Muhammad Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 10 λεπτά πριν, gregysuper είπε Μην κάνεις το invest and access, βάλε autoinvest με τα ratings που θέλεις! οπότε δεν αλλάζει αυτό. είναι όλα αυτοματοποιημένα. ε τότε δε το κάνω. θα προτιμήσω το autoinvest που είπες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregysuper Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Ναι έτσι νομίζω έχω διαβάσει αρκετή γκρίνια για το I&A, 2-3 λεπτά υπόθεση είναι πχ να βάλεις Β- και πάνω στο auto οπότε καλύτερα έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muhammad Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Αρχίζω και ασχολούμαι περισσότερο με τη Mintos, έκανα μια μεγαλύτερη κατάθεση, χρησιμοποιώ και το auto invest (αν και έχω κάποιες απορίες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας ) Το πρόβλημα είναι ότι από τις συνολικές επενδύσεις που έχω, το 20% είναι σε κατάσταση Grace period - Late (16-30). Είναι "αποδεκτό" αυτό το ποσοστό; Και το θέμα είναι ότι έχουν μαζευτεί εκεί σχεδόν όλα τα δάνεια της mogo (αυτοκίνητα). Δε μου φαίνεται και τόσο λογικό. Κανείς δε πληρώνει τα δάνεια αυτοκινήτου; Σε όλους τους τζαμπατζήδες έδωσε δάνειο η mogo? 😛 Μιας και βλέπω να γίνεται ένας χαμός και με τα χρηματιστήρια (λόγω ιού) μήπως θα ήταν καλή ιδέα να παγώσω τις επενδύσεις; Εσείς τι λέτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donfear Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Καλησπερα εάν θέλω να ζητήσω δανειο σε ποια πλατφόρμα πρέπει να απευθυνθώ;χρειάζομαι ένα ποσό της τάξης των 10000 ευρώ με τους τόκους ποσό μπορεί να φτάσει και αποπληρωμή σε ένα χρόνο;είναι για marketing ενός eshop ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lasombra Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 3 ώρες πριν, Donfear είπε Καλησπερα εάν θέλω να ζητήσω δανειο σε ποια πλατφόρμα πρέπει να απευθυνθώ;χρειάζομαι ένα ποσό της τάξης των 10000 ευρώ με τους τόκους ποσό μπορεί να φτάσει και αποπληρωμή σε ένα χρόνο;είναι για marketing ενός eshop ... E-Loan της Πειραιώς είναι μια καλή ιδέα... Λογικά θα στο ακουμπήσουν, για πάνω από 10k θα σε πάρουν τηλέφωνο ή θα στο απορρίψουν. Κάνε μιαν απόπειρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris-tos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα guys! Είμαι ολοκαίνουριος και στο insomnia, αλλά και p2p. Πριν 5 μέρες έβαλα ένα 1000αρικο (που ούτως ή άλλως καθόταν) στην Mintos. Ωραίο timing θα μου πείτε ναι το ξέρω.... Θέλω πρώτον να ρωτήσω αν ξέρει να μου πει κάποιος εκτός από την payback εγγύηση ποιοι άλλοι παράγοντες είναι καθοριστικοί για το ποσοστό (%) της απόδοσης... Επίσης έφτιαξα μια ομάδα στο fb εχτές για καλύτερη επικοινωνία των ενδιαφερόμενων με το "άθλημα". https://www.facebook.com/groups/2018643838277620/ Ελπίζω να μην παραβιάζω με το link κάποιο κανόνα του forum. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_chris_ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Στις 28/1/2020 στις 6:45 ΜΜ, malmsteen1984 είπε Τα κανονια που εσκασαν ηταν απο κατι μαιμου πλατφορμες... Η mintos ειναι η μεγαλυτερη και παραλληλα σοβαρη πλατφορμα κάτσε και σου έρχεται, σιγά σιγά να δούμε πως θα αντιδράσει εδώ η Mintos όμως για το συζητάμε μετά.. Αν χαθούν λεφτά (πιθανό) προβλέπω κόσμος να τα παρατάει. Το ρίσκο είναι μεγάλο. Όλοι ψάχνονται για μεγάλες αποδόσεις αλλά όσο μεγαλώνουν οι αποδόσεις μεγαλώνει και το ρίσκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malmsteen1984 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Εμενα προσωπικα δεν μου ερχεται ακομα γιατι δεν εχω ουτε ενα ευρω στη varks... Γενικα η κατασταση ειναι αρκετα δυσκολη. Οι loan originators δυσκολευονται προφανως και οι δανειστες φοβουνται οτι θα χασουν το κεφαλαιο τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Ασχολείται ακόμα κανένας με το συγκεκριμένο άθλημα ; Αξίζει ακόμα αυτή η κατηγορία επένδυσης χρημάτων με τα νέα δεδομένα μέσω πανδημίας ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malmsteen1984 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Συνεχίζω κανονικά στη mintos μόνο στους top loan originators και εχω μεση ετήσια αποδοση 12%. Θα πεφτει απο εδω και περα ομως γιατί σταθεροποιηθηκε η κατασταση και λογικο ειναι να επανερχονται στα φυσιολογικά επιπεδα τα επιτόκια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bitbit Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Είμαι σε φάση που περιμένω να λήξουν κάποια δάνεια τα οποία κανονικά έπρεπε να έχουν λήξει πριν 3-4 μήνες. Έχω κι ένα ποσό σε recovery και ελπίζω να μη το χάσω. Κάνω ανάληψη ό,τι μπορώ σιγά -σιγά και σκέφτομαι να σταματήσω το άθλημα μέχρι να λήξει η ιστορία με τον ιο και να σταθεροποιηθεί η κατάσταση. Έχω να επενδύσω σε δάνειο από τον Μάρτιο νομίζω Δε βρίσκω νόημα να ασχοληθώ μιας και ο ένας LO μετά τον άλλον έχουν θέματα και βγαίνουν off. Θεωρώ τεράστιο το ρίσκο πλέον, που και να μη χάσεις τα λεφτά σου, μπορεί να τα πάρεις πίσω μετά από χρόνια.... Τι λέτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malmsteen1984 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Τα εδωσα ολα και κοιμαμαι ησυχος με τα κερδη μου. Ουτε ενα λεπτο σε recovery. Θα ξαναμπω του χρονου που θα εχει σταθεροποιηθεί η κατάσταση Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2020 από malmsteen1984 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 4 ώρες πριν, Bitbit είπε Είμαι σε φάση που περιμένω να λήξουν κάποια δάνεια τα οποία κανονικά έπρεπε να έχουν λήξει πριν 3-4 μήνες. Έχω κι ένα ποσό σε recovery και ελπίζω να μη το χάσω. Κάνω ανάληψη ό,τι μπορώ σιγά -σιγά και σκέφτομαι να σταματήσω το άθλημα μέχρι να λήξει η ιστορία με τον ιο και να σταθεροποιηθεί η κατάσταση. Έχω να επενδύσω σε δάνειο από τον Μάρτιο νομίζω Δε βρίσκω νόημα να ασχοληθώ μιας και ο ένας LO μετά τον άλλον έχουν θέματα και βγαίνουν off. Θεωρώ τεράστιο το ρίσκο πλέον, που και να μη χάσεις τα λεφτά σου, μπορεί να τα πάρεις πίσω μετά από χρόνια.... Τι λέτε; Δεν ήταν σε buyback guarantee τα δάνεια που είναι σε recovery η αυτά που έληξαν πριν 3-4 μήνες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregysuper Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Έχουν βάλει loan extensions (MAX 6 * 2 μήνες) και το recovery ειναι πολύ γενικό. Είχα λεφτά στη Varks (in recovery από την άνοιξη που έκλεισε) και θα επιστραφούν μέχρι το 2022. Βέβαια απ ότι διαβάζω από άλλους που τους γύρισαν μερικά δάνεια, δίνουν και τον τόκο, οπότε μικρό το κακό να μου τα καβατζώσουν 2 χρόνια αν είναι να παίρνουν 14% ! Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2020 από gregysuper Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeG Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Ξεθαυβω λίγο...Κανένα νέο από τον χώρο από άτομα που ασχολούνται; τι έχουν να πουν σε καποιον που κοιτάει αυτόν τον τρόπο επένδυσης ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα