Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα,

Έχω ένα παιδάκι 8,5 μηνών κ μετά από πρόσφατο τρακάρισμα όπου μου βγάλανε το αμάξι ολική είμαι σε διαδικασία αγοράς καινούργιου. Θα ήθελα την βοήθεια σας για προτάσεις καθώς έχω μπερδευτεί πολύ. Το budget μου είναι κοντά στα 16.000, θα μπορούσα να δω και για λίγο πιο ακριβό, θα ήθελα να μην είναι πολύ ογκώδες καθως μένω Αθήνα, να χει όμως μια στοιχειώδη χωρητικότητα για τα πράγματα του μικρού. Επίσης δεν θέλω πετρέλαιο γιατί με προβληματίζει η εναντιωμενη τάση της αγοράς καθώς σκέφτομαι να το κρατήσω για πολλά χρόνια. Δεν είμαι τύπος που αλλάζει συνέχεια αυτοκίνητα. Η χρήση είναι γύρω στα 10.000 χιλιόμετρα ετησίως κυρίως με κατανάλωση στην πόλη. 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια. Η αγορά θα γίνει σύντομα καθώς χρειάζομαι άμεσα αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις μας.

Δημοσ.

Ενα vw golf θα καλυψει ολες τις αναγκες σου, αν δν σε πειραζει το γεγονος οτι του χρονου αλλαζει μοντελο. Αν θελεις πιο καινουργιο μοντελο το ford focus κ το νεο corolla ειναι επισης εξαιρετικα οικεγενειακα αυτοκινητα.

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι αμάξι ήταν αυτό που τράκαρες?

Αν σε ενδιαφέρει η ουσία και όχι το φαίνεσθαι ρίξε μια ματιά και στο baleno (1000cc, 112hp, ελαφρύ σασί, χαμηλή κατανάλωση, ζωηρό) έχει καλύτερους χώρους από τα υπόλοιπα της κατηγορίας και με το μπάτζετ σου το παίρνεις πολύ φορτωμένο.

Επεξ/σία από turbat0s
Δημοσ.

Kona 1.0 120hp style 16.600

Octavia 1.0 116hp active 16.900

Vitara gl+ 1.0 112hp 16.900

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Opel astra 1400 150 γύρω στα 17200 αλλά έρχεται face lift

Corolla άδειο 1.000 120 γύρω στα 17500

Fiat tipo γύρω στα 16000

Kia ceed 1400 100 γύρω στα 16000 μια καλουτσικη εκδοση

Γύρω στα 17500 επίσης vw tcross.  Alfa Romeo giulietta

Επεξ/σία από StormGr
  • Like 1
Δημοσ.

Είναι και το arena συμπαθητικό σε αυτά τα λεφτά 

Ποιότητα όχι τρομερή αλλά καλοί χώροι για αμάξι 4 και κάτι μέτρα 

Δημοσ.

Λίγο πάνω από το όριο που έχεις θέσει είναι και το Vitara 1.0 2WD βενζίνη. Καλοί χώροι, χωρίς τεράστιο αμάξωμα, υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα απ' ότι βλέπω στο car.gr

Αξίζει να ρίξεις μια ματιά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κάτω από 18Κ με εξοπλισμό (μην πάρεις αυτοκίνητο και είναι "άδειο" με εξοπλισμό  σαν  lada '90s)

α) SUV    KONA , STONIC , ARONA , DUSTER , CAPTUR , vitara

b) ποιο κλασσικά  SCALA , LEON , i30 , ceed ,baleno

με 1000αρι κινητηρα με 100-130hp

το VW GOLF που σου προτάθηκε στο budget σου έχει αν είναι εντελώς αδεια , αμφιβάλω  αν σου βάλουν κινητήρα μεσα ή σου πουν να πηγαίνεις με πετάλια.

Επεξ/σία από jgeorgiou
././/./.΄'΄''΄'
Δημοσ.

Μαλλον θα μπερδευτηκες περισσοτερο, επειδη σου εχουν προταθει σχεδον ολα τα μοντελα της αγορας. Ενα καλο site που  προσωπικα εμπιστευομαι, γτ οι κριτικες του ειναι παρομοιες με τις δικες μου οδικες εντυπωσεις, ειναι το carwow (εχει κ καναλι στο youtube). Ισως βγαλεις καποια ακρη εκει.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ford EcoSport από εμένα,8 χρόνια εγγύηση,χαμηλά τέλη κυκλοφορίας, αξιόπιστοι κινητήρες,fun to drive,το καλύτερο χρηματοδοτικό της αγοράς και στα λεφτά που θέλεις να δαπανησεις

Επεξ/σία από CarlitoGR

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...