TheoC89 Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου Καλησπέρα σε όλους, Πάντοτε μου άρεσαν τα σουβλάκια του "Ζάρακα" στο Αιγάλεω... Βέβαια έχω καιρό να πάω. Πλέον, στα νότια προάστια, μου αρέσει αρκετά στο Παλαιό Φάληρο "Ο Σώφρων" με μια προτίμηση στο καλαμάκι κοτόπουλο στήθος και αρκετά ο "Aladdin" που φτιάχνει πολύ ωραίες σκεπαστές! Βέβαια στον τελευταίο οι μερίδα πατάτες στο delivery έρχονται με υγρασία (μάλλον λόγω συσκευασίας) αλλά αν τις φάτε στο κατάστημα δεν έχουν καμία σχέση (πιο τραγανές). Έχω δοκιμάσει κι από άλλα στο Π. Φάληρο και δεν με ενθουσιάζουν.
knight77 Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου 6 minutes ago, Secone said: Κανένα πολύ καλό προς νέα Ερυθραία υπάρχει? Υπάρχει ο Ντέλλος στη Ν. Ερυθραία κοντά σχετικά στον Πανερυθραϊκό. Ωραίο σουβλάκι, από τα καλύτερα των Β. Προαστίων κατά τη γνώμη μου. 2
great Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου 1 hour ago, Secone said: Κανένα πολύ καλό προς νέα Ερυθραία υπάρχει? προς Θεου οχι Πανερυθραϊκό, φτάνει με την πληρωμένη καταχώρησή. Το εχουμε πει, πριν απο 20 χρονια ναι 2
polaki Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου (επεξεργασμένο) On 02/04/2025 at 23:35, BritGreek said: Επίσης, ΤΑΚΑ ΤΑΚΑ και Ελληνικόν είναι και σημαντικά φτηνότερα σε σχέση με τα περισσότερα σουβλατζίδικα. Το Ελληνικον (φαντάζομαι λες αυτό στο Ελληνικό, δε νομίζω να υπάρχει άλλο με τέτοιο όνομα) κρατάει χαμηλά σχετικά την τιμή γιατί δεν είναι στις πλατφόρμες, και επίσης δεν έχει delivery. Θεωρω είναι καλό να το αναφέρουμε γιατί πρώτον αν θέλουμε ευκολίες ε κάπως πρέπει να τις πληρώσουμε, αλλά και για να δώσω ένα μπράβο στους ανθρώπους που δεν ανέβασαν τις τιμές στα επίπεδα των άλλων ώστε να βγάζουν κέρδος. Εχει τόσο κόσμο το μαγαζί που και να το ακρίβυναν λίγο πάλι χαμός θα γινόταν. Μεσημερι όποιος περάσει απέξω θα δει ουρές. Επεξ/σία 3 Μαϊου από polaki 2
Menelaos83 Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου 5 ώρες πριν, SakafliaC είπε Προσωπικά μ αρέσει πολύ. Παλιακό παραδοσιακό με λαδωμένη πίτα. Επίσης στα νότια Αχιλλέας Νέο Κόσμο, Λευτέρης Τζιτζιφιές. Μη μετακομίσετε ποτέ βόρεια δεν έχει σουβλάκι της προκοπής. Αυτους τους ξερω, τον βασιλη δεν τον ειχα ακουσει.
Ntinaras Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου 31 λεπτά πριν, polaki είπε Το Ελληνικον (φαντάζομαι λες αυτό στο Ελληνικό, δε νομίζω να υπάρχει άλλο με τέτοιο όνομα) κρατάει χαμηλά σχετικά την τιμή γιατί δεν είναι στις πλατφόρμες, και επίσης δεν έχει delivery. Θεωρω είναι καλό να το αναφέρουμε γιατί πρώτον αν θέλουμε ευκολίες ε κάπως πρέπει να τις πληρώσουμε, αλλά και για να δώσω ένα μπράβο στους ανθρώπους που δεν ανέβασαν τις τιμές στα επίπεδα των άλλων ώστε να βγάζουν κέρδος. Εχει τόσο κόσμο το μαγαζί που και να το ακρίβυναν λίγο πάλι χαμός θα γινόταν. Μεσημερι όποιος περάσει απέξω θα δει ουρές. Ειναι και σε επικο σημειο. Λογικα απο τη μερα που ανοιξε το μετρο, πριν 12 χρονια, πρεπει να 10πλασιαστηκε ο τζιρος του
tzotzo Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου 1 hour ago, polaki said: Το Ελληνικον (φαντάζομαι λες αυτό στο Ελληνικό, δε νομίζω να υπάρχει άλλο με τέτοιο όνομα) κρατάει χαμηλά σχετικά την τιμή γιατί δεν είναι στις πλατφόρμες, και επίσης δεν έχει delivery. Αν δεν το προμοταρε ο φλουτσου θα ήταν ένα ακόμα σουβλατζίδικο της σειράς. Πήρα δύο και τα έφαγα επιτόπου, εκεί απέξω και ήταν κρυα. 1
Psyber Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου 34 minutes ago, tzotzo said: Αν δεν το προμοταρε ο φλουτσου θα ήταν ένα ακόμα σουβλατζίδικο της σειράς. Πήρα δύο και τα έφαγα επιτόπου, εκεί απέξω και ήταν κρυα. Στον απόλυτο βαθμό ισχύει αυτό που λες. Πήγα με την κοπέλα μου και ήταν οκ αλλά σε καμία περίπτωση το ορόσημο που περιγράφει ο καραγκιόζης ο φλουτσου. Σίγουρα του κόβουνε μανιάτικο. Όσο περίμενα, οι υπόλοιποι πελάτες δίπλα μου έλεγαν ότι το έμαθαν από αυτό. Εμένα μου αρέσει πολύ ο Δάσκαλος στο Πέραμα. 1
polaki Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου (επεξεργασμένο) 40 minutes ago, tzotzo said: Αν δεν το προμοταρε ο φλουτσου θα ήταν ένα ακόμα σουβλατζίδικο της σειράς. Πήρα δύο και τα έφαγα επιτόπου, εκεί απέξω και ήταν κρυα. Δεν ξέρω ποιος είναι ο Φλουτσου αλλά επειδή είμαι σχεδόν ντόπιος το ξέρω καλά. Κοίτα μπορεί να έτυχε το κρύο που λες. Σε γενικές γραμμές είναι πάρα πολύ καλό, original γεύσεις αν και εγώ ως κλασικός φλωρος πλέον προτιμάω τα πιο εκλεπτυσμένα με αλάδωτες πίτες κλπ! 😂 Μια φορά ξεχάστηκα να πω αλάδωτη σε αυτούς και έκανα 7 ώρες να χονέψω! 4 minutes ago, Psyber said: Στον απόλυτο βαθμό ισχύει αυτό που λες. Πήγα με την κοπέλα μου και ήταν οκ αλλά σε καμία περίπτωση το ορόσημο που περιγράφει ο καραγκιόζης ο φλουτσου. Σίγουρα του κόβουνε μανιάτικο. Όσο περίμενα, οι υπόλοιποι πελάτες δίπλα μου έλεγαν ότι το έμαθαν από αυτό. Εμένα μου αρέσει πολύ ο Δάσκαλος στο Πέραμα. Ποιος είναι ρε παιδιά ο Φλούτσου επιτέλους; Όλοι τον ξέρετε; Edit: δεν έχω social οπότε λογικό να μην τον ήξερα. Τον έμαθα. Grand master στο σουβλάκι.. και βγάζει λεφτά κάποιος από αυτό. Οκ… Επεξ/σία 3 Μαϊου από polaki
Psyber Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου @polakiΕίναι ένας άξεστος influencer που παρουσιάζει διάφορα γυραδικα και τα βαθμολογεί βάσει του Ελληνικού που θεωρεί το καλύτερο. Κάνει όλη την ώρα σεξιστικά λογοπαίγνια και είναι αηδιαστικός. Θεωρεί must την υπερβολικά λαδωμένη πίτα και για αυτό προτιμάει το Ελληνικό. Εγώ τείνω πιο πολύ σε αυτό που λες. Θεωρώ προσόν την αλαδωτη πίτα και να είναι γενικά πιο υγιεινό και απλό χωρίς μπαχαρικά, παρά το γεγονός ότι δυσκολεύομαι να ελέγξω το βάρος μου. Να προτείνω 2 ακόμα: Οι φίλοι στα Ιλίσια και το Αλεξανδρινό στο Παγκράτι. 2
Menelaos83 Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου 27 λεπτά πριν, Psyber είπε Στον απόλυτο βαθμό ισχύει αυτό που λες. Πήγα με την κοπέλα μου και ήταν οκ αλλά σε καμία περίπτωση το ορόσημο που περιγράφει ο καραγκιόζης ο φλουτσου. Σίγουρα του κόβουνε μανιάτικο. Όσο περίμενα, οι υπόλοιποι πελάτες δίπλα μου έλεγαν ότι το έμαθαν από αυτό. Εμένα μου αρέσει πολύ ο Δάσκαλος στο Πέραμα. Οροσημο οχι δεν ειναι, ειναι ομως σιγουρα πιο πανω απο τον μεσο ορο. Το μαγαζι ηταν αλλου πριν και οσοι μενουν παλαιο φαληρο αλιμο κλπ λογικα το ξερουν. 1
tzotzo Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου 18 minutes ago, polaki said: Κοίτα μπορεί να έτυχε το κρύο που λες Ρε συ, τι ακριβώς σημαίνει το έτυχε; Μια δουλειά έχουν να κάνουν ένα ρημάδι τυλιχτο. Δηλαδή στα χιλιάδες σουβλάκια που τυλίγουν έτυχαν τα δύο τα δικά μου; Επίσης αυτές τις δηλώσεις τι διάολο τις θέλουν. Υπερήφανος σουβλακοφαγος; Να σοβαρευτούμε λίγο. 2
vforvaggelis Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου Ε ας προτεινω και εγω στο Μενιδι. Ψητοπωλειο 39 για πολυ νοστιμο πιτογυρο κοτοπουλο και Πιατσα Αχαρναι για πολυ νοστιμο καλαμακι και πολυ καλη τιμη (2.10 το καλαμακι με πιτα και πατατες, 3.30 το τυλιχτο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα