Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα,σε συγγενικο μου προσωπο που μεχρι προσφατα επαιρνε την συνταξη(ικα) μεσω ταχυδρομου,ηρθε χαρτι απο την τραπεζα που ενημερωνει οτι λογο καποιου θεματος το οποιο δεν ειναι απο την μερια της τραπεζας(χωρις καμια διευκρινιση)θα σταματησει να παιρνει την συνταξη ετσι και θα πρεπει να πηγαινει στην τραπεζα ή μεσω ατμ.

Ψαχνοντας στο ιντερνετ δεν μπορεσα να βρω κατι σχετικο.Γνωριζει κανεις κατι παρομοιο ?

ευχαριστω

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

Επιτέλους καιρος ηταν, δεν επιτρέπεται ταχυδρομος να κουβαλαει μαζι του χρηματα

Σιγουρα ειναι επικινδυνο,αλλα ατομα μεγαλης ηλικιας τα εξυπηρετουσε.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, esertas είπε

Επίσης σε χωριά που δεν έχει ΑΤΜ τι γίνεται;

Παιδιά/εγγόνια δεν έχουν; Ας ανοίξουν στα γερόντια e-banking, και να έχουν τα παιδιά/εγγόνια τους κωδικούς, όταν βλέπουν ότι μπαίνει η σύνταξη τότε να πηγαίνουν να τα βγάζουν από κάποιο άλλο ΑΤΜ και να πηγαίνουν να τους τα δίνουν. Δεν θα τους πέσει ο κώλος να πηγαίνουν 1 φορά τον μήνα να τους βλέπουν.

• Like 1
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε

Παιδιά/εγγόνια δεν έχουν; Ας ανοίξουν στα γερόντια e-banking, και να έχουν τα παιδιά/εγγόνια τους κωδικούς, όταν βλέπουν ότι μπαίνει η σύνταξη τότε να πηγαίνουν να τα βγάζουν από κάποιο άλλο ΑΤΜ και να πηγαίνουν να τους τα δίνουν. Δεν θα τους πέσει ο κώλος να πηγαίνουν 1 φορά τον μήνα να τους βλέπουν.

Ουτε τα μισα δεν θα φτάνουν στους γέροντες.

Δημοσ.

Δεν είναι μόνο αυτό. Πραγματικά υπάρχουν άνθρωποι μεγάλης ηλικίας που δεν έχουν παιδιά ή εγγόνια. Και αυτούς το κράτος πρέπει να τους βοηθήσει. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, esertas είπε

Επίσης σε χωριά που δεν έχει ΑΤΜ τι γίνεται;

Εγώ σε όσα χωριά έχω πάει και δεν έχουν ΑΤΜ, συνήθως δεν έχουν ούτε καν ταχυδρομείο, τα γράμματα έρχονται 1-2 φορές τον μήνα με ανταπόκριση. Εκτός αν έπεσα σε ειδικές περιπτώσεις.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε

Εγώ σε όσα χωριά έχω πάει και δεν έχουν ΑΤΜ, συνήθως δεν έχουν ούτε καν ταχυδρομείο, τα γράμματα έρχονται 1-2 φορές τον μήνα με ανταπόκριση. Εκτός αν έπεσα σε ειδικές περιπτώσεις.

Πάει ταχυδρόμος που δίνει συντάξεις ,λογαριασμους και λοιπή αλληλογραφία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...