Salvation81 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, omitziz είπε Καθόλου λάθος δεν κάνω.. οι όροι εινσι σύμφωνοι με τους νόμους του κράτους (Το ξέρω γιατί έχω σχέση με 2 αλλα μεγαλύτερα από το συγκεκριμένο ηλεκτρονικά καταστήματα) Όπως και ότι το λάθος είναι υποχρεωμένοι να το αναφέρουν σε συγκεκριμένες υπηρεσίες. Με αυτά τώρα 2 είναι καλυμμένοι νομικά. Τα πρόστιμα και ότι άλλο είναι απλά στη φαντασία του κάθε τυχαίου εδώ μέσα. Εχεις πολυ πλακα, αλλα αφου το πιστευεις αυτο που λες δεν θα εχεις κανενα θεμα να παροτρυνεις τον κοσμο να κανει καταγγελιες στην προστασια καταναλωτη (αντι για το ακριβως αντιθετο) αφου δεν παιζει ποτε να γινει κατι Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2019 από Salvation81
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 10 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Εχεις πολυ πλακα Και εσύ έχεις θέμα αντίληψης και κατανόησης του γραπτού λόγου. Keep the trolling
Alex2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, omitziz είπε Επόμενη φορά να διαβάζεις τους όρους που αποδέχεσαι όταν κάνεις την παραγγελία. Εαν τους είχες διαβάσει δεν θα ρωτούσες. Εγω μπορεί να ανοίξω ένα μαγαζί και να γράφω στους όρους ότι θα κάνω σεξ με τον πελάτη. Άρα καλά κάνει και δεν τους διαβάζει καθώς δεν έχουν καμία νομική υπόσταση όσοι όροι δεν συνάδουν με την νομοθεσία. 1
Salvation81 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 18 λεπτά πριν, omitziz είπε Και εσύ έχεις θέμα αντίληψης και κατανόησης του γραπτού λόγου. Keep the trolling Κατανοω πως οπως ειπες εχεις σχεση με καταστηματα οποτε μαλλον δεν σου αρεσει να βλεπεις κοσμο να κινειται εναντια σε καταστηματα που χρησιμοποιουν επανειλημενα αθεμιτες εμπορικες πρακτικες (αυτος ειναι ο ακριβης ορος που επεσαν και τα προστιμα). Απο εκει και περα ξαναλεω, αν οντως πιστευεις οτι λες μπορεις να παροτρυνεις τον κοσμο να κανει καταγγελιες αντι να γραφεις τα παρακατω: "Επόμενη φορά να διαβάζεις τους όρους που αποδέχεσαι όταν κάνεις την παραγγελία. Εαν τους είχες διαβάσει δεν θα ρωτούσες."
Alex2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 5 ώρες πριν, metaxamoto είπε Καλημέρα παιδιά. Πιστεύω πως πολλοί θα έκαναν την ίδια παραγγελία με αυτή που θα περιγράψω. Είχε λοιπόν σε προσφορά σε διαδυκτιακό κατάστημα μια βάρκα φουσκωτή με 11,99€. Η συγκεκριμένη είναι σχετικά ακριβή, οπότε την παρρήγγειλα με αντικαταβολή για δωράκι;) Μετά από 2 μέρες μου ήρθε μήνυμα ότι η τιμή στην σελίδα ήταν λανθασμένη, η κανονική τιμή είναι 79,90€ κι έτσι η παραγγελία ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ. Αυτό είναι ΟΚ? Μήπως μπορούμε να κάνουμε κάτι για να παραλάβουμε το φουσκωτό τελικά αφού η παραγγελία είχε καταχωρηθεί με την συγκεκριμένη τιμή? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Αν θέλεις να το κυνηγήσει θα πάρεις το προϊόν στην τιμή που το είχες παραγγείλει
Green Dragon Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 4 λεπτά πριν, Alex2020 είπε Αν θέλεις να το κυνηγήσει θα πάρεις το προϊόν στην τιμή που το είχες παραγγείλει Επειδή υπάρχουν πολλές περιπτώσεις όπου κάποιο site ανέβασε "προσφορά" και μετά υπαναχώρησε. Αυτό μπορεί να έγινε από λάθος υπαλλήλου ή από σκοπιμότητα του καταστήματος. Έγιναν κάποιες παραγγελίες - μεταξύ των οποίων και εγώ κάποιες φορές - και μετά φάγαμε άκυρο. Υπάρχει όμως περίπτωση που μετά από καταγγελία να δικαιώθηκε ο υποψήφιος αγοραστής;;;
Alex2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, Green Dragon είπε Επειδή υπάρχουν πολλές περιπτώσεις όπου κάποιο site ανέβασε "προσφορά" και μετά υπαναχώρησε. Αυτό μπορεί να έγινε από λάθος υπαλλήλου ή από σκοπιμότητα του καταστήματος. Έγιναν κάποιες παραγγελίες - μεταξύ των οποίων και εγώ κάποιες φορές - και μετά φάγαμε άκυρο. Υπάρχει όμως περίπτωση που μετά από καταγγελία να δικαιώθηκε ο υποψήφιος αγοραστής;;; Τα λάθη πληρώνονται αν είναι λάθος και δεν είναι κράχτης..... Έχουν εκδικαστεί υποθέσεις όσες έφτασαν στο δικαστήριο γιατί αν ο πελάτης το κυνηγήσει του δίνουν το προϊόν στην τιμή που ανακοίνωσαν, στις οποίες δικαιώθηκε και αποζημιώθηκε ο πελάτης.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Καταγγελία σε συνήγορο του καταναλωτή και θα έχεις σε λίγο καιρό την παραγγελία σου
zio10 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, Salvation81 είπε Εκει κανεις μεγαλο λαθος φιλε, το καθε καταστημα μπορει να βαζει οτι ορους θελει, οι νομοι λενε αλλα και εκεινοι μετρανε στο τελος. Ψαξε να δεις τι προστιμα εχουν φαει ανα καιρους μεγαλες αλυσιδες για τετοια "λαθη" (που πλεον ξερουμε ολοι οτι δεν ειναι λαθη, δεν μπορει να γινεται το ιδιο καθε τρεις και λιγο και κυριως Παρασκευοσαββατοκυριακα και να το λεμε λαθος) και θα καταλαβεις πως οι "οροι" του καθε καταστηματος ειναι φουμαρα. Απλα οκ, ειναι ενα θεμα να χρειαζεσαι πολυ κατι ωστε να το κυνηγησεις (οπως εχουν κανει πολλοι εδω μεσα) και αλλο για κατι σαν βαρκα πχ. ΥΓ: Οσοι βαζουν το Αμαζον στο ιδιο σακι με τα δικα μας σαινια πραγματικα με αφηνουν αφωνο. Μιλάω μόνο γαι το συγκεκριμένο θέμα, τις λάθος τιμές και τις ακυρώσεις χωρίς πολλά πολλά συγκρίνω. Τίποτα άλλο. Για τις καταγγελίες που γράφετε προσωπικά δεν συμφωνώ. Θα κυνηγήσεις τώρα το μαγαζί, θα το κατηγορήσεις, για να πάρεις μια βάρκα με 10€ και στην επόμενη καλή προσφορά θα ξαναψωνίσεις...αν νομίζεις ότι ένα μαγαζί σε κοροϊδεύει δεν ξαναψωνίζεις για μένα, όχι μία έτσι και μία αλλιώς όπως μας συμφέρει. Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2019 από zio10
Salvation81 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 9 λεπτά πριν, zio10 είπε Μιλάω μόνο γαι το συγκεκριμένο θέμα, τις λάθος τιμές και τις ακυρώσεις χωρίς πολλά πολλά συγκρίνω. Τίποτα άλλο. Για τις καταγγελίες που γράφετε προσωπικά δεν συμφωνώ. Θα κυνηγήσεις τώρα το μαγαζί, θα το κατηγορήσεις, για να πάρεις μια βάρκα με 10€ και στην επόμενη καλή προσφορά θα ξαναψωνίσεις...αν νομίζεις ότι ένα μαγαζί σε κοροϊδεύει δεν ξαναψωνίζεις για μένα, όχι μία έτσι και μία αλλιώς όπως μας συμφέρει. Οσες φορες το Αμαζον εχει κανει λαθος και εχω πιεσει εχω παρει ειτε 20ε discount για την επομενη μου παραγγελια (οπως και αλλοι εδω μεσα) ειτε δωρεαν μεταφορικα για την επομενη μου παραγγελια ασχετα με το τι παραγγειλω. Τα δικα μας τα τζιμανια σου πετανε ενα ακυρο (με μερικες εξαιρεσεις τυπου Public) και αυτο ηταν γιατι πολυ απλα βασιζονται στο οτι ο κοσμος δεν θα το κυνηγησει και επειδη οντως δεν το κυνηγαει ειναι σαν να τους λεμε ολα καλα. Συμφωνω πως η Βαρκα δεν ειναι κατι σοβαρο για να τους κυνηγησει καποιος αλλα δεν ειναι μονο η βαρκα, αν βαλουμε καπου τα λαθη που κανουν τα μαγαζια στην Ελλαδα μαζευονται τοσα πολλα που ειναι αδυνατο να ειναι οντως λαθη.
zio10 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, Salvation81 είπε Οσες φορες το Αμαζον εχει κανει λαθος και εχω πιεσει εχω παρει ειτε 20ε discount για την επομενη μου παραγγελια (οπως και αλλοι εδω μεσα) ειτε δωρεαν μεταφορικα για την επομενη μου παραγγελια ασχετα με το τι παραγγειλω. Τα δικα μας τα τζιμανια σου πετανε ενα ακυρο (με μερικες εξαιρεσεις τυπου Public) και αυτο ηταν γιατι πολυ απλα βασιζονται στο οτι ο κοσμος δεν θα το κυνηγησει και επειδη οντως δεν το κυνηγαει ειναι σαν να τους λεμε ολα καλα. Συμφωνω πως η Βαρκα δεν ειναι κατι σοβαρο για να τους κυνηγησει καποιος αλλα δεν ειναι μονο η βαρκα, αν βαλουμε καπου τα λαθη που κανουν τα μαγαζια στην Ελλαδα μαζευονται τοσα πολλα που ειναι αδυνατο να ειναι οντως λαθη. Νομίζω ότι πολλές φορές απλά ακυρώνει και δε δίνει τίποτα αλλά ίσως δίνει σε αυτούς που το κυνηγάνε λίγο όπως λες. Για τα δικά μας μαγαζιά οκ, εγώ συνήθως το βλέπω καλοπροαίρετα. Ότι απλά πρόκειται για λάθος δηλαδή και προσπερνάω. Μου έτυχε και σούπερ μάρκετ προχθές, είχε ταμπέλακι έκπτωσης που δεν πέρασε στο ταμείο. Μου είπαν ότι η προσφορά έχει λήξει αλλά εφόσον το είδα μπορώ να το πάρω με έκπτωση. Τους είπα όχι και απλά το άφησα, λάθη γίνονται. 1
jgeorgiou Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Επειδή παραγγέλνω από το εξωτερικό ΣΥΧΝΑ μεγάλα ξένα (και το άμαζον) σου λένε περίπου "συγνώμη λάθος" και συχνά στο λένε μετά από 1 μήνα αναμονής. Τώρα ότι αν τους πρήξεις και χάσεις τον χρόνο σου μπορείς να κερδίσεις μια μικρή δωροκάρτα δεν σημαίνει ότι ανταποκρίθηκαν. Εγώ θα γκρινιαζα ΜΟΝΟ αν έβλεπα ότι κάποιο μαγαζί το κάνει συχνά για διαφημιστικούς λόγους όπως κάνουν κάτι ελληνικές αλυσίδες (σοβαρές my@ss) που σου λένε "τα πήραν όλα τα κομμάτια - δεν πρόλαβες" και εννοούν ότι μοιράστηκαν 3-4 κάποιοι υπάλληλοι και καθάρισαν.
Salvation81 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 7 ώρες πριν, zio10 είπε Νομίζω ότι πολλές φορές απλά ακυρώνει και δε δίνει τίποτα αλλά ίσως δίνει σε αυτούς που το κυνηγάνε λίγο όπως λες. Για τα δικά μας μαγαζιά οκ, εγώ συνήθως το βλέπω καλοπροαίρετα. Ότι απλά πρόκειται για λάθος δηλαδή και προσπερνάω. Μου έτυχε και σούπερ μάρκετ προχθές, είχε ταμπέλακι έκπτωσης που δεν πέρασε στο ταμείο. Μου είπαν ότι η προσφορά έχει λήξει αλλά εφόσον το είδα μπορώ να το πάρω με έκπτωση. Τους είπα όχι και απλά το άφησα, λάθη γίνονται. Οταν δινουν ακυρο σε εκατονταδες η χιλιαδες παραγγελιες λογικο δεν ειναι να μην δινουν αυτοματα κατι σε ολους; Ο Ογκος παραγγελιων ειναι αλλος σε σχεση με τα δικα μας μαγαζια στην Ελλαδα, λογικο ειναι. Το θεμα ειναι πως και εδω αν στειλεις email και το κυνηγησεις παλι δεν θα παρεις κατι με ελαχιστες εξαιρεσεις οπως αναφερα (πχ Public που και αυτο δεν δινει παντα κουπονια). Ασχετο αυτο με το σουπερ μαρκετ παντως, εκει να πεις να μην εχει κατεβει ενα ταμπελακι παει και ερχεται, τα καταστηματα που λεμε τωρα το κανουν παρα πολυ συχνα το ιδιο πραγμα και η σου πετανε ενα λαθος συστηματος η πως απλα τελειωσε η ποσοτητα που ειχαν και μετα απο 2-3 μερες ξαναβλεπεις το ιδιο προιον με αλλη τιμη (δια μαγειας βρισκουν ποσοτητες μετα). 4 ώρες πριν, jgeorgiou είπε Επειδή παραγγέλνω από το εξωτερικό ΣΥΧΝΑ μεγάλα ξένα (και το άμαζον) σου λένε περίπου "συγνώμη λάθος" και συχνά στο λένε μετά από 1 μήνα αναμονής. Τώρα ότι αν τους πρήξεις και χάσεις τον χρόνο σου μπορείς να κερδίσεις μια μικρή δωροκάρτα δεν σημαίνει ότι ανταποκρίθηκαν. Εγώ θα γκρινιαζα ΜΟΝΟ αν έβλεπα ότι κάποιο μαγαζί το κάνει συχνά για διαφημιστικούς λόγους όπως κάνουν κάτι ελληνικές αλυσίδες (σοβαρές my@ss) που σου λένε "τα πήραν όλα τα κομμάτια - δεν πρόλαβες" και εννοούν ότι μοιράστηκαν 3-4 κάποιοι υπάλληλοι και καθάρισαν. 1 μηνα αναμονης οταν εχεις παραγγειλει κατι που γραφει πως θα ειναι διαθεσιμο σε κανα μηνα, δεν παραγγελνεις κατι διαθεσιμο και σου ριχνουν ακυρο μετα απο ενα μηνα, μην λεμε τρελα πραγματα. 2
christakos07 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 22 ώρες πριν, duende είπε τι διαολο, μονο εγω παρελαβα στα 11,99 ?😦 Pics or didn't happen
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα