίαζαν δραματικά έλεγαν την αλήθεια, αλλά κανείς δεν θέλει να πιστέψει αυτά που δεν θέλει να πιστέψει. Την άποψη μου σου λέω φίλε μου αν έχεις κάποια διαφορετική για την Θεσσαλονίκη να την ακούσουμε.
archer100 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, cp5120 είπε Άντε, από τα σπίτια πήγαμε στα λεωφορεία και στο ...μετρό. Στις πολεις οπου υπαρχει μετρο, ειναι ο πρωτος παραγοντας που κοιτανε οι ενοικιαστες και η πρωτη πληροφορια που αναγραφεται στις αγγελιες μετα τα τετραγωνικα Μολις ανοιξει το μετρο, για τους περισσοτερους Θεσσαλονικεις, η μεταβαση απο-προς τη δουλεια τους θα μετατραπει απο μισαωρο κολαστηριο μεσα στη μπιχλα, το σπρωξιδι, την φασαρια και το σταματα ξεκινα σε 10λεπτη βολτα με υπερσυγχρονο μεσο σταθερης τροχιας με κλιματισμο Επιπλεον θα μπορει να μετακομισει απο τη θορυβωδη μπετονιασμενη μποτσαρη στην ηρεμη, ομορφη με απλα Καλαμαρια και θα κανει λιγοτερο χρονο να παει στη δουλεια του Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2019 από archer100
PallmallFilter Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δεν ξέρω τι να πώ, εγώ θυμάμαι την Ελλάδα αλλιώς, η αληθεια είναι πως στην Θεσσαλονίκη εχω παει μονο δυο φορες (για λιγες ωρες). Επελεξα την Θεσσαλονικη γιατι ειναι μια μεγαλη πολη και ειναι πιο κοντα στην Ρουμανια (περιπου 800 χιλιομετρα). Εγω εμενα στην Κορινθο παλια αλλα εχουν περασει 8 χρονια απο τοτε. Οταν λετε για τα λεωφορεια δεν το ηξερα ποσο χαλια ειναι η κατασταση (εχω αυτοκινητο δεν τα χρησιμοποιω). Ανεβαζω μια φωτογραφια με τα λεωφορεια που εχουμε εδω (τωρα θελουν να βαλουν τα ηλεκτρικα) ομως και παλι δεν νομιζω να ειναι καλυτερα απο εκει. Οσο για την περιοχη που μενω δεν μπορω να πω οτι ειναι ασχημα ειναι ποιο πολυ δασικη περιοχη (ανεβαζω μια φωτογραφια) Να ξερετε ομως πως σε καθε χωρα υπαρχουν και θετικα και αρνητικα, και πολιτησμενος κοσμος αλλα και μ@λ@κες, εδω υπαρχουν ανθρωποι που ξοδευουν σε ενα βραδυ 40.000€ σε club (εχω δει με τα ματια μου) και απο την αλλη πλευρα ανθρωποι πως δεν εχουνε να φανε κυριολεκτικα, και ολα αυτα εξαιτιας της διαθφορας που υπαρχει στην κυβερνηση. Εμένα ομως και παλι μου λειπουν οι ταβερνες, το ελληνικο φαγητο, τα club στις παραλιες, τα μπουζουκια και γενικα η νυχτερινη ζωη ετσι οπως τη θυμαμαι εγω, οι Ελληνιδες Η πρωτη εντυπωση οταν πηγα περσυ στην Θεσσαλονικη ηταν θετικη (υπηρχε μεγαλη κινηση, εκαναν κατι δουλειες στους δρουμους) αλλα ποσο να κρατησει αυτο, καποτε θα τελειωνουν οι εργασιες.
fabiars Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, PallmallFilter είπε Δεν ξέρω τι να πώ, εγώ θυμάμαι την Ελλάδα αλλιώς, η αληθεια είναι πως στην Θεσσαλονίκη εχω παει μονο δυο φορες (για λιγες ωρες). Επελεξα την Θεσσαλονικη γιατι ειναι μια μεγαλη πολη και ειναι πιο κοντα στην Ρουμανια (περιπου 800 χιλιομετρα). Εγω εμενα στην Κορινθο παλια αλλα εχουν περασει 8 χρονια απο τοτε. Οταν λετε για τα λεωφορεια δεν το ηξερα ποσο χαλια ειναι η κατασταση (εχω αυτοκινητο δεν τα χρησιμοποιω). Ανεβαζω μια φωτογραφια με τα λεωφορεια που εχουμε εδω (τωρα θελουν να βαλουν τα ηλεκτρικα) ομως και παλι δεν νομιζω να ειναι καλυτερα απο εκει. Οσο για την περιοχη που μενω δεν μπορω να πω οτι ειναι ασχημα ειναι ποιο πολυ δασικη περιοχη (ανεβαζω μια φωτογραφια) Να ξερετε ομως πως σε καθε χωρα υπαρχουν και θετικα και αρνητικα, και πολιτησμενος κοσμος αλλα και μ@λ@κες, εδω υπαρχουν ανθρωποι που ξοδευουν σε ενα βραδυ 40.000€ σε club (εχω δει με τα ματια μου) και απο την αλλη πλευρα ανθρωποι πως δεν εχουνε να φανε κυριολεκτικα, και ολα αυτα εξαιτιας της διαθφορας που υπαρχει στην κυβερνηση. Εμένα ομως και παλι μου λειπουν οι ταβερνες, το ελληνικο φαγητο, τα club στις παραλιες, τα μπουζουκια και γενικα η νυχτερινη ζωη ετσι οπως τη θυμαμαι εγω, οι Ελληνιδες Η πρωτη εντυπωση οταν πηγα περσυ στην Θεσσαλονικη ηταν θετικη (υπηρχε μεγαλη κινηση, εκαναν κατι δουλειες στους δρουμους) αλλα ποσο να κρατησει αυτο, καποτε θα τελειωνουν οι εργασιες. Βλέποντας το μέρος που μένεις , ερχόμενος στην Θεσσαλονίκη θα αρρωστήσεις κυριολεκτικά . Συγγνωμη που στο λέω( γιατί βλέπω ότι θες Θεσσαλονίκη) . Από την στιγμή που εργάζεσαι από το σπίτι , πήγαινε κάπου κοντά στην Θεσσαλονίκη δίπλα στην θαλασσα . Και επειδη είμαι λογιστής , από την στιγμή που η Ρουμανία είναι ΕΕ, δεν σταματάς την επαγγελματική δραστηριότητα από εκεί γιατί δε σε συμφέρει να φορολογήθεις για παροχή υπηρεσιών στην Ελλάδα . Δεν Θα σου μένει ούτε το 20% του τζίρου . Αν θες κάτι συγκεκριμένο να σου πω στείλε μήνυμα
tonkpils Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Πάνε Κωνσταντινούπολη που έχει και θάλασσα, να βρεις καμία τουρκαλιτσα να σου μαγειρεύει και κάνα ιμάμ γτ εδώ Ελλάδα ούτε μακαρόνια δε ξέρουν να βράζουν και σου τη βγαίνουν κιολα. 7 1
fylatos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 36 λεπτά πριν, fabiars είπε Βλέποντας το μέρος που μένεις , ερχόμενος στην Θεσσαλονίκη θα αρρωστήσεις κυριολεκτικά . Συγγνωμη που στο λέω( γιατί βλέπω ότι θες Θεσσαλονίκη) . Από την στιγμή που εργάζεσαι από το σπίτι , πήγαινε κάπου κοντά στην Θεσσαλονίκη δίπλα στην θαλασσα . Και επειδη είμαι λογιστής , από την στιγμή που η Ρουμανία είναι ΕΕ, δεν σταματάς την επαγγελματική δραστηριότητα από εκεί γιατί δε σε συμφέρει να φορολογήθεις για παροχή υπηρεσιών στην Ελλάδα . Δεν Θα σου μένει ούτε το 20% του τζίρου . Αν θες κάτι συγκεκριμένο να σου πω στείλε μήνυμα Ως μόνιμος κάτοικος Ελλάδας θα φορολογηθεί ούτως ή άλλως εδώ είτε είναι ατομικό εισόδημα είτε μέρισμα όχι; Άλλαξε κάτι και δε το ξέρω;
teogin Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Γνωρίζω λύση πολύ μικρού διαμερίσματος (11 τ.μ.) στην Λεωφόρο Στρατού, πολύ κοντά στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης και στην Παραλία πας με τα πόδια. Μικρό, αλλά 150 ευρώ! Λεπτομέρειες μέσω μηνύματος. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2019 από teogin
kiriakos500 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, tonkpils είπε Πάνε Κωνσταντινούπολη που έχει και θάλασσα, να βρεις καμία τουρκαλιτσα να σου μαγειρεύει και κάνα ιμάμ γτ εδώ Ελλάδα ούτε μακαρόνια δε ξέρουν να βράζουν και σου τη βγαίνουν κιολα. τουρκαλιτσα??? θα τριζουν τα κοκκαλα του δρακουλα…… https://www.newsbeast.gr/weekend/arthro/4644219/o-skoteinos-prigkipas-poy-paloykone-toys-toyrkoys Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2019 από kiriakos500
γροσερισοπ Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 32 minutes ago, teogin said: Γνωρίζω λύση πολύ μικρού διαμερίσματος (11 τ.μ.) στην Λεωφόρο Στρατού, πολύ κοντά στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης και στην Παραλία πας με τα πόδια. Μικρό, αλλά 150 ευρώ! Λεπτομέρειες μέσω μηνύματος. αυτό δεν ειναι διαμέρισμα φυλακή ειναι 7
kiriakos500 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 ελα αθηνα τη θεσ/κη λες.... ομονοια ελα είναι πολύ ωραια καθαρα και ησυχα!! κυκλοφορεις στην περιοχη και εχει και ασφαλεια <μπατσους κτλ> εχει και φτηνα σπιτια να νοικιάσεις στην μενανδρου η γερανιου η καραισκακη η ξουθου η πλατεια βαθης …. ελα ομονοια θα δεις τη ωραια που θανε … θα περασεις καλα!!!
PallmallFilter Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, kiriakos500 είπε ελα αθηνα τη θεσ/κη λες.... ομονοια ελα είναι πολύ ωραια καθαρα και ησυχα!! κυκλοφορεις στην περιοχη και εχει και ασφαλεια <μπατσους κτλ> εχει και φτηνα σπιτια να νοικιάσεις στην μενανδρου η γερανιου η καραισκακη η ξουθου η πλατεια βαθης …. ελα ομονοια θα δεις τη ωραια που θανε … θα περασεις καλα!!! Ξέρω πως ειναι στην ομονοια, μια φορα εχω παει εκει μονο.
teogin Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 42 λεπτά πριν, γροσερισοπ είπε αυτό δεν ειναι διαμέρισμα φυλακή ειναι Το είπα από την αρχή ότι είναι πολύ μικρό! Μη βαράτε!
aspirini Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σκατα να φατε ρε φιλε αληθεια τωρα .Ο ανθρωπος αγαπαει Ελλαδα και θελει να ερθει κ εχει τους μιζερους ανθελληνες να πετανε κυριολεκτικα σκατα απο το στομα!σηκωθητε φυγετε ρε , τι καθεστε εδω! Δεν μιλαω για αυτους που δινουν πραγματικες πληροφοριες με γεγονοτα οπως ,υψος φπα,καλες/κακες περιοχες κλπ και καποιες σκληρες αληθειες Ξερετε ακριβως ποιοι ειστε.Οι μιζεροι ,το ιδιο το προβλημα ειστε! οφφτοπικ σορρυ.warning σορρυ Φιλε μου ελα στην Ελλαδα που αγαπας τοσο πολυ και εαν δεν σου αρεσει ξαναφευγεις γιατι ακριβως η δουλεια σου δεν περιοριζεται γεωγραφικα. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2019 από aspirini 3 2
DrFreeman Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 3 hours ago, aspirini said: Σκατα να φατε ρε φιλε αληθεια τωρα .Ο ανθρωπος αγαπαει Ελλαδα και θελει να ερθει κ εχει τους μιζερους ανθελληνες να πετανε κυριολεκτικα σκατα απο το στομα!σηκωθητε φυγετε ρε , τι καθεστε εδω! Δεν μιλαω για αυτους που δινουν πραγματικες πληροφοριες με γεγονοτα οπως ,υψος φπα,καλες/κακες περιοχες κλπ και καποιες σκληρες αληθειες Ξερετε ακριβως ποιοι ειστε.Οι μιζεροι ,το ιδιο το προβλημα ειστε! οφφτοπικ σορρυ.warning σορρυ Φιλε μου ελα στην Ελλαδα που αγαπας τοσο πολυ και εαν δεν σου αρεσει ξαναφευγεις γιατι ακριβως η δουλεια σου δεν περιοριζεται γεωγραφικα. Σωστό σε βρίσκω... 1
babble tribe Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, aspirini είπε Σκατα να φατε ρε φιλε αληθεια τωρα .Ο ανθρωπος αγαπαει Ελλαδα και θελει να ερθει κ εχει τους μιζερους ανθελληνες να πετανε κυριολεκτικα σκατα απο το στομα!σηκωθητε φυγετε ρε , τι καθεστε εδω! Δεν μιλαω για αυτους που δινουν πραγματικες πληροφοριες με γεγονοτα οπως ,υψος φπα,καλες/κακες περιοχες κλπ και καποιες σκληρες αληθειες Ξερετε ακριβως ποιοι ειστε.Οι μιζεροι ,το ιδιο το προβλημα ειστε! οφφτοπικ σορρυ.warning σορρυ Φιλε μου ελα στην Ελλαδα που αγαπας τοσο πολυ και εαν δεν σου αρεσει ξαναφευγεις γιατι ακριβως η δουλεια σου δεν περιοριζεται γεωγραφικα. Για όλα αυτά που περιέγραψα παραπάνω εγώ είμαι ο ανθελληνας; Εγώ που θέλω να βελτιωθούν τα πράγματα; Ανθελληνας είναι αυτός που του επιβάλλουν να παίρνει αυτόν τον ΟΑΣΘ κάθε μέρα και δεν κάνει τίποτα παραπάνω από το να πήγαινε να πίνει καφέ και να βγάζει σελφιε. Άντε ξεφόρτωνε λίγο Και σήμερα κλειστός ο περιφερειακός εσύ Αλήθεια τι δουλειά κάνεις στην πόλη και που ζεις; 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα