ProponitisTouKanape Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Τι να αποφύγει; Να ανοίξει τραπεζικό λογαριασμό;
usermame32 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα. Τελικά με την εκπαίδευση τι ακριβώς παίζει; Τα κέντρα απ'ότι κατάλαβα δεν επανήλθαν ακόμα με την παλιά τους μορφή. Η εκπαίδευση γίνεται στα ΣΥΠΟ ή σε κάποια κοντινή σε αυτά μονάδα ή μπορεί να βρεθείς κάπου αλλού. Επίσης, μετά τη βασική εκπαίδευση, η εκπαίδευση ειδικότητας έχει να κάνει και με το σώμα κατάταξης, πχ εφοδιασμού πηγαίνουν σε συγκεκριμένα σημεία για εκπαίδευση των ειδικοτήτων;
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Μάγκες απολύομαι και έχω μπει στο efedros.army.gr για να βάλω τα στοιχεία μου. Τα έχω βάλει όλα όμως δε με αφήνει να εκτυπώσω Ειδικό Φύλλο Πορείας (ΕΦΠ), μόνο βεβαίωση εγγραφής. Ξέρετε τι κάνουμε;
thodoris_papakonstantis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Ξέρει κανείς πως πάμε στο στρατόπεδο Βογιατζη από το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης;
manolis940 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Jimaras3 είπε Δηλαδη θα του πουνε τιποτα αν δεν ανοιξει παρολο που δεν παει ΔΕΑ; Ειναι διαδικασια που προσπαθησε να αποφυγει. Μετα βιας παει στρατο ο ανθρωπος, εχει σιχαθει την ωρα και την στιγμη πριν καν παει και εχει και 12 μηνο. Ποιος σου είπε ότι πάντα είναι επιλογή σου να μην πας ΔΕΑ; Όλοι σιχαθήκαμε την ώρα και την στιγμή, αλλά δυστυχώς είναι κάτι που πρέπει να περάσουμε. Αν δεν θέλει να του κάνουν την ζωή δύσκολη την πρώτη ημέρα της κατάταξης, καλό είναι να έχει μαζί του όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που ζητάει το χαρτί. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2023 από manolis940
Jimaras3 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 13 λεπτά πριν, manolis940 είπε Ποιος σου είπε ότι πάντα είναι επιλογή σου να μην πας ΔΕΑ; Όλοι σιχαθήκαμε την ώρα και την στιγμή, αλλά δυστυχώς είναι κάτι που πρέπει να περάσουμε. Αν δεν θέλει να του κάνουν την ζωή δύσκολη την πρώτη ημέρα της κατάταξης, καλό είναι να έχει μαζί του όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που ζητάει το χαρτί. Ε αυτο ειναι απλο απλα δεν περναει τις δοκιμασιες και δεν τον παιρνουν ΔΕΑ. Εφοσον πρεπει να περασει τις δοκιμασιες δλδ φανταζομαι πως η λυση ειναι τοσο απλη. Αλλιως θα χρειαστει μαλλον αλλα ΜΕΣΑ για να του λυθουν τα προβληματα 😂
manolis940 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 44 λεπτά πριν, Jimaras3 είπε Ε αυτο ειναι απλο απλα δεν περναει τις δοκιμασιες και δεν τον παιρνουν ΔΕΑ. Εφοσον πρεπει να περασει τις δοκιμασιες δλδ φανταζομαι πως η λυση ειναι τοσο απλη. Αλλιως θα χρειαστει μαλλον αλλα ΜΕΣΑ για να του λυθουν τα προβληματα 😂 Φυσικά αυτό γίνεται, αλλά αν ερωτηθεί γιατί δεν έχει λογαριασμό, θα απαντήσει ότι θα κοπεί επίτηδες και δεν θα πάει ΔΕΑ; 🤣
kindasadtbh Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Ξέρει κανένας τι παίζει με τις φοιτητικές άδειες σε Ελλάδα και ΕΛΔΥΚ; Μπαίνω σε μια εβδομάδα και χρωστάω 4 μαθήματα τον σεπτεμβριο και τέλος, υπάρχει περίπτωση να μην μου τις δώσουν; Υπάρχει κάποια πιθανότητα να κάνω κάποια τράμπα για να καλύψω όλη την εξεταστική περίοδο (17-20 μέρες) άμα τα μαθήματα απλωθούν;
ProponitisTouKanape Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, Jimaras3 είπε Ε αυτο ειναι απλο απλα δεν περναει τις δοκιμασιες και δεν τον παιρνουν ΔΕΑ. Εφοσον πρεπει να περασει τις δοκιμασιες δλδ φανταζομαι πως η λυση ειναι τοσο απλη. Αλλιως θα χρειαστει μαλλον αλλα ΜΕΣΑ για να του λυθουν τα προβληματα 😂 Πες του φιλου σου να ανοιξει ενα τραπεζικο λογαριασμό... 1
manolis940 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, kindasadtbh είπε Ξέρει κανένας τι παίζει με τις φοιτητικές άδειες σε Ελλάδα και ΕΛΔΥΚ; Μπαίνω σε μια εβδομάδα και χρωστάω 4 μαθήματα τον σεπτεμβριο και τέλος, υπάρχει περίπτωση να μην μου τις δώσουν; Υπάρχει κάποια πιθανότητα να κάνω κάποια τράμπα για να καλύψω όλη την εξεταστική περίοδο (17-20 μέρες) άμα τα μαθήματα απλωθούν; Κανονικά δεν μπορούν να στις κόψουν, αλλά μπορούν να σε βάζουν να πηγαινοέρχεσαι, καθώς δεν είναι υποχρεωμένοι να σου δώσουν άδειες και στα κενά μεταξύ των μαθημάτων. Ειδικά για 17-20 μέρες το κόβω χλωμό. Δεν είναι τόσες μέρες οι φοιτητικές, οπότε μπορεί να πρέπει να βάλεις και από τις δικές σου. Όλα όμως εξαρτώνται από τον τόπο και την στιγμή. Οπότε θα σου πρότεινα να στοχέψεις σε ένα άντε το πολύ 2 μαθήματα.
BlackRose56 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους Ειχα αναβολή λόγω σπουδών στο εξωτερικό μεχρι το 31-12-2023, μπήκε το 2023 και ξεχάστηκα δεν ειδα ποτε μπαίνω μέχρι σήμερα, εβαλα τα στοιχειά μου στην στρατολογία και γράφει "Δεν έχετε προγραμματιστεί για κατάταξη με την ΕΣΣΟ που ακολουθεί. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην αρμόδια Στρατολογική Υπηρεσία.". Θα παρω τηλεφωνώ την δεύτερα αλλα θέλω να μάθω αν ξέρει κάποιος τι σημαίνει. Πανω που ετοιμαζόμουν να έρθω Ελλάδα. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2023 από BlackRose56
ProponitisTouKanape Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 4 ώρες πριν, kindasadtbh είπε Ξέρει κανένας τι παίζει με τις φοιτητικές άδειες σε Ελλάδα και ΕΛΔΥΚ; Μπαίνω σε μια εβδομάδα και χρωστάω 4 μαθήματα τον σεπτεμβριο και τέλος, υπάρχει περίπτωση να μην μου τις δώσουν; Υπάρχει κάποια πιθανότητα να κάνω κάποια τράμπα για να καλύψω όλη την εξεταστική περίοδο (17-20 μέρες) άμα τα μαθήματα απλωθούν; Μονο αν υπηρετείς στην πόλη που σπουδάζεις αν απλωθουν τα μαθηματα στις εικοσι ημέρες. Από ΕΛΔΥΚ το θεωρώ απίθανο, άλλωστε δε παιρνεις σερί φοιτητικές άδειες αλλά αφορούν τα μαθηματα που δίνεις. Αλλιώς θα πρέπει να χρεωθείς τις δικές σου. Επίσης οι φοιτητικές άδειες ειναι στην κρίση του διοικητή, δεν είναι υποχρεωμένος να στις δώσει. 13 λεπτά πριν, BlackRose56 είπε Καλησπέρα σε όλους Ειχα αναβολή λόγω σπουδών στο εξωτερικό μεχρι το 31-12-2023, μπήκε το 2023 και ξεχάστηκα δεν ειδα ποτε μπαίνω μέχρι σήμερα, εβαλα τα στοιχειά μου στην στρατολογία και γράφει "Δεν έχετε προγραμματιστεί για κατάταξη με την ΕΣΣΟ που ακολουθεί. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην αρμόδια Στρατολογική Υπηρεσία.". Θα παρω τηλεφωνώ την δεύτερα αλλα θέλω να μάθω αν ξέρει κάποιος τι σημαίνει. Πανω που ετοιμαζόμουν να έρθω Ελλάδα. Αν είχες μέχρι 12-22 τότε θα σε καλέσουν λογικά στην επόμενη, συνήθως τους καλούν Β' ΕΣΣΟ αλλά μπορει λόγω κόσμου να σε πάνε Γ' ΕΣΣΟ. Αν εχεις μεχρι 12-23, τότε θα σε καλέσουν Β' ΕΣΣΟ του 2024. 1
manolis940 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 8 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Επίσης οι φοιτητικές άδειες ειναι στην κρίση του διοικητή, δεν είναι υποχρεωμένος να στις δώσει. Δεν νομίζω ότι η φοιτητική είναι στην κρίση του Διοικητή. Αυτό τουλάχιστον καταλαβαίνω απ'το άρθρο 12
ProponitisTouKanape Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 8 ώρες πριν, manolis940 είπε Δεν νομίζω ότι η φοιτητική είναι στην κρίση του Διοικητή. Αυτό τουλάχιστον καταλαβαίνω απ'το άρθρο 12 Το άρθρο 12 αναφέρεται σε στελέχη των ΕΔ. Όχι σε οπλίτες. Για τους οπλίτες η φοιτητική άδεια προβλέπεται αλλά δεν είναι υποχρεωμένος να τη χορήγησει ο διοικητής.
AntonisV013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα σας. Είμαι 20 χρονόν και σε λίγους μήνες λέω να κόψω την αναβολή μου και να πάω ΕΛΔΥΚ. Ξέρω πως για να πάς ΕΛΔΥΚ πρέπει να είσαι Ι1 η Ι2. Πρίν ένα χρόνο που πήγα σε γιατρό για άσχετο λόγο, και μου βρήκαν ένα ήπιο φύσημα, (τότε το έμαθα πρώτη φορά), επίσης έμαθα πως το έχει και η μητέρα μου αλλά δέν έχει αποτελέσει πρόβλημα ποτέ στη ζωή της. Όπως και εμένα, που τρέχω κάνω γυμναστική και όλα αυτά, είναι σαν να μήν το έχω. Η ανυσηχία μου είναι πως όταν έρθει η ώρα να πάω στρατό, υποθέτω πως στις εξετάσεις που θα κάνουν θα μου το βρούν, και θα με βάλουν κανένα Ι3 και δέν θα μπορώ να πάω ΕΛΔΥΚ. Ξέρετε τίποτα για αυτό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις