Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, villasg είπε

Ερώτηση περίεργου .

Επαρχία μετά το σκάψιμο και ανέβασμα ινών στις κολώνες και τοποθέτηση καμπίνες μετά από πόσο καιρό ίσως αρχίσουν να δίνουν δλδ να είναι σε λειτουργία, βαρέθηκα με τα 5 mbps.....

Μην παραπονιέσαι! Πες δόξα τω Θεώ που έσκασε μύτη η οπτική και δεν θα χρειαστεί να μπλέξεις με Starlink και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις...

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, georgeole είπε

δεν θα χρειαστεί να μπλέξεις με Starlink

ετοιμος ημουν να πω την αληθεια να το πατησω και να το παρω με την προσφορα που εχει τη 12μηνη ...

Δημοσ.

φαγαμε ακυρο... -35db ειδε ο τεχνικος και το εδψσε βλαβη... Καλο καλοκαιρι ειπαμε? 😄🫠

Δημοσ.
1 ώρα πριν, logo15 είπε

φαγαμε ακυρο... -35db ειδε ο τεχνικος και το εδψσε βλαβη... Καλο καλοκαιρι ειπαμε? 😄🫠

SNR?

για σενα δουλευουν βρε να μην πληρωσεις παραπανω τωρα που θα εισαι διακοπές!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μποηκε η οπτικη με τις σωστες ταχυτητες. Παρολα αυτα βλεπω τρελα Ping 60+ σε πολλους ευρωπαικους σερβερσ ενω φιλος 2 τετραγωνα πιο διπλα σε ιδιο παροχο εχει μαξ 15

Επεξ/σία από logo15
Δημοσ.
3 ώρες πριν, logo15 είπε

μποηκε η οπτικη με τις σωστες ταχυτητες. Παρολα αυτα βλεπω τρελα Ping 60+ σε πολλους ευρωπαικους σερβερσ ενω φιλος 2 τετραγωνα πιο διπλα σε ιδιο παροχο εχει μαξ 15

ποιος ξερει παλι τι βλακεια... ενα speedtest ειδες τι ping εχεις?

Δημοσ.
12 ώρες πριν, logo15 είπε

Σε Ethernet εισαι η wifi ? 

Δημοσ.

image.png.a813e55bf4dc98d1253549902c19f9e8.png

αν και δεν ηρθε ακομα τεχνικος ειδα οτι προχώρισε η διαδικασία.. λέτε παλι να μου το διακόψουν? δεν εδωσα το S/N σε τεχνικό

Δημοσ.

Θέλω να βάλω σπιράλ στην πόρτα του διαμερισμάτος στο κάσωμα για να περάσει μετά η οπτική (όταν ο εργολάβος την φέρει όπως θέλουμε εμείς στα διαμερίσματα και από το φρεάτιο του ασανσέρ), πόσα Φ να είναι το σπιράλ; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Black Flag είπε

Θέλω να βάλω σπιράλ στην πόρτα του διαμερισμάτος στο κάσωμα για να περάσει μετά η οπτική (όταν ο εργολάβος την φέρει όπως θέλουμε εμείς στα διαμερίσματα και από το φρεάτιο του ασανσέρ), πόσα Φ να είναι το σπιράλ; 

Σπιραλ και μεσα στο διαμερισμα ? 

Δημοσ.

H ίνα είναι πολύ λεπτή, περίπου 2 χιλιοστά. Εγώ άνοιξα τρύπα με 5άρι τρυπάνι στον τοίχο, ακριβώς πάνω από το σοβατεπί (δίπλα από το κάσωμα) και καθώς δεν υπάρχει τόσο μικρό σπιράλ πέρασα ένα τμήμα από πλαστικό καλαμάκι του φραπέ. 

• Like 1
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Black Flag είπε

Ναι απευθείας.

Σε εμένα την έβαλαν με ένα θερμοπίστολο που την κολλάει πάνω στο κάσωμα και στο σοβατεπί και δεν φαίνεται καθόλου για ποιο λόγο να βάλεις σπιράλ?  για το ασανσερ οκ αλλα στο σπιτι και απο εξω δεν θα φαινεται . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...