akoinonitos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Evolution9 είπε Προσωπικά τα έξτρα 100 ευρώ που θα δώσω για τη συγκεκριμένη μητρική δε μου φαινονται πολλά. Το πεταμένα λεφτά το χρησιμοποιείται πάρα πολύ αλλά νομίζω δε έχει κάποια βάση. Με τη λογική αυτή πεταμένα θεωρούνται τα περισσότερα mid-high end range. Το ίδιο ισχύει π.χ και για τα κινητά και για πολλά άλλα αγαθά. Εξαρτάται από πια οπτική γωνία το βλέπει ο καθένας. Σε 5 χρόνια που συζητάμε τώρα μπορεί να έχει βγει υπολογιστής με ολόγραμμα. Πάλι δε θα πω ότι με μια πιο οικονομική Motherboard δε κάνεις τι δουλειά και με το παραπάνω. Και με ένα Fiat panda πας ταξιδι αλλά εγώ προτίμησα να πάρω ένα εβο. Απλά θα μπορούσες τα έξτρα λεφτά να τα δώσεις σε κάποιο άλλο part που θα είχε και κάποια διαφορά πχ κάρτα γραφικών η cpu η περισσότερη μνημη ,από αυτή την άποψη το λεμε. Το χρήμα είναι δικό σου και καλά κάνεις και παίρνεις ότι γουστάρεις, στο λέμε απλά για να καταλάβεις ότι επί της ουσίας δεν θα δεις καμία διαφορά μεταξύ της μητρικής που θες να πάρεις και της tomahawk ας πούμε που έχει 100 ευρώ. Εγώ να σου πω την αλήθεια το μετάνιωσα που έδωσα τόσα λεφτά για μητρικη Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2019 από akoinonitos 1
Evolution9 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Απλά θα μπορούσες τα έξτρα λεφτά να τα δώσεις σε κάποιο άλλο part που θα είχε και κάποια διαφορά πχ κάρτα γραφικών η cpu η περισσότερη μνημη ,από αυτή την άποψη το λεμε. Το χρήμα είναι δικό σου και καλά κάνεις και παίρνεις ότι γουστάρεις, στο λέμε απλά για να καταλάβεις ότι επί της ουσίας δεν θα δεις καμία διαφορά μεταξύ της μητρικής που θες να πάρεις και της tomahawk ας πούμε που έχει 100 ευρώ. Εγώ να σου πω την αλήθεια το μετάνιωσα που έδωσα τόσα λεφτά για μητρικη Το σκέφτηκα πολύ σοβαρά να πάω σε 3900x με πιο φθηνή μητρική να με βγει στα ίδια χρήματα αλλά δε το είχε σε στοκ το μαγαζί και δε ξέρουν ποτέ θα στοκαρουν. Έναν m2 θέλει τώρα να παραγγείλω 500gb 1
akoinonitos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, Evolution9 είπε Το σκέφτηκα πολύ σοβαρά να πάω σε 3900x με πιο φθηνή μητρική να με βγει στα ίδια χρήματα αλλά δε το είχε σε στοκ το μαγαζί και δε ξέρουν ποτέ θα στοκαρουν. Έναν m2 θέλει τώρα να παραγγείλω 500gb Το έχουν ξεφτιλίσει δεν βρίσκεις 3900x με τπτ... Για 3800x δεν το σκέφτεσαι?
Deka013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Απλά θα μπορούσες τα έξτρα λεφτά να τα δώσεις σε κάποιο άλλο part που θα είχε και κάποια διαφορά πχ κάρτα γραφικών η cpu η περισσότερη μνημη ,από αυτή την άποψη το λεμε. Το χρήμα είναι δικό σου και καλά κάνεις και παίρνεις ότι γουστάρεις, στο λέμε απλά για να καταλάβεις ότι επί της ουσίας δεν θα δεις καμία διαφορά μεταξύ της μητρικής που θες να πάρεις και της tomahawk ας πούμε που έχει 100 ευρώ. Εγώ να σου πω την αλήθεια το μετάνιωσα που έδωσα τόσα λεφτά για μητρικη Είναι ωραία η Ace,να μην νιώθεις έτσι 🙂 Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2019 από Deka013
akoinonitos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Evolution9 είπε Αξίζει το 50αρικο λέτε ο 3800? Για εμένα ναι. Αν θα έπαιρνα τώρα cpu θα έπαιρνα 3800x όχι 3700x. Τον 3800x μπορείς να τον κάνεις και ένα manual overclock στα 4.3ghz. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2019 από akoinonitos 1
ilos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 15 λεπτά πριν, Evolution9 είπε Αξίζει το 50αρικο λέτε ο 3800? Για μένα όχι, αλλά σίγουρα περισσότερο από ότι οι x570.😂 Το πιο vfm θα ήταν να τα δώσεις για καλύτερη κάρτα.γραφικών, εκτός να πας full leather mode με την 2080ti. 7 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Για εμένα ναι. Αν θα έπαιρνα τώρα cpu θα έπαιρνα 3800x όχι 3700x. Τον 3800x μπορείς να τον κάνεις και ένα manual overclock στα 4.3ghz. Θα τον τρελάνουμε στο τέλος τον παλίκαρο.😂
akoinonitos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, ilos είπε Για μένα όχι, αλλά σίγουρα περισσότερο από ότι οι x570.😂 Το πιο vfm θα ήταν να τα δώσεις για καλύτερη κάρτα.γραφικών, εκτός να πας full leather mode με την 2080ti. Θα τον τρελάνουμε στο τέλος τον παλίκαρο.😂 Με 50 ευρώ δεν παίρνει καλύτερη κάρτα 😛 Χωρίς πλάκα στοκ ο 3800x με τον 3700x ίσως να μην δικαιολογεί την διαφορά, αλλά αν θες manual overclock τότε αξίζει και με το παραπάνω. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2019 από akoinonitos 1
johnmt2 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 19 ώρες πριν, akoinonitos είπε Τον 3800x μπορείς να τον κάνεις και ένα manual overclock στα 4.3ghz. Ο 3700χ δεν πιάνει all core 4.3?
akoinonitos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, johnmt2 είπε Ο 3700χ δεν πιάνει all core 4.3? Οχι rock stable σε avx μπορει να εχεις θεμα
johnmt2 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Οχι rock stable σε avx μπορει να εχεις θεμα Μπορείς να φανταστείς έναν 3700χ 5ghz τι θα έκανε; χα χα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα