Selmas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 37 λεπτά πριν, Iordanas είπε Αρχικά μη με τσουβαλιάζεις με τους υπόλοιπους, εγώ Τ/ΓΕΣ ανήκα , δεν έχω γράψει ποτέ αυτά που λένε οι άλλοι. Απ όσα γνωρίζω λέω και απ όσα είδα τους μήνες που υπηρέτησα εκεί. Ακόμα και το ότι γράφεις για το απάτητο των ΣΚ και το θεοποιείς, δείχνεις από μόνος σου τι εστί ΕΤΑΦ. Στο Τ/ΓΕΣ (και ΕΤΥΠ και Ναυτικό και Αεροπορία) είναι δεδομένο ότι αυτό συμβαίνει πάντοτε, στο ΕΤΑΦ το λέτε σαν να είναι κάτι το ουαου. Παρ όλα αυτά δεν έχω άποψη για το τι συμβαίνει ή συνέβαινε (την περίοδο που υπηρετούσα) στο ΕΤΑΦ τα ΣΚ γιατί δεν πάτησα ποτέ ΣΚ στο στρατόπεδο. Αυτό που ειπα εξ αρχής είναι ότι είναι η χειρότερη μετάθεση του Πενταγώνου. Νομίζω σ αυτό μπορούμε να συμφωνήσουμε. Αδερφε ασχετα αν ειναι η χειροτερη μεταθεση του πενταγωνου το θεμα ειναι οτι και το 1-4 1-5 ειναι καλο οταν σε ολα τα αλλα μερη της ελλαδας κανουν 2-3-4 1 και λενε και ευχαριστω.Μπορει με τευπ ναυτικο κτλ να ειναι καλυτερα αλλα δεν σημαινει οτι αυτο ειναι χαλια.Δεν μπορει να παραπληροφορεις εσυ και καποιοι αλλοι τον κοσμο λεγοντας οτι παει 3-4-5 1.Και εμενα μου γραφανε για λιτοχωρο 647 οτι ειναι το χειροτερο αλλα πηγα εκει και με 592 εχουν ελαχιστες διαφορες.Δεν ειναι ωραιο να παιζεις με την ψυχολογια του αλλου. 2 λεπτά πριν, Selmas είπε Αδερφε ασχετα αν ειναι η χειροτερη μεταθεση του πενταγωνου το θεμα ειναι οτι και το 1-4 1-5 ειναι καλο οταν σε ολα τα αλλα μερη της ελλαδας κανουν 2-3-4 1 και λενε και ευχαριστω.Μπορει με τευπ ναυτικο κτλ να ειναι καλυτερα αλλα δεν σημαινει οτι αυτο ειναι χαλια.Δεν μπορει να παραπληροφορεις εσυ και καποιοι αλλοι τον κοσμο λεγοντας οτι παει 3-4-5 1.Και εμενα μου γραφανε για λιτοχωρο 647 οτι ειναι το χειροτερο αλλα πηγα εκει και με 592 εχουν ελαχιστες διαφορες.Δεν ειναι ωραιο να παιζεις με την ψυχολογια του αλλου. Επισης δεν μπορει να λενε 3 διαφορετικα ατομα οτι τα εξοδοχαρτα ειναι 11 η ωρα που τωρα ειναι μεσα και εσεις να λετε τα δικα σας οτι ειναι 3-5 και 7.
Zanetis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Iordanas είπε Αρχικά μη με τσουβαλιάζεις με τους υπόλοιπους, εγώ Τ/ΓΕΣ ανήκα , δεν έχω γράψει ποτέ αυτά που λένε οι άλλοι. Απ όσα γνωρίζω λέω και απ όσα είδα τους μήνες που υπηρέτησα εκεί. Ακόμα και το ότι γράφεις για το απάτητο των ΣΚ και το θεοποιείς, δείχνεις από μόνος σου τι εστί ΕΤΑΦ. Στο Τ/ΓΕΣ (και ΕΤΥΠ και Ναυτικό και Αεροπορία) είναι δεδομένο ότι αυτό συμβαίνει πάντοτε, στο ΕΤΑΦ το λέτε σαν να είναι κάτι το ουαου. Παρ όλα αυτά δεν έχω άποψη για το τι συμβαίνει ή συνέβαινε (την περίοδο που υπηρετούσα) στο ΕΤΑΦ τα ΣΚ γιατί δεν πάτησα ποτέ ΣΚ στο στρατόπεδο. Αυτό που ειπα εξ αρχής είναι ότι είναι η χειρότερη μετάθεση του Πενταγώνου. Νομίζω σ αυτό μπορούμε να συμφωνήσουμε. Αρχιζεις την απαντηση σου με κυβιστηση ... και εγω ακουω οτι το ΤΓΕΣ τους παει τωρα 1-1 με εξοδοχαρτα στις 3:30.... με καποια υπηρεσια φυλακιο απεναντι απο το Γεννηματα... ισχυει δεν ισχυει δεν το γνωριζω και προσωπικα δεν το εγραψα σε οσους ρωτανε για το ΤΓΕΣ.... το σωστο ειναι να απαντηθει απο καποιον εκ των εσω που εχει ιδια αποψη. Απαντας για το απατητο ΣΚ και πνιγεις ολα τα αλλα που αναφερεις για οπλασκησεις, βαδην για το γυαλινο κτλ.... Αρα δεν σε τσουβιαλιασα εγω με ολους τους αλλους εγω .... εσυ το εκανες μονος σου στο εαυτο σου ...
Iordanas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Zanetis είπε Αρχιζεις την απαντηση σου με κυβιστηση ... και εγω ακουω οτι το ΤΓΕΣ τους παει τωρα 1-1 με εξοδοχαρτα στις 3:30.... με καποια υπηρεσια φυλακιο απεναντι απο το Γεννηματα... ισχυει δεν ισχυει δεν το γνωριζω και προσωπικα δεν το εγραψα σε οσους ρωτανε για το ΤΓΕΣ.... το σωστο ειναι να απαντηθει απο καποιον εκ των εσω που εχει ιδια αποψη. Απαντας για το απατητο ΣΚ και πνιγεις ολα τα αλλα που αναφερεις για οπλασκησεις, βαδην για το γυαλινο κτλ.... Αρα δεν σε τσουβιαλιασα εγω με ολους τους αλλους εγω .... εσυ το εκανες μονος σου στο εαυτο σου ... Και στο Τ/ΓΕΣ μπορεί να συμβαίνει, σε όσους μόνο βρίσκονται στον λόχο επιτελείου και δεν είναι στα γραφεία. Εγώ μιλάω για όλους εμάς που ήμασταν στα γραφεία. Παρ όλα αυτά και γραφείο όσοι δεν ήταν κάνανε μια σκοπιά στο φυλάκιο της Φακίνου και αυτό είναι όλο. Αν διαβάσεις,ξανά, το 1ο σχόλιο μου έγραψα οτι είναι η χειρότερη μετάθεση του Πενταγώνου, με οπλοασκησεις,βάδην για γυάλινο και μέχρι εκεί. Δεν ανέφερα το πως πηγαίνουν οι υπηρεσίες, απλώς σχολίασα ότι και το 1-4 που λέτε για μένα προσωπικά δεν είναι καλό όταν τους διπλανους σου τους πάει 1-60.
KyrHofman Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Λοιπον επειδη εδω μεσα εχουμε γεμισει στρατηγους που γνωριζουν για το τι συμβαινει σε καθε στρατοπεδο και τρομαζουν κοσμο που παιρνει μεταθεσεις και υποχρεωνεται σε βυσματα θα πω τα εξης ως Γ Εσσο 22 στο ΕΤΑΦ. Το ταγμα ειναι 1-2 και πολυ λιγοι 1-1 (με την νεα Εσσο θα παει 1-3) εξοδοχαρτα στις 11:00 το πρωι,σου κου απατητο, εκπαιδευση μονο για 1 ωρα το πρωι και μονο για την νεα εσσο(μεχρι να μπει η επομενη φυσικα) και φυσικα για καθε 2 αγηματαα 1 τιμητικη αδεια. Σιγουρα υπαρχουν καλυτερα...Αλλα μαλλον εδω πολλοι προτιμουν το 5-1 της παραμεθοριου και οχι το 1-2 του ΕΤΑΦ.Επισης οποιος σκουζει με το 1-2 και το θεωρει κακο υπαρχει και η επιλογη του να παρει αναβολη...Γιατι εδω θεωρουμε καλη μεταθεση μονο το 1-60. Τα γραφεια παρακαλανε για γραφειαδες αλλα κανεις δεν παει γιατι απο τις 10 και μετα ολοι καθονται στην καφετερεια...Μην πιστευετε τι λεει ο καθενας εδω μεσα που το παιζει στρατηλατης του καναπε και δημιουργει κλιμα τρομοκρατειας...Και για οσους μπαινουν τωρα..Το οτι θα ειστε αθηνα ,θα εχετε το 1/3 των υπηρεσιων της παραμεθοριου και το βραδυ μπανακι και υπνο σπιτακι σας..Δεν συγκρινεται με τπτ! Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2022 από KyrHofman 1
Zanetis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, Iordanas είπε Και στο Τ/ΓΕΣ μπορεί να συμβαίνει, σε όσους μόνο βρίσκονται στον λόχο επιτελείου και δεν είναι στα γραφεία. Εγώ μιλάω για όλους εμάς που ήμασταν στα γραφεία. Παρ όλα αυτά και γραφείο όσοι δεν ήταν κάνανε μια σκοπιά στο φυλάκιο της Φακίνου και αυτό είναι όλο. Αν διαβάσεις,ξανά, το 1ο σχόλιο μου έγραψα οτι είναι η χειρότερη μετάθεση του Πενταγώνου, με οπλοασκησεις,βάδην για γυάλινο και μέχρι εκεί. Δεν ανέφερα το πως πηγαίνουν οι υπηρεσίες, απλώς σχολίασα ότι και το 1-4 που λέτε για μένα προσωπικά δεν είναι καλό όταν τους διπλανους σου τους πάει 1-60. Καθε ποτε κανουν αυτη την μια σκοπια στην Φακινου αυτοι που δεν εναι γραφειο ΤΓΕΣ? Γιατι δεν λες να ενημερωθουμε και εμεις οι σκοπετανθρωποι? Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2022 από Zanetis
Selmas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Για γες/γεεθα/υπεθα γνωριζει κανεις για τις αρβυλες αν μπορω να εχω δικες μου που να ειναι η να ηταν;
ProponitisTouKanape Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Ο,τι θες φοράς, οι περισσότεροι φορούν δικές τους
Sz97 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Μετάθεση για Τ/ΓΕΣ, έχουμε εικόνα για το πως πάνε οι υπηρεσίες ;
ProponitisTouKanape Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Οι περισσότεροι φαντάροι του Τ/ΓΕΣ πάνε σε γραφείο του επιτελείου και δε κανουν υπηρεσίες, οπότε υπομονή να πας και μετά
makavelatos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Υπαρχει κάποιος που να τον επελεξαν με το ετσι θελω στρατονομια ;Τι γινεται σε αυτην την περιπτωση πας ΚΕΣΝ και κοβεσαι στα αθληματα κτλπ; εχει κανεις εικονα να μου πει τι παιζει
PassageToBabylon Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, makavelatos είπε Υπαρχει κάποιος που να τον επελεξαν με το ετσι θελω στρατονομια ;Τι γινεται σε αυτην την περιπτωση πας ΚΕΣΝ και κοβεσαι στα αθληματα κτλπ; εχει κανεις εικονα να μου πει τι παιζει Αυτό που περιέγραψες γίνεται. Πήραν ένα παιδί από την σειρά μου με το ζόρι και είπε θα παει να κοπεί στα αθλήματα για να μη τον πάρουν
aks Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Παιδια καλησπέρα και πάλι. Θα κόψω την αναβολή τώρα αφού δεηδαν να μου στείλουν το αντίγραφο πτυχίου.Απο ότι ξέρω μετά θα πρέπει να συμπληρώσω κάποια στοιχεία(μέχρι πότε μπορώ?).Και αν θα δηλώσω ότι έχω τελειώσει μηχανικός ή όχι τι είναι καλύτερα?
vamvakoolas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, aks είπε Παιδια καλησπέρα και πάλι. Θα κόψω την αναβολή τώρα αφού δεηδαν να μου στείλουν το αντίγραφο πτυχίου.Απο ότι ξέρω μετά θα πρέπει να συμπληρώσω κάποια στοιχεία(μέχρι πότε μπορώ?).Και αν θα δηλώσω ότι έχω τελειώσει μηχανικός ή όχι τι είναι καλύτερα? δηλωσε οτι λεει το πτυχιο ως ειδικοτητα. Μην αγχωνεσαι δε θα δουν το πτυχιο ουτε θα ζητησουν αντιγραφο
manolis940 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, aks είπε Παιδια καλησπέρα και πάλι. Θα κόψω την αναβολή τώρα αφού δεηδαν να μου στείλουν το αντίγραφο πτυχίου.Απο ότι ξέρω μετά θα πρέπει να συμπληρώσω κάποια στοιχεία(μέχρι πότε μπορώ?).Και αν θα δηλώσω ότι έχω τελειώσει μηχανικός ή όχι τι είναι καλύτερα? Βεβαίωση περάτωσης σπουδών δεν μπορούν να σου στείλουν ;
aks Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 2 hours ago, manolis940 said: Βεβαίωση περάτωσης σπουδών δεν μπορούν να σου στείλουν ; Μου έστειλαν αντίγραφο η αναβολή λήγει τέλος μήνα.Θα την κόψω τώρα για το τυπικό του θέματος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις