panoskatos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Στις 23/8/2019 στις 1:38 ΜΜ, mixaliskan είπε Καλησπέρα στην παρέα, Έχω ένα παιδάκι 8,5 μηνών κ μετά από πρόσφατο τρακάρισμα όπου μου βγάλανε το αμάξι ολική είμαι σε διαδικασία αγοράς καινούργιου. Θα ήθελα την βοήθεια σας για προτάσεις καθώς έχω μπερδευτεί πολύ. Το budget μου είναι κοντά στα 16.000, θα μπορούσα να δω και για λίγο πιο ακριβό, θα ήθελα να μην είναι πολύ ογκώδες καθως μένω Αθήνα, να χει όμως μια στοιχειώδη χωρητικότητα για τα πράγματα του μικρού. Επίσης δεν θέλω πετρέλαιο γιατί με προβληματίζει η εναντιωμενη τάση της αγοράς καθώς σκέφτομαι να το κρατήσω για πολλά χρόνια. Δεν είμαι τύπος που αλλάζει συνέχεια αυτοκίνητα. Η χρήση είναι γύρω στα 10.000 χιλιόμετρα ετησίως κυρίως με κατανάλωση στην πόλη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια. Η αγορά θα γίνει σύντομα καθώς χρειάζομαι άμεσα αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις μας. Hyundai Kona Fiat Tipo (hatchback) Στις 23/8/2019 στις 8:20 ΜΜ, Tenshi είπε Υπό συνθήκες θα σε κάλυπτε και κάτι πιο μικρό από Golf. Το Polo στη highline έκδοση παίζει κοντά στα 17k. 17k για Polo και υπάρχει και παιδί στην μέση? Πολύ κακή επιλογή. Καλύτερα να τα φάνε σε corn flakes παρά στο polo
Tenshi Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 5 ώρες πριν, panoskatos είπε Hyundai Kona Fiat Tipo (hatchback) 17k για Polo και υπάρχει και παιδί στην μέση? Πολύ κακή επιλογή. Καλύτερα να τα φάνε σε corn flakes παρά στο polo Ότι να ναι. 17k για έκδοση που είναι εξοπλιστικά πλήρης και για ένα όχημα που έχει μεγαλύτερους χώρους από το προηγούμενο Ford Focus. Τώρα όσοι δυσκολεύονται με ΕΝΑ παιδί, ας πάρουν van να κουβάλανε όλο το σπίτι όπου πάνε. Δείχνω κατανόηση όμως, γιατί τα κουτιά κορνφλέικς πιάνουν χώρο. 1
tutuyo Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Τα reviews του carwow (που ανεφερε καποιος φιλος πιο πανω) στο youtube ειναι οντως πολυ καλα. Δεν κουραζουν και ειναι ειλικρινη Απο εκει και περα σε αυτο που ρωτας TS,νομιζω πρεπει να ιεραρχησεις τις αναγκες σου. Οσοι εχουμε βρεθει στην θεση σου (με μικρο παιδακι) νομιζω θα συμφωνησουν οτι καλυτερα θα ηταν να πας σε καποιο μικρομεσαιο hatchback αντι για μικρο. Χωρις να θελω να σου πω τι να κανεις νομιζω πρεπει πρωτιστως να κοιταξεις χωρους και αξιοπιστια και μετα ολα τα αλλα χαρακτηριστικα Οποτε θα πηγαινα σε δοκιμασμενες λυσεις,αξιοπιστες (Toyota Corolla, Opel Astra) που μπορει να υπολειπονται σε ντιζαιν η επιδοσεις αλλα θα σε βοηθησουν πολυ με το μωρο. Και θα εχουν και φτηνοτερα ανταλλακτικα γιατι πιστεψε με θα τα φας ολα τα λεφτα σου στις πανες Τελος,κοιταζεις αποκλειστικα για καινουργιο?Σε αυτα τα χρηματα αντι να παρεις ενα "γυμνο" entry level μοντελο μπορεις να παρεις ενα τιμιο μεταχειρισμενο Σκεψου οτι εαν ενα καινουργιο αυτοκινητο παλαιωνε πχ στο 6μηνο-χρονο με το μωρακι πισω αυτο θα ερθει γρηγοροτερα. Μακαρι να μην εχεις,αλλα ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα εχεις εμετους, ψιχουλα,μπισκοτα,παπουτσακια να πατανε πανω στα καθισματα,ροδες απο καροτσι να λερωνουν - οσο προσεκτικος και να εισαι Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2019 από tutuyo 1
gmts Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Ότι κι αν αγοράσεις κάνε το άμεσα. Η 1η Σεπτεμβρίου είναι πρό των πυλών.
AristidisZ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 11 λεπτά πριν, gmts είπε Ότι κι αν αγοράσεις κάνε το άμεσα. Η 1η Σεπτεμβρίου είναι πρό των πυλών. Ε ;;;
gmts Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 19 minutes ago, AristidisZ said: Ε ;;; https://www.armyvoice.gr/2019/08/teli-kykloforias-2020-ti-allazei-apo-1i-septemvrioy-gia-toys-odigoys/
AristidisZ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 10 λεπτά πριν, gmts είπε https://www.armyvoice.gr/2019/08/teli-kykloforias-2020-ti-allazei-apo-1i-septemvrioy-gia-toys-odigoys/ Ε καλά, υπερβολές του άρθρου Αν δεις μετρήσεις προ και μετά wltp, στην πλειοψηφία των οχημάτων η διαφορά είναι μικρή Τα καταφέρανε και τα μαγειρέψανε μια χαρά
gmts Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Ναί λογικα θα αλλάξουν τους συντελεστές ώστε να μην έχει μεγάλη διαφορά αν και με το ελληνικό κράτος ποτέ δεν ξέρεις. Οψόμεθα.
dtzgr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, gmts είπε Ότι κι αν αγοράσεις κάνε το άμεσα. Η 1η Σεπτεμβρίου είναι πρό των πυλών. Δεν παίζει ρόλο πότε αγοράζεις, αλλά πότε ταξινομείς. Καινούριο αυτοκίνητο που αγοράζεται σήμερα (= πρέπει να μεταφερθεί, εκτελωνιστεί κλπ), δεν πρόκειται να ταξινομηθεί πριν την 1η Σεπτεμβρίου.
gmts Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 2 minutes ago, dtzgr said: Δεν παίζει ρόλο πότε αγοράζεις, αλλά πότε ταξινομείς. Καινούριο αυτοκίνητο που αγοράζεται σήμερα (= πρέπει να μεταφερθεί, εκτελωνιστεί κλπ), δεν πρόκειται να ταξινομηθεί πριν την 1η Σεπτεμβρίου. Άρα όσοι πρόλαβαν καλώς.
AristidisZ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 40 λεπτά πριν, gmts είπε Ναί λογικα θα αλλάξουν τους συντελεστές ώστε να μην έχει μεγάλη διαφορά αν και με το ελληνικό κράτος ποτέ δεν ξέρεις. Οψόμεθα. Δε με κατάλαβες, ακόμα και έτσι να μείνουν οι συντελεστές, οι διαφορές στις τιμές του CO2 προ και μετά WLTP δεν είναι μεγάλες, άρα πιθανότατα δε θα υπάρχουν και αντίστοιχα σημαντικές μεταβολές στα τέλη κυκλοφορίας
eMike Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Από όσα σου έχουν προταθεί, εγώ θα προτιμούσα ένα Polo Highline έκδοση, με τις 16άρες του, με τα καινούρια led φώτα....κουκλι.. Το πήρε ένας συνάδελφος σε ένα περίεργο λευκό/ασημί με μια κόκκινη διακριτική λωρίδα αριστερά και είναι κουκλί...δε το περίμενα να μου αρέσει τόσο. Και σε χώρους πολύ μεγαλύτερο από ότι νομίζεις.. 2
liakinen Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Χίλιες φορές το Polo για τα λεφτά αυτά παρά το υπάρχων Golf. Αν μπει κάποιος μέσα σχεδόν δεν θα καταλάβει διαφορά στους χώρους. Άσε που το Golf κάτω από τα 20000€ - 22000€ είναι "γυμνό". 1
mp123 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 5 ώρες πριν, eMike είπε Μαζι με αυτο παιρνετε και δωρο αυτο :
Tenshi Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 3 λεπτά πριν, mp123 είπε Μαζι με αυτο παιρνετε και δωρο αυτο : Εξαρτάται τη σαλάτα. Ας πούμε πως το συγκεκριμένο όχημα, δέν φέρει σύστημα ενεργοποίησης TAKATA στους αερόσακους. Τουλάχιστον το κεφάλι μου, θα μείνει στη θέση του σε περίπτωση ατυχήματος... Quiz: Βρείτε τις εταιρείες που εφοδιάζουν τα οχήματά τους με το συγκεκριμένο κάνιστρο. ohayo gozaimasu~
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα