Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει να προτεινει κανεις Μπαρ και Κλαμπ  στην Αθηνα  που να λειτουργουν την Κυριακη και να το πηγαινουν εως τις πρωινες ωρες με καλη μουσικη και αρκετο εως πολυ κοσμο?

Δημοσ.

Υπάρχουν κάτι υπόγεια στην Αθήνα ,αμφιβόλου ποιότητας αλκόολ με όλα τα στυλ για όλα τα γούστα.Μπορείς να απευθυνθείς σε ένα απο αυτά.Φόρα ένα τρύπιο τζινάκι ,ενα μισοσκισμένο tshirt μια μπύρα στο χέρι και είσαι οκ.

Ειδάλλως αν θες το κάτι άλλο ,πρέπει να πλερώσεις.

Δεν μας λες και τα γούστα σου.Γιατί και εγώ θα θελα ενα club που παιζει καλη rnb μουσικη αλλά δεν.

Δημοσ.
11 hours ago, CallMeRp said:

Υπάρχουν κάτι υπόγεια στην Αθήνα ,αμφιβόλου ποιότητας αλκόολ με όλα τα στυλ για όλα τα γούστα.Μπορείς να απευθυνθείς σε ένα απο αυτά.Φόρα ένα τρύπιο τζινάκι ,ενα μισοσκισμένο tshirt μια μπύρα στο χέρι και είσαι οκ.

Άραγε αναφέρεσαι σ'ένα απ'τα υπόγεια της Καλλιδρομίου όπου γίνονταν και λαϊβάκια; Φουλ χύμα κατάσταση.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, *nenya* είπε

Άραγε αναφέρεσαι σ'ένα απ'τα υπόγεια της Καλλιδρομίου όπου γίνονταν και λαϊβάκια; Φουλ χύμα κατάσταση.

Μοναστηράκι έχω δεί.Ιδανικος προορισμός χτυπάς και ένα antifitness και έρχεσαι στα ίσια σου.Και αν θες και υπαίθριο χώρο έχει κι απ' αυτο😛

Καλλιδρομιου που πέφτει;

Δημοσ.

Dark Sun, Θηβών!

3 minutes ago, CallMeRp said:

Μοναστηράκι έχω δεί.Ιδανικος προορισμός χτυπάς και ένα antifitness και έρχεσαι στα ίσια σου.Και αν θες και υπαίθριο χώρο έχει κι απ' αυτο😛

Καλλιδρομιου που πέφτει;

Η Καλλιδρομίου είναι στα Εξάρχεια, ψηλά, κοντά στο αστυνομικό τους τμήμα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, *nenya* είπε

Dark Sun, Θηβών!

Η Καλλιδρομίου είναι στα Εξάρχεια, ψηλά, κοντά στο αστυνομικό τους τμήμα.

Καλή φάση.Μετα το πιοτό μια επίσκεψη και από το τμήμα για κατάλυμα 😛

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...