Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, simospeir είπε

ρωταω αμα ξερεις πως ειναι μεσα, οχι που ειναι Αμα ειναι καλα να βαλω ''βυσμα'' για να παω σπουδαζω και γιαννενα! Αμα ειναι καλο δηλαδη με υπηρεσιες αδειες κτλπ

Σπουδάζεις στα Γιάννενα και δεν ξέρεις που είναι το Στρατόπεδο Βελισσαρίου ; Το Γιαννιώτικο σαλόνι ;  εκεί που στρίβει το λεωφορείο για Δουρούτη αριστερά  είναι.

βελισαριο.jpg

4 λεπτά πριν, kawavn800 είπε

Σπουδάζεις στα Γιάννενα και δεν ξέρεις που είναι το Στρατόπεδο Βελισσαρίου ; Το Γιαννιώτικο σαλόνι ;  εκεί που στρίβει το λεωφορείο για Δουρούτη αριστερά  είναι.

βελισαριο.jpg

Μια χαρά Στρατόπεδο είναι. Λίγοι και καλοί.  Δεν θυμάμαι να σου πω ποιες Μονάδες έχει εκεί . Γενικά είναι παροπλισμένες 

Επεξ/σία από kawavn800
  • Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες,

ενώ δήλωσα ΟΧΙ για ΕΤΑΦ / ΕΛΦΑΤ του ΓΕΕΘΑ σήμερα στην μονάδα μου είπαν πως μετά τα ΣΠΕΝ έχω μετάθεση για εκεί. Έχουμε καμία φρέσκια γνώμη? Αξίζει να παλέψω να το αλλάξω? Προς το παρόν ανήκω ΕΠ αλλά καταλαβαίνω πως αν πάω εκεί θα αλλάξει το Σώμα μου.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, mpalaourg είπε

Καλησπέρα παίδες,

ενώ δήλωσα ΟΧΙ για ΕΤΑΦ / ΕΛΦΑΤ του ΓΕΕΘΑ σήμερα στην μονάδα μου είπαν πως μετά τα ΣΠΕΝ έχω μετάθεση για εκεί. Έχουμε καμία φρέσκια γνώμη? Αξίζει να παλέψω να το αλλάξω? Προς το παρόν ανήκω ΕΠ αλλά καταλαβαίνω πως αν πάω εκεί θα αλλάξει το Σώμα μου.

Οι Λόχοι φρουρών του Τάγματος ΓΕΣ είναι και του ΓΕΕΘΑ. Μια χαρά είναι. Και αγήματα έχει και ένοπλες υπηρεσίες έχει όπως όλα τα στρατόπεδα. Δεν έχει ανορθόδοξο , 4ημερο χειμερινό και πολλά άλλα.  Στην ουσία αγγαρειάκιας θα είσαι και όχι μάχιμος.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kawavn800 είπε

Οι Λόχοι φρουρών του Τάγματος ΓΕΣ είναι και του ΓΕΕΘΑ. Μια χαρά είναι. Και αγήματα έχει και ένοπλες υπηρεσίες έχει όπως όλα τα στρατόπεδα. Δεν έχει ανορθόδοξο , 4ημερο χειμερινό και πολλά άλλα.  Στην ουσία αγγαρειάκιας θα είσαι και όχι μάχιμος.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Ρωτάω γιατί διαβάζω πολύ άσχημα πράγματα πιο παλιά που ξαφνικά τον Μάϊο και μετά κάπως φτιάχνει και έχει καλύτερα σχόλια. Παίζει να άλλαξε κάτι?

Δημοσ.

Μπορεί να φτιάξει ανα κάποιες περιόδους, αν έχει αρκετά άτομα, αλλά μπορεί να πάει και πολύ άσχημα. Πάντως όπως και να έχει είναι η μαύρη μετάθεση του Πενταγώνου γιατι κάνει το 80% απο όλες τις ένοπλες υπηρεσίες, κάποιες περιόδους τις κάνει όλες. 

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, mpalaourg είπε

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Ρωτάω γιατί διαβάζω πολύ άσχημα πράγματα πιο παλιά που ξαφνικά τον Μάϊο και μετά κάπως φτιάχνει και έχει καλύτερα σχόλια. Παίζει να άλλαξε κάτι?

Διάλεξε μια μονάδα μαχιμη να έχεις να θυμάσαι και να μάθεις να πιάνεις όπλο. Από τον καναπέ δεν γίνεται τίποτα. Θα ακούτε μπαμ και θα  πέρδεστε. 

• Confused 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, kawavn800 είπε

Διάλεξε μια μονάδα μαχιμη να έχεις να θυμάσαι και να μάθεις να πιάνεις όπλο. Από τον καναπέ δεν γίνεται τίποτα. Θα ακούτε μπαμ και θα  πέρδεστε. 

Ποτε πηγες φανταρος;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, yanis13 είπε

Ποτε πηγες φανταρος;

Τον Νοέμβριο του 85 με τον Αύγουστο του 87. Στην Ατσική Λήμνου. 24 μήνες θητεία 

Επεξ/σία από kawavn800
Δημοσ.
Στις 6/10/2022 στις 6:56 ΜΜ, kawavn800 είπε

Μια χαρά θα ενσωματωθείς με τους υπόλοιπους που θα τους θυμάσαι για όλη σου τη ζωή. Εγω βρίσκομαι ακόμη  με παιδιά που συνυπηρετήσαμε το 85 στη Λήμνο και πάμε για καφέ ακόμη.

😉

10 ώρες πριν, kawavn800 είπε

Τον Νοέμβριο του 85 με τον Αύγουστο του 87. Στην Ατσική Λήμνου. 24 μήνες θητεία 

Το 85 με σήμερα έχουν αλλάξει πολλά.

Καταρχάς όταν κάνεις 2 έτη σημαίνει ότι υπάρχει κόσμος στα στρατόπεδα. Μοιράζονται οι αγγαρείες οι υπηρεσίες κτλ κτλ.

Το 2022 και αρκετά χρόνια τώρα με τα 9μηνα και κόσμος δεν υπάρχει και οι μισοί φαντάροι έχουν κάπου να πάρουν τηλέφωνο με αποτέλεσμα όσοι δεν έχουν να μην περνάνε και πάρα πολύ καλά. Συνήθως κάλο είναι στις περιπτώσεις που δεν έχεις να αποφεύγονται οι βυσματικές μονάδες. Προσωπικά στην δική μου όσο μπορώ φεύγω και πάω σε φυλάκια περιμένοντας να περάσει ο καιρός.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, manolis940 είπε

Το 85 με σήμερα έχουν αλλάξει πολλά.

Καταρχάς όταν κάνεις 2 έτη σημαίνει ότι υπάρχει κόσμος στα στρατόπεδα. Μοιράζονται οι αγγαρείες οι υπηρεσίες κτλ κτλ.

Το 2022 και αρκετά χρόνια τώρα με τα 9μηνα και κόσμος δεν υπάρχει και οι μισοί φαντάροι έχουν κάπου να πάρουν τηλέφωνο με αποτέλεσμα όσοι δεν έχουν να μην περνάνε και πάρα πολύ καλά. Συνήθως κάλο είναι στις περιπτώσεις που δεν έχεις να αποφεύγονται οι βυσματικές μονάδες. Προσωπικά στην δική μου όσο μπορώ φεύγω και πάω σε φυλάκια περιμένοντας να περάσει ο καιρός.

Μανώλη δεν χρειάζεται κανείς από την Κρήτη να σηκώσει τηλέφωνο. Γύρω γύρω πηγαίνετε. Το ίδιο και όλοι που κατάγονται ή διαμένουν νησιά Έβρο Θράκη κλπ. Υπηρετούν στον τόπο τους. Οι υπόλοιποι περιφέρονται. Σχετικό είναι  η κατανομή των υπηρεσιών. Πλέον οι περισσότερες Μονάδες συστρατωνίζονται, ενώ τότε κάθε Μονάδα ήταν μόνη της. Μόνο τα φυλάκια παραμένουν σχεδόν στην ίδια κατάσταση και τα περισσότερα δεν επανδρώνονται πλέον.  Από τους 9 μήνες  εάν αφαιρέσεις άδειες ΣΠΕΝ κλπ ούτε 5 μήνες διακοπές σε Μονάδα δεν πηγαίνουν πλέον. Αμφιβάλω εάν γνωρίζουν τον τομέα των Μονάδων τους. Ούτε καν με το όπλο τους δεν προλαβαίνουν να εξοικειωθούν. Σκεφτείτε να χρειαστεί να πάτε επίστρατοι και να μην έχετε πιάσει στα χέρια σας όπλο. Θα κλάψουν μανούλες. 

• Like 3
  • Confused 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, Nitso είπε

Καλησπέρα παιδιά, μου ήρθε μετάθεση για ΕΛΔΥΚ και συγκεκριμένα στο στρατόπεδο της 5η Εμμα. Μπορεί κάποιος που να ήταν πρόσφατα να πει εμπειρίες από το συγκεκριμένο στρατόπεδο?

Αυτά δεν λέγονται δημόσια.

Δημοσ.

Αδερφια σωστε με ,με στελνουν καρδιτσα για στρατονομια κατι που δεν επιθυμω να κανω και το εχω δηλωσει οτι δεν το επιθυμω,γνωριζετε τροπους με τους οποιους μπορω να κοπω στα σιγουρα; οπως π.χστα αθληματα τους την ημερα που θα παω καρδιτσα η κατι τετοιο;μου εχουν πει οτι οταν παω εκει να κανω μια υπευθυνηδηλωση οτι δεν επιθυμω  να υπηρετησω στρατονομια κτλπ,αλλα εχετε καποιον σιγουρο τροπο η τροπους για να το γλιτωσω και να γυρισω πισω στην μοναδα που ημουν;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, panost99 είπε

Αδερφια σωστε με ,με στελνουν καρδιτσα για στρατονομια κατι που δεν επιθυμω να κανω και το εχω δηλωσει οτι δεν το επιθυμω,γνωριζετε τροπους με τους οποιους μπορω να κοπω στα σιγουρα; οπως π.χστα αθληματα τους την ημερα που θα παω καρδιτσα η κατι τετοιο;μου εχουν πει οτι οταν παω εκει να κανω μια υπευθυνηδηλωση οτι δεν επιθυμω  να υπηρετησω στρατονομια κτλπ,αλλα εχετε καποιον σιγουρο τροπο η τροπους για να το γλιτωσω και να γυρισω πισω στην μοναδα που ημουν;

Σίγουρα έχεις δηλώσει ότι έχεις δίπλωμα οδήγησης μοτοσυκλέτας,  είσαι ψηλός έχεις ένδειξη Υπαξ. Για το λόγο αυτό σε επέλεξαν. Δεν βλέπω κάποιο λόγο να το αποφύγεις. Ίσα ίσα που μπορείς να βοηθήσεις συναδέλφους σου. 

• Confused 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kawavn800 είπε

Σίγουρα έχεις δηλώσει ότι έχεις δίπλωμα οδήγησης μοτοσυκλέτας,  είσαι ψηλός έχεις ένδειξη Υπαξ. Για το λόγο αυτό σε επέλεξαν. Δεν βλέπω κάποιο λόγο να το αποφύγεις. Ίσα ίσα που μπορείς να βοηθήσεις συναδέλφους σου. 

το τι λογους προσωπικους εχω για να το αποφυγω τους ξερω εγω. ενας απο αυτους ειναι οτι ειμαι προστατης οικογενειας,και ενας 2ος ειναι οτι θελω να ειμαι στην πολη μου ωστε στις αδειες διανυκτερευσης να βγαινω και να κανω μεροκαματο +εξτρα εισοδημα στο ιντερνετ.το να με στελνουν στον διαολο ειναι τουλαχιστον εγκληματικο.

@MadPaxτο αστειο που ειναι αδερφε; 

12 λεπτά πριν, kawavn800 είπε

παρεπιπτοντως δεν εχω διπλωμα μοτοσυκλετας. εχω μονο αμαξιου και το παιρνω σπανια.

Δημοσ.

Κοίταξε μονο μη κοπείς απο Στρατονομία και τελικά παίξεις Έβρο-λίγκα αντί να γυρίσεις στο στρατόπεδο που ήσουν. Μη κάνεις κάποια βιαστική κίνηση. Επίσης Στρατονομία γενικά πηγαίνεις εύκολα στο μέρος σου, αν είσαι απο αστικό κέντρο. Οκ τρως ενα αγγούρι στο ΚΕΣΝ αλλά μετά είσαι σχετικά καλά 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...