kawavn800 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Στις 1/11/2022 στις 4:39 ΜΜ, Selmas είπε Μαγκες καλησπρα..Εχω πτυχιο διοικησης επιχηρησεων και ενα χαρτι απο την σχολη οτι γνωριζω καποια πραγματα απο πληροφορικη.Μπορει καπως το πτυχιο μου να με βοηθησει και αν ναι που; Περισσότερο θα σε βοηθήσει μια εμπειρία σε τεχνική εργασία παρά το πτυχίο. Υδραυλικούς, σιδηρουργούς οικοδόμους χρειάζονται, τεχνίτες οχημάτων. Από πτυχιούχους δεν υποφέρει το στράτευμα. 38 λεπτά πριν, AntoMast είπε Μολις τωρα σκεφτομουν ακριβως το ιδιο πραγμα, και μετα απο δευτερολεπτα ειδα το σχολιο σου. Τρομερο. Και εγω μια απο τα ιδια. Εχω να ξυριστω 4 χρονια. Τοσα χρονια τα επαιρνα με σκαλες μηχανης κτλπ. Χθες τα πηρα πρωτη φορα με ξυραφακι, δοκιμασα κοντρα και δεν ειναι χαρουμενο το δερμα μου. Αναρωτιεμαι αν ειναι ΟΚ το ξυρισμα ακολουθωντας τις τριχες. Γιατι οπως ειπες, αν κανεις κινηση προς τα πανω, νιωθεις αντισταση, σε αντιθεση με το κοντρα ξυρισμα. Συν τα μαυρακια αυτα που λες. Γενικα ΕΛΔΥΚ εχω ακουσει θελουν κοντρα; Ρωταω μιας και παω και ΕΛΔΥΚ. Το θεμα δεν ειναι πως δεν θελω κοντρα, αλλα δεν το αντεχει το δερμα μου, ακομα και με καλο aftershave.. Να που ήλθε ο καιρός να αγοράσετε ξυραφάκια και αφρό ξυρίσματος. Βρεξτε το πρόσωπο σας, απλώστε αφρό, μετά από 5 λεπτά ξύρισμα με gilette 3 λεπίδες. Το βράδυ ως συνήθως. Μέχρι το επόμενο βράδυ θα είστε οκ. ΕΛΔΥΚάριε εν δυνάμει κάνε προσομοιώσεις. Τα υπόλοιπα σε pm
manolis940 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Sermakk είπε Ρε μαγκες καλησπερα ξανα. Εχω θεμα (νομιζω) Εγω ολη μου την ενηλικη ζωη εχω μακρυ μουσι. Δεν ειχα ξυριστει τελος παντων σχεδον ποτε με εξαιρεση 4-5 φορες. Εχω αρχισει να ξυριζομαι εδω και λιγες βδομαδες για να συνηθισω αλλα κοντρα δεν μπορω να τα παιρνω, το δρεμα προς το παρον δεν το αντεχει. Στο κανονικο ξυρισμα τριχες δεν μενουν αλλα το δρεμα ειναι τραχυ οταν το "χαιδευεις" προς τα πανω και αν πας κοντα φαινονται τα μαυρα μπιμπικια απο τους πορους. Θα εχω θεμα? Γιατι το εχω αρκετο αγχος το συγκεκριμενο 1 ώρα πριν, AntoMast είπε Μολις τωρα σκεφτομουν ακριβως το ιδιο πραγμα, και μετα απο δευτερολεπτα ειδα το σχολιο σου. Τρομερο. Και εγω μια απο τα ιδια. Εχω να ξυριστω 4 χρονια. Τοσα χρονια τα επαιρνα με σκαλες μηχανης κτλπ. Χθες τα πηρα πρωτη φορα με ξυραφακι, δοκιμασα κοντρα και δεν ειναι χαρουμενο το δερμα μου. Αναρωτιεμαι αν ειναι ΟΚ το ξυρισμα ακολουθωντας τις τριχες. Γιατι οπως ειπες, αν κανεις κινηση προς τα πανω, νιωθεις αντισταση, σε αντιθεση με το κοντρα ξυρισμα. Συν τα μαυρακια αυτα που λες. Γενικα ΕΛΔΥΚ εχω ακουσει θελουν κοντρα; Ρωταω μιας και παω και ΕΛΔΥΚ. Το θεμα δεν ειναι πως δεν θελω κοντρα, αλλα δεν το αντεχει το δερμα μου, ακομα και με καλο aftershave.. Δεν ξέρω για ΕΛΔΥΚ αλλά δεν έχω δει πουθενά να σου βάζουν χέρι στο πρόσωπο. Ίσως να είναι και μια κακή σηνύθεια που να την έκοψε ο covid. Γενικά τα Gillete και όλα αυτά τα ξυράφια της σειράς είναι δύσκολο ακόμη και κόντρα να μην αφήσουν μπιμπικάκια. Δεν είναι δα και Muhle . Η κόντρα είναι και αυτή δύσκολη υπόθεση άσε που οι περισσότεροι την κάνουν λάθος. Βασικό, είναι να ξυριζόμαστε με την φορά της τρίχας σε κάθε σημείο του προσώπου, βρέχουμε το πρόσωπο μας με ζεστό νερό πριν ξεκινήσουμε, προσπαθούμε να βρούμε ένα ξυράφι που να παίρνει την τρίχα μας εύκολα γιατί τα πολλά περάσματα προκαλούν κυρίως ερεθισμούς και τέλος πρέπει να βρείτε ένα aftershave που να δουλεύει πάνω σας. Εμένα πχ δούλεψε της apivita, όμως σε φίλο έκανε τα πράγματα χειρότερα.
Fouf01 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Μπαινει κανεις Στρατό Ξηράς, Πυροβολικό 221 Τάγμα Εθνοφυλακής (221 ΤΕ) (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) στις 10-11-2022 ?
kawavn800 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, Fouf01 είπε Μπαινει κανεις Στρατό Ξηράς, Πυροβολικό 221 Τάγμα Εθνοφυλακής (221 ΤΕ) (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) στις 10-11-2022 ? Αυτό νομίζω ότι είναι Πεζικό.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Εκεί παρουσιάζεται, σε μονάδα ΠΒ θα τον βάλουν μετά
Sermakk Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Πεζικο στη Νεα Σαντα μενουμε η θα μας στειλουν αμεσως αλλου?
mitsos130 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Σίγουρα το θέμα έχει ειπωθεί αλλά σήμερα μου είπαν για αλλαγές για τους τρίτεκνους. Ότι δήθεν δεν είναι 9μηνο σε αστικό κέντρο (όχι παραμεθόριο) αλλά 9+2 μήνες. Ισχύει; Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2022 από mitsos130
ioankav Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, mitsos130 είπε Σίγουρα το θέμα έχει ειπωθεί αλλά σήμερα μου είπαν για αλλαγές για τους τρίτεκνους. Ότι δήθεν δεν είναι 9μηνο σε αστικό κέντρο (όχι παραμεθόριο) αλλά 9+2 μήνες. Ισχύει; http://army.gr/el/organosi/stoiheia-organosis-genikoy-epiteleioy-stratoy/b-klados/v4-dieythynsi-stratologikoy/thiteia Σήμερα για τρίτεκνους είναι 9 μήνες ή 8 εάν κάνεις όλη τη θητεία (μετά την εκπαίδευση) παραμεθόριο.
mag25 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Καλησπερα, παρουσιαζομαι 645 Μ/Κ ΤΠ στρατοπεδο Τριανταφυλλιδη Ξανθη, ξερουμε τιποτα για το στρατοπεδο ? Με τα κινητα ειναι οκ η αυστηρα ? Επισης εχω επιλεγει για σωμα Μηχανικο (ΥΕΑ), δεν επιθυμω να παω εφεδρος και γνωριζω πως μπορω να αρνηθω, παρολα αυτα εχω πτυχιο πληροφορικης και προυπηρεσια τα οποια και ανεφερα μολις διεκοψα την αναβολη καθως ηθελα να υπηρετησω στο σωμα ερευνας πληροφορικης. Υπαρχει περιπτωση οταν παρουσιαστω να τους πω πως θελω σωμα ερευνας πληροφορικης και να κανω αιτηση να αλλαξω η ουτε καν ? Ευχαριστω εκ των προτερων!
PassageToBabylon Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, mag25 είπε Καλησπερα, παρουσιαζομαι 645 Μ/Κ ΤΠ στρατοπεδο Τριανταφυλλιδη Ξανθη, ξερουμε τιποτα για το στρατοπεδο ? Με τα κινητα ειναι οκ η αυστηρα ? Επισης εχω επιλεγει για σωμα Μηχανικο (ΥΕΑ), δεν επιθυμω να παω εφεδρος και γνωριζω πως μπορω να αρνηθω, παρολα αυτα εχω πτυχιο πληροφορικης και προυπηρεσια τα οποια και ανεφερα μολις διεκοψα την αναβολη καθως ηθελα να υπηρετησω στο σωμα ερευνας πληροφορικης. Υπαρχει περιπτωση οταν παρουσιαστω να τους πω πως θελω σωμα ερευνας πληροφορικης και να κανω αιτηση να αλλαξω η ουτε καν ? Ευχαριστω εκ των προτερων! Με τα κινητά είναι χαλαροί αλλά οι φίλοι μου που πέρασαν από εκεί είπαν ότι παίζουν κοριοί οπότε πάρε κανένα σπρει μπας και κάνει τίποτα. Τώρα για Έρευνα Πληροφορικής, έχω την εντύπωση ότι μπορείς να κάνεις αίτηση όταν παρουσιαστείς και να στείλεις βιογραφικό αλλά το πόσο εύκολα σε παίρνουν αν δεν έχεις βύσμα δεν το γνωρίζω 1
mag25 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Στις 23/10/2022 στις 1:31 ΜΜ, PassageToBabylon είπε Καλησπέρα παιδιά, Δικαιούμαι 9μηνη θητεία ως τριτεκνος και έχω την παρακάτω (μάλλον ηλίθια) απορία: Το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για στρατολογία είναι διαφορετικό από το απλό πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που βγάζουμε μέσω gov.gr? Δεν έχει κάποια επιλογή που να λέει ότι είναι συγκεκριμένα για την στρατολογία Ναι, στο gov.gr βγαζει το απλο για νομικη χρηση. Για στρατολογικη πρεπει να πας ο ιδιος στο δημοτολογιο του δημου σου και να ζητησεις για στρατολογικη χρηση, ειναι διαφορετικο. Και γω σημερα το εμαθα και απ οτι μου ειπαν δε μπορουνα στο βγαλουν ηλεκτρονικα η με μειλ. Οποτε πας στο δημοτολογιο του δημου σου και ζητας το πιστοποιητικο για στρατολογικη χρηση. Επιπλεον θα ηθελα να ρωτησω, εχω ακουσει πως ειναι δουλεια θαλαμοφυλακα να σε ξυπναει για τις αλλαγες, το πρωι κλπ. Περα απο αυτο, αν χρειαστει ξυπνητηρι, πως το κανετε εσεις για να μη ξυπνατε ολο το θαλαμο ? Γενικα εχω δει οτι και ακουστικα να φοραω ακουγεται και απ το κινητο. Καμια συμβουλη ? 1
Sz97 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα. Γνωρίζουμε που έχει Μονάδες Μηχανικού στην Μυτιλήνη;
stavros750 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Sz97 είπε Καλησπέρα. Γνωρίζουμε που έχει Μονάδες Μηχανικού στην Μυτιλήνη; Στην Καλλονή-Πετσοφά που ήμουν εγώ είχε.
JakeKaufman Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, stavros750 είπε Στην Καλλονή-Πετσοφά που ήμουν εγώ είχε. Μόνο εκεί έχει βασικά. Το ένδοξο 98ΤΜΧΕΘ 5 μήνες είχα περάσει εκεί το 2007
KostasKG Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους, είμαι στρατιώτης της Ε ΕΣΣΟ 22' και υπηρετώ στην Κω! Παρουσιάστηκα πιο αργά από ότι ήταν προγραμματισμένο λόγω μιας μετατόπισης ημερομηνίας κατάταξης που πήρα για λόγους υγείας. Τώρα που τελείωσαν τα ΣΠΕΝ είχα κάνει κάποιες κινήσεις να φύγω με μετάθεση αλλά μάταια καθώς τα έγγραφα μου δεν είχαν διαβιβαστεί στο ΓΕΣ/ΔΟΘ με αποτέλεσμα να μην φαίνομαι πουθενά και άρα να μην μπορεί να έρθει μετάθεση.... Αρχή της επόμενης εβδομάδας μπαίνει η καινούργια ΕΣΣΟ, και εγώ ενημερώθηκα εχθές πως εμφανίζομαι πλέον στο σύστημα . Από εδώ και μπρος πότε να περιμένω μετάθεση; Μπορούν τα βύσματα να βγάζουν οποιαδήποτε στιγμή ή υπάρχουν συγκεκριμένες περίοδοι που βγαίνουν μεταθέσεις; Πχ όταν μπαίνει η νέα ΕΣΣΟ, όταν τελειώνουν ΣΒΕΝ, ΣΠΕΝ κτλπα; Υ.Γ: ένας γνωστός μου, μου είπε πως αν έχεις άτομο να σε φτιάξει, φτιάχνεται η μετάθεση ανά πάσα ώρα και στιγμή με εξαίρεση την προεδρική φρουρά όπου είναι πιο αυστηρά τα πράγματα. Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2022 από KostasKG
Προτεινόμενες αναρτήσεις