Tetrabitos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, whitelight είπε Καλησπερα γυρναω για 2 βδομαδες σε λιγο καιρο και απολυομαι. Ακτινογραφια θα κανω εκει η να παω καπου στην πολη μου να κανω να την εχω ετοιμη μη μπλεξω με τα στρατιωτικα νοσοκομεια και κινησεις κλπ? Θα την δεχτουν αν την κανω σε ιδιωτικο η δημοσιο? Από τις καλύτερες στιγμές του στρατού είναι όταν απολύεσαι και πας για ακτινογραφίες. Πίνεις καφεδάκι, κωλοβαρας όσο περιμένεις, συζητάς το τι θα κάνεις όταν απολυθείς κτλπ. Πήγαινε στο στρατιωτικό, είναι και αυτό μέσα στην εμπειρία στρατού.
mr.robot Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Ερώτησης, Όταν λέει αυτό Όλοι οι αδελφοί από τέσσερα ή περισσότερα ζώντα αδέλφια ΚΆι είμαι ο 3ος από τα 4α αδέρφια τότε κάνω εξάμηνο η πρέπει να είναι 5+ αδέρφια και να είμαι μέσα σε αυτούς;
manolis940 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 32 λεπτά πριν, mr.robot είπε Ερώτησης, Όταν λέει αυτό Όλοι οι αδελφοί από τέσσερα ή περισσότερα ζώντα αδέλφια ΚΆι είμαι ο 3ος από τα 4α αδέρφια τότε κάνω εξάμηνο η πρέπει να είναι 5+ αδέρφια και να είμαι μέσα σε αυτούς; Δεν ξέρω γιατί δεν σου φαίνεται ξεκάθαρο το όλοι . Κάτι που κάνουν όλοι λάθος και τρέχουν είναι να βγάλουν το ανάλογο πιστοποιητικό απ' το gov. Πρέπει να το βγάλεις απ' το ΚΕΠ και να αναγράφει πάνω για στρατιωτική χρήση! Νομίζω το γράφει στο κάτω μέρος.
mr.robot Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, manolis940 είπε Δεν ξέρω γιατί δεν σου φαίνεται ξεκάθαρο το όλοι . Κάτι που κάνουν όλοι λάθος και τρέχουν είναι να βγάλουν το ανάλογο πιστοποιητικό απ' το gov. Πρέπει να το βγάλεις απ' το ΚΕΠ και να αναγράφει πάνω για στρατιωτική χρήση! Νομίζω το γράφει στο κάτω μέρος. Δεν αναφέρομαι στο πιστοποιητικό αυτό κάθε αυτό αλλά γενικά στο ΦΕΚ τους Δεν το πολύ κατάλαβα να πω την αλήθεια και κάπου πονιερυτηκα να πω την αλήθεια Επειδή λέει όλοι οι αδελφοί από 4 η περισσότερα ζώντα αδέλφια Δηλαδή εγώ που είμαι 3ος από τους 4οις είμαι καλυμμένος με το 6μηνο; Η θα έπρεπε να είμαστε 5 αδέρφια ;
manolis940 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 14 ώρες πριν, mr.robot είπε Δεν αναφέρομαι στο πιστοποιητικό αυτό κάθε αυτό αλλά γενικά στο ΦΕΚ τους Δεν το πολύ κατάλαβα να πω την αλήθεια και κάπου πονιερυτηκα να πω την αλήθεια Επειδή λέει όλοι οι αδελφοί από 4 η περισσότερα ζώντα αδέλφια Δηλαδή εγώ που είμαι 3ος από τους 4οις είμαι καλυμμένος με το 6μηνο; Η θα έπρεπε να είμαστε 5 αδέρφια ; Μα λέει ζώντα αδέρφια. Εν ζωή δεν είναι τα υπόλοιπα αδέρφια σου; Άρα είστε δεν είστε 4 και πάνω. Πάντως για να σε καλύψω, είχα εξαμηνήτη που ήταν ο τελευταίος απ' τα αδέρφια του. Το κομμάτι του πιστοποιητικού το ανέφερα ως bonus γιατί σχεδόν όλοι ήρθαν με το λάθος.
mr.robot Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 3 ώρες πριν, manolis940 είπε Μα λέει ζώντα αδέρφια. Εν ζωή δεν είναι τα υπόλοιπα αδέρφια σου; Άρα είστε δεν είστε 4 και πάνω. Πάντως για να σε καλύψω, είχα εξαμηνήτη που ήταν ο τελευταίος απ' τα αδέρφια του. Το κομμάτι του πιστοποιητικού το ανέφερα ως bonus γιατί σχεδόν όλοι ήρθαν με το λάθος. Από τα ΚΕΠ για στρατιωτική χρήση ναι Και το έδιναν στην μονάδα - κέντρο κατάταξης την πρώτη μέρα ;
manolis940 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 8 ώρες πριν, mr.robot είπε Από τα ΚΕΠ για στρατιωτική χρήση ναι Και το έδιναν στην μονάδα - κέντρο κατάταξης την πρώτη μέρα ; Απ' όσο θυμάμαι ναι ειδάλλως θα το έδιναν στην στρατολογία μέσα στην μονάδα τους. Κράτα ένα αντίγραφο για καλό και για κακό.
billclinton Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Παιδια πιστευετε καλύτερα γραφιάς ή οδηγός στο γεεθα/ετυπ???
DjAek2003 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Στις 20/5/2020 στις 4:48 ΜΜ, petran91 είπε Από τη δική μου εμπειρία αν δεν έχεις ΧΟΝΤΡΟ βύσμα ή αν δεν έχεις όντως πρόβλημα (έχουν γιατρούς που καταλαβαίνουν άσχετα με το τι χαρτιά θα τους παρουσιάσεις), απαλλαγή δεν παίρνεις. Άποψη μου, πας και μιλάς στους γιατρούς ειλικρινά και τους λες όλα σου τα προβλήματα. Στην χειρότερη, σου δίνουν απλά αναβολή. Δεν κρατάνε κανέναν με το ζόρι. Αυτό που λες ότι δεν θα πάρει αναβολή απαλλαγή και του κάνουν ψυχική οδύνη την έκατσαν θα χάσουν την δουλειά τους Παιδιά καλησπερα πάσχω από ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή το θέμα μου είναι με γνωμάτευση από τον γιατρό θα μου δοθεί αναβολή-απαλλαγή η θα τρέχω και δεν θα φτάνω;;;;;
manolis940 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, billclinton είπε Παιδια πιστευετε καλύτερα γραφιάς ή οδηγός στο γεεθα/ετυπ??? Γραφιάς που; Αν και το δίλημμα σου μου μοιάζει σε ένα κουβά σκ....σοκολάτες ή ένα κουβά χρυσό; 🤣
nektariospalamp Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Πότε επιτέλους θα μας ρωτήσουν αν θέλουμε να πάμε στον τόπο κατοικίας μας;
manolis940 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 35 λεπτά πριν, nektariospalamp είπε Πότε επιτέλους θα μας ρωτήσουν αν θέλουμε να πάμε στον τόπο κατοικίας μας; Πήγαινε στο 1ο γραφείο στην στρατολογία και ρώτα μόνο σου
aks Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 8 hours ago, nektariospalamp said: Πότε επιτέλους θα μας ρωτήσουν αν θέλουμε να πάμε στον τόπο κατοικίας μας; Αναφέρεσαι σε Β ΕΣΣΟ?Ούτε σε εμάς δεν ήρθε κάτι
mr.robot Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα Πόσο καιρό περίπου καθόμαστε στο κέντρο κατάταξης νεοσυλλέκτων πλέον; Δ εσσο Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2023 από mr.robot
Peaceman Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 22 ώρες πριν, nektariospalamp είπε Πότε επιτέλους θα μας ρωτήσουν αν θέλουμε να πάμε στον τόπο κατοικίας μας; Ήρθαν σήμερα σε εμάς φρουρές προτίμησης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις