eMike Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν πάρεις πατίνι.... να έχει τις δύο ρόδες μπροστά και τη μονή πίσω..αν έχει τις δύο πίσω δυσκολεύονται διότι πρέπει να ανοίγουν πολύ το ποδαράκι τους για να μη βρίσκει. Τα ποιοτικά πατίνια, πάντως, είναι σχετικά ακριβά (τα clobber που έχω εγώ δύο, έχουν κανά 80άρι έκαστο)..αλλά τα παιδιά τρελαίνονται.. Ποδηλατάκι ισορροπίας μεγάλο σχολείο..εγώ μετάνιωσα που δε πήρα στα δικά μου. Αλλά και αυτά δεν είναι φθηνά. Εγώ προτείνω να ρωτήσεις τους γονείς, πάντως. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2019 από eMike 1
kallair Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Ποδηλατο ισορροπιας πιστευω ειναι καλο δωρακι.. γυρω στα 50-60 ευρω βρισκεις ποιοτικα ξυλινα για την ηλικια που θες.
*nenya* Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Τί είναι αυτό το ποδήλατο ισορροπίας που λέτε; Αυτό με τις βοηθητικές ρόδες που είχαμε ως παιδιά;
panther_512 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ποιοτικό ποδήλατο ισορροπίας με 50-60 ευρώ??? Για πραγματικά καλό ποδήλατο ισορροπίας θέλεις 100άρα τουλάχιστον (Strider για παράδειγμα), ενώ αν πάς στην Woom 1, που έχει και φρένο και λάστιχα με αέρα, πάς στα 180. Και πάντα μαζί με το ποδηλατάκι το πακέτο να περιλαμβάνει και κράνος. 37 λεπτά πριν, *nenya* είπε Τί είναι αυτό το ποδήλατο ισορροπίας που λέτε; Αυτό με τις βοηθητικές ρόδες που είχαμε ως παιδιά; Όχι. Πλέον οι βοηθητικές είναι previous-gen. Τώρα πάμε κατευθείαν σε ποδηλατάκια με 2 ρόδες, χωρίς πετάλια. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2019 από panther_512 1
Stamer Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, panther_512 είπε Όχι. Πλέον οι βοηθητικές είναι previous-gen. Τώρα πάμε κατευθείαν σε ποδηλατάκια με 2 ρόδες, χωρίς πετάλια. Τι της λες της κοπέλας βρε συ... Δεν υπάρχει previous gen. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Εξακολουθούν να παράγονται ποδήλατα με βοηθητικές ρόδες κανονικά. Απλά τα ισορροπίας βγήκαν τώρα "τελευταία". Σε κάποια παιδιά αρέσουν, σε άλλα όχι. Προσωπικά δεν τα μπορώ με τίποτα! Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2019 από Stamer 1
panther_512 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Έβαλα τις απαραίτητες φατσούλες για να περάσει πιό σωστά το νόημα. Στην κόρη μου της πήρα μετά από άπειρο ψάξιμο τη Woom 1, όταν ήταν 16 μηνών. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2019 από panther_512 1
fredd0 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 εγω (ως νονος/θειος) τα χω ταραξει τα πιτσιρικια στα stem toys (για 3χρονα) .... πατινια και ποδηλατα τους περνουν οι γονεις τους
Dakonblackblade Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, panther_512 είπε Έβαλα τις απαραίτητες φατσούλες για να περάσει πιό σωστά το νόημα. Στην κόρη μου της πήρα μετά από άπειρο ψάξιμο τη Woom 1, όταν ήταν 16 μηνών. Μια χαρά την έβγαλε ο δικός μου με Kiddimoto. Τώρα καβαλάει woom 2. Έκανε ποδήλατο με πετάλια στα τρία. Μεγάλο σχολείο το ποδήλατο, ειδικά αν έχεις άντερα να αφήνεις το παιδί να πέφτει και να σηκώνεται μόνο του. Μετράει και για τα άλλα παιδιά που τα σέβονται αυτά. Βέβαια για το woom 2, μάζευε στον κουμπαρά του ο μικρός έναν χρόνο. Και με τον κουμπαρά του έχει πάρει μόνος του, τρόπος του λέγειν, πειρατικό Playmobil. Ωραία παιχνίδια και αυτά Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2019 από Dakonblackblade 1
zoranb Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 30/7/2019 στις 2:59 ΜΜ, fredd0 είπε εγω (ως νονος/θειος) τα χω ταραξει τα πιτσιρικια στα stem toys (για 3χρονα) .... πατινια και ποδηλατα τους περνουν οι γονεις τους Ωραία αλλά εδώ στην Ελλάδα δεν τα βρίσκω αυτά τα Stem Toys! Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2019 από zoranb
noo_mercy Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Εγώ πήρα ποδήλατο ισορροπίας της πλάκας από γνωστό παιχνιδάδικο (Δεν πρέπει να έκανε πάνω από 40€) και η μικρή μου το έχει λιώσει(2.5 ετών και το έχει κανένα 4μηνο) και πατίνι βέβαια κάνει αλλά με το ισορροπίας του έχει πάρει και τον αέρα και το πάει βολίδα... Από τα πιο χρήσιμα παιχνίδια που της έχω πάρει....
Προτεινόμενες αναρτήσεις