Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, aks είπε

Γνωρίζεις αν μπορούμε να αρνηθούμε μετάθεση αν έρθει στο τρίμηνο?Γτ πήγα για εκπαίδευση Λουτράκι και λένε ότι μπορεί να κατέβω με βύσμα τέλος του μήνα αλλά πολυ φοβάμαι ότι θα οεταχτω όπου να ναι στην Αθήνα.Και όχι σε κάνα Καποτά 

οχι δε μπορεις να αρνηθεις μεταθεση. Σε τετοιες περιπτωσεις μονο το βυσμα μπορει να βοηθησει (ή γενικα καποιος μονιμας ή πολιτικος)

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 ώρες πριν, aks είπε

Ξέρουμε στρατόπεδα Αθήνας που μπορούμε να πάμε ως στρατιώτες του μηχανικού?Με μετάθεση μετά από ειδικότητα?

Εκτος απο το Καποτά, σε ολους τους σχηματισμους (π.χ. ΑΣΔΕΝ, ΑΣΔΥΣ) και φυσικά στο Πεντάγωνο

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Εκτος απο το Καποτά, σε ολους τους σχηματισμους (π.χ. ΑΣΔΕΝ, ΑΣΔΥΣ) και φυσικά στο Πεντάγωνο

Όταν εννοείς σχηματισμούς τι εννοείς?

Είχα υπολογίσει να πάω σε κάνα ΤΕΝΞ 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, aks είπε

ΑΣΔΕΝ, ΑΣΔΥΣ, ΓΕΣ, ΓΕΕΘΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις παιρνουν στρατιώτες ανεξαρτήτου όπλου και ειδικότητας. Οπότε ως στρατιώτης ΜΧ μπορεις να πας και σε αυτά μετάθεση και όχι μόνο στο ΤΕΝΞ που ειναι απευθείας μονάδα ΜΧ

Δημοσ.
3 ώρες πριν, aks είπε

το TENΞ μέσα στο Καποτά δεν είναι; μαζί με 725 και 745;

Δημοσ.
23 minutes ago, JakeKaufman said:

το TENΞ μέσα στο Καποτά δεν είναι; μαζί με 725 και 745;

Ναι από ότι ξέρω παίρνουν ναρκαλευτες από το Λουτράκι για αυτό είχα μια ελπίδα να πάω 

Δημοσ.

Καλησπέρα μάγκες

Σεπτέμβριο θα μπω στρατό και επειδή δεν γνωρίζω τις συνθήκες των στρατοπέδων στις αντίστοιχες περιοχές, θα ήθελα να ρωτήσω τι θα ήταν προτιμότερο να δηλώσω, Κύπρο ή Έβρο, έτσι ώστε να κάνω μειωμένη θυτεία;

Δημοσ.
8 hours ago, Αλάνι_08 said:

Καλησπέρα μάγκες

Σεπτέμβριο θα μπω στρατό και επειδή δεν γνωρίζω τις συνθήκες των στρατοπέδων στις αντίστοιχες περιοχές, θα ήθελα να ρωτήσω τι θα ήταν προτιμότερο να δηλώσω, Κύπρο ή Έβρο, έτσι ώστε να κάνω μειωμένη θυτεία;

εγω θα προτεινα Εβρο για πιο οικονομικα. Απο την αλλη αν δε τη παλευεις με κρυο ισως Κυπρο. Εξαρταται απο το ατομο καθε φορα αλλα και απο το διοικητη και σειρα (μπορει να ειναι τελειο το στρατοπεδο αλλα να σας τρεχει ενας μονιμας ή να κανετε υπηρεσιες γιατι δεν εχει πολυ κοσμο).

Τα στρατοπεδα κυπρο ειναι καλυτερα απο Ελλαδα γενικα (αναφερομαι σε παραμεθορειο).

Δημοσ.
8 hours ago, Αλάνι_08 said:

Καλησπέρα μάγκες

Κύπρο κατά την γνώμη μου, κυρίως για το οικονομικό (270€ τον μήνα + τσιγάρα σε σύγκριση με τα 8,62€ του Έβρου και της Ελλάδας γενικότερα) και θα πάρεις και επιπλέον 10 άδειες τιμητικές κατά τον επαναπατρισμό σου. Όλα τα άλλα είναι ίδια και εξαρτάται καθαρά στο που θα πέσεις σε κάθε περίπτωση.

Δημοσ.

Οι μεταθέσεις τετραμήνου για οκτάμηνους πότε βγαίνουν; Θα έπρεπε να μας έχουν δώσει χαρτί αν θέλουμε να πάμε κοντά στον τόπο κατοικίας μας;

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θα κόψω πολύ σύντομα την αναβολή λόγω σπουδών μου για κατάταξη σε Πολ. Αεροπορία. Η επόμενη ΕΣΣΟ που μπορώ να μπω είναι η Γ' (Νοέμβριος), μιας και η προθεσμία για Β' ΕΣΣΟ ήταν η 31 Απριλίου.

Παρόλα αυτά όταν πήρα τηλέφωνο την στρατολογία (πριν κανα μήνα βέβαια) μου είπαν ότι μπορώ να κάνω κατ' εξαίρεση αίτημα για κατάταξη με την επόμενη (Β ΕΣΣΟ) του Αυγούστου (το σαιτ αναφέρει 'Αυγουστος - Σεπτεμβριος και λογικά φαντάζομαι αφορά τελη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη). Ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι στην Π.Α. είναι αρκετά ελαστικοί και είναι αρκετά πιθανό να γίνει δεκτό το αίτημά μου για ένταξη στην Β ΕΣΣΟ.

Έχει κάνει κάποιος κάτι παρόμοιο με κατ' εξαιρεση κατάταξη; Θεωρείται ότι έχει νόημα να μπω στη διαδικασία - υπαρχουν μειονεκτήματα γενικά για κάποιον που μπαίνει "σφήνα" σε προηγούμενη ΕΣΣΟ; (εκτός από το προφανές της ζέστης Αυγουστιάτικα :P - όχι ότι το κρύο του Νοέμβρη στη Τρίπολη είναι καλυτερο :))

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
Στις 20/6/2023 στις 12:42 ΜΜ, mr.robot είπε

Γνωρίζουμε πότε έρχεται το χαρτί για δ εσσο 2023 ; ( Στο περίπου )

Και γώ περιμένω. Πολύ περίεργο που δεν το έχουν στείλει ακόμα.
Κάτι μου λέει ότι περιμένουν να γίνουν οι εκλογές και μετά θα τα στείλουν.

Δημοσ.
Στις 20/6/2023 στις 12:42 ΜΜ, mr.robot είπε

Γνωρίζουμε πότε έρχεται το χαρτί για δ εσσο 2023 ; ( Στο περίπου )

Φίλου μου που μπήκε δ εσσο πέρσυ του ήρθε 1η Ιουλίου 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...