mindreader Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Αδυνατώ εδώ και ένα μήνα περίπου, να βρω γκαζάκι 'θεοφιλος' (ελ γκρεκο), στα σουπερμαρκετ. Οκ, δεν τα γυρισα ολα, αλλα πιστεψτε με γυρισα αρκετα.... Ξερει κανεις τι γινεται με τη διαθεσιμοτητα; Αναρωτιεμαι ωρες ωρες αν εκανα καλα που εκανα τη μεταβαση σε αυτο το καλυτερο (υποτιθεται) γκαζακι, σε σχεση με το κλασικο, οταν η τιμη του φιαλιδιου ειναι 4πλασια (αν και κρατα παραπανω ομως), και τωρα δεν βρισκω καν φιαλιδιο...
tz_aristotelis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Είναι σαν την apple. Κλειστό οικοσυστημα. Περαστικά. 1
DrFreeman Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 58 minutes ago, tz_aristotelis said: Είναι σαν την apple. Κλειστό οικοσυστημα. Περαστικά. Mου άρεσε αυτό. Εχεις δίκιο, το ίδιο νιώθω με το Ελ Γκρέκο. Μένω σε αυτό όμως καθώς είναι μεγαλύτερο και σταθερότερο από τα κλασικά.
mindreader Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Οντως υπαρχει ελλειψη στην αγορα;
qwertyuiop2 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Το ελ γκρέκο έχει πολύ νόημα να το αγοράσει κανείς, καθώς έχει πολύ ισχυρό καυστήρα σε σχέση με τα άλλα του εμπορίου. Ας πούμε ότι πληρώνεις (αρκετά) παραπάνω για να έχεις κάτι ισχυρότερο κατάτι από τα κυκλοφορούντα σήμερα. 1
mindreader Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 To θεμα ειναι οτι δεν βρισκω γκαζακι πλεον...δεν τους καταλαβαινω...δηλαδη αυτο ειναι σεβασμος στον πελατη-καταναλωτη;
ParhsG Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Εγω παντως και στο σκλαβενιτη ειδα πως εχει και στο βασιλοπουλο χτες βριλησια.. 18 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε Το ελ γκρέκο έχει πολύ νόημα να το αγοράσει κανείς, καθώς έχει πολύ ισχυρό καυστήρα σε σχέση με τα άλλα του εμπορίου. Ας πούμε ότι πληρώνεις (αρκετά) παραπάνω για να έχεις κάτι ισχυρότερο κατάτι από τα κυκλοφορούντα σήμερα. Εγω το καταργησα παντως
opera Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Η καλύτερη λύση σχετικά με τιμή-απόδοση είναι καμινέτο με 2 κιλη επαναγεμιζόμενη φιάλη,από καφέ μέχρι τηγάνισμα ,αγοράζεις τη φιάλη τη πρώτη φορά και μετά πληρώνεις μόνο το περιεχόμενο. 1
mindreader Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 15 λεπτά πριν, opera είπε Η καλύτερη λύση σχετικά με τιμή-απόδοση είναι καμινέτο με 2 κιλη επαναγεμιζόμενη φιάλη,από καφέ μέχρι τηγάνισμα ,αγοράζεις τη φιάλη τη πρώτη φορά και μετά πληρώνεις μόνο το περιεχόμενο. Και που την γεμιζεις και ποσο; Δωσε και μια φωτο απο την δικιλη, να ξερουμε για τι μιλαμε.
opera Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, mindreader είπε Και που την γεμιζεις και ποσο; Δωσε και μια φωτο απο την δικιλη, να ξερουμε για τι μιλαμε. Όταν ήμουν Αθήνα είχαμε στην υπηρεσία,οι συνάδελφοι τη γέμιζαν σε ένα βενζινάδικο στη Πειραιώς. Αυτό το πήρα στην επαρχία, επιστρέφω την άδεια στο σούπερμαρκετ και παίρνω γεμάτη πληρώνοντας το περιεχόμενο,δε θυμάμαι πόσο τη πήρα ούτε την έχω γεμίσει,αλλά αυτή είναι η διαδικασία,την έχω για ώρα ανάγκης όπως και μια 10κιλη με μεγάλη εστία. 2
fredd0 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 παλικαρια προσοχη στα γεμισματα, γιατι αν εχουν τιποτα φθορες οι φλατζες σας βλεπω διαστημανθρωπους ... δε το κανουν "για να πλουτιζουν" και με το νομο απαγορευεται το γεμισμα
opera Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 17 λεπτά πριν, fredd0 είπε παλικαρια προσοχη στα γεμισματα, γιατι αν εχουν τιποτα φθορες οι φλατζες σας βλεπω διαστημανθρωπους ... δε το κανουν "για να πλουτιζουν" και με το νομο απαγορευεται το γεμισμα Δεν υπάρχει φλάτζα,έχει βαλβίδα-μπίλια και το γέμισμα δε το κάνει ο χρήστης. 1
itheodo Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Γράφω εδώ για να μην ανοίξω άλλο τοπικ. Έχω ένα καμινέτο ελ γκρεκο micro που παίρνει την κλασσική φιάλη CV470 Plus της campingaz. Είδα ότι υπάρχουν διαθέσιμες στο εμπόριο αντίστοιχες φιάλες με βαλβίδα ασφαλείας, όπως αυτή της camper gaz που πουλάει ο Βασιλόπουλος στα 3,59€ και "το φιαλίδιο" 500gr που πουλάνε τα lidl στα 3,52€. Γνωρίζει κανείς αν οι παραπάνω φιάλες είναι συμβατές με το καμινέτο Ελ Γκρέκο;
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Εγώ βάζω πάντα συμβατά... είναι σαν τα μελάνάκια ένα πράγμα, υπάρχουν παντού και έχουν την ίδια ποιότητα με λιγότερη τιμή.
papoys1 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ παραμένω στο παλιό στο οποίο κάθε τόσο του κάνω μία συντήρηση. Φιαλάκια βάζει το lidl συχνά 3+1 δώρο στα 3 ευρώ. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2019 από papoys1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα