Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα.θα ηθελα την βοηθεια οποιου γνωριζει σχετικα.Ειμαι νοσηλευτρια ΤΕ και εδω κ 10 χρονια δουλευω σενα χωρο 

με ατομα με ειδικες αναγκες.Ηπροσληψη μου ειναι ως νοσηλευτρια αλλα βεβαια περα απο την καθημερινη φαρμακευτικη αγωγη των παιδιων κ πρωτες βοηθειες κανω κ αλλα πραγματα που δεν ειναι στην αρμοδιοτητα μου.Η δουλεια μου εκτος της σωματικης κουρασης εχει ψυχολογικη φθορα ου δεν μπορειτε να το φανταστειτε.Ομισθος μου ειναι 700ευρω εργαζομαι 8 το πρωι με 4 το απογευμα δευτερα εως παρασκευη.Το καλοκαιρι σταματαω 16 ιουλιου κ αρχιζω παλι δουλεια 3σεπτεμβρη.αυτο το διαστημα δεν πληρωνομαι απο τον εργοδοτη μου κ δεν παιρνω ενσημα γιατι ολα αυτα τα χρονια απολυομαι κ ξαναπροσλαμβανομαι τις ημερομηνιες που προανεφερα,οποτε βγαινω ταμειο ανεργιας.θα ηθελα την βοηθεια σας στο εξης:αυτη την στιγμη υπαρχει πιθανοτητα 50-50 να μπω σε δημοσιο νοσοκομειο , τι μου προτεινεται συγκριτικα με βαση μισθο αδειες καλοκαιριου αδεια τοκετου αρμοδιοτητες κλπ να αφησω την δουλεια που εχω σε περιπτωση προσληψης η να παραμεινω κει?το κυριοτερο που με νοιαζει ειναι ο μισθος κ οι αδειες καλοκαιριου.Αν γνωριζει καποιος τι ισχυει για δημοσια νοσοκομεια θα χαιρομουν πολυ να με βοηθησει.Ευχαριστω πολυ.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Θα παίρνεις πιο πολλά στο δημόσιο νοσοκομείο αλλά θα έχεις βάρδιες και δεν ξέρω τι παίζει με τα Σαββατοκύριακα. Θεωρώ καλύτερα να δουλέψεις στο δημόσιο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lil2014 είπε

το κυριοτερο που με νοιαζει ειναι ο μισθος κ οι αδειες καλοκαιριου

Καλυτερα να μην εργαστεις σε τομεα υγειας με τετοια νοοτροπια.

Καλη η προσπαθεια για μελος 1 ωρας.

• Like 5
  • Confused 1
  • Sad 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μείνε εκεί που είσαι. Καλύτερα να μην τα φέρει η ζωή να σε συναντήσουμε σε δημόσιο Νοσοκομείο. 

Λοιπόν στα Νοσοκομεία είναι χάλια. Απογευματινές βάρδιες, νυχτερινές βάρδιες, εφημερίες τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες. Και το χειρότερο να έχεις τον κάθε ασθενή να σε ενοχλεί. Μακριά. 

Επεξ/σία από Green Dragon
  • Like 3
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Καλύτερα σε δημόσιο νοσοκομείο, ίσως αγαπήσεις λίγο παραπάνω και τη δουλειά σου.

Μισθολογικά θα είσαι παραπάνω από τα τωρινά, αλλά θα έχεις νυχτερινά και Σαββατοκύριακα. Επιπλέον πληρωμένη άδεια το χρόνο, όπως ορίζεται από το νόμο, εξασφαλισμένα εργασιακά δικαιώματα και σύνταξη μελλοντικά δημοσίου.

Το ότι κάποιος σκέφτεται αν έχει δικαίωμα σε άδεια διακοπών, χωρίς το φόβο της απόλυσης, δεν τον καθιστά αυτόματα κακό στο επάγγελμα του. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ξέρεις  Αγγλικά η Γερμανικά ;Ψάξου για εξωτερικό.

Και ξέρω πόσο ψυχοφθόρα είναι η δουλειά που κάνεις.

Το να θέλει κάποιος να πληρώνεται όσα πρέπει και δικαιούται δεν τον κάνει κακό στην δουλειά .Θα πρέπει να μπορεί να συντηρει και τον εαυτό του και την οικογένεια του.

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, christakos07 είπε

Το ότι κάποιος σκέφτεται αν έχει δικαίωμα σε άδεια διακοπών, χωρίς το φόβο της απόλυσης, δεν τον καθιστά αυτόματα κακό στο επάγγελμα του. 

7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Το να θέλει κάποιος να πληρώνεται όσα πρέπει και δικαιούται δεν τον κάνει κακό στην δουλειά .Θα πρέπει να μπορεί να συντηρει και τον εαυτό του και την οικογένεια του.

Συμφωνώ με τα παραπάνω αγαπητοί. Όμως η δουλειά των νοσηλευτών στα νοσοκομεία είναι πολύ βαριά και δύσκολη. Ξεκινάς με μεράκι και αγάπη σε αυτό που κάνεις, για να μπορέσεις να αντέξεις. Δεν είναι δημοσιουπαλληλίκι, αν κάποιος το σκέφτεται έτσι. 

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Green Dragon είπε

Συμφωνώ με τα παραπάνω αγαπητοί. Όμως η δουλειά των νοσηλευτών στα νοσοκομεία είναι πολύ βαριά και δύσκολη. Ξεκινάς με μεράκι και αγάπη σε αυτό που κάνεις, για να μπορέσεις να αντέξεις. Δεν είναι δημοσιουπαλληλίκι, αν κάποιος το σκέφτεται έτσι. 

Μετά από δέκα χρόνια σε ενα επάγγελμα υγείας το τελευταίο που σου μένει είναι η αγάπη. Μόνο ο επαγγελματισμός σε σώζει, τα υπόλοιπα είναι πλέον μια συνήθεια. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαχα μιλάει ο άλλος για «νοοτροπία» επειδή του κακοφάνηκε που θέλει ένας εργαζόμενος να πληρώνεται το μισθό του.  Εργασία και χαρά.

Κι ένας άλλος δε θέλει λεει να συναντάει λέει τέτοιους εργαζόμενους στα νοσοκομεία. Χομπίστες θα προτιμούσε.

Πολλοί καλαμπουρτζήδες Ελληναράδες μαζευτήκανε... Καλό είναι να συνέλθουν, διότι στο τέλος τα παιδιά τους θα βρίσκουν μόνο τέτοιες εργασίες και τέτοια αντιμετώπιση. Δεν περιμένω καλύτερα βέβαια αν ο άλλος δε βλέπει πέρα από τη μύτη του, ο καθένας για το μισθό του και για την πάρτη του.

Επεξ/σία από KoreanW
  • Like 5
  • Thanks 5
  • Confused 1
Δημοσ.

Εξυπνάκια @KoreanW μάθε πρώτα να διαβάζεις και μετά να απαντάς. 

Κανένας δεν μίλησε για τα δικαιώματα των εργαζομένων που πρέπει να είναι κατοχυρωμένα και σεβαστά.  Ούτε για τους μισθούς των νοσηλευτών που είναι πολύ λίγοι σε σχέση με αυτό που προσφέρουν. 

Για τη δημοσιουπαλληλική νοοτροπία ορισμένων,  μιλάμε. Αυτή που κουβαλάς και εσύ σαν εργαζόμενος. Όταν όμως βρεθείς νοσηλευόμενος σε ένα νοσοκομείο, απαιτείς τον γιατρό και τη νοσηλεύτρια απίκο στα πόδια σου.

Πήγαινε πρώτα να εργαστείς για δέκα μέρες σε ένα νοσοκομείο, να δεις τι εστί μάχιμη εργασία και έλα μετά να μας πεις την αποψάρα σου.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 minutes ago, Green Dragon said:

Εξυπνάκια @KoreanW μάθε πρώτα να διαβάζεις και μετά να απαντάς. 

Κανένας δεν μίλησε για τα δικαιώματα των εργαζομένων που πρέπει να είναι κατοχυρωμένα και σεβαστά.  Ούτε για τους μισθούς των νοσηλευτών που είναι πολύ λίγοι σε σχέση με αυτό που προσφέρουν. 

Για τη δημοσιουπαλληλική νοοτροπία ορισμένων,  μιλάμε. Αυτή που κουβαλάς και εσύ σαν εργαζόμενος. Όταν όμως βρεθείς νοσηλευόμενος σε ένα νοσοκομείο, απαιτείς τον γιατρό και τη νοσηλεύτρια απίκο στα πόδια σου.

Πήγαινε πρώτα να εργαστείς για δέκα μέρες σε ένα νοσοκομείο, να δεις τι εστί μάχιμη εργασία και έλα μετά να μας πεις την αποψάρα σου.

τί λες άνθρωπέ μου; σε μένα το λες; που είπα το ανάποδο; ότι αυτός που σου σώζει τη ζωή, αξίζει το μισθό του και για ένα λόγο παραπάνω;

που παριστανεις τον «σφυρίζω αδιάφορα» αν  εργαζόμενος και σκληρά  μάλιστα και χαμηλόμισθος είναι άλλος από σένα;

ακριβώς ο επαγγελματίας υγείας είναι και επαγγελματίας για να ορθώνει ανάστημα όταν απαιτεί το μισθό του και να εκτελεί με επαγγελματισμό τα καθήκοντά του, και λειτουργός που προσφέρει περισσότερο από σένα για να τον σέβεσαι και να τον στηρίζεις για να μπορεί να συνεχίσει στο επάγγελμά του

αυτή η ιστορία ότι στα νοσοκομεία εργάζονται χομπίστες και τρώνε αέρα για να ζήσουν, ούτε υπήρξε ποτέ ούτε θα έχει και καλό τέλος

ο ορισμός του πανέξυπνου Ελληνάρα, δεν έχω άλλο να πω speechless

Επεξ/σία από KoreanW
Δημοσ.

Σε τετοιες θέσεις πρέπει να μπορείς να τιθασεύεις την συμπόνια και τα,φυσιολογικα, ανθρώπινα συναισθήματα σου προς τον άρρωστο.Δεν λέω να είσαι ψυχρός και αδιάφορος αλλά αν δεν είσαι πρώτα επαγγελματίας τότε μπορείς πανεύκολα να κάνεις μεγαλύτερη ζημιά απο καλό. Πρέπει σε όλα να υπάρχει μέτρο. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, lil2014 είπε

καλημερα.θα ηθελα την βοηθεια οποιου γνωριζει σχετικα.Ειμαι νοσηλευτρια ΤΕ και εδω κ 10 χρονια δουλευω σενα χωρο 

με ατομα με ειδικες αναγκες.Ηπροσληψη μου ειναι ως νοσηλευτρια αλλα βεβαια περα απο την καθημερινη φαρμακευτικη αγωγη των παιδιων κ πρωτες βοηθειες κανω κ αλλα πραγματα που δεν ειναι στην αρμοδιοτητα μου.Η δουλεια μου εκτος της σωματικης κουρασης εχει ψυχολογικη φθορα ου δεν μπορειτε να το φανταστειτε.Ομισθος μου ειναι 700ευρω εργαζομαι 8 το πρωι με 4 το απογευμα δευτερα εως παρασκευη.Το καλοκαιρι σταματαω 16 ιουλιου κ αρχιζω παλι δουλεια 3σεπτεμβρη.αυτο το διαστημα δεν πληρωνομαι απο τον εργοδοτη μου κ δεν παιρνω ενσημα γιατι ολα αυτα τα χρονια απολυομαι κ ξαναπροσλαμβανομαι τις ημερομηνιες που προανεφερα,οποτε βγαινω ταμειο ανεργιας.θα ηθελα την βοηθεια σας στο εξης:αυτη την στιγμη υπαρχει πιθανοτητα 50-50 να μπω σε δημοσιο νοσοκομειο , τι μου προτεινεται συγκριτικα με βαση μισθο αδειες καλοκαιριου αδεια τοκετου αρμοδιοτητες κλπ να αφησω την δουλεια που εχω σε περιπτωση προσληψης η να παραμεινω κει?το κυριοτερο που με νοιαζει ειναι ο μισθος κ οι αδειες καλοκαιριου.Αν γνωριζει καποιος τι ισχυει για δημοσια νοσοκομεια θα χαιρομουν πολυ να με βοηθησει.Ευχαριστω πολυ.

Μονιμη στο δημοσιο (μονιμη οχι προγραμμα του οαεδ και βλεπουμε ) , για εργασιακη ασφαλεια .

Και μην δινεις σημασια για αυτους που μιλανε για νοοτροπια δημοσιουκλπ.Εσυ δουλευεις 10 χρονια ως νοσηλευτρια, αυτοι που τα λενε δεν θα αντεχαν ψυχικα και σωματικα να προσεξουν ουτε χρυσοψαρο για 10 λεπτα.

Επεξ/σία από bluesattack
  • Like 5
  • Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...