Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, SIP1995 είπε να έχουνε PS4, Netflix, δική τους εγκατάσταση internet μονο σε φυλακια παιζει κατι τετοιο και συνηθως παραμεθωριο. Που πανε 5-6 φανταρους για ~ 1 μηνα απο το στρατοπεδο σαν αποσπαση.
zamorano1 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά για Ικαρία γνωρίζει κανείς τίποτα τι επικρατεί στα στρατόπεδα;; Ευχαριστώ 1
Sik21 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 21 ώρες πριν, Sik21 είπε Καλησπερα, σε παχυσαρκο ατομο το οποιο εχει παρει ηδη απαλλαγη 2 χρονων και το προβλημα δεν εχει καλυτερευεσει αλλα εχει επιδεινωθει δινεται απαλλαγη; Η πως παει η κατασταση γενικοτερα; Γνωριζει καποιος κατι;
dionisis1925 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Sik21 είπε Γνωριζει καποιος κατι; Διάβασε το Π/Δ περί Κρίσης Σωματικής Ικανότητας αρχηγέ, αναφέρει τι γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις , όταν σου έδωσαν αναβολή αναφέρει πάνω την κατηγορία πάθησης, το να κάνεις παραθέσεις στον εαυτό σου στο ινσομνια δεν βοηθάει. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2022 από dionisis1925
vamvakoolas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, Sik21 είπε Γνωριζει καποιος κατι; δε θα το κρινει ουτε καποιος εδω ουτε καποιος στρατιωτικος οπλο. Αν ειναι να παρουσιαστεις, θα παρεις ολη τη χαρτουρα μαζι σου και ισως να πας για επανεξεταση απο ιατρο σε στρατιωτικο νοσοκομειο. Αναλογα την ηλικια σου και τη περιπτωση ισως παρεις και αλλη αναβολη.
whitelight Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Θα υπαρξει προβλημα αμα παρουσιαστω στις 13:15 η 14:00 αντι για 8 με 12 που γραφει ? γιατι απο θεσσαλονικη 8 με 13 φτανει το λεωφορειο? Για καβησσο λεω
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, whitelight είπε Θα υπαρξει προβλημα αμα παρουσιαστω στις 13:15 η 14:00 αντι για 8 με 12 που γραφει ? γιατι απο θεσσαλονικη 8 με 13 φτανει το λεωφορειο? Για καβησσο λεω Εγω παρουσιαστικα στις 18:00 μαζι με ενα γκρουπ 15-20 ατομων που φτασαμε εκεινη την ωρα με το τρενο με τα εισιτηρια που μας ειχε εκδοσει ο στρατος. Στην αρχη ειχαν υφακι αλλα μολις τους ειπαμε οτι τα εισιτηρια ηταν τα τζαμπα απο τον στρατο το ξεπερασαν κατευθειαν. Και εμεις Καβησσο ειχαμε παει. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2022 από Αλεξανδρος A.92 1
george572000 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 καλησπερα σας θα ηθελα να ρωτησω τι Ι θα βγω εχω 1,82 υψος 85 κιλα μυοπια εχω 4,5 και 5 βαθμους θελω να παω ελδυκ ευχαριστω
Iordanas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Στα Γρεβενά γίνονται ΣΒΕΝ-ΣΠΕΝ ή υπάρχει περίπτωση να πας σε άλλο μέρος για τα ΣΠΕΝ;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, Iordanas είπε Στα Γρεβενά γίνονται ΣΒΕΝ-ΣΠΕΝ ή υπάρχει περίπτωση να πας σε άλλο μέρος για τα ΣΠΕΝ; Βασικη εκπαιδευση στα Γρεβενα καναμε. Για ειδικότητα πήγαμε πισω στις μοναδες στον Εβρο οπου και παρουσιαστηκαμε. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2022 από Αλεξανδρος A.92
kawavn800 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, SIP1995 είπε Γενικά έχω ακούσει και έχω δει διάφορα (από vids κτλ) να έχουνε PS4, Netflix, δική τους εγκατάσταση internet (την έκανε συγγενής μου ενώ ήταν φαντάρος), άλλος φίλος να παίζουμε LoL και να είναι στρατό. Καλά για φαγητό από έξω, καθημερινό φαινόμενο. Εκτός αν αυτά τα στρατόπεδα είναι μυστικά και δεν τα ξέρει κανείς, τι να πω. και μετά ξύπνησε . Του είπε η μανούλα του έλα να πιεις το γαλατάκι μωρό μου. Εαν είναι σε κάποιο φυλάκιο στο υπερπέραν . Δωσε μου στοιχεία να τα δώσω σε ενα φίλο μου που έχει ενα φίλο που θα τα δώσει σε ένα φίλο του για να τον στείλω επίστρατο να στρώσει χαρακτήρα 🤣 Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2022 από kawavn800
manolis940 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, george572000 είπε καλησπερα σας θα ηθελα να ρωτησω τι Ι θα βγω εχω 1,82 υψος 85 κιλα μυοπια εχω 4,5 και 5 βαθμους θελω να παω ελδυκ ευχαριστω Ι-2 δαγκωτό! Απ όσο θυμάμαι πας κανονικά ΕΛΔΥΚ, ας με διαψεύσει κάποιος αν κάνω λάθος. Στις 1/11/2022 στις 7:44 ΜΜ, SIP1995 είπε Γενικά έχω ακούσει και έχω δει διάφορα (από vids κτλ) να έχουνε PS4, Netflix, δική τους εγκατάσταση internet (την έκανε συγγενής μου ενώ ήταν φαντάρος), άλλος φίλος να παίζουμε LoL και να είναι στρατό. Καλά για φαγητό από έξω, καθημερινό φαινόμενο. Εκτός αν αυτά τα στρατόπεδα είναι μυστικά και δεν τα ξέρει κανείς, τι να πω. Θα σου πω και γω μια απ' τα ίδια. Είναι λιγάκι δύσκολο να τα πετύχεις αυτά. Εμείς για παράδειγμα είχαμε cosmote TV, βέβαια βλέπαμε ότι έβλεπε και ο ΑΥΔΜ. Ήμασταν χαλαρά και είχα και laptop. Βέβαια δεν υπήρχε περίπτωση να πάω το ακριβό και να παίζω και games. Όταν πήγαινα σε φυλάκιο το βάζαμε τηλεόραση και με δεδομένα από κινητό βλέπαμε και τα ταινιάκια μας. Σε άλλο στρατόπεδο φίλος μου είχε πόστο ΚΕΠΙΚ και του είχαν δώσει άδεια να φέρει το PC του και εκεί έπαιζε και το Lolάκι του και όσο και να μην το πιστεύεται ήταν και Ειδικές Δυνάμεις. Γενικά μην περιμένεις ότι στα PC του στρατού θα παίξεις games, εκτός και αν έχεις σκοπό να παίξεις φλιπεράκι. Φαγητό απ΄έξω. Δεν επιτρέπετε παντού. Στο φυλάκιο αβέρτα στο στρατόπεδο να παρακαλάς τον ΑΥΔΜ. Μπορώ να σου πω και για άλλο φυλάκιο που στέλεχος είχε πάει το παλιό του PS4 αλλά ήταν βλαμμένα τα παιδιά ( 4 όλα κι όλα ), το έκαναν βούκινο και πήγε σε αυτιά που δεν έπρεπε. Γενικά κάποια πράγματα ακούγονται τόσο γιατί είναι σπάνια φαινόμενα.
Sermakk Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Ρε μαγκες καλησπερα ξανα. Εχω θεμα (νομιζω) Εγω ολη μου την ενηλικη ζωη εχω μακρυ μουσι. Δεν ειχα ξυριστει τελος παντων σχεδον ποτε με εξαιρεση 4-5 φορες. Εχω αρχισει να ξυριζομαι εδω και λιγες βδομαδες για να συνηθισω αλλα κοντρα δεν μπορω να τα παιρνω, το δρεμα προς το παρον δεν το αντεχει. Στο κανονικο ξυρισμα τριχες δεν μενουν αλλα το δρεμα ειναι τραχυ οταν το "χαιδευεις" προς τα πανω και αν πας κοντα φαινονται τα μαυρα μπιμπικια απο τους πορους. Θα εχω θεμα? Γιατι το εχω αρκετο αγχος το συγκεκριμενο
yanis13 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Sermakk είπε Ρε μαγκες καλησπερα ξανα. Εχω θεμα (νομιζω) Εγω ολη μου την ενηλικη ζωη εχω μακρυ μουσι. Δεν ειχα ξυριστει τελος παντων σχεδον ποτε με εξαιρεση 4-5 φορες. Εχω αρχισει να ξυριζομαι εδω και λιγες βδομαδες για να συνηθισω αλλα κοντρα δεν μπορω να τα παιρνω, το δρεμα προς το παρον δεν το αντεχει. Στο κανονικο ξυρισμα τριχες δεν μενουν αλλα το δρεμα ειναι τραχυ οταν το "χαιδευεις" προς τα πανω και αν πας κοντα φαινονται τα μαυρα μπιμπικια απο τους πορους. Θα εχω θεμα? Γιατι το εχω αρκετο αγχος το συγκεκριμενο Οχι, κανενα θεμα. Εγω ουτε 1 φορα δε ξυριστηκα κοντρα στον στρατο, δε ξερω καν πως εχει προκυψει αυτο. Ειδικα αν ειναι και λιγο πιο χαλαρο το στρατοπεδο, δε θα σου πει κανεις τιποτα.
AntoMast Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, Sermakk είπε Ρε μαγκες καλησπερα ξανα. Εχω θεμα (νομιζω) Εγω ολη μου την ενηλικη ζωη εχω μακρυ μουσι. Δεν ειχα ξυριστει τελος παντων σχεδον ποτε με εξαιρεση 4-5 φορες. Εχω αρχισει να ξυριζομαι εδω και λιγες βδομαδες για να συνηθισω αλλα κοντρα δεν μπορω να τα παιρνω, το δρεμα προς το παρον δεν το αντεχει. Στο κανονικο ξυρισμα τριχες δεν μενουν αλλα το δρεμα ειναι τραχυ οταν το "χαιδευεις" προς τα πανω και αν πας κοντα φαινονται τα μαυρα μπιμπικια απο τους πορους. Θα εχω θεμα? Γιατι το εχω αρκετο αγχος το συγκεκριμενο Μολις τωρα σκεφτομουν ακριβως το ιδιο πραγμα, και μετα απο δευτερολεπτα ειδα το σχολιο σου. Τρομερο. Και εγω μια απο τα ιδια. Εχω να ξυριστω 4 χρονια. Τοσα χρονια τα επαιρνα με σκαλες μηχανης κτλπ. Χθες τα πηρα πρωτη φορα με ξυραφακι, δοκιμασα κοντρα και δεν ειναι χαρουμενο το δερμα μου. Αναρωτιεμαι αν ειναι ΟΚ το ξυρισμα ακολουθωντας τις τριχες. Γιατι οπως ειπες, αν κανεις κινηση προς τα πανω, νιωθεις αντισταση, σε αντιθεση με το κοντρα ξυρισμα. Συν τα μαυρακια αυτα που λες. Γενικα ΕΛΔΥΚ εχω ακουσει θελουν κοντρα; Ρωταω μιας και παω και ΕΛΔΥΚ. Το θεμα δεν ειναι πως δεν θελω κοντρα, αλλα δεν το αντεχει το δερμα μου, ακομα και με καλο aftershave.. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2022 από AntoMast
Προτεινόμενες αναρτήσεις