aks Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ξέρουμε ποια μονάδα μηχανικού είναι της Προκόπης να δηλώσω έστω για το τυπικό? Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2022 από aks
Sz97 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δήλωσε Μυτιλήνη και αν είσαι τάγμα μηχανικού θα πας στο 98ΤΜΧΕΘ (δεν έχει άλλο). Ζωάρα, κομπλέ στελέχη, λίγες υπηρεσίες ,συνεπως αρκετές εξοδους. Σπάνια αναφορές κλπ πρωί βραδυ. Γενικά θα περάσεις πολύ καλα εκεί
JakeKaufman Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Sz97 είπε Δήλωσε Μυτιλήνη και αν είσαι τάγμα μηχανικού θα πας στο 98ΤΜΧΕΘ (δεν έχει άλλο). Ζωάρα, κομπλέ στελέχη, λίγες υπηρεσίες ,συνεπως αρκετές εξοδους. Σπάνια αναφορές κλπ πρωί βραδυ. Γενικά θα περάσεις πολύ καλα εκεί από περιέργεια, επειδή έχω περάσει και εγώ ένα 5μηνο εκεί και δεν ήταν ακριβώς έτσι, ποια σειρά ήσουν και τι εννοείς με το "αρκετές εξόδους";
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε ποια σειρά ήσουν και τι εννοείς με το "αρκετές εξόδους"; αυτο γενικα επειδη σχολιαζετε διαρκως στο νημα, πρεπει να καταλαβουμε οτι οι εξοδοι και η χαλαρωτητα αλλαζουν ΔΙΑΡΚΩΣ...ακομα και μες την ιδια την ΕΣΣΟ ποσο μαλλον μεταξυ διαφορετικων σειρων. Εχει σχεση με απειρους παραγοντες. Αν ειμαστε σε περιοδο αδειων, αν ειναι μεγαλη η ΕΣΣΟ που μπηκε ή οχι, τις κ@υλες της διοικησης... 1
JakeKaufman Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε αυτο γενικα επειδη σχολιαζετε διαρκως στο νημα, πρεπει να καταλαβουμε οτι οι εξοδοι και η χαλαρωτητα αλλαζουν ΔΙΑΡΚΩΣ...ακομα και μες την ιδια την ΕΣΣΟ ποσο μαλλον μεταξυ διαφορετικων σειρων. Εχει σχεση με απειρους παραγοντες. Αν ειμαστε σε περιοδο αδειων, αν ειναι μεγαλη η ΕΣΣΟ που μπηκε ή οχι, τις κ@υλες της διοικησης... I know, απλη στατιστικη θελω να κανω. 1
Mavros_Pete Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε αυτο γενικα επειδη σχολιαζετε διαρκως στο νημα, πρεπει να καταλαβουμε οτι οι εξοδοι και η χαλαρωτητα αλλαζουν ΔΙΑΡΚΩΣ...ακομα και μες την ιδια την ΕΣΣΟ ποσο μαλλον μεταξυ διαφορετικων σειρων. Εχει σχεση με απειρους παραγοντες. Αν ειμαστε σε περιοδο αδειων, αν ειναι μεγαλη η ΕΣΣΟ που μπηκε ή οχι, τις κ@υλες της διοικησης... Ακριβώς και εγώ για τη μονάδα μηχανικού που είμαι τωρα τώρα είχα ακούσει τα ίδια. Που όντως τα στελέχη είναι χαλαρά, σπάνιες επιθεωρήσεις, αναφορές κλπ, καθόλου φωνές ή τρέξιμο αλλά είμαστε στο 20-0 μέχρι στιγμής. Ενώ πέρυσι τέτοια εποχή ήταν στο 1-1 ή 2-1 1
mpaladofatsa333 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Καλημερα ομαδα Ειμαι για να παρω μεταθεση μετα τα ΣΠΕΝ και απ οτι μας λεγανε πριν την αδεια ορκωμοσιας μαλλον θα παρω γκρουπ πρωτοχρονιας. Υπαρχει περιπτωση να ολοκληρωσω τα ΣΠΕΝ στο στρατοπεδο που ειμαι τωρα, να με στειλουν στο νεο στρατοπεδο και να παρω απο εκει την αδεια γιορτων? Ή θα παρω την αδεια απο το στρατοπεδο που βρισκομαι τωρα και μετα την αδεια θα παω στο νεο στρατοπεδο?
whitelight Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 3 βδομαδες ειναι τα σπεν οποτε λογικα θα κοπουν στη μεση θα παρουμε αδειες και θα ολοκληρωσουμε τον ιανουαριο
zamorano1 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα στην ομάδα..γνωρίζει κάποιος τι ισχύει με τις διευθύνσεις στρατιωτικών έργων;;; Ευχαριστώ πολυ
simospeir Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Αμα κολλησει καποιος κοβιντ τωρα στην αδεια ορκωμοσιας ξερετε τι γινετ?
PassageToBabylon Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, whitelight είπε 3 βδομαδες ειναι τα σπεν οποτε λογικα θα κοπουν στη μεση θα παρουμε αδειες και θα ολοκληρωσουμε τον ιανουαριο Υπάρχει περίπτωση να κοπούν και απλά να μη τα ολοκληρώσουμε πάντως. Φίλος που είχε μπει στην αρχή της χρονιάς είπε ότι λόγω των γκρουπ του Πάσχα έκαναν δύο εβδομάδες και μετά δεν συνεχίστηκαν Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2022 από PassageToBabylon
yanis13 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, simospeir είπε Αμα κολλησει καποιος κοβιντ τωρα στην αδεια ορκωμοσιας ξερετε τι γινετ? Ενημερώνεις το στρατόπεδο πρώτα απ' όλα και λογικά θα σου πουν να αναρρώσεις σπίτι σου. Ίσως σου ζητήσουν κάποιο αποδεικτικό (θετικό τεστ), ίσως και όχι. Καλύτερα να μη κολλήσεις κοβιντ στην άδεια σου
pogchamp Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, zamorano1 είπε Καλησπέρα στην ομάδα..γνωρίζει κάποιος τι ισχύει με τις διευθύνσεις στρατιωτικών έργων;;; Ευχαριστώ πολυ ΔΣΕ Γ'ΣΣ καποτε ηταν η απόλυτη λελα. ΔΕ-ΠΑ 7-15:00 καθολου υπηρεσίες και καθε βδομαδα το ΣΚ σπιτακι σου. Με το νεο στρατηγο εχω ακουσει δεν ειναι καλα πουθενα στο ΓΣΣ. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2022 από pogchamp 2
georgkar94 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, simospeir είπε Αμα κολλησει καποιος κοβιντ τωρα στην αδεια ορκωμοσιας ξερετε τι γινετ? Τυχαία παντα οι περισσοτεροι κολλανε τη τελευταία μέρα της άδειας τους.. Θα πάρεις 5 μέρες μετρώντας από τη μέρα που έκανες το τεστ.. Μετά από τις πεντε μερες θα πεις ότι δεν έχουν υποχωρήσει τα συμπτώματα και θα παρεις άλλες δυο-τρεις λογικα 😌
Προτεινόμενες αναρτήσεις