Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, οπως λεει ο τιτλος, εχασα την καρτα ανεργιας μου, μπορει καποιος γνωστης να μου πει αν τη βρει καποιος τι προνομια μπορει να απολαμβανει εις βαρος μου;

Δευτερον, σε τι ενεργειες με συμβουλευετε να προβω; Να ακυρωσω την καρτα στον ΟΑΕΔ οπως κανουμε με τις πιστωτικες; 

Παρακαλω μονο σοβαρες απαντησεις, ειναι επειγουσα η κατασταση.

Ευχαριστω εξ των προταιρων

Δημοσ.

Κανα  μειωμενο εισιτηριο σε κινηματογραφο ισως να μπορει να παιρνει. Περνα μια βολτα απο οαεδ να σου πουν, τι και πως

Δημοσ.

Πας στον οαεδ και τους λες ότι την έχασες για να σου βγάλουν άλλη. 

Δεν πιστεύω ότι μπορεί να την κάνει κάτι οποιος την βρει. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Makis255 είπε

Κι αν παει και παρει κανα επιδομα στο ονομα μου τι γινεται τοτε; Θα χρεωθω εγω; 

Πως ακριβώς θα το κάνει αυτό; Ο υπάλληλος θα χρειαστεί έγγραφα ταυτοπροσωπίας.

Δημοσ.
3 hours ago, Makis255 said:

Κι αν παει και παρει κανα επιδομα στο ονομα μου τι γινεται τοτε; Θα χρεωθω εγω; 

Δεν δινονται ετσι τα επιδοματα :P

Δημοσ.

Πλέον όλοι ζητάνε βεβαίωση ανεργίας, όχι την κάρτα αυτή καθεαυτή. Και την βεβαίωση δεν την ζητάνε μόνη της, προφανώς πρέπει να προσκομίσεις ταυτότητα και τυχόν άλλα έγγραφα που μπορεί να ζητήσουν. Τη βεβαίωση μπορείς να την βγάλεις και από το σπίτι σου αν έχεις κωδικούς ΟΑΕΔ και εκτυπωτή, αλλιώς μπορείς να πας και σε κάποιο ΚΕΠ αν δεν έχεις κοντά σου κατάστημα ΟΑΕΔ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τη κάρτα την έχω πετάξει εδώ και χρόνια κατά λάθος . Ποτέ δε μου χρειάστηκε μιας και όλα γίνονται ηλεκτρονικά πλέον .

Update : Δεν είναι και πιστωτική ... δε χρεώνεσαι κάτι . Πάρε τηλ στο τοπικό αστυνομικό τμήμα μπας και τη βρήκε κάποιος 

Επεξ/σία από korakios

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...