Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας!

Στο πατρικό, ο πατέρας μου είχε κάνει μία έξαλλη adsl σύνδεση μέσα σε ντουλάπα και τα συναφή, χαμηλές ταχύτητες πλέον, σήμερα σταμάτησε να λειτουργεί. Από τη nova μού είπαν πως φαίνεται βραχυκύκλωμα του splitter και χρειάζεται αντικατάσταση. Σκέφτομαι, αφού έτσι κι αλλιώς "σερνόταν", μήπως να γίνει αλλαγή σε οπτική και να μην ασχοληθούμε.  

Απ'ότι έχω καταλάβει στην πολυκατοικία έχει γίνει εγκατάσταση από την cosmote με ένα voucher που είχε πάρει ένας ένοικος. Στον όροφο υπάρχει floor box - άρα λογικά μπορεί να γίνει εύκολα η σύνδεση; Είδα στην ιστοσελίδα της Cosmote πως η διεύθυνση είναι κομπλέ για οπτική.

Πηγαίνω και ρωτάω στη nova που είναι ο πάροχος της μητέρας μου, σωστά; Δεν χρειάζεται να πάω cosmote εφόσον δεν έχει εκεί το συμβόλαιο. 

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
34 minutes ago, Danae_Coffee said:

Πηγαίνω και ρωτάω στη nova που είναι ο πάροχος της μητέρας μου, σωστά; Δεν χρειάζεται να πάω cosmote εφόσον δεν έχει εκεί το συμβόλαιο. 

Ναι δεν υπάρχει θέμα.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Έχουμε κάνει αίτηση στην COSMOTE και δέσμευση του voucher στις 16/4/2025. Στην περιοχή τις οπτικές στον δρόμο τις έχει εγκαταστήσει η vodafone. 2 μήνες και 10 μέρες μετά δεν έχει περάσει καν ο μηχανικός για την αυτοψία. Που μπορώ να απευθυνθώ για να προχωρήσει η διαδικασία; Στην cosmote μου είπανε ότι δεν μπορούν να επέμβουν καθώς την οπτική ίνα από τον δρόμο στο σπίτι θα την φέρει η vodafone. Ούτε υπάρχει κάποιο τηλ να πάρω να πιέσω κλπ.

image.png.365eec4870216a9d9c6e0898ab5b5aba.png

Δημοσ.

έχουν μοιράσει οπτικές στους καταναλωτές ή όχι ακόμα; Δηλαδή έχουν βάλει κατανεμητές με οπτικές στην πολυκατοικία/οικία ή όχι ακόμα?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nikthanos είπε

έχουν μοιράσει οπτικές στους καταναλωτές ή όχι ακόμα; Δηλαδή έχουν βάλει κατανεμητές με οπτικές στην πολυκατοικία/οικία ή όχι ακόμα?

Μάλλον όχι. Το λέει καθαρά: "δεν έχει περάσει καν ο μηχανικός για την αυτοψία".

Δημοσ.

Μίλησα πάλι σήμερα με την COSMOTE και μου είπανε ότι έπρεπε να είχε έρθει στις 26/5 καθώς αυτό τους είχανε δηλώσει. Προφανώς δεν ήρθανε ποτέ. Ξανά έστειλαν το αίτημα ως υπερ-επείγον και αναμένουμε και πάλι. Τι να πω δεν ξέρω, έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, thodoris20s είπε

Μίλησα πάλι σήμερα με την COSMOTE και μου είπανε ότι έπρεπε να είχε έρθει στις 26/5 καθώς αυτό τους είχανε δηλώσει. Προφανώς δεν ήρθανε ποτέ. Ξανά έστειλαν το αίτημα ως υπερ-επείγον και αναμένουμε και πάλι. Τι να πω δεν ξέρω, έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά.

Μια άλλη πρόταση είναι να πας και να εκθέσεις ευγενικά την κατάσταση σε κάποιον/α υπάλληλο σε κατάστημα, που να ξέρεις ότι είναι σοβαρός/ή. Κάποιες φορές (όχι πάντα βέβαια) πιάνει. Διαφορετικά... υπομονή! Τα ίδια ακριβώς είχα τραβήξει κι εγώ με το κινητό του ενός παιδιού στην Cosmote. Με το που έγινε η ανανέωση δεν δεχόταν ούτε εισερχόμενες κλήσεις ούτε μηνύματα. Τηλέφωνα στην Cosmote, βρε αμάν, βρε ζαμάν, τίποτα. Ώσπου έπεσα σε σχετική και σοβαρή υπάλληλο, η οποία 5 λεπτά μετά το τηλεφώνημα, με πήρε πίσω και μου είπε ότι το θέμα διευθετήθηκε. Της ζήτησα το όνομα και το τηλ και έκλεισα τρισευτυχισμένος. Εκείνη την ώρα όμως ήμουν στο δρόμο και ΔΕΝ τα σημείωσα. Μετά από λίγο τα ξέχασα φυσικά, και τώρα πρέπει να προγραμματίσω εκδρομή στο Ισραήλ με πρώτη στάση το... τείχος των δακρύων!!!☹️😂🙃

• Haha 1
Δημοσ.

Σημερινή πρωϊνή ενημέρωση. Η Vodafone απέρριψε για 2η φορά το αίτημα και πρέπει να κάνω εκ νέου αίτηση στην COSMOTE, να επιστρέψω τον εξοπλισμό και να ξανά στείλουν τον νέο ίδιο. Ε ρε τι τραβάμε καλοκαιριάτικα στο Ελλαδιστάν.

Δημοσ.

Μετά απο αίτηση ενος ενοίκου στην πολυκατοικία για οπτικη στη vodafone , ήρθε συνεργάτης του ΟΤΕ για αυτοψία και πρόταση σύνδεσης με οπτικές ίνες . Θέλει να  περάσει κατακόρυφα απο τον χώρο εξω απο τη σκάλα πενταοροφης πολυκατοικίας  αλλά επειδή τα τζαμια ειναι κολλημενα θελει να τα βγάλουμε και να τα ξαναβάλουμε , με δικά μας έξοδα ...  Του λέω οτι αφήνουμε να μπει ο τεχνίτης απο τα μπαλκόνια και να κάνει τη στερέωση για να γλυτώσουμε τη φασαρία με τα τζαμια αλλά λέει οτι απαγορεύεται στους τεχνικους να μπουν σε ιδιωτικο χώρο . Εχει κανεις γνωμη σχετικα με το οτι απαγορευεται η διελευση τεχνιτων απο ιδιωτικους χωρους ;  Δηλαδη αν έχουμε βλάβη , θα πρέπει παλι να ξαναβγάλουμε τα τζαμια για να εχει πρόσβαση αυτός στην κατακόρυφη καλωδίωση για επισκευή ;   

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...