Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίζει καμία πληροφορία για 1η ΔΑΚΑ Λάρισας (υπηρεσίες, στελέχη κλπ)?... Όσο κι αν έψαξα το μόνο που βρίσκω ειανι ένα σκάνδαλο με κάτι λαθραία καύσιμα πριν 3 χρόνια 😅

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα. 

7/11 παρουσιάστηκα στη Λαμία με τη ΣΤ. ΕΣΣΟ. 
25/11 την Παρασκευή έγινε ορκομωσία και είμαστε τώρα σε 10ημερη άδεια. 
5/12 παρουσιάζομαι στο 265 μκ/τπ στο Μανταμάδο Μυτιλήνης. Έψαξα αλλά βρήκα ελάχιστες πληροφορίες για αυτό το στρατοπεδο, είναι τόσο χάλια όσο λένε; 
Υπάρχει κάποιος που έχει υπηρετήσει εκεί να μας πει πως είναι;

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Απολύομαι τον Μάρτη και σκεφτόμουν να κολλήσω τις άδειες του εμβολίου μαζί με τις κανονικες-τιμιτικες που μπορεί να δοθούν.

Ωστόσο μου έχουν πει ότι υπάρχει πιθανότητα το 2023 να μη δώσουν εμβολίου. Υπάρχει κάποια σχετική διαταγή που το αναιρεί αυτό; Γιατί δεν έχω βρει κάτι. Αν είναι να τους πω ότι είναι για να τις πάρω τότε και να μη τις χάσω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Trigger warning: αυτα που θα πω ειναι η προσωπική μου γνώμη και οχι troll.

Για αρχή σπουδάζω και ειμαι στη φάση τη πρακτικής, λέω αφου τελειώσω σπουδές να φύγω έξω, ποιες θα είναι οι "επιπτώσεις"?

Αμα στην ορκομωσία αρνηθώ τι θα γίνει?

Ξερει κανείς για ποιο λόγο πας ξεβράκοτος να δουν αμα εχει ενα η δύο ποιό το νόημα? Αυτό είναι τελείως κουλό.

Ι5 εχει κάποιο αρνητικό αύριο μεθάυριο?

Για μένα ο στρατος ειναι φουλ χαμενος χρόνος και δεν έχει κανένα θετικό

Επεξ/σία από kafaostrto
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/12/2022 στις 1:36 ΜΜ, whitelight είπε

3 βδομαδες ειναι τα σπεν οποτε λογικα θα κοπουν στη μεση θα παρουμε αδειες και θα ολοκληρωσουμε τον ιανουαριο

Σήμερα που γύρισαν από αδεια ορκωμοσίας, τους είπαν ότι την τρίτη εβδομάδα ΣΠΕΝ, θα την κάνουν όταν γυρίσουν όλοι (και τα δύο γκρούπ) από την άδεια των γιορτών. Δεν βγαίνουν όμως οι μέρες γιατί Ιανουάριο μπαίνει νέα σειρά (2023 Α).

Επεξ/σία από mitsos130
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kafaostrto είπε

Για αρχή σπουδάζω και ειμαι στη φάση τη πρακτικής, λέω αφου τελειώσω σπουδές να φύγω έξω, ποιες θα είναι οι "επιπτώσεις"?

Ξερει κανείς για ποιο λόγο πας ξεβράκοτος να δουν αμα εχει ενα η δύο ποιό το νόημα? Αυτό είναι τελείως κουλό.

Με το Ι5 (όπως είναι ευρέως γνωστό), το μόνο που δεν μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις μέρος σε προκηρύξεις ειδικών φρουρών, ΕΚΑΒ, πυροσβεστική, λιμενικό κλπ, ενώ στον ιδιωτικό δεν μπορείς να δουλέψεις ο σεκιουριτάς. Στις άλλες προκηρύξεις του δημοσίου, ζητούν αν έχεις εκπληρώσει ή έχεις νόμιμα απαλλαχθείς από τις στρατιωτικές σου υποχρεώσεις. Στον ιδιωτικό εξαρτάται που πας. Πχ μια μεγάλη εταιρεία πιθανόν να σε ρωτήσουν αν έχεις πάει στρατό. Μέχρι εκεί. Τώρα, αν έχει αλλάξει κάτι άλλο, δεν ξέρω.

Όσο αφορά το γδύσιμο για την εξέταση των γεννητικών οργάνων, μου είχε πει ένας υπίατρος ότι το κάνουν γιατί υπάρχουν άτομα με προβλήματα (πχ καρκίνο στον όρχι, συγγενείς ανωμαλίες), τα οποία δεν το αναφέρουν στον γιατρό (είτε γιατί ντρέπονται, είτε γιατί φοβούνται ότι θα βγουν Ι). Σε εμάς μας είχαν βάλει πάντως σε παραβάν, έναν έναν.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kafaostrto είπε

Δεν πας ξεβράκωτος. Μπαίνεις σε ένα παραβάν μόνος σου και σηκώνεις το πέος για να περάσει να σε δει ο γιατρός (ωραία δουλειά κάνει αυτός)

για το ι5 τα είπαν παραπάνω, όπως τα γράφεις είσαι φουλ για αυτό, στο προτείνω 

Αν φύγεις έξω θα μπορείς να έρχεσαι Ελλάδα για λίγο διάστημα (δεν θυμάμαι ποσό), καθότι θα έχεις κηρυχθεί ανυπότακτος.

αυτο με την άρνηση στην ορκομωσία δεν το έπιασα 

Δημοσ.

Παιδιά εκεί που θα παρουσιαστουμε εκεί θα παραμείνουμε σε όλη την θητεία μας?Γτ κάτι διάβαζα για επαναφορά των κέντρων 

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, aks είπε

Παιδιά εκεί που θα παρουσιαστουμε εκεί θα παραμείνουμε σε όλη την θητεία μας?

συνηθως  συμβαινει το αντιθετο...

34 λεπτά πριν, aks είπε

Γτ κάτι διάβαζα για επαναφορά των κέντρων 

αν αλλαξει κατι θα βγει επισημα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έμαθε κανείς κάτι νεότερο για την τρίτη εβδομάδα των ΣΠΕΝ της 2022 ΣΤ' ΕΣΣΟ; Θα γίνει και εάν γίνει πότε;

Επεξ/σία από mitsos130
Δημοσ.
Στις 8/12/2022 στις 2:14 ΜΜ, mitsos130 είπε

Έμαθε κανείς κάτι νεότερο για την τρίτη εβδομάδα των ΣΠΕΝ της 2022 ΣΤ' ΕΣΣΟ; Θα γίνει και εάν γίνει πότε;

Εμάς μας είπαν οτι μετά την επιστροφή του γκρουπ της πρωτοχρονιάς θα γίνουν άλλες 2-3 μέρες ΣΠΕΝ. 

Δημοσ.

Οι καταταξεις τι ημερομηνιες είναι περίπου?Πχ για Βεσσο ειναι απο 8 μαρτιου και μετα? ή 15 και μετα?

Δημοσ.

Παίδες καλημέρα. Έχει κάνεις καμιά δοκιμασμένη πρόταση - ιδέα πως να προστατευτούμε από την βραδινή υγρασία τώρα το χειμώνα που στα νησιά είναι μόνιμα 90% ++ και μας κόβει το κρύο ??

Έχω ακούσει ότι αντιανεμικα η αδιάβροχα μέσα από την παραλλαγή βοηθάνε , ισχύει κάτι τέτοιο ??

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, GrKata είπε

Παίδες καλημέρα. Έχει κάνεις καμιά δοκιμασμένη πρόταση - ιδέα πως να προστατευτούμε από την βραδινή υγρασία τώρα το χειμώνα που στα νησιά είναι μόνιμα 90% ++ και μας κόβει το κρύο ??

Έχω ακούσει ότι αντιανεμικα η αδιάβροχα μέσα από την παραλλαγή βοηθάνε , ισχύει κάτι τέτοιο ??

Εγώ την έβγαζα με τα ισοθερμικά καλής ποιότητας (μπλούζα και παντελόνι), το μάλλινο πουλοβεράκι ή/και το κλασικό πουλόβερ, χιτώνιο και τζάκετ. Εννοείται με λαιμουδιέρα και γάντια. Σκούφο δύσκολο, γιατί έχουμε το κράνος. Αυτά φορούσα και κρύωνα ελάχιστα. Προτείνω, καλής ποιότητας ισοθερμικά (αυτά τα κατάσαρκα), τα οποία δυστυχώς κοστίζουν αλλά σε εμένα προσωπικά έκαναν δουλειά.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...