Dr_Slump Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Μια γρήγορη ερώτηση. Πέτυχα είδηση στην τηλεόραση πως τα ξένα πτυχία αρχίζουν να αναγνωρίζονται από το ελληνικό κράτος ως ισοδύναμα των TEI/AEI. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση που μέχρι τώρα δεν ήταν... Η ερώτησή μου όμως είναι απλή: τι κερδίζει κάποιος με το να περάσει αυτή τη διαδικασία, που διαβάζω μάλιστα πως είναι περίπλοκη και χρονοβόρα; Αφορά μόνο προσλήψεις στο δημόσιο ή έχει κάποια άλλα υπέρ;
jgeorgiou Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Dr_Slump είπε Μια γρήγορη ερώτηση. Πέτυχα είδηση στην τηλεόραση πως τα ξένα πτυχία αρχίζουν να αναγνωρίζονται από το ελληνικό κράτος ως ισοδύναμα των TEI/AEI. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση που μέχρι τώρα δεν ήταν... Η ερώτησή μου όμως είναι απλή: τι κερδίζει κάποιος με το να περάσει αυτή τη διαδικασία, που διαβάζω μάλιστα πως είναι περίπλοκη και χρονοβόρα; Αφορά μόνο προσλήψεις στο δημόσιο ή έχει κάποια άλλα υπέρ; Μόνο για το δημόσιο.
marmagia Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Η αν θέλεις ακαδημαϊκά και όχι επαγγελματικά δικαιώματα
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Το ΔΟΑΤΑΠ είναι για ακαδημαϊκά δικαιώματα. Το ΣΑΕΠ μονο επαγγελματικά
Dr_Slump Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Και πάλι για το ΣΑΕΠ απ' ότι κατάλαβα, είναι αποκλειστικά για διορισμό στο δημόσιο. Δεν κερδίζω απολύτως τίποτε άλλο... Ευχαριστώ παιδιά!
tsioulak Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Στις 16/10/2019 στις 8:19 ΜΜ, Dr_Slump είπε Και πάλι για το ΣΑΕΠ απ' ότι κατάλαβα, είναι αποκλειστικά για διορισμό στο δημόσιο. Δεν κερδίζω απολύτως τίποτε άλλο... Ευχαριστώ παιδιά! Ανάλογα το επάγγελμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα