Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 58 λεπτά πριν, turbat0s είπε Θα τολμήσω να προβλέψω ότι όπως "έπνιξαν" το θέμα με τους ρύπους (στην Ελλάδα τουλάχιστον), έτσι θα πνίξουν και το kangarooing. Πέστα ρε φίλε με τους απατεώνες του γκρουπ. Μίζες σπρώχνουν παντού και τα κρύβουν που να πάθουν ότι και το αμάξι τους. Τα είχε προβλέψει αυτά ο Λιακό
turbat0s Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, omitziz είπε Πέστα ρε φίλε με τους απατεώνες του γκρουπ. Μίζες σπρώχνουν παντού Αυτά είναι όντως αλήθεια που έχει ήδη τεκμηριωθεί. Τα υπόλοιπα ...οκ Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2019 από turbat0s
kioo Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Το seat ibiza με τα 150 αλογα σταματησε να βγαινει.Αυτη ειναι η επισημη απαντηση που ειχα με mail απο την εταιρία.
d4mage Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Στις 24/8/2019 στις 8:54 ΠΜ, jgeorgiou είπε Αφού καίνε λάδια! Προσωπικά έχω seat ibiza και μετά την 5ετία άρχισε να καίει λάδια (τα πρώτα χρόνια το πήγαινα αντιπροσωπία για service και δεν ξέρω τι έβλεπαν). Τώρα πως τα έχει καταφέρει το group και εν έτη 2019 οι κινητήρες καίνε λάδια απορώ. Μια τα ψεύτικα καυσαέρια (έφαγαν τεράστιο πρόστιμο) , μία οι κινητήρες που καίνε λάδια και βγάζουν προβλήματα είναι να απορείς! Δεν ξέρω τι ibiza έχεις εσύ, πάντως εγώ έχω ένα του 2005 1.2 και το αυτοκίνητο εκτός των αναλώσιμων και ένα θέμα που μου βγήκε τώρα με το σασμάν (έπειτα από δύο χρόνια καθημερινής οδήγησης + το αγόρασα μεταχειρισμένο ) είναι σκέτο σκυλί. Δεν καίει σταγόνα λάδι και ανά 10.000 χιλιόμετρα που του κάνω αλλαγή δεν συμπληρώνω ml. Ποτέ τίποτα μηχανικό. Ένας λόγος που δεν θα δώσω είναι επειδή είναι άψογο μηχανικά και επειδή του έχω αλλάξει λάστιχα, τακάκια, δισκόπλακες, δίσκο πλατό, έχει άνετους χώρους, είναι οικονομικό σε καύσιμα + τέλη είναι γκαζιάρικο για την κατηγορία των κυβικών του και επιπλέον με καδένα χωρίς ιμάντες κλπ. Το χρώμα του λίγο μου πέταξε άλλα είναι το δεύτερο χρώμα σε ασημί που παίρνω και ενδεχομένως και σε τρίτο και τέταρτο αν μου τύχει. Σώζει πολύ!😃
jgeorgiou Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, d4mage είπε Δεν ξέρω τι ibiza έχεις εσύ, πάντως εγώ έχω ένα του 2005 1.2 και το αυτοκίνητο εκτός των αναλώσιμων και ένα θέμα που μου βγήκε τώρα με το σασμάν (έπειτα από δύο χρόνια καθημερινής οδήγησης + το αγόρασα μεταχειρισμένο ) είναι σκέτο σκυλί. Δεν καίει σταγόνα λάδι και ανά 10.000 χιλιόμετρα που του κάνω αλλαγή δεν συμπληρώνω ml. Ποτέ τίποτα μηχανικό. Ένας λόγος που δεν θα δώσω είναι επειδή είναι άψογο μηχανικά και επειδή του έχω αλλάξει λάστιχα, τακάκια, δισκόπλακες, δίσκο πλατό, έχει άνετους χώρους, είναι οικονομικό σε καύσιμα + τέλη είναι γκαζιάρικο για την κατηγορία των κυβικών του και επιπλέον με καδένα χωρίς ιμάντες κλπ. Το χρώμα του λίγο μου πέταξε άλλα είναι το δεύτερο χρώμα σε ασημί που παίρνω και ενδεχομένως και σε τρίτο και τέταρτο αν μου τύχει. Σώζει πολύ!😃 1.4/2004 με λουρί (101 άλογα) , καδένα σε σεατ 2005??? Μπράβο , αυτό δεν το ήξερα. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2019 από jgeorgiou
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα