Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξερω αν αναφερθηκε πιο πισω μιας κ δεν διαβασα ολα τα post , να πω οτι οποιος βρεθει στην Αθηνα (Συγγρου φιξ ) να δοκιμασει απο το "Εμπειρο". Ποιοτικα κρεατα, σταθερη αξια μεσα στα χρόνια 

Επεξ/σία από bill_zaf
  • Like 2
  • Απαντ. 545
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, bill_zaf είπε

Δεν ξερω αν αναφερθηκε πιο πισω μιας κ δεν διαβασα ολα τα post , να πω οτι οποιος βρεθει στην Αθηνα (Συγγρου φιξ ) να δοκιμασει απο το "Εμπειρο". Ποιοτικα κρεατα, σταθερη αξια μεσα στα χρόνια 

θα το δοκιμάσω , τι σου αρέσει περισσότερο στο μαγαζί αυτό

1 ώρα πριν, polaki είπε

Δεν ξέρω ποιος είναι ο Φλουτσου αλλά επειδή είμαι σχεδόν ντόπιος το ξέρω καλά.

Κοίτα μπορεί να έτυχε το κρύο που λες. Σε γενικές γραμμές είναι πάρα πολύ καλό, original γεύσεις αν και εγώ ως κλασικός φλωρος πλέον προτιμάω τα πιο εκλεπτυσμένα με αλάδωτες πίτες κλπ! 😂

Μια φορά ξεχάστηκα να πω αλάδωτη σε αυτούς και έκανα 7 ώρες να χονέψω!

Ποιος είναι ρε παιδιά ο Φλούτσου επιτέλους; Όλοι τον ξέρετε;

Edit: δεν έχω social οπότε λογικό να μην τον ήξερα. Τον έμαθα. Grand master στο σουβλάκι.. και βγάζει λεφτά κάποιος από αυτό. Οκ…

IMG_4064.png

δεν τον θεωρώ αξιόπιστο , είχε βάλει πολύ υψηλή βαθμολογία σε μαγαζί που με την παρέα μου θεωρούσαμε ότι ήταν ότι χειρότερο , 

  • Like 1
Δημοσ.

ο συγκεκριμένος που λέτε βγάζει λεφτά απ το μοστραριασμα στα σοσιαλ και απ το και καλά χιούμορ, κακόγουστο και κατ εμε, αλλά στις μέρες μας ο οποιοσδήποτε μπορεί να γίνει ινφουλενσερ

Δημοσ.

ο "σαλτσας" περιστερι, πανω απο 30 χρονια για μπιφτεκι τυλιχτο με σαλτσα, το "ροδι" σεπολια, παλια αγκοπ, για κεμπαπ αρμενικο πανω απο 25 χρονια...ο "ιορδανης" στην πεντελη για καλαμακια σκετα, παντα εγγυηση τουλαχιστον 20 χρονια που παω...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tzotzo είπε

Ρε συ, τι ακριβώς σημαίνει το έτυχε;

Μια δουλειά έχουν να κάνουν ένα ρημάδι τυλιχτο.

Δηλαδή στα χιλιάδες σουβλάκια που τυλίγουν έτυχαν τα δύο τα δικά μου;

 

Επίσης αυτές τις δηλώσεις τι διάολο τις θέλουν. Υπερήφανος σουβλακοφαγος;

 

Να σοβαρευτούμε λίγο.

Screenshot_2025-05-03-16-28-21-898_com.google.android.apps.photos.jpg

Εσυ εχεις προβλημα με τις συσκευασιες οποτε η γνωμη σου εχει μικροτερη σημασια🤣

  • Haha 1
Δημοσ.

Εγώ έχω μία ερώτηση.
Όλοι εσείς που λέτε ότι στο τάδε σουβλατζίδικο ο γύρος ή το καλαμάκι είναι χειροποίητα πως το ξέρετε;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, argonaut είπε

Εγώ έχω μία ερώτηση.
Όλοι εσείς που λέτε ότι στο τάδε σουβλατζίδικο ο γύρος ή το καλαμάκι είναι χειροποίητα πως το ξέρετε;

Τι ερώτηση είναι αυτή; 

Όταν πάμε σε ταβέρνες και λέει μοσχαρίσια μπιφτέκια, πως ξέρεις ότι είναι από μοσχάρι και όχι από χοίρο; Ή, από μείγμα αλλοτινό;

Μεταφέρουμε την πληροφορία, όπως την αναφέρει το μαγαζί. 

Δημοσ.
2 hours ago, argonaut said:

Όλοι εσείς που λέτε ότι στο τάδε σουβλατζίδικο ο γύρος ή το καλαμάκι είναι χειροποίητα πως το ξέρετε;

στα 48 σου οταν τρως σουβλακια απο παιδι και εχει φτασει πλεον το ετοιματζιδικο απο τον κλασσικο γυρο που παιρνουν ολοι το ετοιμο , τον χειροποιητο γυρο τον καταλαβινεις αμεσως στην γευση. Ξεκαθαρα περνα απο Αχιλλεα ν. κοσμο φαε ενα με γυρο και πες μου εαν δεν καταλαβινεις την διαφορα. 

  • Like 3
Δημοσ.
3 hours ago, Menelaos83 said:

Εσυ εχεις προβλημα με τις συσκευασιες οποτε η γνωμη σου εχει μικροτερη σημασια🤣

Όχι κανένα πρόβλημα δεν έχω με τις συσκευασίες.

Έχω με τα statements που αυτές κάνουν.

Να έχουν το καλύτερο τυλιχτο της Ελλάδας και θα το φορέσω σε κορμάκι Στρονγκ και θα το κάνω τατουάζ στο κούτελο.

 

Αν όμως αυτοι οι ισχυρισμοι δεν συνάδουν με το αποτέλεσμα ε όχι σόρρυ δεν θα κάτσω να το φάω αμασητο.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, great είπε

για πες, δεν το βρισκω efood. Αν και δεν εχω παραπονο, εχουμε καλα εδω. Λαδωκοστα που παροτι φαινετε κεντρικο και τουριστικο εχει τελειο καλαμακι και πιτα μικρο σουβλακι, Η παλια ΜΠΟΝΤΕΓΚΑ και ο ΠΛΑΤΑΝΟΣ.

Ένα όνομα έδωσα και την τοποθεσία, το βρίσκεις με αναζήτηση δεν μένω ούτε εγώ εκεί. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κεμπάπ:

Παναγιώτης Περιστέρι

Κεμπαπτζιδικον Αγ. Ανάργυροι

Παραδοσιακό:

Τέλειον Πλαπούτα

Δραμινος στον Περισσό

Κλασικό που θυμίζει Νικήτα Καλαμάτας: Τζατζικοκινηση

Για καυτερό:

Καυτερός στο Χαλάνδρι

Για γύρο:

Κώστας & Νίκος ο Καλαβρυτινος. Και οι 2 στο Γαλάτσι. Πετραν επίσης κοντά (Περισσό).

Επεξ/σία από FireKiller
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 hour ago, FireKiller said:

Κεμπάπ:

Παναγιώτης Περιστέρ

Ίσως το καλύτερο κεμπαπ της Αττικης

  • Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, FireKiller είπε

Για γύρο:

Κώστας & Νίκος ο Καλαβρυτινος. Και οι 2 στο Γαλάτσι. Πετραν επίσης κοντά (Περισσό).

Το τριγύρω απόλα δεν είναι?

Δημοσ.

Κανενα Αγιο δημητριο ,Αλιμο για delivery ;; Ειμαι νεος στη γειτονια. Εχω φαει απο το λιμανι ηλιουπολη , βαγγελη το γνησιο 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Rebelos2018 είπε

Τι ερώτηση είναι αυτή; 

Όταν πάμε σε ταβέρνες και λέει μοσχαρίσια μπιφτέκια, πως ξέρεις ότι είναι από μοσχάρι και όχι από χοίρο; Ή, από μείγμα αλλοτινό;

Μεταφέρουμε την πληροφορία, όπως την αναφέρει το μαγαζί. 

Ένας άνθρωπος που δεν μπορεί να ξεχωρίσει αν ο μεζές που τρώει-όπως και να είναι ψημένος- είναι από βοδινό ή μοσχαρίσιο κιμά και όχι από χοιρινό ή ανάμεικτο τότε μάλλον έχει σοβαρό πρόβλημα.

  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...