dionisis1925 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, mr.robot είπε Καλησπέρα Είναι να καταταχθω Στρατό Ξηράς Δ' ΕΣΣΟ τον Ιούλιο 2023 η τοποθεσία είναι ακόμα άγνωστη Ωστόσο όπως διάβαζα από δω και από εκεί πρέπει να συμπληρώσω στοιχεία στο parousiasi.army.gr Είναι υποχρεωτικό αυτό; Ένας φίλος που το είχε συμπληρώσει αλλού τον πήγαν τελικά. Γιατί δεν έχει στρατόπεδα Αθήνας μέσα; Θα κάνω 6 μήνη θητεία λόγο πολυτεκνειας ( 4 αδέρφια ) Τι άλλο θα μου προτείνατε να προσέξω ; Σας ευχαριστώ Αθήνα δεν γίνεται να παρουσιαστείς έτσι και αλλιώς , θα σε πάνε αλλού αρχικά και μετά λόγω πολυτεκνίας θα τοποθετηθείς κάπου εντός του νομού κατοικίας σου. Και να μην το συμπληρώσεις δεν θα γίνει κάτι , αυτά που πρέπει να ετοιμάσεις είναι τα δικαιολογητικά της μειωμένης θητείας για να σου εγκριθεί άμεσα. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2023 από dionisis1925
mr.robot Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 33 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε Αθήνα δεν γίνεται να παρουσιαστείς έτσι και αλλιώς , θα σε πάνε αλλού αρχικά και μετά λόγω πολυτεκνίας θα τοποθετηθείς κάπου εντός του νομού κατοικίας σου. Και να μην το συμπληρώσεις δεν θα γίνει κάτι , αυτά που πρέπει να ετοιμάσεις είναι τα δικαιολογητικά της μειωμένης θητείας για να σου εγκριθεί άμεσα. Α τα παίρνω μαζί τα δικαιολογητικά εκεί που θα παρουσιαστώ και τους τα δίνω εκεί την πρώτη ημέρα ; Το να τοποθετηθω κοντά στον νομό κατοικίας μου να φανταστώ είναι θέμα τύχης η μέσου καθώς δεν σε στέλνουν στον νόμου σου ειδάλλως ακόμα και από πολύτεκνη οικογένεια να προέρχεσαι σωστά;
dionisis1925 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Πλέον μπορείς και μέσω της πλατφόρμας gov να καταθέσεις τα δικαιολογητικά ( https://www.gov.gr/ipiresies/strateuse/katataxe/metaphora-se-meiomene-theteia-strateuses ). Όσοι κάνουν 6μηνη θητεία νομίζω τοποθετούνται έτσι και αλλιώς κοντά στο νομό κατοικίας , τώρα το πόσο καλό θα είναι το στρατόπεδο από άποψη υπηρεσιών και εξόδων είναι θέμα τύχης ή βύσματος.
mr.robot Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Το πτυχίο μου, που μπορω να το καταθέσω; Δεν υπάρχει επιλογή στο parousiasi.army.gr, έχει μόνο σαν επαγγελματα αλλα αυτο μπορει να το γραφει οποιος θελει...
mr.robot Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Επίσης, καποιος άλλος που να ειχε 4 αδερφια και να εκανε 6 μηνο υπαρχει εδω; Ισχυει το 6 μηνο εαν εισαι Αττικη ή καπου Στερεα Ελλαδα και οχι παραμεθοριο;
ioankav Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, mr.robot είπε Επίσης, καποιος άλλος που να ειχε 4 αδερφια και να εκανε 6 μηνο υπαρχει εδω; Ισχυει το 6 μηνο εαν εισαι Αττικη ή καπου Στερεα Ελλαδα και οχι παραμεθοριο; Για μειωμένη θητεία 6 μηνών, δεν υπάρχει περιορισμός σε ποιο μέρος θα την κάνεις. Αναλυτικά εδώ: http://army.gr/el/organosi/stoiheia-organosis-genikoy-epiteleioy-stratoy/b-klados/v4-dieythynsi-stratologikoy/thiteia
Αλάνι_08 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Καλησπέρα μάγκες, η ερώτηση έχει ξαναγίνει σίγουρα, ωστόσο θα την ξανακάνω γιατί ίσως έχουν αλλάξει κάποια πράγματα. ΕΛΔΥΚ ή παραμεθόριο (κατά κύριο λόγο Έβρο); Εμένα κυρίως με ενδιαφέρει να μειωθεί η θητεία και να μπορώ κατά την διάρκεια της να έρθω κάποιες φορές με άδεια Θεσσαλονίκη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
ak45 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, μπορεί να έχει απαντηθεί προηγουμένως η ερώτηση μου. Με είχαν ενημερώσει από ΚΕΠ πριν από μερικές εβδομάδες ότι είμαι για κατάταξη με τη Δ εσσο 2023 τον Ιούλιο. Ακόμη στην ιστοσελίδα της στρατολογίας εμφανίζεται ότι δεν έχω προγραμματιστεί για κατάταξη με την εσσο που ακολουθεί. Να συμπληρώσω την αίτηση στο parousiasi.army.gr που απευθύνεται σε άτομα για τη δ εσσο; (Είναι ανοιχτή μέχρι τις 31 Μαϊου) Επεξ/σία 30 Μαΐου 2023 από ak45
SpirosRonto Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Παιδιά ερώτηση αν ξέρετε, έβαλα δν εκει που υπηρετώ παραμεθόριο στο σπίτι της γιαγιάς και ήξερα ότι δεν δικαιούμαι ταπ. Αλλά ακούω να μου λένε ότι μιας και η μόνιμη κατοικία σου είναι αλλού ότι τα δικαιούμαι εν τέλει. Ξέρει κανείς τι παίζει; Ο διοικητής μου είπε ότι μάλλον ισχύει αυτό
manolis940 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 4 ώρες πριν, SpirosRonto είπε Παιδιά ερώτηση αν ξέρετε, έβαλα δν εκει που υπηρετώ παραμεθόριο στο σπίτι της γιαγιάς και ήξερα ότι δεν δικαιούμαι ταπ. Αλλά ακούω να μου λένε ότι μιας και η μόνιμη κατοικία σου είναι αλλού ότι τα δικαιούμαι εν τέλει. Ξέρει κανείς τι παίζει; Ο διοικητής μου είπε ότι μάλλον ισχύει αυτό Και εγώ δεν το έχω ξεκαθαρίσει αυτό. Η αλήθεια είναι συφάνταρος και φίλος σε παρόμοια περίπτωση του λέγανε ότι δεν τα δικαιούται και στο τέλος του το άλλαξαν! Αν δεν βρεθεί άκρη μπορώ να τον ρωτήσω μήπως εν τέλει βρήκε μια ξεκάθαρη απάντηση. 1
SpirosRonto Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, manolis940 είπε Και εγώ δεν το έχω ξεκαθαρίσει αυτό. Η αλήθεια είναι συφάνταρος και φίλος σε παρόμοια περίπτωση του λέγανε ότι δεν τα δικαιούται και στο τέλος του το άλλαξαν! Αν δεν βρεθεί άκρη μπορώ να τον ρωτήσω μήπως εν τέλει βρήκε μια ξεκάθαρη απάντηση. Ναι θα ήταν καλό να μάθουμε , θα ρωτήσω και εγώ τι παίζει ξανά αλλά είναι περίεργο γιατί αλλά λέει ο ένας αλλά ο αλλος
manolis940 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, SpirosRonto είπε Ναι θα ήταν καλό να μάθουμε , θα ρωτήσω και εγώ τι παίζει ξανά αλλά είναι περίεργο γιατί αλλά λέει ο ένας αλλά ο αλλος Το Ράδιο Αρβύλα στον στρατό βγήκε ......
SpirosRonto Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 10 ώρες πριν, manolis940 είπε Το Ράδιο Αρβύλα στον στρατό βγήκε ...... Μόλις ενημερώθηκα ότι τα δικαιούμαι αλλά είναι στην κρίση του διοικητή αν θα παίρνω δν ή σκέτο έξοδο και καλά επειδή δεν είναι δίκαιο για τους άλλους , αλλά δεν ξέρω αν ισχύει τελικά και αν απλά μου δίνουν συνέχεια ΔΝ
manolis940 Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 22 λεπτά πριν, SpirosRonto είπε Μόλις ενημερώθηκα ότι τα δικαιούμαι αλλά είναι στην κρίση του διοικητή αν θα παίρνω δν ή σκέτο έξοδο και καλά επειδή δεν είναι δίκαιο για τους άλλους , αλλά δεν ξέρω αν ισχύει τελικά και αν απλά μου δίνουν συνέχεια ΔΝ Τι πάει να πει δεν είναι δίκαιο; Ο διοικητής θα το αποφασίσει αυτό; Νόμους δεν έχουμε; Πάντως το ΔΝ παίζει όντως να είναι κανονικά για εκείνους που έχουν μόνιμη κατοικία. Στο Ηράκλειο για παράδειγμα σε φίλο μου του ζήτησαν λογαριασμό ρεύματος του γονέα σε σπίτι μέσα στο Ηράκλειο. Έτσι κάναμε το photoshop μας και όλα καλά Ωστόσο απ' το <<παίζει>> μέχρι το <<ισχύει>> υπάρχει μία νομοθεσία δρόμος. Αυτό που ο καθένας επειδή μπορεί να δώσει 5 διαταγές στο κοτέτσι του που ονομάζει στρατόπεδο, πιστεύει ότι είναι υπεράνω νομοθεσίας ή την επικαλείται όποτε τον συμφέρει, πρέπει κάπου να σταματήσει!
mr.robot Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Ερωτηση απο περιεργια, παραμεθοριο που δηλωνετε; στο parousiasi.army.gr ειχε επιλογη για 6 μηνη θητεια μονο που δικαιουμαι. 23 ώρες πριν, ioankav είπε Για μειωμένη θητεία 6 μηνών, δεν υπάρχει περιορισμός σε ποιο μέρος θα την κάνεις. Αναλυτικά εδώ: http://army.gr/el/organosi/stoiheia-organosis-genikoy-epiteleioy-stratoy/b-klados/v4-dieythynsi-stratologikoy/thiteia Ο αδερφος μου, μεγαλυτερος 1 χρονο και κατι, εχει ηδη υπηρετησει, Κυπρο, φανταζομαι δεν αλλαζει κατι για εμενα που θα μπω Ιούλιο Ελλαδα και θα κανω κανονικα 6μηνο. Απο οτι διαβασα καταθετω τα δικαιολογητα στο gov αφου ερθει το χαρτι καταταξης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις