Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, MikeJ είπε

Να πω απλά ότι πήρα από το Κρητικό το φιαλίδιο 500gr που γράφει ότι είναι συμβατό με Camper Gaz αλλά με το Ελ Γκρέκο που δοκίμασα δεν είναι συμβατό.

Το Camper Gaz είναι φαίνεται βιδωτό (με βόλτες) ενώ το Ελ Γκρέκο κουμπωτό.

Οπότε αυτά που αναφέρθηκαν πιο πίσω μάλλον έχει γίνει μπέρδεμα μεταξύ Campingaz και Camper Gaz. To δεύτερο έχει συμβατά ενώ το πρώτο όχι.

Επειδή το χρησιμοποιώ κάθε μέρα για τα γάλατα των παιδιών, το ποιο φτηνό είναι το camper gaz, βγαίνει η φιάλη η 500gr τρία ευρώ, όταν είναι σε προσφορά. 

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα φιαλίδια της campingaz ΔΕΝ είναι συμβατα με αυτα τα camper gaz. 

Τα Θεόφιλος cv300 , ελ Γκρέκο cv470 έχουν ιδιες κουμπώτες βαλβίδες campingaz made in 🇫🇷 

Τα camper gaz είναι βιδωτα made in 🇬🇷  και είναι ΠΟΛΥ πιο οικονομικά 

Δημοσ.

Τελικα το γκαζακι του Θεοφιλου/el greco, made in france, με τιμη ακατεβατη στα 4 ευρω, ποσο value for money ειναι; Και τι αξιζει τελικα σε αυτη την υλοποιηση, σε σχεση με το κλασικο γκαζακι; Ειναι πιο ασφαλες; Εχω παρει τετοιο γκαζακι μεν, αλλα νομιζω οτι ειναι κοστοβορο λογω μονοπωλιου...εκτος αν καποιος εχει να πει και αλλα θετικα που δεν ξερω...

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τελικα απο οικονομικης αποψεως, μαλλον δεν συμφερει το γκαζακι 'θεοφιλος';
4 ευρω για 250ml/gr, ενω το απλο γκαζακι για 190ml/gr κανει μονο 1 ευρω, και αν το βρεις σε προσφορα μπορει και φτηνοτερα;

Εχει καποιο πλεονεκτημα τελικα το 'θεοφιλος';

Δημοσ.

Νομίζω το μόνο πλεονέκτημα είναι η μεγαλύτερη ασφάλεια και ευκολία, την οποία πληρώνεις ακριβά.

Μου έχει τύχει ένα περιστατικό με τα κλασικά γκαζάκια (όπου τρύπησε αλλά δεν σφράγισε και έφτασε το σκατό στη κάλτσα) και πλέον χρησιμοποιώ μόνο το ελ γκρέκο. Αν δε κάνεις εξωφρενική χρήση και απλά φτιάχνεις ένα καφεδάκι την ημέρα, το κόστος δε φαίνεται ιδιαίτερα μεγάλο.

• Like 1
  • 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τελικά στο καμινέτο Ελ Γκρέκο υπάρχει κάποια αλλαγή επιλογή η μόνο της εταιρίας.

Πχ kitchen stories?

7 ευρώ η μεγάλη φιάλη.

Μπορείς να βάλεις και μικρή φιάλη η παίρνει μόνο μεγάλη?

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Kapetanakos είπε

Παιδιά για να μην ανοίγω νέο topic υπάρχει καμία λύση στο πρόβλημα Ελ Γκρέκο? 7€ έχει πάει η φιάλη.

Καπως ετσι γυρισα κι εγω στο κλασικο μπλε γκαζακι...

Τιμη στο 1 ευρω το φιαλιδιο, και αμα πετυχεις προσφορα (πχ στα lidl συχνα), πεφτει η τιμη τεμαχιου κατω απο 1 ευρω...

Ακου 7 ευρω....

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Kapetanakos είπε

Παιδιά για να μην ανοίγω νέο topic υπάρχει καμία λύση στο πρόβλημα Ελ Γκρέκο? 7€ έχει πάει η φιάλη.

Εστία γκαζιού και 10κιλη φιάλη 

Δημοσ.

Το Ελ Γκρέκο τσούζει. Θεόφιλο είχα πιο παλιά (και του 'βαζα φιαλίδιο Ελ Γκρέκο) διότι τα δικά του ήταν ακόμα πιο ακριβά. Παρ' όλα αυτά πρέπει να μπαίνει και το Camper Gaz (τουλάχιστον στο "Θεόφιλος"), αφού την ίδια βαλβίδα έχουν.

Το επόμενο πιο οικονομικό είναι μεγάλη μπουκάλα :P

Δημοσ.

Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω , με 7 ευρώ τη φιάλη θέλω να την κλείσω στο ντουλάπι....

Σκέφτομαι να πάρω η την μικρή εστία τις καμπιν γκας και να βαζω μικρη μπουκάλα η το μεγάλο που έχει 5 ευρώ διάφορα και έχει 4 κάτι η μπουκάλα τούς.

Και αν δεν κάνω λάθος παίρνει και άλλες φιάλες επάνω 

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...