vamvakoolas Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 hours ago, ProponitisTouKanape said: Αν δεν εχεις υπερβολική τριχοφυΐα να χαλάς ενα καλό ξυραφάκι τη μέρα, τότε δεν αξίζει να ασχοληθείς με ξυριστική, πόσο μάλλον να δώσεις 50 ευρώ. συμφωνω απολυτα. Στο θαλαμο παιζει συχνα "να δανειστω;" (αφρο/ξυραφακι/after shave) και σπανια (αλλα γινεται) κλεψιμο. Καλυτερα οι φθηνες bic ξυριστικες που βγαινουν και σε πακετακι των 3-5 και βγαινουν αναλογα με την ευαισθησια δερματος. Για αφρο αν βρεθεις σε extreme κατασταση (π.χ τελειωσει/ξεχασες κτλ) κανε σαπουναδα μπολικη, ασε μερικα δευτερολεπτα στο δερμα και μετα αρχιζε το ξυρισμα. Μη ξεχνας πλεον οι μπριζες ειναι ελαχιστες (τα του στρατου ειχαν χτηστει δεκαετια 80 και πισω) και προτεραιοτητα εχουν τα κινητα και οχι οι...ξυριστικες Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2023 από vamvakoolas
heisenberg_ Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 19 ώρες πριν, mr.robot είπε Από άποψη τρίχας αφήνει και θα θέλω και ξυράφι η θα είμαι οκ και θα τις κόβει όλες ; Μιλάω για μούσια μάγουλα κλπ Η αληθεια είναι οτι αφηνει καποιες τριχες στο λαιμο (πολυ λιγες). Οποτε ανα καποιες μερες ισως να χρειαζεσαι και ξυραφι σε συγκεκριμενα σημεια. Εμενα με βολεψε πολυ γιατι ειχα θεματα με ερεθισμους. Εαν παλι δεν εχεις θεμα με το ξυραφι πας κατευθειαν εκει και εισαι κομπλε. Καλυτερα να κανεις καποιες δοκιμες λιγο πριν την καταταξη σου.
Αλάνι_08 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα μάγκες, Σεπτέμβριο μπαίνω στρατό και θέλω να πάω παραμεθόριο για να κάνω 9μηνο, ωστόσο στο parousiasi.army.gr δεν υπάρχει επιλογή να δηλώσω για παραμεθόριο. Πώς γίνεται η διαδικασία για να πάω παραμεθόριο; Να δηλώσω τώρα απλά την μονάδα που με βολεύει να παρουσιαστώ ή παίζει ρόλο και πρέπει να πάω σε συγκεκριμένη ώστε μετά να φύγω παραμεθόριο;
aks Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Έχουν δωθεί σε κάποιον από Β ΕΣΣΟ χαρτιά για να δηλώσουμε για μετάθεση?*Επίσης γίνεται ο διοικητής της μονάδας σού ή η μονάδα σου να σου κόψει μετάθεση?
nektariospalamp Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 43 λεπτά πριν, aks είπε Έχουν δωθεί σε κάποιον από Β ΕΣΣΟ χαρτιά για να δηλώσουμε για μετάθεση?*Επίσης γίνεται ο διοικητής της μονάδας σού ή η μονάδα σου να σου κόψει μετάθεση? Όχι δεν γίνεται. Όλοι αυτό περιμένουμε, δεν έχουν δοθεί.
Kolakisfr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Μάγκες καλησπέρα Ξέρουμε πως είναι η κατάσταση στο πολεμικο μουσείο στον ευαγγελισμό? Από θέμα υπηρεσιών, στελεχών, προβλεπε ??
mr.robot Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα Το χαρτί κατάταξης δεν μου έχει έρθει σπίτι (Δ' εσσο 2033) Είναι κακό; Το ηλεκτρονικό μέσω stratologia εάν το εκτυπώσω ισχύει το ίδιο; Πλέον δεν έρχεται σπίτι; Ευχαριστώ
manolis940 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 9 ώρες πριν, mr.robot είπε Καλησπέρα Το χαρτί κατάταξης δεν μου έχει έρθει σπίτι (Δ' εσσο 2033) Είναι κακό; Το ηλεκτρονικό μέσω stratologia εάν το εκτυπώσω ισχύει το ίδιο; Πλέον δεν έρχεται σπίτι; Ευχαριστώ Ούτε εμένα ήρθε ποτέ και πιστεύω ότι πλέον γενικά δεν έρχεται ! Αυτό που βγάζεις απ' το στρατολογία είναι μια χαρά, εκτύπωσε το μόνο όπως και κάθε άλλο δικαιολογητικό που γράφει από πίσω.
vamvakoolas Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 On 12/07/2023 at 17:00, nektariospalamp said: Όχι δεν γίνεται. Όλοι αυτό περιμένουμε, δεν έχουν δοθεί. Γινεται: Αν για επιχειρησιακους λογους ή εκτατες αναγκες μπορει και παρα μπορει. 10 hours ago, mr.robot said: Καλησπέρα Το χαρτί κατάταξης δεν μου έχει έρθει σπίτι (Δ' εσσο 2033) Είναι κακό; Το ηλεκτρονικό μέσω stratologia εάν το εκτυπώσω ισχύει το ίδιο; Πλέον δεν έρχεται σπίτι; Ευχαριστώ γινεται: αναλογα τη περιοχη ειτε το στελνουν συστημενο ειτε ακομα και στο αστυνομικο τμημα περιοχης. Επειδη μιλαμε για δημοσιο, μπορει ηδη να υπηρετεις και να σου ερθει το χαρτι... καλα εκανες και το εκτυπωσες
mr.robot Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Οι Διαβιβάσεις ΥΕΑ κάνουν κανονική θητεία παιδιά; Οι θεωρούνται από αυτούς που κάνουν 12-14 μήνες;
ProponitisTouKanape Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Γιατί να κάνουν λιγότερη θητεία; Κανονικά όπως όλοι οι ΥΕΑ
ak45 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Παιδιά από ρούχα στον στρατό τι παίζει περίπου; Κατατάσσομαι στις 17 Ιουλίου. Να αγοράσω εξτρα ρούχα για να έχω εκεί; Θα μου φτάσουν αυτά που δίνουν;
Coatedspyroe Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 5/6/2018 στις 11:24 ΠΜ, billdanos είπε Συνεχίζουμε εδώ... Απορίες & ερωτήσεις σχετικά με στρατιωτικά θέματα. Λοιπόν έχω ήδη κατανεμηθεί σε ναυτικό αλλά αυτό το είχα κάνει πριν 2 χρόνια και το έχω σκεφτεί καλύτερα τα πράγματα θέλω να πάω ξηρά για ειδικές δυνάμεις (Σημείωση χωρίς μέσον και ούτε είμαι ο πρωτότοκος ούτε τριτεκνος ούτε ο πατέρας μου ήταν στο ναυτικό) Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2023 από Coatedspyroe
Coatedspyroe Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 5 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Γιατί να κάνουν λιγότερη θητεία; Κανονικά όπως όλοι οι ΥΕΑ Λοιπόν έχω ήδη κατανεμηθεί σε ναυτικό αλλά αυτό το είχα κάνει πριν 2 χρόνια και το έχω σκεφτεί καλύτερα τα πράγματα θέλω να πάω ξηρά για ειδικές δυνάμεις (Σημείωση χωρίς μέσον και ούτε είμαι ο πρωτότοκος ούτε τριτεκνος ούτε ο πατέρας μου ήταν στο ναυτικό)
dionisis1925 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, Coatedspyroe είπε Λοιπόν έχω ήδη κατανεμηθεί σε ναυτικό αλλά αυτό το είχα κάνει πριν 2 χρόνια και το έχω σκεφτεί καλύτερα τα πράγματα θέλω να πάω ξηρά για ειδικές δυνάμεις (Σημείωση χωρίς μέσον και ούτε είμαι ο πρωτότοκος ούτε τριτεκνος ούτε ο πατέρας μου ήταν στο ναυτικό) Τώρα μάλιστα, όταν λες έχεις κατανεμηθεί σου έχει έρθει χαρτί κατάταξης για πολεμικό ναυτικό ή το είχες δηλώσει όταν πέρασες περιοδεύον? Αν ισχύει το πρώτο θα πρέπει να πας στην στρατολογική υπηρεσία που ανήκεις και να κάνεις αίτηση για μετάταξη όπου θα αναφέρεις έναν λόγο που θέλεις να υπηρετήσεις στο στρατό ξηράς πχ ότι το πτυχίο σου θα αξιοποιηθεί καλύτερα αν παρουσιαστείς στο στρατό ξηράς, λογικά θα σου εγκριθεί η μετάταξη, το αντίστροφο είναι πολύ πιο δύσκολο να υλοποιηθεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις