manolis940 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 8 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Η μαγική λέξη παραπάνω είναι.... "ΣΤΕΛΕΧΗ" στο άρθρο 1 δεν αναφέρει ότι η ορολογία αυτή αναφέρετε στους φαντάρους. Έχω ψάξει για το αντίστοιχο ΦΕΚ με τις άδειες των φαντάρων αλλά δυστηχώς δεν βρήκα τίποτα και εδώ που ρώτησα δεν έχω πάρει απάντηση.
andreas1gr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 5 λεπτά πριν, manolis940 είπε Η μαγική λέξη παραπάνω είναι.... "ΣΤΕΛΕΧΗ" στο άρθρο 1 δεν αναφέρει ότι η ορολογία αυτή αναφέρετε στους φαντάρους. Έχω ψάξει για το αντίστοιχο ΦΕΚ με τις άδειες των φαντάρων αλλά δυστηχώς δεν βρήκα τίποτα και εδώ που ρώτησα δεν έχω πάρει απάντηση. Ναι έκανα λάθος και ανέβασα το άρθρο για τα Μόνιμα Στελέχη. Το έχω διορθώσει με το σωστό άρθρο για τους Οπλίτες Θητείας. 1
manolis940 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, andreas1gr είπε Ναι έκανα λάθος και ανέβασα το άρθρο για τα Μόνιμα Στελέχη. Το έχω διορθώσει με το σωστό άρθρο για τους Οπλίτες Θητείας. Άρθρο 33 ποιανού Νόμου είναι ;
andreas1gr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, manolis940 είπε Άρθρο 33 ποιανού Νόμου είναι ; 1
Mavros_Pete Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Καλησπερα, ξερουμε τι γινεται με τα γκρουπ;
GrekSoul Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα, θα ήθελα και εγώ να μάθω νεότερα με τα γκρουπ του Πάσχα και το γεγονός ότι πέφτουν οι εκλογές 21 Μαϊου. Υπάρχουν φήμες ότι δε θα συμβεί το δεύτερο γκρουπ, αλλά αν αληθεύει αυτό, αφήνει έξω σχεδόν τους μισούς από εμάς που βρισκόμαστε στο δεύτερο, κατ' επιλογήν ή και υποχρεωτικά.
G.TH. Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, GrekSoul είπε Υπάρχουν φήμες ότι δε θα συμβεί το δεύτερο γκρουπ, αλλά αν αληθεύει αυτό, αφήνει έξω σχεδόν τους μισούς από εμάς που βρισκόμαστε στο δεύτερο, κατ' επιλογήν ή και υποχρεωτικά. Και πλακώνεστε ήδη για το ποιος θα είναι πρώτο γκρουπ στα σίγουρα; 🤪 Μην ανησυχείς τρελέ μου, αποκλείεται σε θρησκευτική γιορτή να μην πάρουν ΌΛΟΙ άδεια. Αν θα είναι δυο ή τρια ή τέσσερα γκρουπ είναι άλλο θέμα αυτό, λίγο υπομονή.
GrekSoul Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 12 λεπτά πριν, G.TH. είπε Και πλακώνεστε ήδη για το ποιος θα είναι πρώτο γκρουπ στα σίγουρα; 🤪 Μην ανησυχείς τρελέ μου, αποκλείεται σε θρησκευτική γιορτή να μην πάρουν ΌΛΟΙ άδεια. Αν θα είναι δυο ή τρια ή τέσσερα γκρουπ είναι άλλο θέμα αυτό, λίγο υπομονή. Έχουμε αγχωθει λιγάκι, κακά τα ψέματα . Εγώ δεύτερο θέλω, αλλά ελπίζω να μην πηξουμε μέσα στην μονάδα μέχρι τέλος εκλογών .
JakeKaufman Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, GrekSoul είπε Καλησπέρα, θα ήθελα και εγώ να μάθω νεότερα με τα γκρουπ του Πάσχα και το γεγονός ότι πέφτουν οι εκλογές 21 Μαϊου. Υπάρχουν φήμες ότι δε θα συμβεί το δεύτερο γκρουπ, αλλά αν αληθεύει αυτό, αφήνει έξω σχεδόν τους μισούς από εμάς που βρισκόμαστε στο δεύτερο, κατ' επιλογήν ή και υποχρεωτικά. Κλασσικη ράδιο αρβύλα, μην δίνεις σημασία.
GPOWERR Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 https://www.kranosgr.com/εορταστική-άδεια-στρατιωτικών-και-εκ/ https://www.kranosgr.com/επίσημο-αυτές-είναι-οι-ημερομηνίες-τω/
panost99 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Καλησπερα σε ολους ,ας μας απαντησει καποιος που γνωριζει σε παιδια. εχω απορια σχετικα με τις κανονικες αδειες και τις εκλογες. απολυωμαι τον Ιουνιο και κατι ακουστηκε οτι σε περιοδο εκλογων δν γινεται να παρεις αδειες . ουτε στις επαναληπτικες. Υπαρχει περιπτωση να τις χασω η αυτο ισχυει μονο για τα στελεχη;Γιατι αν χασουμε και την αδεια απωλυσεως θα φρικαρω..
popandopulo2542 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Καλημέρα σας! Πείτε μου, σας παρακαλώ, εγώ που είμαι Υλικού πολέμου, πέρασα ελδυκ. Με το θα ασχοληθώ στη Κύπρο? Είναι κάτι διαφορετικό η κάνω το ίδιο όπως όλοι?
TommyK Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Χαίρετε,μου βγήκε απόσπαση για Λ.Σ ΓΣΣ έχουμε κάποια πληροφορία για το πώς είναι εκεί μέσα από άποψη στελεχών,υπηρεσιών οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει κάποιος, ευχαριστώ εκ των προτέρων
OriginalPrankster Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Γνωρίζει κανείς πότε βγαίνουν οι μεταθέσεις της ΣΤ ΕΣΣΟ??
Pappas9999 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Στις 31/3/2022 στις 2:14 ΠΜ, BlueBlade είπε Ισχύει, Εγώ έχω μείνει στο προηγούμενο καθεστώς. Που ήταν ΛΦΑΤ, άρα λόχος απόδοσης τιμών άρα και δεν είχαν λόγο να αναλαμβάνουν όλες τις σκοπιές. Τουλάχιστον τώρα που έγινε καθαρά φρούρησης, ελπίζω να αυξήσανε και τους φαντάρους Ετάφ λφατ ο,τι χειρότερο,δεν αξίζει καθόλου για Δωδεκάμηνο.Καλυτερα Έβρο.Και υπηρεσίες και αγήματα φουλ.Εχει εξόδους 1.5-0.5(1-1) αλλά όσο είσαι μέσα δεν παίζει να σε αφήσουν στην ησυχία σου καθόλου, ή εκπαίδευση ή αναφορές ή υπηρεσία ή αγγαρεία .Παίζουν κρατήσεις για μαλακίες, επιθεωρήσεις κάθε μέρα,ελάχιστος ύπνος κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις