Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Axelq είπε

Έχεις κατεβάσει τα τελευταία drivers?

Οι κάρτες είναι ίδιες?

Ίδιες είναι vega 56,διαφορετικη μάρκα, gigabyte, sapphire, έχω βάλει τους τελευταίους drivers, το θέμα είναι ότι δεν μπαίνει καν στα Windows και ο ανεμιστήρας δουλεύει full, για τη δεύτερη κάρτα μιλάω πάντα όταν πάω να τη βάλω πρώτη είτε μόνη της είτε πάλι crossfire. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, bilythekid είπε

Ίδιες είναι vega 56,διαφορετικη μάρκα, gigabyte, sapphire, έχω βάλει τους τελευταίους drivers, το θέμα είναι ότι δεν μπαίνει καν στα Windows και ο ανεμιστήρας δουλεύει full, για τη δεύτερη κάρτα μιλάω πάντα όταν πάω να τη βάλω πρώτη είτε μόνη της είτε πάλι crossfire. 

Ναι φαίνεται να έχει χαλάσει κάτι, λογικά image processor (ή κάτι μεταξύ GPU και IO) και δεν μπορεί να απεικονίσει αλλά στέλνει την εικόνα σε άλλη κάρτα.

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος ότι δουλεύει η 2η κάρτα σε crossfire γιατί μου ακούγεται πολύ περίεργο να μην δουλεύει από μόνη της.

Εκτός και αν έχει χαλάσει η έξοδος εικόνας (DisplayPort ή HDMI) αλλά αυτό δεν θα εξηγεί το γεγονός γιατί ο ανεμιστήρας της δουλεύει στο full.

Δοκίμασε άλλη έξοδο π.χ. αν χρησιμοποιείς HDMI δοκίμασε DisplayPort ή το αντίθετο.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Axelq είπε

Είσαι σίγουρος ότι δουλεύει η 2η κάρτα σε crossfire γιατί μου ακούγεται πολύ περίεργο να μην δουλεύει από μόνη της.

Εκτός και αν έχει χαλάσει η έξοδος εικόνας (DisplayPort ή HDMI) αλλά αυτό δεν θα εξηγεί το γεγονός γιατί ο ανεμιστήρας της δουλεύει στο full.

Δοκίμασε άλλη έξοδο π.χ. αν χρησιμοποιείς HDMI δοκίμασε DisplayPort ή το αντίθετο.

Κι όμως όταν είναι δεύτερη δουλεύει το crossfire κομπλέ, δοκίμασα και hdmi τίποτα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mήπως την αγόρασες μεταχειρισμένη "ευκαιρία" ειδική έκδοση για minning?

Αν είναι έτσι την πάτησες εκτός αν βρεις τρόπο να flashαρεις το BIOS όπως έκανε αυτός που την είχε. 

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ.
12 ώρες πριν, jgeorgiou είπε

Mήπως την αγόρασες μεταχειρισμένη "ευκαιρία" ειδική έκδοση για minning?

Αν είναι έτσι την πάτησες εκτός αν βρεις τρόπο να flashαρεις το BIOS όπως έκανε αυτός που την είχε. 

Καμία σχέση, η κάρτα φτιάχτηκε δεν την είχα κλείσει καλά και ζεσταινοταν, κομπλέ όλα. 

• Like 2
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 14/12/2019 στις 6:38 ΠΜ, Κυριάκος Δήμας είπε

Φίλε καλημέρα να σε ρωτήσω πως  ενεργοποίησες  το crossfire μέσα σε παιχνίδι γτ  εγω  την έχω ενεργοποιήσει αλλά δεν βλέπω καμία διαφορά η μία δεν δούλεει καν  όταν ανιγω πχ ένα παιχνίδι 

Αναλόγα το παιχνιδι,μπορει καποιο να μην υποστηριζει crossfire,από το radeon relive το ενεργοποιείς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/12/2019 στις 2:47 ΜΜ, Κυριάκος Δήμας είπε

Epidi exw 500 trofodotiko les na klini to pc?

Τα 500 είναι πάρα πολύ λίγα για 2 580. Από ότι είδα στο άλλο thread έχεις και FX 8350 ο οποίος δεν κάνει ούτε για μια RX 580. Η καλύτερη λύση για σένα είναι να πουλήσεις cpu ram μητρική και την μια rx 580 και να πάρεις ένα σετ με Ryzen 5.

Επεξ/σία από blazexX23Xx
  • Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Κυριάκος Δήμας είπε

Και πόσο να τα βάλω σκέψου ότι ο cpu και ραμ έχουν εγγύηση ακόμα και ραμ τρέχουν  όσο παι  η Ddr3 se taxitita tis eixa pari 200 prin kati mines

Ρώτα εδώ:

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...