lostdreamer50 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Καλησπερα, μηπως γνωριζει κανεις ποιο ειναι το ποσο του επιδοματος ανεργιας σε περιπτωση που δουλευεις 6ημερο αλλα 4ωρο; Στο site του ΟΑΕΔ απλα γραφει τα εξης: Το ύψος του επιδόματος καθορίζεται από τις αποδοχές του ασφαλισμένου κατά την απόλυσή του. Από 01.02.2019 το βασικό μηνιαίο επίδομα ανεργίας ανέρχεται στα 399,25 Ευρώ. Ο ΟΑΕΔ της περιοχης μου εχει απεργια, πηρα τηλ σε μερικους αλλους ΟΑΕΔ να ρωτησω αλλα κανεις δεν το σηκωνει. Μηπως γνωριζει κανεις?
mylo Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Μη περιμένεις από το τηλέφωνο. Αύριο που δεν έχει απεργία πάνε στον οαεδ της περιοχής σου.
tsioulak Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Αν δεν παιζουν γαμοι παιδια κλπ τοτε το επιδομα ειναι 399,25, αυτο με τις αποδοχες κατα την απολυση ειναι ο κανονας ο οποιος έχει "παγωσει" εδω και καμια 10ετια
GiOrGoSk21 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Το ύψος του επιδόματος καθορίζεται από το μηνιαίο μισθό που έχεις κι όχι από το αν δούλευες part-time ή full-time. Συγκεκριμένα, καθορίζεται από το μέσο όρο των μισθών του τελευταίου εξαμήνου σου στη δουλειά. 399,25 ευρώ που λέει, είναι το ανώτατο δυνατό επίδομα που μπορείς να πάρεις, δε σημαίνει ότι θα το πάρεις όλο ντε και καλά. Δηλαδή, αν με το 4ωρο που λες, ο μηνιαίος μισθός είναι π.χ. 250 ευρώ ξέρω γω, ε τότε δε θα πάρεις τα 399,25 αλλά θα μπεις σε χαμηλότερη κλίμακα (300 είναι η προηγούμενη κλίμακα νομίζω).
phanispal Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Στο site του ΟΑΕΔ αναφέρεται: Για κάθε μέλος της οικογένειας του ανέργου το επίδομα προσαυξάνεται κατά 10%. Το κάθε μέλος που λέει αφορά μόνο σε τέκνο ή μπορεί να είναι και σύζυγος που εργάζεται;
teddy71 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Ανήλικα τέκνα και ανεργος σύζυγος. Αν εργάζεται ο/η σύζυγος δεν παίρνει προσαυξηση. 1
lostdreamer50 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 9 ώρες πριν, GiOrGoSk21 είπε Το ύψος του επιδόματος καθορίζεται από το μηνιαίο μισθό που έχεις κι όχι από το αν δούλευες part-time ή full-time. Συγκεκριμένα, καθορίζεται από το μέσο όρο των μισθών του τελευταίου εξαμήνου σου στη δουλειά. 399,25 ευρώ που λέει, είναι το ανώτατο δυνατό επίδομα που μπορείς να πάρεις, δε σημαίνει ότι θα το πάρεις όλο ντε και καλά. Δηλαδή, αν με το 4ωρο που λες, ο μηνιαίος μισθός είναι π.χ. 250 ευρώ ξέρω γω, ε τότε δε θα πάρεις τα 399,25 αλλά θα μπεις σε χαμηλότερη κλίμακα (300 είναι η προηγούμενη κλίμακα νομίζω). Εχω μεικτο μηνιαιο μισθο γυρω στα 390 με 405 τους τελευταιους 4 μηνες (Με βαση τα μεικτα δεν το υπολογιζουμε;) αλλα απο τους αλλους δυο που απομενουν στο εξαμηνο στον εναν ημουν ανεργος και στον επομενο εχω μονο 10 μερες εργασια (Τοτε ξεκινησα). Στον υπολογισμο του μεσου ορου θα υπολογισω δηλαδη και τον μηνα του τελευταιου εξαμηνου που ημουν ανεργος και αυτον με το χαμηλο εισοδημα? Με αυτον τον τροπο υπολογισμου πεφτω σιγουρα στην κλιμακα των 300 ευρω.
christakos07 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, lostdreamer50 είπε Εχω μεικτο μηνιαιο μισθο γυρω στα 390 με 405 τους τελευταιους 4 μηνες (Με βαση τα μεικτα δεν το υπολογιζουμε;) αλλα απο τους αλλους δυο που απομενουν στο εξαμηνο στον εναν ημουν ανεργος και στον επομενο εχω μονο 10 μερες εργασια (Τοτε ξεκινησα). Στον υπολογισμο του μεσου ορου θα υπολογισω δηλαδη και τον μηνα του τελευταιου εξαμηνου που ημουν ανεργος και αυτον με το χαμηλο εισοδημα? Με αυτον τον τροπο υπολογισμου πεφτω σιγουρα στην κλιμακα των 300 ευρω. Πριν το εξάμηνο εργαζόσουν;
lostdreamer50 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 22 ώρες πριν, christakos07 είπε Πριν το εξάμηνο εργαζόσουν; Τελικα πηγα στον ΟΑΕΔ και ο υπαλληλος μου ειπε οτι μετρανε οι τελευταιοΙ μηνες που εργαζοσουν οποτε στην περιπτωση μου θα επαιρνα ολοκληρο το ποσο. Δυστυχως ομως μου λειπουν μερικες μερες εργασιας στο 14-μηνο και δεν δικαιουμαι επιδομα τελικα. 1
Timoz Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Γεια σας .. καλησπέρα... Πρώτη φορά που καταθεσα τα χαρτιά μου για ανεργία... Την Παρασκευή είδα στο σάιτ του ΟΑΕΔ ότι έγινε η έγκριση να μου μπουν τα λεφτά και δεν μπήκε τίποτα ... Χωρίς να λέει πίστωση από τράπεζα... Μήπως ξέρει κάποιος κάτι ;;;
christakos07 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 8 λεπτά πριν, Timoz είπε Γεια σας .. καλησπέρα... Πρώτη φορά που καταθεσα τα χαρτιά μου για ανεργία... Την Παρασκευή είδα στο σάιτ του ΟΑΕΔ ότι έγινε η έγκριση να μου μπουν τα λεφτά και δεν μπήκε τίποτα ... Χωρίς να λέει πίστωση από τράπεζα... Μήπως ξέρει κάποιος κάτι ;;; Θα το γράψει κανά δεκαριά φορές ακόμη; Πιθανότατα αύριο θα έχεις τα χρήματα. Ίσως ήταν κάποιο συστημικό πρόβλημα του ΟΑΕΔ, ίσως κάποιο συστημικό πρόβλημα της τράπεζας. Εφόσον εγκρίθηκε το ποσό, να αναμένεις.
Timoz Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, christakos07 είπε Θα το γράψει κανά δεκαριά φορές ακόμη; Πιθανότατα αύριο θα έχεις τα χρήματα. Ίσως ήταν κάποιο συστημικό πρόβλημα του ΟΑΕΔ, ίσως κάποιο συστημικό πρόβλημα της τράπεζας. Εφόσον εγκρίθηκε το ποσό, να αναμένεις. 1 ώρα πριν, christakos07 είπε Θα το γράψει κανά δεκαριά φορές ακόμη; Πιθανότατα αύριο θα έχεις τα χρήματα. Ίσως ήταν κάποιο συστημικό πρόβλημα του ΟΑΕΔ, ίσως κάποιο συστημικό πρόβλημα της τράπεζας. Εφόσον εγκρίθηκε το ποσό, να αναμένεις. Εντάξει ρε φίλε ηρέμησε δεν πήρα απάντηση απ' την προ τελευταία ανάρτηση γι'αυτό... Έχω πρόβλημα υγείας και τα χρειάζομαι γι'αυτό ρωτάω επίμονα
christakos07 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, Timoz είπε Εντάξει ρε φίλε ηρέμησε δεν πήρα απάντηση απ' την προ τελευταία ανάρτηση γι'αυτό... Έχω πρόβλημα υγείας και τα χρειάζομαι γι'αυτό ρωτάω επίμονα Νομίζω απάντησα και στο προηγούμενο ποστ. Εφόσον εγκρίθηκε, θα μπει σύντομα. Έχουν περάσει οι 40 ημέρες που χρειάζονται; Το επόμενο στάδιο από την έγκριση είναι το ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΠΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ. Την αμέσως επόμενη από το στάδιο του ελέγχου πιστώνεται στο τραπεζικό ίδρυμα.
Timoz Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 9 ώρες πριν, christakos07 είπε Νομίζω απάντησα και στο προηγούμενο ποστ. Εφόσον εγκρίθηκε, θα μπει σύντομα. Έχουν περάσει οι 40 ημέρες που χρειάζονται; Το επόμενο στάδιο από την έγκριση είναι το ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΠΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ. Την αμέσως επόμενη από το στάδιο του ελέγχου πιστώνεται στο τραπεζικό ίδρυμα. Καλημέρα... Έχουν περάσει πάνω από 40 ημέρες ναι... Πριν λίγο μπήκα και είδα ότι λέει Αποστολή προς τράπεζα για πίστωση λογαριασμού... Αυτό τι σημαίνει ότι θα μου μπουν σήμερα ;;;
christakos07 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 40 λεπτά πριν, Timoz είπε Καλημέρα... Έχουν περάσει πάνω από 40 ημέρες ναι... Πριν λίγο μπήκα και είδα ότι λέει Αποστολή προς τράπεζα για πίστωση λογαριασμού... Αυτό τι σημαίνει ότι θα μου μπουν σήμερα ;;; Ναι ναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα