Greektrooper Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου 7 λεπτά πριν, phanispal είπε Έφαγα τις προάλλες στις Πίτες της Γεωργίας (Αργυρούπολη) που γίνεται πανικός. Πίτα λες και την πήραν απευθείας απ' τη συσκευασία, γύρος και λοιπά υλικά λες και τα πήραν από δεξαμενές. Για το ότι φτιάχνουν πιάτο πατάτες με αυγά και οι πατάτες είναι προκάτ δε θέλω να πω κάτι. Το μαγαζί κυριολεκτικά το έχω χτίσει!! Έχω φάει (και τρώω) άπειρες φορές. Όχι όμως γιατί είναι κάτι το ουαου αλλά γιατί απλώς εξυπηρετεί την παρέα από άποψη απόστασης/μετακίνησης. Ότι γράφεις για τους γύρους ισχύει! Πρόσφατα είπα ότι δεν ξαναπάω, τέλος, όχι για το φαγητό όμως αλλά για άλλο λόγο: έχει δύο τρεις φορές τώρα που φεύγω από εκεί και βρωμάνε τα ρούχα μου!!! Ποτίζονται μέχρι και οι πόροι του δέρματος. Κάτι δεν πάει καλά με τον εξαερισμό, δεν ξέρω. Το κακό είναι ότι δυστυχώς στην περιοχή της Αργυρούπολης, είναι το μόνο που είναι κάπως..... κάπως..... αξιοπρεπές. Έχω γυρίσει τα πάντα στην περιοχή: Ζαχουλης απέναντι, Οι πίτες του Ντένη, Babbadan. Απελπισία! Megagyros και δώστου! Διαφορετικότητα εξαφανισμένη. Κάτι πάει να κάνει (όσον αφορά το καλαμάκι) είναι Το Σουβλάκι του Άγγελου.
phanispal Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου 3 λεπτά πριν, Greektrooper είπε Το κακό είναι ότι δυστυχώς στην περιοχή της Αργυρούπολης, είναι το μόνο που είναι κάπως..... κάπως..... αξιοπρεπές. Κι όμως, προτιμώ τα Αδέλφια που όταν πας μπαίνεις σε χρονοκάψουλα και ταξιδεύεις στο 1990. 5 λεπτά πριν, Greektrooper είπε έχει δύο τρεις φορές τώρα που φεύγω από εκεί και βρωμάνε τα ρούχα μου!!! Ποτίζονται μέχρι και οι πόροι του δέρματος. Κάτι δεν πάει καλά με τον εξαερισμό, δεν ξέρω. Ισχύει και αυτό, πότισαν τα ρούχα μου με λαδίλα περισσότερο, παρά με τσίκνα.
villasg Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου Οταν εμενα αθηνα ετρωγα μονο απο τον Γιωργο στην Αγιας Ζωνης στην Κυψελη απεναντι διαγωνια απο τους μερακληδες που το παιζουν για καλο συβλακι
Rebelos2018 Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου 53 λεπτά πριν, Greektrooper είπε Τώρα ρε παιδιά όντως???? Είπαμε να ανοίξουμε ένα thread που να έχει ένα στοιχειώδες επίπεδο γεύσης και διαφορετικότητας και βλέπω να προτείνονται ο Ιορδάνης και το Αλεξανδρινό στο Παγκράτι?? 🤔 Πιο προκάτ και φασον καλαμάκι από του Ιορδάνη πεθαίνεις. Δεν είναι ότι θα σε πιάσει κάτι ή οτιδήποτε. Αλλά η γεύση του, μιλάμε για την απόλυτη φλαταδουρα. Έχει άλλα καλά βέβαια: γρήγορη εξυπηρέτηση, ωραίο περιβάλλον, μικρός κατάλογος αλλά όχι το σουβλάκι να το διαφημίσω , επουδενί. Σωστός, όλα τα καλαμακάδικα της Πεντέλης, έχουν το ίδιο φασόν καλαμάκι. 1
kalmik Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου Ο Mπαρμπαλιάς Χαλανδρίου ενώ είχε ξεκινήσει καλά, τώρα αδιάφορος. Μόνο το κεμπάπ διασώζεται ειδικά αν κάτσεις σε τραπέζι και παραγγείλεις μερίδα για το λόγο ότι τότε το ψήνουν μετά την παραγγελία και δεν παίρνεις προψημένο. Μεγάλο φάουλ τα άψητα χοιρινά καλαμάκια (για πολλοστή φορά). Δηλ. δεν επιβλέπει κανένας τι φτιάχνει ο ψήστης; Ό,τι νάναι.
villasg Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου (επεξεργασμένο) Οταν εμενα αθηνα ετρωγα μονο απο τον Γιωργο στην Αγιας Ζωνης στην Κυψελη απεναντι διαγωνια απο τους μερακληδες που το παιζουν για καλο σουβλακι Και κεμπαπ στο Θεσσαλικο grill στην αχαρνων 203 στον Αγιο Νικολαο Επεξ/σία 4 Μαϊου από villasg 1
ParafronGR Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου (επεξεργασμένο) Εχει κανείς να προτείνει κάτι για Κάτω Πετράλωνα? Παραγγέλνουμε με τη δικιά μου κάθε 3-4 μέρες τουλάχιστον και δυστυχώς, κάθε πέρσι είναι και καλύτερα με αποτέλεσμα να έχουμε μείνει σ'ένα για να μην παίζουμε τζόκερ. Είχαμε ξεκινήσει με BEST Taste (κάπως έτσι) αλλά κάνουν σουβλάκια μινιατούρες, δλδ ακόμα και η δικιά μου που είναι 1,60 - 50 κιλά, θέλει 2 και πάλι δεν είναι εντάξει. Τον Πεζόδρομο (που είναι στο σταθμό) τον έχουμε χτίσει και από κοντά και από ντελίβερι, αλλά εκτός του ότι έχει χαλάσει, τις τελευταιες φορές τα φέρνει τζόκερ δλδ ζητάς γκουντα δεν στη βάζουν καν, ζητάς τυροκαυτερή και είναι απλά για τη γεύση στην πρώτη δαγκωνιά, παρακάτω δεν υπάρχει. Επεξ/σία 4 Μαϊου από ParafronGR
eidikos33 Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου 48 λεπτά πριν, ParafronGR είπε Εχει κανείς να προτείνει κάτι για Κάτω Πετράλωνα? Παραγγέλνουμε με τη δικιά μου κάθε 3-4 μέρες τουλάχιστον και δυστυχώς, κάθε πέρσι είναι και καλύτερα με αποτέλεσμα να έχουμε μείνει σ'ένα για να μην παίζουμε τζόκερ. Είχαμε ξεκινήσει με BEST Taste (κάπως έτσι) αλλά κάνουν σουβλάκια μινιατούρες, δλδ ακόμα και η δικιά μου που είναι 1,60 - 50 κιλά, θέλει 2 και πάλι δεν είναι εντάξει. Τον Πεζόδρομο (που είναι στο σταθμό) τον έχουμε χτίσει και από κοντά και από ντελίβερι, αλλά εκτός του ότι έχει χαλάσει, τις τελευταιες φορές τα φέρνει τζόκερ δλδ ζητάς γκουντα δεν στη βάζουν καν, ζητάς τυροκαυτερή και είναι απλά για τη γεύση στην πρώτη δαγκωνιά, παρακάτω δεν υπάρχει. Πάρε μερίδα από το best taste
mariosnik_ Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου 2 ώρες πριν, phanispal είπε Ισχύει και αυτό, πότισαν τα ρούχα μου με λαδίλα περισσότερο, παρά με τσίκνα. Κλασσικό θέμα με τον εξαερισμό του μαγαζιού. Συμβαίνει σε όλους άμα πάνε στο big bad wolf της 3ης Σεπτεμβρίου. Μυρίζεις λαδίλα, με αυτά και με αυτά μόνο παραγγελία.
iwnas28 Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου 3 hours ago, ParafronGR said: Εχει κανείς να προτείνει κάτι για Κάτω Πετράλωνα? Παραγγέλνουμε με τη δικιά μου κάθε 3-4 μέρες τουλάχιστον και δυστυχώς, κάθε πέρσι είναι και καλύτερα με αποτέλεσμα να έχουμε μείνει σ'ένα για να μην παίζουμε τζόκερ. Είχαμε ξεκινήσει με BEST Taste (κάπως έτσι) αλλά κάνουν σουβλάκια μινιατούρες, δλδ ακόμα και η δικιά μου που είναι 1,60 - 50 κιλά, θέλει 2 και πάλι δεν είναι εντάξει. Τον Πεζόδρομο (που είναι στο σταθμό) τον έχουμε χτίσει και από κοντά και από ντελίβερι, αλλά εκτός του ότι έχει χαλάσει, τις τελευταιες φορές τα φέρνει τζόκερ δλδ ζητάς γκουντα δεν στη βάζουν καν, ζητάς τυροκαυτερή και είναι απλά για τη γεύση στην πρώτη δαγκωνιά, παρακάτω δεν υπάρχει. δoκιμασε καλαμάκι και γύρο χοιρινό από το καλλιγευστο. 2
Dante80 Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου (επεξεργασμένο) 6 hours ago, ParafronGR said: Εχει κανείς να προτείνει κάτι για Κάτω Πετράλωνα? Best για την κίτρινη σως του. Παλιό lifehack για χοντρούς, έπαιρνες δύο δίπιτα ορφανά μπλούμ σε αυτή και 4 κεμπάπ σκέτα και τα πάντρευες. (δεν φτάσαμε 180kg από ανεμογκάστρι γαρ) 😅 Καλλίγευστον, πάρε φιλετάκια κοτόπουλο, τα δίνουν με μια σάλτσα λεμονάτη φοβερή. Και δοκίμασε και Status για τυλιχτό χαλούμι, θα το λατρέψει η δικιά σου. Επεξ/σία 5 Μαϊου από Dante80 1
ParafronGR Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου 3 ώρες πριν, iwnas28 είπε δoκιμασε καλαμάκι και γύρο χοιρινό από το καλλιγευστο. 12 λεπτά πριν, Dante80 είπε Best για την κίτρινη σως του. Παλιό lifehack για χοντρούς, έπαιρνες δύο δίπιτα ορφανά μπλούμ σε αυτή και 4 κεμπάπ σκέτα και τα πάντρευες. (δεν φτάσαμε 180kg από ανεμογκάστρι γαρ) 😅 Καλλίγευστον, πάρε φιλετάκια κοτόπουλο, τα δίνουν με μια σάλτσα λεμονάτη φοβερή. Και δοκίμασε και Status για τυλιχτό χαλούμι, θα το λατρέψει η δικιά σου. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις προτάσεις σας! Κοιτάμε περισσότερο σε καλαμάκι και γυρο κοτόπουλο μιας και είναι οι πιο "safe" επιλογές απ'έξω.
SakafliaC Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου 8 ώρες πριν, phanispal είπε Κι όμως, προτιμώ τα Αδέλφια που όταν πας μπαίνεις σε χρονοκάψουλα και ταξιδεύεις στο 1990. Το καλύτερο μπιφτέκι κοτόπουλο που παίζει και πολύ καλός γύρος επίσης. Και ναι τρώνε ότι να ναι, όπως αντίστοιχα πίνουν καφέ απ το Γρηγόρη και τα Everest.
ppanos7 Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου Δε θα γράψω τίποτα για τα μαγαζιά.. εξάλλου ο καθένας μας έχει τις προτιμήσεις του. Κάντε έναν έλεγχο όμως στις τιμές από τις πλατφόρμες σε σχέση με τις τιμές αν παραγγείλετε απευθείας από το μαγαζί τηλεφωνικά. Στα περισσότερα είναι περίπου 50 λεπτα/το κομμάτι παραπάνω. Αν είστε οικογένεια πχ 4 μέλη και αγοράσετε πχ 6 τεμάχια, κερδίζετε ένα σουβλάκι. Η αν θέλετε αυτή τη διαφορά τη δίνετε tips απευθείας στο delivery. Συν ότι κάποιες πλατφόρμες χρεώνουν και έξτρα την απόσταση... Εχουν αρχίσει κι αυτές να γίνονται μονοπώλιο, σε λίγο θα θυμίζουν τους παρόχους τηλεφωνίας. Καλή μας όρεξη παιδιά !!! 6
Super Moderators Snoob Δημοσ. 5 Μαϊου Super Moderators Δημοσ. 5 Μαϊου Στον Άλιμο, πάντως, πάσχουμε. Από τα οικογενειακά, έχει απομείνει ο Πάρης, αλλά η ποιότητα έχει κατρακλυήσει λόγω λιγοστών επιλογών και φόρτου, από τα franchise ο Πρόεδρος ξεκίνησε υποφερτά αλλά πλέον είναι μια φάμπρικα άνευ προηγουμένου με τιμές στο Βούδα και όχι αντίστοιχη ποιότητα (δεν ήταν γιαουρτλού αυτό που φάγαμε μέσα στο κατάστημα τις προάλλες, δεν θέλω να σκέφτομαι καν σε τι κατάσταση θα έφτανε αν μεσολαβούσε και ντελίβερι), υπάρχει ένας Μικρός Μάγος που δεν έχω δοκιμάσει γιατί δεν έχω ακούσει καλά λόγια και ύστερα... Κάτι Γαϊδάρους κτλ. ή Πίτες του Παππού, δεν ασχολούμαι καν, ήταν ήδη μετριότητες από τα "καλά" χρόνια. Αν έχει κανείς προτάσεις, ευχαρίστως να τις ακούσω. Και δεν με απασχολεί να έχει delivery, το έχω σταματήσει εκτός από πολύ ειδικές περιπτώσεις, πηγαίνω και παραλαμβάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα