Προς το περιεχόμενο

(htpc) Beelink J45, 188,24€ @ Gearbest


imvrios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τρέχει σήμερα προσφορά για το mini pc (πως λέμε nuc) Beelink J45 (ένα nuc των φτωχών). Είναι προσφορά της Beelink και η καλύτερη τιμή συνολικά είναι στο Gearbest:

https://www.gearbest.com/mini-pc/pp_009594020791.html

Για να κλείσω το θέμα της τιμής, Banggood είναι 21€ παραπάνω και geekbuying αρκετά ακριβότερο με τα μεταφορικά (περίπου 240€). Το έχει και το αμερικανικό amazon στα 193 αλλά έχει και 44€ δασμούς.

Στην ουσία τώρα, για τα specs του η τιμή του είναι πολύ καλή: Intel Pentium J4205, 8Gb μνήμη και 128GB storage. Έχει και υποδοχή για M.2 SSD. Τα 128GB στο amazon λέει ότι είναι SSD αλλά σχεδόν με βεβαιότητα είναι emmc. Το Banggood έχει δύο ακόμα εκδόσεις με 256GB και 512GB storage λίγες δεκάδες € ακριβότερα, με SSD δίσκους και τα δύο. Από συνδεσιμότητα έχει 4x USB 3.0 και 2 HDMI. Και WiFi, bluetooth  φυσικά.

Προσωπικά θα πάρω ένα το οποίο θα τοποθετηθεί πίσω από την τηλεόραση. Για την Beelink έχω διαβάσει γενικά θετικές γνώμες και έχω δει και θετικά reviews από Έλληνες Youtubers.

 

Επεξ/σία από imvrios
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εκανα λάθος: στο site που βρήκα την προσφορά λέει ότι ο δίσκος είναι SSD και έχει και μετρήσεις: https://www.xiaomitoday.com/beelink-j45-mini-pc-for-just-199-99/

4 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε

Για βάλε να δούμε κάνα βίντεο

Μπορείς να ψάξεις και μόνος σου αλλά εν πάσει περιπτώσει, να το πρώτο αποτέλεσμα από τη Google:

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...