Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα για να κάνω αιμοδοσία γίνονται συγκεκριμένες μέρες τον μήνα ή όποτε το ζητήσω από το πρώτο γραφείο με στέλνουνε κατευθείαν σε κάποιο νοσοκομείο για να το κάνω?

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mr.kostas είπε

Καλησπέρα για να κάνω αιμοδοσία γίνονται συγκεκριμένες μέρες τον μήνα ή όποτε το ζητήσω από το πρώτο γραφείο με στέλνουνε κατευθείαν σε κάποιο νοσοκομείο για να το κάνω?

Από όσο ξέρω, το ζητάς από τον ανώτερο υπεύθυνο σου, και σου δίνουν κάποιες μέρες άδεια. Μπορείς να δώσεις μέχρι 2 φορές αίμα στην θητεία σου.

Διόρθωστε με αν κάνω λάθος.

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, BlackRose56 είπε

Από όσο ξέρω, το ζητάς από τον ανώτερο υπεύθυνο σου, και σου δίνουν κάποιες μέρες άδεια. Μπορείς να δώσεις μέχρι 2 φορές αίμα στην θητεία σου.

Διόρθωστε με αν κάνω λάθος.

Κατάλαβα μπορώ πάντως να κάνω αιμοδοσία όποτε θελήσω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλοι συγγνωμη αλλα την Δευτερα θα κηρυχθω ανυποτακτος. Μην ρωτατε γιατι, αλλα θα με στειλουν φυλακη για 2 χρονια? Τι μπορω να κανω για αυτο το θεμα? Ειμαι 18 ετων, και εχω προσπαθησει να παρω αναβολη μεσω φρουραρχειο (απορριφθηκε) και τωρα την Δευτερα  θα ειμαι ανυποτακτος

Επεξ/σία από efiwojs
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, efiwojs είπε

Φιλοι συγγνωμη αλλα την Δευτερα θα κηρυχθω ανυποτακτος. Μην ρωτατε γιατι, αλλα θα με στειλουν φυλακη για 2 χρονια? Τι μπορω να κανω για αυτο το θεμα? Ειμαι 18 ετων, και εχω προσπαθησει να παρω αναβολη μεσω φρουραρχειο (απορριφθηκε) και τωρα την Δευτερα  θα ειμαι ανυποτακτος

18 ετών και έχεις βγει ήδη ανυπότακτος;

Οκ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

18 ετών και έχεις βγει ήδη ανυπότακτος;

Οκ.

Φιλε συγγνωμη αλλα οντως ζηταω βοηθεια. Δεν λεω ψεματα καθολου, με εχει φαει τρομος θα τρελαθω αν θα κηρυχθω ανυποτακτος. Εχω παει σε διαφορετικα forums και δεν με επερνε στα σοβαρα κανεις. 

Επεξ/σία από efiwojs
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, efiwojs είπε

Φιλε συγγνωμη αλλα οντως ζηταω βοηθεια. Δεν λεω ψεματα καθολου, με εχει φαει τρομος θα τρελαθω αν θα κηρυχθω ανυποτακτος. Εχω παει σε διαφορετικα forums και δεν με επερνε στα σοβαρα κανεις. 

Να πας να κάνεις την θητεία σου αν τρελαίνεσαι τόσο πολύ.Οι πράξεις μας έχουν και συνέπειες.

Ζήτα βοήθεια απο δικηγόρο https://www.google.com/search?q=δικηγορος+για+στρατιωτικα+θεματα&sca_esv=bff394476a2cffa5&sca_upv=1&rlz=1CAYKUD_enGB1028GB1028&sxsrf=ADLYWIIW1ZJLBWJbuKJfgX1LJBJ6Kw7FeQ%3A1720264659391&ei=0yeJZoPEF7Goxc8PzLCN8AU&ved=0ahUKEwjD-cSfpZKHAxUxVPEDHUxYA14Q4dUDCA8&oq=δικηγορος+για+στρατιωτικα+θεματα&gs_lp=Egxnd3Mtd2l6LXNlcnAiPc60zrnOus63zrPOv8-Bzr_PgiDOs865zrEgz4PPhM-BzrHPhM65z4nPhM65zrrOsSDOuM61zrzOsc-EzrEyBBAjGCcyCBAAGIAEGKIEMggQABiABBiiBDIIEAAYogQYiQVI2ipQ5Q5Y5RtwAXgBkAEAmAHOA6AB8gSqAQcwLjEuNC0xuAEMyAEA-AEBmAIDoAKUBcICChAAGLADGNYEGEfCAgcQABiABBgNmAMAiAYBkAYIkgcHMS4xLjQtMaAHsAw&sclient=gws-wiz-serp

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, efiwojs είπε

Μα δεν μπορω να κανω την θητεια, εχω ψυχικα θεματα

Στο ινσόμνια δεν δίνει κανείς αναβολές.Πρέπει να απευθυνθεις σε ειδικούς.

Αν έχεις τέτοια θέματα έχεις και διάγνωση απο γιατρό.Μπορείς πάντα να ζητήσεις να σε εξετάσει στρατιωτικός γιατρός.Πως έχεις καταφέρει να βγεις ανυπόταχτος στα 18 σου .............

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Στο ινσόμνια δεν δίνει κανείς αναβολές.Πρέπει να απευθυνθεις σε ειδικούς.

Αν έχεις τέτοια θέματα έχεις και διάγνωση απο γιατρό.Μπορείς πάντα να ζητήσεις να σε εξετάσει στρατιωτικός γιατρός.Πως έχεις καταφέρει να βγεις ανυπόταχτος στα 18 σου .............

Υπεφερα βαρια καταθληψη ολα αυτα τα χρονια και δεν μπορουσα να βγαινω εξω απο το σπιτι μου, ουτε το δωματιο μου. Δεν μπορουσα να κανω τιποτε ουτε να παω σε ψυχιατρο, και πηγα στο φρουραρχειο να ζητησω εκει αναβολη αλλα απορριφθηκε γτ δεν ειχα χαρτι απο ψυχιατρο. Απλα ζηταω συμβουλες οχι αναβολες.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, efiwojs είπε

Υπεφερα βαρια καταθληψη ολα αυτα τα χρονια και δεν μπορουσα να βγαινω εξω απο το σπιτι μου, ουτε το δωματιο μου. Δεν μπορουσα να κανω τιποτε ουτε να παω σε ψυχιατρο, και πηγα στο φρουραρχειο να ζητησω εκει αναβολη αλλα απορριφθηκε γτ δεν ειχα χαρτι απο ψυχιατρο. Απλα ζηταω συμβουλες οχι αναβολες.

Σου έχει έρθει χαρτί κατάταξης για πότε;Αφου έχεις προβλήματα πας σε ψυχίατρο να σε δει και να βγάλει διαγνωση.Αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό τότε πας στην κατάταξη και ζητάς να σε δει ειδικός γιατί έχεις θέματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Σου έχει έρθει χαρτί κατάταξης για πότε;

Μου εχει ερθει 8 ημερες πριν. 

19 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Σου έχει έρθει χαρτί κατάταξης για πότε;Αφου έχεις προβλήματα πας σε ψυχίατρο να σε δει και να βγάλει διαγνωση.Αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό τότε πας στην κατάταξη και ζητάς να σε δει ειδικός γιατί έχεις θέματα.

Φιλε καταλαβαινεις οτι την δευτερα θα με κηρυξουν ανυποτακτο? Πως να βρω χρονο για ψυχιατρο/ειδικο? Ειδικα οταν ειναι σαββατοκυριακο! Και επισης αν θελω να εμφανιστω στο στρατοπεδο δεν εχω χρηματα να πληρωσω για ταξι, λεοφωρειο, etc. το στρατοπεδο ειναι 300 χιλιομετρα μακρια απο οπου μενω

Επεξ/σία από efiwojs
  • Haha 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, efiwojs είπε

Μου εχει ερθει 8 ημερες πριν. 

Φιλε καταλαβαινεις οτι την δευτερα θα με κηρυξουν ανυποτακτο? Πως να βρω χρονο για ψυχιατρο/ειδικο? Ειδικα οταν ειναι σαββατοκυριακο! Και επισης αν θελω να εμφανιστω στο στρατοπεδο δεν εχω χρηματα να πληρωσω για ταξι, λεοφωρειο, etc. το στρατοπεδο ειναι 300 χιλιομετρα μακρια απο οπου μενω

Πάρε τηλέφωνο στο στρατόπεδο λες ότι θες να μιλήσεις με διοικητή κλπ εξήγησε τι έχεις μήπως βρείτε κάποια λύση για λίγες μέρες η τέλος πάντων μήπως πας και σε στείλει για να εξεταστείς κατευθείαν μήπως και πάρεις  προσωρινή αναβολή

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ducatista είπε

Πάρε τηλέφωνο στο στρατόπεδο λες ότι θες να μιλήσεις με διοικητή κλπ εξήγησε τι έχεις μήπως βρείτε κάποια λύση για λίγες μέρες η τέλος πάντων μήπως πας και σε στείλει για να εξεταστείς κατευθείαν μήπως και πάρεις  προσωρινή αναβολή

Τους επαιρνα τηλεφωνο απο το πρωι μεχρι τωρα αλλα δεν το σηκωνουν. Μαλλον επειδη ειναι σαββατοκυριακο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...