Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τι δεν καταλαβαίνεις; η εγγύηση στις εγκαταστάσεις αρχίζει να μετρά από την παράδοσή της σε λειτουργία

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, nvel είπε

τι δεν καταλαβαίνεις; η εγγύηση στις εγκαταστάσεις αρχίζει να μετρά από την παράδοσή της σε λειτουργία

Για 14 χρονια .Δεν ειναι εγγυηση αλλα υπεθυνη δηλωση καλης εγκατστασης .Αν μιλαμε για  ΥΔΕ.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, nvel said:

τι δεν καταλαβαίνεις;

Τα αρχικά ΕΗΕ, το ρώτησε ξεκάθαρα. 😛

Επεξ/σία από ThReSh
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Τα αρχικά ΕΗΕ, το ρώτησε ξεκάθαρα. 😛

Μαλλον Ελεγχο Ηλεκτρικων Εγκαταστασεων εννοει .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Για 14 χρονια .Δεν ειναι εγγυηση αλλα υπεθυνη δηλωση καλης εγκατστασης .Αν μιλαμε για  ΥΔΕ.

άλλο η εγγύηση άλλο ο χρόνος επανελέγχου. Ο εγκαταστάτης δεν είναι υποχρεωμένος να διορθώνει δωρεάν της βλάβες της εγκατάστασης κατά την διάρκεια ισχύος της ΥΔΕ που έχει εκδώσει που για άλλη μια φορά δεν είναι 14 χρόνια άλλα ΜΕΧΡΙ 14 χρόνια.

Επεξ/σία από nvel
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Οποιοσδηποτε μπορει να το καταθεσει .Παρα πολλα σου πηρε αν εισαι Αττικη .Τετοιες τιμες εχω ακουσει για επαρχια .Προσφορα και ζηηση .

Αθήνα κέντρο κ.Γιάννη. Αλλά διαβάζοντας το μήνυμα του Βασίλης_29, θυμήθηκα οτι κάτι είχε αναφέρει για σωματείο, όταν ρώτησα πότε θα έχω το χαρτί για να πάω στη ΔΕΗ. Οπότε μήπως πήρε τόσα, γι αυτό το λόγο; 

Η αλήθεια είναι οτι τα χρήματα τα κράτησα από το ενοίκιο, σε συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη, ο οποίος δεν ήθελε να ασχοληθεί καθόλου και δε σχολίασε καν το ποσο,  ήμουν κι εγώ πιεσμένη δούλευα 10ώρα 7μερες/βδομάδα, οπότε δεν έψαξα παραπάνω...έφερα τον πρώτο που μου είπε οτι μπορούσε να έρθει, τη μερα/ώρα που με βόλευε.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Curi0us είπε

Αθήνα κέντρο κ.Γιάννη. Αλλά διαβάζοντας το μήνυμα του Βασίλης_29, θυμήθηκα οτι κάτι είχε αναφέρει για σωματείο, όταν ρώτησα πότε θα έχω το χαρτί για να πάω στη ΔΕΗ. Οπότε μήπως πήρε τόσα, γι αυτό το λόγο; 

Η αλήθεια είναι οτι τα χρήματα τα κράτησα από το ενοίκιο, σε συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη, ο οποίος δεν ήθελε να ασχοληθεί καθόλου και δε σχολίασε καν το ποσο,  ήμουν κι εγώ πιεσμένη δούλευα 10ώρα 7μερες/βδομάδα, οπότε δεν έψαξα παραπάνω...έφερα τον πρώτο που μου είπε οτι μπορούσε να έρθει, τη μερα/ώρα που με βόλευε.

Μαλλον αυτό φταιει ....

Σε σπιτι που θα νοικιαζα σε Ν.Κοσμο ηρθε από Καλλιθεα ηελκτρολογος κοιταξε τα παντα ακομα και τις πριζες και πληρωσα 50 ευρω +30 για ρελε που δεν ειχε το σπιτι .

Δημοσ.
16 ώρες πριν, nvel είπε

άλλο η εγγύηση άλλο ο χρόνος επανελέγχου. Ο εγκαταστάτης δεν είναι υποχρεωμένος να διορθώνει δωρεάν της βλάβες της εγκατάστασης κατά την διάρκεια ισχύος της ΥΔΕ που έχει εκδώσει που για άλλη μια φορά δεν είναι 14 χρόνια άλλα ΜΕΧΡΙ 14 χρόνια.

Αυτό για το "ως 14" μου το είπε κι ο μάστορας που έβγαλε το τελευταίο πιστοποιητικό που χρειάστηκα, για να δικαιολογήσει το 70αρι που ζήτησε.

Την έχει πατήσει κόσμος όπως μου είπε.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Doubt είπε

Αυτό για το "ως 14" μου το είπε κι ο μάστορας που έβγαλε το τελευταίο πιστοποιητικό που χρειάστηκα, για να δικαιολογήσει το 70αρι που ζήτησε.

Την έχει πατήσει κόσμος όπως μου είπε.

Βλακειες ειναι αυατ...Η ΥΔΕ ισχυει για 14 χρονια .

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πάντως στο σαιτ της ΔΕΗ γράφει ότι δεν χρειάζεται νέα ΥΔΕ, αν απλά αλλάξεις πάροχο, δλδ δεν αλλάξεις το όνομα της παροχής.

Αντιγράφω:

"Εφόσον η νέα Σύμβαση Προμήθειας παραμείνει στο ίδιο όνομα φυσικού/νομικού προσώπου με αυτό που υπάρχει καταχωρημένο στο σύστημα του Διαχειριστή Δικτύου (ΔΕΔΔΗΕ), όπως αυτό έχει δηλωθεί από τον τωρινό σας Προμηθευτή τότε, σύμφωνα με τα ισχύοντα από τη ΡΑΕ, δεν απαιτείται ο έλεγχος Υπεύθυνης Δήλωσης Ηλεκτρολόγου Εγκαταστάτη (ΥΔΕ). Στην περίπτωση που η νέα Σύμβαση θα συναφθεί σε διαφορετικό όνομα θα πρέπει να ενημερωθείτε για την ισχύ της ΥΔΕ (πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου) για την παροχή σας στο www.deddie.gr."

https://www.dei.gr/el/oikiakoi-pelates/allagi-promitheuti

Πρέπει να ψάξω κ αυτό το "σύμφωνα με τα ισχύοντα απο τη ΡΑΕ"...

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, kontow είπε

Πάντως στο σαιτ της ΔΕΗ γράφει ότι δεν χρειάζεται νέα ΥΔΕ, αν απλά αλλάξεις πάροχο, δλδ δεν αλλάξεις το όνομα της παροχής.

Αντιγράφω:

"Εφόσον η νέα Σύμβαση Προμήθειας παραμείνει στο ίδιο όνομα φυσικού/νομικού προσώπου με αυτό που υπάρχει καταχωρημένο στο σύστημα του Διαχειριστή Δικτύου (ΔΕΔΔΗΕ), όπως αυτό έχει δηλωθεί από τον τωρινό σας Προμηθευτή τότε, σύμφωνα με τα ισχύοντα από τη ΡΑΕ, δεν απαιτείται ο έλεγχος Υπεύθυνης Δήλωσης Ηλεκτρολόγου Εγκαταστάτη (ΥΔΕ). Στην περίπτωση που η νέα Σύμβαση θα συναφθεί σε διαφορετικό όνομα θα πρέπει να ενημερωθείτε για την ισχύ της ΥΔΕ (πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου) για την παροχή σας στο www.deddie.gr."

https://www.dei.gr/el/oikiakoi-pelates/allagi-promitheuti

Πρέπει να ψάξω κ αυτό το "σύμφωνα με τα ισχύοντα απο τη ΡΑΕ"...

Δεν χρειαζεται ΥΔΕ για αλλαγη παροχου αν δεν αλλαζει ονομα η παροχη .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...