Προς το περιεχόμενο

Η Xiaomi επιβεβαιώνει επίσημα ότι δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει Mi Mix 4


polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όταν η Xiaomi πραγματοποίησε την εκδήλωση της την προηγούμενη εβδομάδα, οι περισσότεροι περίμεναν να ανακοινώσει το Mi Mix 4 με δυνατότητες 5G μαζί με το Mi 9 Pro 5G. Όμως ο Lei Jun΄τελικά εξέπληξε τους πάντες ανακοινώνοντας το Mi Mix Alpha με την «wrap-around» οθόνη.

Ορισμένοι όμως leaksters, ακόμα και μετά την ανακοίνωση της «φουτουριστικής» συσκευής, συνέχισαν να αναρτούν υποτιθέμενες φωτογραφίες του Mi Mix 4 και να βομβαρδίζουν εκπρόσωπους της εταιρείας και υψηλόβαθμα στελέχη της με ερωτήσεις σχετικά με την τύχη του Mi Mix 4. Για να βάλει τα πράγματα στην θέση τους, ένας αξιωματούχος της Κινέζικης εταιρείας δήλωσε μέσω του Κινέζικου κοινωνικού δικτύου Weibo ότι υπάρχει μόνο το Mi Mix Alpha και πως δεν υπάρχουν σχέδια για την κυκλοφορία άλλους smartphone Mi Mix.

212.jpg.24eee7fb8c556397046fe512bcdcb68d.jpg

Η Κινέζικη εταιρεία πάντα χρησιμοποιούσε την σειρά Mi Mix ως «βιτρίνα» για την παρουσίαση των καινοτομιών και των νέων τεχνολογιών της – από το πρώτο Mi Mix με τα ανύπαρκτα περιθώρια στις τρεις πλευρές και το «piezoelectric» σύστημα ήχου μέχρι το Mi Mix 3 με τον σχεδιασμό «slider» που κυκλοφόρησε και στην Ευρώπη τελικά με modem τεχνολογίας 5G. Το τελευταίο κινητό της σειράς, έχει «wrap-around» οθόνη και κάμερα 108MP αλλά και πολλές άλλες καινοτομίες. Όμως αναμφισβήτητα, οι φίλοι της εταιρείας θα έχουν απογοητευτεί με την τιμή του – σχεδόν €2500- αφού ελάχιστοι θα προχωρήσουν στην αγορά του.

213.jpg.3719291db752a40f7ad69256219f57e1.jpg

GSMArena


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Λογικό. Το τρομερό screen to body ratio των πρώτων Mi Mix δεν αποτελεί πλέον κάτι καινοτόμο, οπότε όλα όσα αποτελούσαν τότε πρωτοπορία, τώρα θα περάσουν στoυς διαδόχους το Mi9,  ήδη υπήρχε αλληλοσυμπλήρωση των δύο μοντέλων.

Αλλά από αυτό φαίνεται επίσης ότι φτάνουμε σιγά σιγά σε τέλμα. Δείτε τί αναγκάστηκαν να κατασκευάσουν, για να μπορέσουν να παρουσιάσουν κάτι πραγματικά ασυνήθιστο.

  • Like 10
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η Xiaomi επιβεβαιώνει επίσημα ότι δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει Mi Mix 4

Κρίμα, παίζει να έφτανε και 200 σελίδες το θέμα με τις τιμές του (όταν θα κυκλοφορούσε)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, Talepwros είπε

Αφου δεν θα κυκλοφορησει επρεπε να βαλουν οθονη και πανω κατω.

Ο τίτλος είναι μπερδευτικος. Αυτό που βλέπεις στις φωτό θα κυκλοφορήσει ως αντικαταστάτης του mimix4 Δεν είναι reder για να παρουσίαζαν ένα εικονικό τηλέφωνο και να βάλουν οθόνη παντού

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

Προφανώς και θα κυκλοφορήσει "κανονική" σειρά Mi Mix γιατί το Alpha δεν θα κυκλοφορήσει ποτέ μαζικά σαν κανονικό τηλέφωνο.  :) 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω δεν καταλαβαινω γιατι γινεται τοσος ντόρος για την πρωτοτυπία του Mi Mix Alpha αφου εχει ήδη ανακοινωθει κάτι πολυ καλύτερο και ομοιο εμφανισιακα που γινεται και unfolded. Huawei Mate x.

  • Like 3
  • Thanks 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...