Makis255 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Καλησπερα παιδια, οπως λεει ο τιτλος, εχασα την καρτα ανεργιας μου, μπορει καποιος γνωστης να μου πει αν τη βρει καποιος τι προνομια μπορει να απολαμβανει εις βαρος μου; Δευτερον, σε τι ενεργειες με συμβουλευετε να προβω; Να ακυρωσω την καρτα στον ΟΑΕΔ οπως κανουμε με τις πιστωτικες; Παρακαλω μονο σοβαρες απαντησεις, ειναι επειγουσα η κατασταση. Ευχαριστω εξ των προταιρων
Kostasspil Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Κανα μειωμενο εισιτηριο σε κινηματογραφο ισως να μπορει να παιρνει. Περνα μια βολτα απο οαεδ να σου πουν, τι και πως
lek88 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Πας στον οαεδ και τους λες ότι την έχασες για να σου βγάλουν άλλη. Δεν πιστεύω ότι μπορεί να την κάνει κάτι οποιος την βρει.
Makis255 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Κι αν παει και παρει κανα επιδομα στο ονομα μου τι γινεται τοτε; Θα χρεωθω εγω;
christakos07 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, Makis255 είπε Κι αν παει και παρει κανα επιδομα στο ονομα μου τι γινεται τοτε; Θα χρεωθω εγω; Πως ακριβώς θα το κάνει αυτό; Ο υπάλληλος θα χρειαστεί έγγραφα ταυτοπροσωπίας.
Kostasspil Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 3 hours ago, Makis255 said: Κι αν παει και παρει κανα επιδομα στο ονομα μου τι γινεται τοτε; Θα χρεωθω εγω; Δεν δινονται ετσι τα επιδοματα
gokuthelegend Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Πλέον όλοι ζητάνε βεβαίωση ανεργίας, όχι την κάρτα αυτή καθεαυτή. Και την βεβαίωση δεν την ζητάνε μόνη της, προφανώς πρέπει να προσκομίσεις ταυτότητα και τυχόν άλλα έγγραφα που μπορεί να ζητήσουν. Τη βεβαίωση μπορείς να την βγάλεις και από το σπίτι σου αν έχεις κωδικούς ΟΑΕΔ και εκτυπωτή, αλλιώς μπορείς να πας και σε κάποιο ΚΕΠ αν δεν έχεις κοντά σου κατάστημα ΟΑΕΔ.
korakios Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Τη κάρτα την έχω πετάξει εδώ και χρόνια κατά λάθος . Ποτέ δε μου χρειάστηκε μιας και όλα γίνονται ηλεκτρονικά πλέον . Update : Δεν είναι και πιστωτική ... δε χρεώνεσαι κάτι . Πάρε τηλ στο τοπικό αστυνομικό τμήμα μπας και τη βρήκε κάποιος Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2019 από korakios
donblunts Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Τι είναι τα επιδόματα; Τσίχλες σε περίπτερο; Ναι μεν... αλλα όχι δε γίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα