Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Να κανω μια ερωτηση. Θελω να νοικιασω ενα διαμερισμα στο ονομα του αδερφου μου ο οποιος δικαιουται να παρει επιδοτηση λογω εισοδηματος. Η ιδιοκτητρια θελει να φαινομαι στο συμβολαιο εστω ως οτι φιλοξενουμαι κατα καιρους. Σε αυτην την περιπτωση θα μπορω να παιρνω το επιδομα ακομα; 

Δημοσ.

Η ιδιοκτήτρια γιατι ντέ και καλά θέλει να φαινεσαι και εσύ?
Τις εξήγησες τον λόγο που θέλεις να μπεί στο όνομα του αδερφού σου?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, pge-3- είπε

Καλησπερα παιδια. Να κανω μια ερωτηση. Θελω να νοικιασω ενα διαμερισμα στο ονομα του αδερφου μου ο οποιος δικαιουται να παρει επιδοτηση λογω εισοδηματος. Η ιδιοκτητρια θελει να φαινομαι στο συμβολαιο εστω ως οτι φιλοξενουμαι κατα καιρους. Σε αυτην την περιπτωση θα μπορω να παιρνω το επιδομα ακομα; 

Δεν είναι παράλογο.

Αν δεν πληρώνετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο πρέπει να στραφεί κατά του ενοικιαστή, ποιόν θα κυνηγήσει; αυτόν που δε μένει εκεί;

Μπορείτε να δηλωθείτε και οι 2 ως ενοικιαστές στο taxis, δεν ξέρω όμως τι γίνεται με το επίδομα.

Επεξ/σία από Doubt
Δημοσ.

Η ιδιοκτητρια ενδιαφερεται να φαινομαι εγω ως υπευθυνος λογω των αλλων ενοικων οπως μου ειπε γιατι η πολυκατοικια ειναι δικη της. Αν μπλεξουμε με ιδιωτικα συμφωνητικα θα χουμε θεμα; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...