Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, george572000 είπε

καλημερα σας θα παω στρατο μαλλον τον μαρτιο 

εχω μυοπια  4,75 και 5  είμαι 1,82 υψος και 82 κοίλα 

τι ι θα με βγαλουν 

I2

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GrKata είπε

Παίδες καλημέρα. Έχει κάνεις καμιά δοκιμασμένη πρόταση - ιδέα πως να προστατευτούμε από την βραδινή υγρασία τώρα το χειμώνα που στα νησιά είναι μόνιμα 90% ++ και μας κόβει το κρύο ??

Έχω ακούσει ότι αντιανεμικα η αδιάβροχα μέσα από την παραλλαγή βοηθάνε , ισχύει κάτι τέτοιο ??

τι εννοεις αν "ισχυει"; υπαρχει περιπτωση να φορας εξτρα πραγματα και να κρυωνες παραπανω ας πουμε;

μαλλινες καλτσες, αθλητικη φορμα μεσα απ'το παντελονι, φουτερ ή ισοθερμικο μεσα απ'το χιτωνιο. παρε και καμια λαιμουδιερα, γαντια λογικα εχεις.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με 6μηνη θητεία λόγω πολύτεκνιας. Είμαστε 4 αδέλφια συνολικά με κοινή μητέρα, τα δύο από έναν πατέρα και τα άλλα δύο από άλλον. Υπάρχει κάποιο κώλυμα λόγω των διαφορετικών πατεράδων?

Στο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για στρατολογική χρήση φαίνονται κανονικά όλα τα τέκνα και απ' τους 2 γάμους της μητέρας μου.

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tonykolia είπε

Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με 6μηνη θητεία λόγω πολύτεκνιας. Είμαστε 4 αδέλφια συνολικά με κοινή μητέρα, τα δύο από έναν πατέρα και τα άλλα δύο από άλλον. Υπάρχει κάποιο κώλυμα λόγω των διαφορετικών πατεράδων?

Στο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για στρατολογική χρήση φαίνονται κανονικά όλα τα τέκνα και απ' τους 2 γάμους της μητέρας μου.

Ευχαριστώ πολύ!

Όχι δεν έχεις θέμα. Το ίδιο άγχος είχα και εγώ, όλα καλά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας, είμαι από Έβρο και υπηρετώ στον Έβρο άρα είμαι 9μηνος. Έχω την μητέρα μου με 67% αναπηρία, σε αυτήν την περίπτωση παραμένω 9μηνος ή δικαιούμαι 8μηνη θητεία? Ευχαριστώ πολύ! 

Επεξ/σία από ChrisJo
Λάθος σημείο στίξης
Δημοσ.
9 ώρες πριν, ChrisJo είπε

Καλησπέρα σας, είμαι από Έβρο και υπηρετώ στον Έβρο άρα είμαι 9μηνος. Έχω την μητέρα μου με 67% αναπηρία, σε αυτήν την περίπτωση παραμένω 9μηνος ή δικαιούμαι 8μηνη θητεία? Ευχαριστώ πολύ! 

8μηνος αν είσαι ο πρώτος η μόνος γιος

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vasilis__ είπε

Καλησπέρα σας

μπορει να δοθεί υποχρεωτική άδεια στους στρατιώτες από δκτη / αντιστράτηγο ;;;

Τι είδους άδεια εννοείς; Αν εννοείς τιμητικές εννοείται μπορούν δώσουν. Αν είναι κανονικές, ΤΑΠ κλπ και σας βάζουν να τις πάρετε με το ζόρι, για να μην τις φυλάξεις μέχρι το τέλος και αδειάσει η μονάδα, φαντάζομαι μπορούν να το "διατάξουν", αν και εγώ δεν το είχα συναντήσει αυτό στην θητεία μου.

Δημοσ.
Στις 12/12/2022 στις 12:18 ΜΜ, Giwrghs95 είπε

8μηνος αν είσαι ο πρώτος η μόνος γιος

Ακόμα και αν ο πατέρας μου είναι εν ζωή? 

Δημοσ.
Στις 7/11/2022 στις 4:27 ΜΜ, nikosnikos2 είπε

Καλησπέρα μάγκες, είμαι κατανεμημένος πολεμική αεροπορία και θέλω Θεσσαλονίκη. Ξέρετε τι παίζει με την 113 Πτέρυγα Μάχης (Αεροπορική Βάση Μίκρας) και την 350 Πτέρυγα Κατευθυνόμενων Βλημάτων (Αεροπορική Βάση Σέδες) που είναι καλύτερα? Επίσης υπάρχει κάπου καλύτερα στην Θεσσαλονίκη από αυτά?

Και εγώ είμαι κατανεμημένος ΠΑ και σκέφτομαι ακριβώς το ίδιο για 113 & 350. Αν μάθω κάτι ως προς αυτά θα σου πω. Εννοείται αν ξέρει κάποιος άλλος κάτι παραπάνω ας βοηθήσει. 

Δημοσ.
Στις 11/12/2022 στις 9:29 ΠΜ, GrKata είπε

Παίδες καλημέρα. Έχει κάνεις καμιά δοκιμασμένη πρόταση - ιδέα πως να προστατευτούμε από την βραδινή υγρασία τώρα το χειμώνα που στα νησιά είναι μόνιμα 90% ++ και μας κόβει το κρύο ??

Έχω ακούσει ότι αντιανεμικα η αδιάβροχα μέσα από την παραλλαγή βοηθάνε , ισχύει κάτι τέτοιο ??

Διπλη κάλτσα οπωσδήποτε.. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...