fotodv7 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Εδώ και λίγες μέρες αποφασίσαμε με τη σύντροφό μου να κάνουμε ένα σύμφωνο συμβίωσης αντί πολιτικού - θρησκευτικού γάμου που ίσως ακολουθήσει μετέπειτα. Ψάχνοντας στο Internet ενημερώθηκα πλήρως για τη διαδικασία αλλά δεν βρήκα τίποτα για το κόστος. Προκειμένου να μην πάω στα τύφλα θα ήθελα να μου πει κάποιος που έχει συνάψει σύμφωνο, ποια ήταν η αμοιβή του συμβολαιογράφου.
squib Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Φιλικό ζευγάρι που έκανε πρόσφατα σύμφωνο πλήρωσε γύρω στα 150€ στο συμβολαιογράφο. Έχω ακούσει όμως και 300€. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2019 από squib 1
BadRobot Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Καλύτερα πολιτικό, πιο φτηνός είναι. Περίπου ένα 50άρικο για 2 παράβολα και μια αναγγελία σε εφημερίδα από την οποία θα πάρεις και καμιά κατσαρόλα δώρο 3
KoreanW Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 εν ολίγοις, τζάμπα δεν υπάρχει: ούτε γάμος, ούτε σύμφωνα συμβίωσης
gbras Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 22 λεπτά πριν, squib είπε Φιλικό ζευγάρι που έκανε πρόσφατα σύμφωνο πλήρωσε γύρω στα 150€ στο συμβολαιογράφο. Έχω ακούσει όμως και 300€. Και παρε τιμες απο συμβολαιογραφους γιατι ο καθενας ζηταει οτι του κατεβει. 16 λεπτά πριν, BadRobot είπε Καλύτερα πολιτικό, πιο φτηνός είναι. Περίπου ένα 50άρικο για 2 παράβολα και μια αναγγελία σε εφημερίδα από την οποία θα πάρεις και καμιά κατσαρόλα δώρο Εγω δεν πηρα κατσαρολα , κωτσο με πιασαν.. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 20 λεπτά πριν, KoreanW είπε εν ολίγοις, τζάμπα δεν υπάρχει: ούτε γάμος, ούτε σύμφωνα συμβίωσης Απλά μείνετε μαζι,χωρίς χαρτιά τίποτα. 7
Sorath Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Εγώ πάντως το '10 με πολιτικό, πλήρωσα μόνο 7€ την εφημερίδα. Τίποτα άλλο. 1 1
l337 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 9 λεπτά πριν, Sorath είπε Εγώ πάντως το '10 με πολιτικό, πλήρωσα μόνο 7€ την εφημερίδα. Τίποτα άλλο. Είναι και τα 2 παράβολα, 36 ευρώ (18+18) καθώς επίσης και η αγορά δυο εφημερίδων. Σε γενικές γραμμές βγαίνει 50-60 ευρώ, και για τους δύο, ανάλογα και την εφημερίδα.
ougxar Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δεχομαι να γινω μαρτυρας οτι ειστε ανδρογυνο με 30 ευρω
mourouzis2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Απίστευτο το τι συζήτηση μπορεί να αναπτυχθεί γύρω από ένα θεωρητικά εύκολο ερώτημα.. Το θέμα είναι πόσα στοιχίζει ή ποιες είναι οι προθέσεις αυτών που το συναπτουν? Αν η πρόθεση είναι ένα είδος πολιτικου "αρραβωνα" που καλύπτει νομικά και οικονομικά συντρόφους μέχρι το γάμο ή την διάλυση της σχέσης, τότε αυτό είναι το σημαντικότερο και όχι τα 100-200-300€.
ManFromEarth Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Απλά μείνετε μαζι,χωρίς χαρτιά τίποτα. 1 ώρα πριν, KoreanW είπε εν ολίγοις, τζάμπα δεν υπάρχει: ούτε γάμος, ούτε σύμφωνα συμβίωσης Κι αμα γινει καμια στραβη (εμφραγμα / τροχαιο κλπ) και φυγει ο ενας απο τους δυο, ο αλλος να μην μπορει καν να παραλαβει τη σωρο. 4
KoreanW Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 1 minute ago, ManFromEarth said: Κι αμα γινει καμια στραβη (εμφραγμα / τροχαιο κλπ) και φυγει ο ενας απο τους δυο, ο αλλος να μην μπορει καν να παραλαβει τη σωρο. υπάρχουν τα πιστοποιητικά εγγύτερων συγγενών για αυτά τα προβλήματα
pavloa Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Και εγώ σκέφτομαι να κάνω ενα σύμφωνο με την αρραβωνιαστικιά μου. Πήρα τηλ σε δύο συμβολαιογράφους, ο ένας μου είπε 120 και ο άλλος 150 ευρώ. Λεπτομέρειες για τους όρους είπε θα μας τα πει απο κοντά. Γενικά ξέρετε τι όρους έχει το απλό σύμφωνο? Και σε περίτωση χωρισμού τη γίνετε με το σύμφωνο? Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2019 από pavloa
333_halfdevil Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 17 λεπτά πριν, KoreanW είπε υπάρχουν τα πιστοποιητικά εγγύτερων συγγενών για αυτά τα προβλήματα Ναι αλλα χωρις συμφωνο ή γαμο δεν συνδεει τιποτα το ζευγαρι νομικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις