epanomistan Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Παρουσιαζομαι αρχες Φλεβαρη στον Πορο με το Πολεμικο Ναυτικο. Εγω βρισκομαι Θεσσαλονικη, τα εξοδα για την μεταφορα μ στον Πορο τα πληρωνω εγω; Και αν οχι ποια ειναι η διαδικασια που πρεπει να ακολουθησω για να παρω φυλλο πορειας.
rodosf1 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 9 λεπτά πριν, epanomistan είπε Παρουσιαζομαι αρχες Φλεβαρη στον Πορο με το Πολεμικο Ναυτικο. Εγω βρισκομαι Θεσσαλονικη, τα εξοδα για την μεταφορα μ στον Πορο τα πληρωνω εγω; Και αν οχι ποια ειναι η διαδικασια που πρεπει να ακολουθησω για να παρω φυλλο πορειας. πας με το ΦΠ στο φρουραρχειο της περιοχής σου (γνωρίζει το Αστυνομικό Τμήμα σου) και σου δίνουν κατάσταση επιβίβασης για μετακίνηση από εκεί. Λεωφορείο, τρένο κλπ.
epanomistan Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 9 λεπτά πριν, rodosf1 είπε πας με το ΦΠ στο φρουραρχειο της περιοχής σου (γνωρίζει το Αστυνομικό Τμήμα σου) και σου δίνουν κατάσταση επιβίβασης για μετακίνηση από εκεί. Λεωφορείο, τρένο κλπ. Που το βρισκω το φυλλο πορειας;
rodosf1 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 46 λεπτά πριν, epanomistan είπε Που το βρισκω το φυλλο πορειας; το Σημείωμα Κατάταξης εννοούσα, σορρυ φίλε μου. αυτό που λέει που παρουσιάζεσαι.
george572000 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 καλησπερα σας μου ειρθε email απο ΣΥ και λεει εχω προγραμματισθει Γ εσσο Μαιο και μετα μπενω στο stratologia.gr πληροφοριες για καταταξη μου και λεει πως ειμαι υποχρεος καταταξης με τη 2023 Β' ΕΣΣΟ ΜΑΡΤΙΟΣ τελικα ποτε θα παω την αναβολη την ειχα κοψει 30 Δεκέμβριου
Certificatee Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 50 λεπτά πριν, george572000 είπε καλησπερα σας μου ειρθε email απο ΣΥ και λεει εχω προγραμματισθει Γ εσσο Μαιο και μετα μπενω στο stratologia.gr πληροφοριες για καταταξη μου και λεει πως ειμαι υποχρεος καταταξης με τη 2023 Β' ΕΣΣΟ ΜΑΡΤΙΟΣ τελικα ποτε θα παω την αναβολη την ειχα κοψει 30 Δεκέμβριου Ότι σου λέει η σελίδα. Κι' εμένα ένας φίλος έκοψε την αναβολή το Νοέμβριο, του είπαν ότι παρουσιάζεται Μάρτιο και τελικά η σελίδα ανανεώθηκε για Ιανουάριο και μπαίνει εντός ολίγων ημερών. Άμα δεν είσαι σίγουρος πάρε τηλέφωνο τη στρατολογία.
Perkas_ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Γεια χαρα. Ειμαι για ΕΛΔΥΚ και εχω μια ερωτηση. Μετα την βασικη εκπαιδευση και τα σπεν (Θηβα), οταν θα παρω μεταθεση για Κυπρο, μου καλυπτουν δωρεαν το εισητηριο του "πηγαινε"? Ξερω οτι δικαιουμαι ενα δωρεαν πηγαινε-ελα, η ερωτηση μου ειναι αν μου καλυπτουν ΚΑΙ το πρωτο πηγαινε της μεταθεσης. Ευχαριστω
panostom Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 18 ώρες πριν, epanomistan είπε Παρουσιαζομαι αρχες Φλεβαρη στον Πορο με το Πολεμικο Ναυτικο. Εγω βρισκομαι Θεσσαλονικη, τα εξοδα για την μεταφορα μ στον Πορο τα πληρωνω εγω; Και αν οχι ποια ειναι η διαδικασια που πρεπει να ακολουθησω για να παρω φυλλο πορειας. εγω ειμαι στις 8 του μηνα φιλε, εσυ;
ProponitisTouKanape Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 6 ώρες πριν, Perkas_ είπε Γεια χαρα. Ειμαι για ΕΛΔΥΚ και εχω μια ερωτηση. Μετα την βασικη εκπαιδευση και τα σπεν (Θηβα), οταν θα παρω μεταθεση για Κυπρο, μου καλυπτουν δωρεαν το εισητηριο του "πηγαινε"? Ξερω οτι δικαιουμαι ενα δωρεαν πηγαινε-ελα, η ερωτηση μου ειναι αν μου καλυπτουν ΚΑΙ το πρωτο πηγαινε της μεταθεσης. Ευχαριστω Ναι, αλλωστε, αν δεν έχει αλλάξει κάτι δραματικά, θα κατεβείτε σε γκρουπ όσοι είστε για ΕΛΔΥΚ με πολιτικές πτήσεις. Είναι "κίνηση" πρακτικά που καλύπτεται απο τον ΕΣ
Tsakalosnikolaos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω μου ήρθε το χαρτι και παρουσιάστηκα στις 23/09/2021 και μετά από ένα μήνα πήρα 2 έτη αναβολή λόγω προβλημάτων που είναι και θέλω να μάθω εάν μπορώ να πάρω οριστική απαλλαγή στράτευσης
takoulou Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 53 λεπτά πριν, Tsakalosnikolaos είπε Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω μου ήρθε το χαρτι και παρουσιάστηκα στις 23/09/2021 και μετά από ένα μήνα πήρα 2 έτη αναβολή λόγω προβλημάτων που είναι και θέλω να μάθω εάν μπορώ να πάρω οριστική απαλλαγή στράτευσης Γιατί να παρεις; 1
corsair04 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Γίνε αντιρρησίας συνείδησης ή Ιαχωβάς κεφάλαιο Ι Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2023 από corsair04
SabotazNic Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Tsakalosnikolaos είπε πήρα 2 έτη αναβολή Για λόγους υγείας ή άλλους λόγους? Έχει σημασία.
dionisis1925 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Αυτός πήρε αναβολή για 2 έτη ,εμάς ρωτάει αν μπορεί να πάρει απαλλαγή. Μερικοί δεν παλεύεστε. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις