kioo Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Είμαι στην αναζήτηση καινούργιου αυτοκινήτου.μου έχει γυαλίσει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.δεν είχα ποτέ seat αυτοκίνητο και γενικά αυτοκίνητο του ομίλου vw.εχω διαβάσει ότι οι tsi κινητήρες έβγαλαν πολλά πρόβληματα στο παρελθόν(καίνε λάδια κτλ).εαν δεν κάνω λάθος ο συγκεκριμένος είναι καινούργιος κινητήρας και τον φοράνε και άλλα μοντέλα του ομίλου.θα ήθελα λίγο την γνώμη σας παιδιά.επισης παρατήρησα ότι έχει εξαφανιστεί το συγκεκριμένο μοντέλο από το site της seat.υπαρχει μόνο το μοντέλο με τον 1000αρι κινητήρα.γνωριζουμε το γιατί?και κάτι ακόμα,από ποιότητα κατασκευής πως πάμε?τα πλαστικά δεν με νοιάζουν εάν είναι σκληρά η μαλακά 😀
KoreanW Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) από ποιότητα κατασκευής, αφού δε σε νοιάζουν και τα πλαστικά, είναι εφάμιλλη του vw polo και του audi a1 , μοντέλα άλλωστε τα οποία επίσης φτιάχνονται στην Ισπανία σε εργοστάσια της seat οπωσδήποτε ποιοτικά είναι άνω του μέσου όρου, ας πούμε ότι θυμάμαι κι αυτό Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2019 από KoreanW
Haldol Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Αυτό το "τα VW καίνε λάδια" έχει γίνει πιο καραμέλα κι απ' αυτές του ψαρά. Βγήκαν 3 κινητήρες που έκαιγαν λάδια και πλέον νομίζουν ότι τα VW καίνε λάδια ακόμα και σβηστά. Πάρτο άφοβα. Το συγκεκριμένο μοτέρ, στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο, δεν έχει ακουστεί να 'χει βγάλει τίποτα ιδιαίτερο. Κι είναι και οικονομικότατο (στη χρήση εννοώ). 2
jgeorgiou Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 4 λεπτά πριν, Haldol είπε Αυτό το "τα VW καίνε λάδια" έχει γίνει πιο καραμέλα κι απ' αυτές του ψαρά. Βγήκαν 3 κινητήρες που έκαιγαν λάδια και πλέον νομίζουν ότι τα VW καίνε λάδια ακόμα και σβηστά. Πάρτο άφοβα. Το συγκεκριμένο μοτέρ, στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο, δεν έχει ακουστεί να 'χει βγάλει τίποτα ιδιαίτερο. Κι είναι και οικονομικότατο (στη χρήση εννοώ). Αφού καίνε λάδια! Προσωπικά έχω seat ibiza και μετά την 5ετία άρχισε να καίει λάδια (τα πρώτα χρόνια το πήγαινα αντιπροσωπία για service και δεν ξέρω τι έβλεπαν). Τώρα πως τα έχει καταφέρει το group και εν έτη 2019 οι κινητήρες καίνε λάδια απορώ. Μια τα ψεύτικα καυσαέρια (έφαγαν τεράστιο πρόστιμο) , μία οι κινητήρες που καίνε λάδια και βγάζουν προβλήματα είναι να απορείς! 1
Haldol Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Κι επειδή εσένα σου καίνε λάδια τι πάει να πει; Κι εμένα έχουν περάσει 2 αυτοκίνητα του group από τα χέρια μου (το ένα 9+ χρόνια) τα οποία δεν καίνε σταγόνα . Αυτό σημαίνει ότι όλα είναι έτσι; Φυσικά και όχι. Είναι ορισμένοι κινητήρες, που ναι, καίνε λάδι (σε όλες τις μάρκες, π.χ και τα Yaris/ Auris έχουν βγάλει μοτέρ που καίει λάδι, παρόλο που δε τολμάει εδώ μέσα να πει κακό λόγος κανείς για Toyota!). Δεν είναι όλοι όμως, ούτε είναι γενικευμένο πρόβλημα του group. 4
jgeorgiou Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Haldol είπε Κι επειδή εσένα σου καίνε λάδια τι πάει να πει; Κι εμένα έχουν περάσει 2 αυτοκίνητα του group από τα χέρια μου (το ένα 9+ χρόνια) τα οποία δεν καίνε σταγόνα . Αυτό σημαίνει ότι όλα είναι έτσι; Φυσικά και όχι. Είναι ορισμένοι κινητήρες, που ναι, καίνε λάδι (σε όλες τις μάρκες, π.χ και τα Yaris/ Auris έχουν βγάλει μοτέρ που καίει λάδι, παρόλο που δε τολμάει εδώ μέσα να πει κακό λόγος κανείς για Toyota!). Δεν είναι όλοι όμως, ούτε είναι γενικευμένο πρόβλημα του group. Προσωπικά δεν ξέρω από αυτοκίνητα (ότι ξέρω είναι από την πλευρά του έμπειρου χρήστη) , απλά έχουν περάσει πολλά από τα χέρια μου και οικογένεια. Πάντως στο χωριό μου λένε 2 παροιμίες. α) καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα β) όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. ΥΓ Σε πιστεύω ότι έχουν βγάλει ορισμένους κινητήρες που δεν καίνε αλλά και πάλι το θεωρώ κατάντια για το group. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2019 από jgeorgiou
kioo Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Εγω ρωτησα για τον συγκεκριμένο κινητηρα και οχι γενικα εαν τα vw καινε λαδια.Ολοι οι εταιρίες εχουν τα θεματα τους,ας ειμαστε αντικειμενικοι παιδια.Αυτο με το site που το εξαφάνισαν περιεργο μου φαίνεται.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Haldol είπε Κι επειδή εσένα σου καίνε λάδια τι πάει να πει; Κι εμένα έχουν περάσει 2 αυτοκίνητα του group από τα χέρια μου (το ένα 9+ χρόνια) τα οποία δεν καίνε σταγόνα . Αυτό σημαίνει ότι όλα είναι έτσι; Φυσικά και όχι. Είναι ορισμένοι κινητήρες, που ναι, καίνε λάδι (σε όλες τις μάρκες, π.χ και τα Yaris/ Auris έχουν βγάλει μοτέρ που καίει λάδι, παρόλο που δε τολμάει εδώ μέσα να πει κακό λόγος κανείς για Toyota!). Δεν είναι όλοι όμως, ούτε είναι γενικευμένο πρόβλημα του group. Εφοσον δεν ειναι γενικευμενο , θεωρεις οτι στοχοποιηθηκε η vw απο τα trolls του διαδικτυου και της κανουν πολεμο; Απο τα χερια μου περασε ibiza 1.4 75hp, 2004 εκαιγε 300ml/1000km απο το πρωτο χιλιομετρο. Εννοειται πως οταν τους ελεγα για εγγυησεις στην αντιπροσωπεια φτιαχνανε καινουργιο συκωτι με το εργοστασιακο χρεπι που μολις ειχα αγορασει. Δες το manual λεει, που δικαιολογει εως 1l/1000km, εισαι μια χαρα! Οταν ηρθε η ωρα να αλλαξω αμαξι κι ενω τα ιδια παραπονα ειχαν πολλαπλασιαστει ανα το διαδικτυο, απεκλεισα το group πρωτο και οπως καταλαβαινεις δεν θα μπορουσα να το προτεινω καπου. Μπορει να χανω κελεπουρια οπως τα περιγραφετε ορισμενοι, αλλα προτιμω να μην ξαναμπλεξω ουτε να ξαναρισκαρω παρομοιες εμπειριες. Επισης συνεχιζω να βλεπω και να ακουω αντιστοιχες αναφορες και για πιο προσφατα μοντελα πραγμα που αποδεικνυει οτι το προβλημα δεν ηταν περιστασιακο η οτι αφορουσε μονο μια παρτιδα, αλλα οντως ηταν γενικευμενο. Περιττο να αναφερθω σε TSI φιλου κι ακομα πιο περιττο να το κανω για FSI αλλου φιλου. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2019 από BackFromHell
jgeorgiou Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 34 λεπτά πριν, kioo είπε Εγω ρωτησα για τον συγκεκριμένο κινητηρα και οχι γενικα εαν τα vw καινε λαδια.Ολοι οι εταιρίες εχουν τα θεματα τους,ας ειμαστε αντικειμενικοι παιδια.Αυτο με το site που το εξαφάνισαν περιεργο μου φαίνεται. σε VW , SCODA τον έχουν διαθέσιμο τον συγκεκριμένο κινητήρα?
kioo Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Στο arona υπαρχει διαθεσιμος ο κινητηρας με τα 150hp
jgeorgiou Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, kioo είπε Στο arona υπαρχει διαθεσιμος ο κινητηρας με τα 150hp στο υπόλοιπο group? μήπως βγάζει τίποτε προβλήματα και τον αποσύρουν σιγά-σιγά μέχρι να αδειάσουν τις αποθήκες τους?
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Ο 1.5 έχει θέμα με όταν είναι κρύος.. θα φτιάξει μάλλον με remap. Googlare για 1.5 kangaroo. Μάλλον μέχρι να το πάρεις θα το έχουν φτιάξει.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Aπο τον Ιανουαριο του 2019 η VW εχει πει πως γνωριζει το θεμα του kangarooing στον 1.5 TSI, εχουν περασει 8 μηνες και δεν εχει δωσει το παραμικρο update προς το παρον, οποτε ειναι και λιγο επιφοβο να λεμε οτι "μεχρι να το παρει ο ts" θα εχει φτιαχτει, χωρις να ξερουμε: Α. Αν θα φτιαχτει Β. Ποτε θα φτιαχτει Γ. Ποτε θα παρει αμαξι ο TS. Αν πχ το παρει τον επομενο μηνα, κατα 99% δεν θα εχει φτιαχτει απολυτως τιποτα. Με προβλημα θα το παρει και μετα θα ελπιζει σε ανακληση ή να τους πρηζει μπαλες στην αντιπροσωπεια για να το φτιαξουν εντος εγγυησης ΑΝ θελουν και ΑΝ δε του το βαφτισουν κι αυτο σαν κατι φυσιολογικο, οπως συνηθιζουν... Eπισης το να βγαζει εταιρεια κινητηρα και να της ξεφευγει τετοιο προβλημα στη διαδικασια παραγωγης του, για μενα λεει αρκετα για τους ποιοτικους ελεγχους που εδω και 10-15 χρονια δειχνει να εχει...σχεδον καταργησει και να τους εχει μεταφερει στους πελατες της. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2019 από BackFromHell
turbat0s Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Επιπλέον δεν χρειάζεται να χαίρει της προτίμησής μας μια βιομηχανία που έχει τεκμηριωμένα εξαπατήσει κατ' επανάληψη τους πελάτες της σε ολάκερο τον πλανήτη. Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές. 3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα